Archive for the ‘Generelt’ Category

Jeg har holdt demonstrasjon av kort/produkter hos Mysen Libris. Torsdag 14. april var det damenes aften og Libris satset på scrapping. Tema var kort/bordkort til konfirmasjon/bryllup. Siden dette var i regi av Lundeby & Co er produktene fra Scrappers Choice. Under ser du annonsen med mine kort:

Her holdt jeg demonstrasjonen:

Her er noen av kortene, bordkortene jeg har laget. Alt med produkter fra Scrappers Choice:

Her er Anne Sofie Øiestad (en av eierene av Mysen Libris) og meg:

Koselig kveld med koselig betjening. Hyggelig at jeg kunne bidra med inspirasjon til kundene deres. Noen av kortene står til utstilling i butikken.

Det var ekstra gøy å holde demo her siden bestemoren min har vokst opp i nabobygget og jeg har familie herfra.

Tags : ,

Gratulerer med morsdagen til alle mødre og mammaen min! Håper samtlige får særbehandlig i dag; det fortjener vi! Det hadde vært deilig med flere timer på spa, glemme tiden, koble helt ut, bare være deg selv. En dag skal jeg det, men ikke i dag. I dag er det familietid og lille snupp har allerede fått en posjon med godteri (det hun ikke spiste opp på lørdag).

Da ønsker jeg igjen alle mødre en flott dag (tenk at vi har en egen dag! Hva kan vi egentlig bruke den til?):

Sjokoladekake fra Høibakk (Mjøndalen).

Tags : ,

Jeg har en giveaway gående der du kan vinne 2 arkpakker fra Fancy Pants. Legg inn kommentar her før kl. 1900 i dag og jeg trekker en vinner etter det. Kom igjen!

Tags :

Fancy Pants har kommet med 2 nye arkserier og nå kan du vinne disse!

Det eneste du må gjøre er å vise et crazy face/grimase, holde en lapp der det står I love Fancy Pants og selvfølgelig ta bilde av det hele og sende til meg. Eller… du kan legge igjen en kommentar i dette innlegget (du må ikke ha blogg for å vinne).

Du kan vinne disse 2 arkpakkene, komplett med 14 forskjellige ark med mønster på begge sider, 2 die cut mønsterark, bokstaver og 2 ark med klistremerker (trykk på bildene for å se hele arkserien hos Fancy Pants).

Jeg trekker en vinner onsdag 24. november. Premien er sponset av Fancy Pants.

Tags : ,

Jeg har hatt både kort og langt hår, hårfargene har variert fra blondt, rødt, brunt og svart. Jeg hadde kort hår (da snakker vi kun noen centimeter) i 2006 og lot håret vokse. Lik lengde over det hele. I fjor ble det klippet opp i to lag av en frisør og jeg ble så misfornøyd. I dag tok jeg saksen fatt og klippet opp håret i flere lengder. Nå er det så deilig og luftig (uten floker og jeg ser ikke lenger ut som et troll.. HA HA). Hårfargen er min naturlige, har ikke farget håret de siste 10 årene.

Før bildet:

Etter (har lyst opp bildet så du ser håret mer tydligere):

Nå er jeg klar for en ny hverdag :0) Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke!

NB: minner om blogcandyen min, se mer info her.

Ane Lene er ei super scrappevenninne og nå har hun en blogcandy gående (fristen er 1. september). Hun lager både kort og layout og er jo bare så snill/god/super/søt. She’s my BFF!

Her er candyen:

Da er det endelig klart for neste hyllest av Skissedilla-jentene. Jeg er gjestedesigner hos Skissedilla denne måneden og som takk ville jeg lage min egen lille hyllest til Skissedilla. Jeg ble ikke ferdig i går og måtte sove litt på det (=dette prosjektet ble en liten nøtt og jeg digger utfordringer). Vel, neste jente er Brit!

Brit virker så søt og rolig og er kanskje ei ordentlig husmor? Og jeg tror hun drømmer masse! Dette bærer iallefall layoutene hennes preg av. Mange av de gir en spesiell drømmefølelse med lekre fargekombinasjoner og flotte detaljer. De viser en stor omsorg for barnene hennes og en dæsj humor med masse farger. Og hun er dessuten en pioner når det gjelder å klippe i bilder og det blir så lekkert og hun skaper en sammeheng i hele layouten.

Jeg har blitt inspirert av utklipp av bilder:

Tittel: Walking down the street/Går nedover gaten. Bilder av lille M som går selvsikker i gata. Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Sandy Lion. Blomster, glimmer mist, punch fra Martha Stewart, bokstaver fra Basic Grey, notatlapper fra October Afternoon.

Tittelen er inspirert av Aya Kamiki-”Walking down the street”. Ei fresh jente fra Asia og jeg synes det passet til disse bildene. Og denne layouten er da med på utfordringen til Scrappehuset om å scrappe en sang som inspirer deg.

Senere i dag kommer det en ny presentasjon av Skissedilla-jentene. Nå er det bare 2 igjen (Lene og Carrin), hvem blir den neste?

Tags : , , ,

Jeg fortsetter med hyllesten av Skissedilla-jentene og akkurat nå sitter jeg her med party-hatten, serpentiner og ballonger. Eller…  det er på tide å presentere min neste hyllest! Og det er søte Lula!

Lula er ei søt jente (og bittelitt sprø.. tror jeg). Jeg husker jeg møtte henne første gangen i butikken jeg drev og hun var med på treff der. Hun hadde mørkt hår med to små musefletter og lille Luna-baby lå i magen. Nå er jenta med i Skissedilla og tryller fram lekre layouter. Hun scrapper hovedsaklig i lettersize og stilen hennes er veldig grafisk med rette kanter, litt cluster, masse farger, gjennomførte detaljer, lyse bilder og det hender det er dæsj/litt av både glimmer mist og maling. Hun bruker også stempler og det blir så stilig. Blomster og skyer er også ofte representert på layoutene hennes.

Jeg har latt meg inspirere av det grafiske med rette kanter og lyse toner i bildet:

Tittel: Living life is fun and we’ve just begun/Å leve livet er morsomt og vi har nettopp begynt. Bildet av min lille familie (lille M er 3 måneder). Jeg har brukt hvit kartong, ark fra Hambly og Rhonna Farrer. Body’ene er klippet ut av et Hambly-ark, bokstaver fra American Crafts og Making Memories.

Tittelen er hentet fra sangen “We are family” med Sister Sledge. Synes den er så herlig og med god mening. Scrappehuset har en utfordring der du skal inspireres av en sang og dette er mitt bidrag.

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg setter så pris på samtlige og ønsker alle en flott helg.

Tags : , ,

From almost 80 entries, I am one of 5 finalist to be a guest designer for Sketchy Thursday. If you like my layout (the green one called family) I would love a vote from you. You can vote at Sketchy Thursday, just hit my name in the sidebar on the left side. Thank you.

Jeg er en av finalistene tilutfordringsbloggen Sketchy Thursday gjeste designer. Hvis du liker layouten min (den grønne med tittelen “family”) vil jeg gjerne ha din stemme. Du kan stemme på Sketchy Thursday, trykk ved navnet mitt på venstre side i bloggen. Tusen takk.

Bare det å være en av 5 finalister er stort og nå som jeg er så nærme, hadde det vært moro å vinne. Det blir spennende å se og foreløpig er det veldig jevnt.

Legger ved layouten du kan stemme på:

Tags : ,

I am so happy; the girls at Skissedilla asked me to be a guest designer. Of course, I would never say no to that! I love this girls and I really enjoy playing along with their sketches. Thumbs up for these girls! It’s a honor to be asked and to be a guest designer.

Jeg er så lykkelig; jentene hos Skissedilla spurte om jeg ville være gjestedesinger. Selvfølgelig, jeg vil aldri si nei til det. Jeg elsker/digger disse jentene og jeg synes det er moro å scrappe etter skissene deres. Tommelen opp for disse jentene. Det er en ære å bli spurt og å være gjeste designer.

Her er mitt bidrag:

Denne var morsom å lage og jeg har virkelig lekt meg med mye forskjellig. Tittel: blåser bobler. Bilder av lille M. Jeg har brukt (reste-) ark fra Love Elsie, Hambly, Cosmo Cricket, Sandy Lion og Creative Imagination. Diverse maling, masse bling, noen knapper, sommerfugl klippet ut av GCD ark, bokstaver fra My Little Shoebox og American Crafts.

Her er skissen jeg har designet:

Bli med på utfordringen, la deg inspirere av skissen og last opp bidraget hos Skissedilla. Da har du mulighet til å vinne denne premien:

Her er det ark fra bla: October Afternoon, GCD Studios, American Crafts, Sandy Lion og Basic Grey. Det er også stempler, chipboards, bling, WASHI-tape, brads, knapper og litt mer. Kom igjen og bli med!

Tags : , , , ,

Her er det bursdagsfeiring hele helgen; mannen min fyller år. Gratulerer kjære Dole!

Legger ved en layout jeg lagde på treffet i Lier. Det er til et vennealbum med alle som er med på treff med Grethe & co.

Jeg har brukt kraftkartong og du kan tydelig se at glimmer misten har gjort jobben sin med arket (altså ugjevnheter i arket). Ellers har jeg brukt restepapir fra Hambly, Love Elsie, Melissa Frances og 3ndy (=en salig blanding).

Takk for at du ser og håper du har en fin helg!

Tags : , ,

Jeg har laget et bidrag til, til skisseutfordringen til My Mind’s Eye. Her er mitt andre bidrag:

Tittel: Mamma, SE! Bilde av lille M som stadig oppdager nye ting og sier stadig “se”. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, kartong fra Bazzill, stanset ut bokstaver med QuicKutz, notatlapper fra Basic Grey, rødt hus fra American Crafts, stjernepunch og “skog-pynten” er fra colorbök. Har også brukt litt maling og glimmermist.

Skissen og det forrige bidraget mitt kan du ser her.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,

Woho, layouten min ble valgt ut som en av 7 av forrige ukes skisse. Tusen takk Lene! Dette sier Lene/nabon som layouten min: “Jeg velger denne av Ann-Katrin! Digger fargene, bildet er jo bare så stilig! Kult med malinga, og elsker jo selvsagt sommerfuglene!” Igjen tusen takk Lene, dette betyr mye for meg.

Dette er layouten Lene snakker om (all washi washi):

I dag har vi bryllupsdag og den ble feiret med reker(?). Oss 3 og en kilo reker, ha ha. Vi lever lenge på minnene, det er helt sikkert. Den dagen vi giftet oss må ha vært den mest morsomme i vårt liv. Jeg inviterte familie og venner til surprise 30-årslag for mannen min. SURPRISE ropte alle da mannen min kom “uvitende” om hva som skulle skje. Noen timer etterpå blir alle samlet og brudemasjen ble plutselig spilt (ute i skogen). Der kommer mannen min og jeg gående i brudestas (dress og brudeskjole), samtlige gjester ble sjokkerte og frem kom hun som viet oss (via Humanetisk forbund). Der og da ble vi alstå viet foran 30 sjokkerte gjester. Gjett om det var moro! Alle trodde de overrasket mannen min.. ha ha..

Håper du får en minnerik dag og snart er det helg.

Tags : ,

Utfordringsbloggen Sketchy Thursday har en gjeste designer utfordring og jeg er med! Her er mitt bidrag:

Tittel: Family together/familie sammen. Bildet er tatt hos fotograf, lille M er 3 mnd gammel. Jeg har brukt ark fra Graphic45, norske 3ndy og Bazzill kraft. Har også brukt litt blonder, sydd litt (takk for lånet Lene), bokstaver fra American Crafts og Making Memories, bling fra Prima og transparente klistremerker fra American Crafts.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige tilbakemelding!

Tags : , ,

Dette er en av layoutene jeg scrappet i helgen. Produsenten My Mind’s Eye har en skisseutfordring og jeg hadde så lyst til å teste ut, både skissen og ark fra My Mind’s Eye. Første gangen jeg brukte MME var i 2006 og har fulgt de siden. Nå har de kommer med flere lekre serier, blant annet Lost & found og det må være en av de lekreste seriene som er produsert i scrappe-industrien! Her er mitt bidrag til utfordringen:

Tittel: Sweet baby love/Søt baby kjærlighet. Bilder av lille M og søte, lille Neoh (3 uker gammel og sønnen til venninnen min. Han ble født i sommer og vi besøkte de i forrige uke). Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (seriene quite contrary og so sofie), hvit Bazzill, bokstaver fra American Crafts og Pink paisley og notatlapp fra October Afternoon.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Anam Stubbington:

mme_sketch2010_08

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Jeg skal snart ta en bloggrunde og gleder meg til å se alt det fine som blir kreert ute i papirverden.

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff i Lier, men først litt om Washi tapen som jeg testet i helgen. Dette er tape som er laget av rispapir (opprinnelig fra Japan) og som er perfekt til scrapping. Jeg kjøpte noen sterke farger som passet til en layout jeg scrappet i helgen (se innlegget under). Her ser du at jeg lagt tapen som remser og revet i endene. Jeg har brukt en grønn tape med striper og prikker på, og en rosa med tvers over striper. Tapen er også litt transparent og underlaget synes igjennom. Dette er jo så moro og jeg kommer garantert til å bruke dette på flere prosjekter. Jeg kjøpte mine hos Cute tape.

Jeg tror jeg kommer til å leve lenge på treffminner fra Lier. For en flott gjeng, flotte arrangert og helmax! Her kommer noen bilder (kommentarer under bildet:

Dette er trefflokalet med to bordrekker. I fronten stilte Papirplaneten med butikk. Koselig at Marit stilte opp og sørget for at jentene fikk shoppet litt.

Jenter på treff er alltid effektive og dette er bilder fra lørdag.

Her satt arrangørene. De ordnet og vartet opp. Flinke jenter!

Det var til tider full konsentrasjon.

Her sitter noen av Liers mest hardbarka treffjenter. Ha ha, disse 2 har jeg vært sammen med på treff siden 2006.

Noen bruker tiden effektivt og ser ikke noe grunn til å sove. Dette bildet er tatt kl. 0340 natt til søndag. En munter og herlig gjeng.

Dette er søndag formiddag og gjengen er fortsatt like kreativ. Var vel kanskje noen som begynte å bli litt slitne nå.

Dette var bordpartneren min. Jeg nevner ikke navn, regner med at de som kjenner henne skjønner hvem det er.

Siste bildet fra treffet. Her sitter arrangørene. De som sørget for at vi scrappe(VIP)damer fikk en flott helg. Nederst til høyre ser du skryteveggen med alt det flotte som ble laget i helgen. Den ble full!

Igjen tusen takk for et flott treff! Jeg anbefaler alle scrappere/kortlagere å reise på treff. Det er en opplevelse, kreativt input og mange koselig mennesker.

Tags : , , ,

Skissedilla har alltid flotte og inspirerende skisser og nå har jeg endelig scrappet etter skissene deres igjen. Denne gangen er det Carrin som har designet skissen; perfect for litt grunge look. Her er mitt bidrag:

Tittel: På camping med ny sovepose. Bilde av lille M. Jeg har brukt svart Bazzill kartong, mønsterark fra Basic Grey (faktisk), bokstaver fra Basic Grey (igjen!) og Making Memories. Martha Stewart sommerfugl-punch, maling, glimmer mist og Washi tape. And I am in love! Det er jo bare så kult! Jeg skriver mer om tapen i morgen ;o)

Dette er skissen jeg har brukt, har speilvendt opp ned:

Jeg har vært på scrappetreff på Lyngås (Lier) i helgen. Det var virkelig et flott treff, flott arrangert, flotte mennesker og vi fikk testkjørt litt ark og diverse utstyr. Jeg fikk laget 6 layouter og 2 kort. Det er ikke dårlig, det ble tross alt litt skravling og det er det som er så hyggelig med scrappetreff. Her er noen bilder og flere kommer i morgen. Dette er lørdag kveld og samtlige var i dyp konsentrasjon (?):

Dette var scrappeplassen min; fra det grønne skjærebrettet til mobiltelefon:

Jeg viser mer i morgen og ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags : , , , ,

Jeg har endelig fått tak i Washi tape og gleder meg til å teste det ut. Det er produsert i Japan og er laget av rispapir. Det er derfor tynt og lett å rive i. Perfekt for scrapping. Jeg har bestilt fra Cute tape og varene kom etter en uke. Tusen takk for tips Brit.

Disse skal jeg teste ut i helgen, da er det nemlig scrappetreff i Lier. Er nesten ferdig med pakkingen og jeg gleder meg! Washi washi!

Tags :

Og hvem sin onkel er det egentlig? Det er alles onkel Tor! Han er egentlig onkelen til mannen min, men alle kaller han for onkel Tor. Lille M nøyer seg med Tor, men tilgjengjeld kan hun skrike TOR! Og er veldig glad i han.

Her ser dere 2 stykk Toresen som nyter “utsikten” fra et lite hus. Dette huset har lille M fått av onkel Tor. Tusen takk Tor; det var veldig snilt. Huset ble ferdig sist fredag og nå venter lille frøkna på møbler. Hørte hun snakket i mobilen her om dagen og bestilte en container fra USA. Dette huset rommer vel 3 rom og 1 stort kjøkken (NB: ca. 1 x 1,5 meter). Frøkna er iallefall kry.

Det har ikke blitt så mye scrapping i det siste og ikke vet jeg hvor tiden har gjemt seg. Sommeren er allerede halvveis i Norge, men jeg føler at den nettopp har begynt. Jeg har iallefall oppdatert bloggen. Til og med svigermor etterlyste innlegg og da er det jo bare å oppdatere om siste nytt. Det kommer snart noe scrapperelatert.

Ønsker alle som titter innom en videre flott sommer!

Tags :

Endelig er sommeren her (i Norge) og det er deilig! Siden sist har jeg blitt 30 år og jeg trengte noen dager på å la det synke inn… ha ha! Jeg hadde en flott feiring i skogen med familie og venner. Jeg fikk mye penger og flotte gaver, og har endelig kjøpt meg sykkel (har allerede syklet noen turer).

Jeg har vært innom Steffens (hobbybutikk i Oslo) og levert layoutene jeg har laget for de. Så hvis du er i Oslo og vil se layoutene i virkeligheten har du muligheten nå. De har også fått inn nye lekre ark fra Basic Grey; 2 serier som passer til gutter og jenter.

Legger ved et bilde fra en piknik på Gulskogen gård. Flott park med flotte anlegg, dammer, påfugler og ender. På bildet ser du mannen min og lille M (og noen gakk-gakker).

Jeg er i gang med scrappingen igjen (tar på å bli 30…., neste år blir jeg 29 igjen.. ha ha).

Takk for at du tok turen innom og ønsker dere alle en flott sommer!