Archive for the ‘Featured Works’ Category

Joho! Layouten min ble valgt ut blant topp 3 hos Skissedilla. Tusen takk Lula og tusen takk for koselig kommentar:

Den siste jeg vil vise frem er ANN-KATRIN. Siden din er full av søte detaljer som passet fint og gav en helhet. Stemplingen og mistingen var perfekt plassert og skaper balanse i siden din:)Herlig med innslag av rosa:)
 
Og her er layouten:
Det har skjedd mye spennende i det siste og jeg har vært i flere møter (alt er scrappe-/hobbyrelatert). Mer info kommer etterhvert. Jeg er ikke i tvil om at jeg elsker hobbyen min!
Takk for at du tok turen innom bloggen min og jeg ønsker deg en god helg!

Tags : ,

Noen av layoutene mine har blitt vist frem/featured på nettet:

Denne ble valgt ut som til “kreativ sjel” på forumet scrapping.no. Selleri sier dette: Se på denne utrolige LOen som efran har laget! Så utrolig full av detaljer – men allikevel så rolig og harmonisk. Et utrolig flott bilde, og jeg er skikkelig imponert over bakgrunnen og måten denne er pyntet på. Tusen takk for bøttevis av inspirasjon efran! Tusen takk for koselig kommentar Selleri.

På forumet CasaKreativ ble denne valgt ut av Asil og hun skriver dette:  snakk om å lage en herlig resultat av mist og maling! Røft og brunt og bare fantastisk!! Tusen takk Asil for koselig kommentar.

Det er selvfølgelig veldig stas at andre blir inspirert av det jeg lager og tusen takk til dere som velger ut mine prosjekter og kommenterer det.

Tags : ,

Utfordringsbloggen Musikkstua har utfordringer med musikk som team. Jeg har levert et bidrag der i august og oppdaget først nå at layouten min ble blant top 3. Tusen takk Musikkstua, moro at dere likte layouten. Her er layouten:

Innlegget i bloggen min kan du se her.

Tags :

Tusen takk for alle koselige tilbakemelding. Det er så gøy å høre at andre liker det jeg lager. Jeg scrapper fordi jeg synes det er gøy og dette er verdens beste hobby. Og da er det veldig inspirerende når andre sier de blir inspirert av mine prosjekter. Tusen takk alle sammen.

Jeg har også fått heder og ære ute i scrappeverden denne uken. Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på scrappeforumet scrapping.no:

Lisbet på forumet valgte ut min layout og sier “Jeg velger denne gang en behagelig Lo fra efran. Den er så harmonisk, og den fanger virkelig øyeblikket og bildet.”  Tusen takk Lisbet!

Jeg ble også en av ukens dille på utfordringsbloggen Skissedilla:

Lene/Nabon valgte min og sier: “Jeg vil ha denne til Ann-Katrin! Elsker det lilla, og bruken av mønsterark her! Love it!”  Tusen takk Lene!

Tusen takk for heder og ære. Det setter jeg veldig pris på og er veldig stolt!

Tags : , , ,

Hobbyforumet CasaKreativ har hver uke CASAspotlight der de tar frem prosjekter som er lagt inn i galleriet i løpet av siste uken. Jeg kom i spotlighten i uke 33 (forrige uke) med denne layouten:

“Linn digget rått denne fra Ann-Katrin. Knallfarvene, kontrastene og bildet som bare poppet fram var råflott!!!!!!!!”

Tusen takk Linn for at du valgte min layout!

Tags : ,

Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på forumet Scrapping.no forrige uke. Tusen takk Lisbet; det var veldig koselig og takk for flotte ord. Dette skrev Lisbet om layouten min: Jeg velger denne gangen en Lo som efran har lagen, den har satt seg helt fast i hodet mitt, den er bare lekker. Fargene er kanonfine, og mengden blir ikke for mye, det er som å se inn i et eventyr full av detaljer. Utrolig gjennomført, en klar innertier her. Og dette er layouten:

Tusen takk Lisbet!

Tags : ,

Layouten min ble valgt ut som en av ukens dille på Skissedilla! Tusen takk Anette for at du valgte min layout og dette var kommentaren “Digger!!! Denne er fra Ann-Katrin. Lekre farger og artig, artig, artig tema!! Masse farger og mønster, en skikkelig prestasjon! ”  Igjen tusen takk! Her er layouten:

Jeg hadde med et bidrag til en skissekonkurranse på en russisk blogg og layouten min var èn av 13 som ble vist frem på bloggen. Moro. Dette var mitt bidrag:

Begge layoutene er laget for Steffens (hobbybutikk i Oslo) og blir snart vist frem i butikken.

Neste uke er jeg gjestedesigner i en norsk utfordringsblogg – mer info kommer.

Tags : , ,

Layouten min ble valgt ut som en av favorittene på Skissedilla!  Carrin valgte min og dette sier hun:  “Det slo meg her hvor utrolig effektfullt det ble med brun mist mot turkis bakgrunn! Men sjekk så herlig da.Ellers er bildet helt nydelig. det kommer så fint i fokus med sine lyse toner. Takk for masse inspirasjon Ann-Katrin.” Her er layouten:

Tusen takk Carrin og tusen takk for flott utfordringsblogg. Alltid moro å leke med skissene deres!

Tags :

My layout is featured at Webster’s page! Altså; layouten min “godt med pannekaker” er fremhevet på ning-samfunnet til Webster’s pages.( WP har nydelige og nostalgiske ark!) Her ser du siden min på forsiden av galleriet. Jeg tror de velger ut 5 stykker ut fra de som er lagt inn i galleriet den siste uken.

Og ikke nok med det; jeg er også featured member (fremhevet medlem). Tusen takk til Webster’s Pages og til søte Brandin!

Tags :

Utfordringsbloggen ScrappeHuset har noe de kaller bloggwalken. En gang i måneden velger de ut noen blogger de mener er verdt et besøk. Og i dag (for april) ble min blogg valgt ut! Tusen takk Vibeke. Dette skriver Vibeke: I dag har jeg virkelig kosa meg i bloggen til Ann Katrin!! Hun har en utrolig leken og flott scrappestil. Hun bruker mange farger, men fikser også vintage på en fremragende måte.
Det er så mye inspirasjon i denne bloggen – så hvis du ikke har vært der: Ta turen NÅ:)

Tusen, tusen takk Vibeke. Det var gøy å bli valgt ut til bloggwalken deres og tusen takk for fine ord.

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Tags :

Jeg har blitt valgt ut som kreativ sjel på scrappeforumet scrapping.no for uke 14. Porren valgte ut min layout en venn for livet og skrev dette: har valgt meg Efran , se alle de detaljene da, også er bilde i fokus. Er virkelig sånn eg liker en lo , og her er det farger , massevis av saftige farger som fremhever det alldeles søte bilde , helt herlig.

Tusen, tusen takk Porren for herlig omtale!

Tags :

På forumet Scrapping.no er det en gjeng som kaller seg de kreative, som hver 14. dag velger ut layouter/prosjekter de vil trekke frem.

Og for denne perioden/uke 10 valgte Yasmin min layout. Dette skriver hun: Denne gangens kreative sjel for meg er Efran. Denne lo’en er bare fantastisk herlig. Jeg liker godt at siden er holdt i omtrent samme farge.. Det gjør bare lo’n sååå herlig. Digger også at det er brukt så mange forskjellige teknikker på denne siden. Er så morsomt å finne en layout man virkelig kan se på lenge og fortsatt finne nye ting! Fantastisk! Tusen takk Yasmin for flotte ord!

Dette er layouten:

Happy Love

Tusen takk for alle koselige kommentarer, setter veldig pris på det.

signatur

Tags :

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,

Jeg har en layout i CasaSpotlighten denne uka! (På forumet CasaKreativ er det en gjeng moderatorer (de som styrer forumet) som velger ut forskjellige prosjekter de liker ut fra det som ble lastet opp i galleriet sist uke.) Linn valgte ut min layout ” Happy love”. Dette skriver hun:  noe så gjennomført og sart, lagene er fantastisk, farvene og detaljene.  Tusen takk Linn! Og her kan dere se layouten:

Happy Love

Jeg er innom flere utenlandske forum, blandt annet i USA og Canada, og oppdaget i dag at en av layoutene mine er på forsiden av en canadisk scrappe-butikk. Butikken heter Scrapbook Star og har itillegg nettbutikk, forum og galleri. Veldig koselig sted. Og nå har eieren av butikken valgt ut min layout til forsiden av butikken sammen med 2 andre layouter (layouten er “Du utforsket bassenget” og står øverst. Tror den blir stående hele mars). Tusen takk Samantha.

scrapbookstar

Igjen tusen takk for alle hyggelige kommentarer og nå er det snart helg!

signatur

Tags : ,

Jeg har vært “kreativ sjel” på forumet Scrapping.no. Oppdaget det tilfeldig her om dagen og fant ut at gjengen “De kreative” hadde valgt ut mine loer i uke 47 – 2009 og uke 6 – 2010. Tusen takk!

De loene/sidene som ble valgt ut er:

Nyfødt

Uke 47 – 2009. Katrineev skriver:  jeg har denne gangen funnet frem en lo med masse blomster blonder og dill som jeg digger. og det er efran sin, en virkelig stemingsfull lo.

Lakris jenta

Uke 6 – 2010. Tangent skriver: Denne uken velger jeg denne herlige LOen av efran! Elsker de sterke fargene,
og effekten av maling og glimmermist! Oppsettet likte jeg også godt, en LO helt etter min smak.

Tusen takk til Katrineev og Tangent for hyggelige ord!

signatur

Tags :

Jeg havnet på stipa (spotlight) på forumet Minneriket denne uken. Kine valgte ut min layout (“Du utforsker bassenget”). Dette sier Kine: Denne uka vil jeg trekke fram denne friske og sommerlige layouten av Ann Katrin! Dette er en ordentlig gladlayout! Jeg digger det lekne oppsettet, de herlige sommerlige fargene og det morsomme bildet. Det er kjempeflott med sirklene som går igjen på hele layouten uten at de blir for dominerende. Takk for at du deler! Tusen takk Kine for kjempe koselige ord.

Her er layouten:

Du utforsker bassenget

signatur

Tags : ,

Jeg ble valgt ut som en av dillene (“vinner”) på utfordringsbloggen Skissedilla (skisse #46)! Brit valgte min layout og sier dette: Jeg velger meg denne friske LOen fra Ann-Katrin. Veldig fint med bruken av mist og maling. Herlige grønnfarger, og veldig fint med skrift inni stjernene. Likte godt slik overskriften er oppsatt. Nydelige bilder som matcher papirene.

Utforske kjøleskapet

Tusen takk Brit!

signatur

Tags :

Jeg kom i spotlight’en på forumet CasaKreativ. Hver uke velger de ut noen prosjekter (foto, scrapping, kort, håndarbeid)  og Linn (moderator på forumet) valgte ut min layout “Lakrisjenta”. Sitat fra forumet:  Linn fallt fullstendig pladask for denne heeerlige Loen fra Ann-Katrin. Den er bare fantastisk ! Farvene, kontrastene, bildeserien OG ikke minst mist/maling !FANTASTISK ! Tusen takk Linn! 

Nå er det flere produsenter som søker etter nye medlemmer til Design Teamene sine. Kanskje det er noe for deg?  Graphic 45 og GCD Studios søker etter nye personer. Kiki Art søker etter spansktalende medlemmer. Kom igjen og søk. Det er både moro og utfordrende.

signatur

Tags :

Jeg ble månedsvinner for januar hos Skissedilla med layouten “Lakrisjenta”! Nå har jeg all grunn til å være stolt. Skissedilla er en utfordringsblogg som legger ut en ny skisse hver uke og du har en uke på å levere et bidrag. Det er en populær blogg og de har hatt stor oppslutning. Altså mange som har levert bidrag hver uke og det blir mange på èn måned og de valgte ut min som månedsvinner! Omtalen jeg fikk var: Vinneren denne gang tok oss samtlige med storm. Et fyrverkelig av et arbeid. Så tvers igjennom feiende flott og en fargebruk som tar pusten av de fleste. Tusen takk Dillajenter! Lene, Marianne, Ann Kristin, Hege, Brit, Anette og Carrin! Og jeg er kjempe stolt av Lene som har dratt igang denne fantastiske bloggen og at den nå har blitt så populær.

Og jeg kom på stripa på Minneriket denne uka med nettopp “Lakrisjenta”. Maren valgte den ut og skriver: Jeg velger meg denne layouten av Ann-Katrin. Jeg digger fargene, sort og rosa sammen er bare helt utrolig kult! Tøft oppsett, og så likte jeg glimmermisten veldig godt! Og så funket det så bra med tittelen vertikalt også! Tusen takk for at du deler! :D   Tusen takk Maren.

Så akkurat nå svever jeg på en rosa scrappesky. Har scrappet en side i dag og håper jeg får lagt den ut i bloggen her i kveld.

signatur

Tags : , ,

Oi, dette er utrolig moro. Først oppdaget jeg at jeg var på scrapwalken hos ScrappeHuset. Det er en utfordringsblogg som hver måned fokuserer på en bestemt stil. Denne måneden er det monokromatisk og en gang i måneden velger de ut layouter/kort som passer til stilen. Torill hadde valgt ut min layout: Jeg synes den var så knall i fargene, leken i stilen, og det bilde var arti. Sånn sikkelig i FARTEN.  Tusen takk Torill!

 scrapwalk-1-2009

Og så  på Minneriket (norsk forum/galleri) har de noe som heter Stipa. Det er utvalgte medlemmer på forumet som velger ut prosjekter/layouter som har blitt lagt ut i galleriet i løpet av uken. Og Stempelgal/Hilde valgte ut min layout: Denne uka velger jeg meg Ann-Katrin. Syns siden hennes er så søt, og ikke minst likte jeg tekstingen “How to eat a cake when you turn one year”. Takk for at du deler med oss andre!!! Tusen takk Stempelgal/Hilde!

stripa-1-2009

Tusen, tusen takk! Kjempe moro å få tilbakemeldinger på det jeg lager.

signatur

Tags : , ,