Archive for the ‘Designerbidrag Kiki Art’ Category

Tjoho, i morgen (lørdag) er det scrappemesse i Lillestrøm og dit skal jeg! Det er supert at Kari Asdal tok over messearrangementet og sørget for videre drift. Det er flere scrappebutikker som stiller med stand både lørdag og søndag. Mer info kan du se her; StempelScrap-messe.

Jeg har scrappet en ny layout med Kiki Art-produkter. Jeg digger de sterke fargene (det var kanskje ikke overraskende) og det gjør hele siden så leken:

Tittel: Your smile/ditt smil. Bilde av lille M tatt mens vi lekte og det er jo så morsomt. Jeg har brukt ark fra Kiki Art (seriene Magica og Familia), bokstaver fra Basic Grey, notatlapp fra Basic Grey, maling og svart kartong.

Takk for at du ser og kanskje vi ses/prates på messen i morgen?

Tags : , ,

Jeg har scrappet litt igjen. Denne gangen for Kiki Art og bildene er fra telt-turen vår.

I have used paper from the line Familia. The papers are Parejita, the backside of Puzzle grande and the orange stripes are from Botones y costuras. The stitches on the blue paper is Funtape.

The title should look like clothes hanging to dry. A little tip: the letter G is an O and a J.

Here you can see the ribbons, the paper stripes with punch and some glimmer mist all over.

I hope you had a great summertime and a happy vacation. Maybe you feel like scrapping some of the summermemories?

Tags :

Jeg har laget en blomster-pinne til en venn og jeg vil vise deg hvordan jeg lagde den.

Først velger du ark, så kutter du to like lengder og bretter de som dette:

Så limer du endene sammen og du har en sirkel.

Jeg kuttet ut 3 sirkler i forskjellige størrelser og brukte sandpapir på kantene:

Limte de sammen og valgte litt pynt. Jeg satte på noen stjerner (som er kuttet ut med punch) og en liten lapp med teksten “til en venn”:

Her kan du se den sammen med blomster. Ble det ikke fint? Jeg elsker denne blomsten, perfekt for venner:

Jeg har brukt ark fra Kiki Art.

Håper du likte blomsterpinnen. Denne kan også brukes som dekorasjon til dine blomster eller kanskje ute i hagen. Hvis du lager de litt mindre, kan de også brukes som pynt på kaker (feks muffins/cupcakes).

Nå er det lørdag og det ser ut som solen vil tilbringe dagen sammen med oss. Ønsker deg og dine en flott helg!

Tags : ,

Jeg har laget et lite minialbum til lille M. Albumet heter “Stuff you like” (=ting du liker). Jeg har brukt minialbum fra 7gypsies (størrelse 6 x 12 cm), ark fra Kiki Art, litt bling, maling og glimmer. Jeg har brukt minimalt med pynt fordi dette er et bruksalbum for lille M (hun er 1 1/2 år).

På forsiden har jeg brukt glimmermist, maling, distress ink, bokstaver fra Pink Paislee og Making Memories.

Her er det bananer.

Lekehunden til lille M. Litt maling og bling.

Mammas gamle dukke. M synes det er gøy å leke med den. Her har jeg også brukt litt maling.

Datteren min synes det er kjempe gøy å se igjennom denne boka. Ekstra stas er det jo fordi det er ting hun liker og det er kjempe gøy å si hva det er. Denne boken er også ment som en minnebok som hun sikkert får glede av fremover.

Kiki Art og design teamet har BLOG HOSCOTCH fra i morgen 29. april. Følg med i bloggen her!

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer.

Tags : ,

Det er snart påske og jeg har laget et kort med Kiki Art produkter:

Jeg har hovedsaklig brukt to forskjellige mønsterark (med mønster på begge sider), gamle klistremerke-bokstaver og bildet er printet ut fra Shabby chic papirskatter. Du kan se kortet i Kiki Art-bloggen her.

Jeg har blitt intervjuet av Sopiha i Kiki Art Design Teamet og intervjuet kan du lese her (engelsk).

Nå er det mye som skjer innen scrappeverden for min del og snart blir det blogcandy i bloggen her. Det blir blandt annet noen helt nye mønsterark og jeg sender gjerne internasjonalt. Mer info kommer. Ellers ønsker jeg alle en riktig god påske!

Tags : , ,

Her er noen layouter jeg har laget med produkter fra Kiki Art:

Sweet baby girl

Love to watch tv

Bildene er av lille M.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg og dine en god helg!

signatur

Tags : ,

Jeg har scrappet en layout for Kiki Art med ark fra kolleksjonene deres. Hver måned fokuserer de på et land og denne måneden er det Frankrike. Jeg har brukt bilder som mannen min tok på bryllupsreisen vår i 2007.

Har brukt 3 forskjellige ark fra Kiki Art (seriene Antologia Amor og Antologia China), svart Bazzill-kartong, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, maling, glitter og stjerne-punch.

Besøk gjerne Kiki Art-bloggen og legg gjerne igjen kommentar.

Paris 2007

Har tatt et detaljbilde; på det svarte arket kan du se embosset (blanke med glitter) hjerter og på stjernen er detaljene i floss/velur.

Paris 2007 - detalj

Bidraget til Skissedilla kommer i morgen, fikk ikke tatt bilde i dag.

signatur

Tags :