Archive for the ‘Designerbidrag HobbyUtstyr.no’ Category

Tittel: Din første julaften.

Jeg har brukt ark fra Ladybugs and friends, Papirdesign, blomster fra Prima som har fått litt rød stempelsverte på seg. Englene er klippet ut av mønsterarket, bazzill-bling, bronsekartong fra Bazzill som matte bak bildet, mer bling fra Prima, rød perlebord fra Kort & Godt, blonde og stoffbokstaver fra Making Memories. Alt utenom bokstavene får du kjøpt hos HobbyUtstyr.no.

Bildet er av lille M på hennes første julaften. Hun er 2 1/2 måned og vil bare sitte.

Din første julaften

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Her er et nytt bidrag med utstyr fra nettbutikken HobbyUtstyr.no.

Tittel: “Ut i kulda”, bildet av meg som bærer lille M i bilstolen.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Ladybugs and Friends, overlay fra Making Memories, glitterlim, snøkrystaller fra Martha Stewart-punch og det grønne arket er emballasje fra Making Memories (se detaljbildet).

Vinteren 2009 - ut i kulda lille venn

detaljbilde-ut-i-kulda1

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Her er et kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no. Dinosaurusen er et stempel som jeg har fargelagt med copics (alkoholtusjer).  Og hvorfor ikke en rosa dinosaur? Hun har fått på seg litt negllakk og litt glitter på magen. Synes hun ble søt jeg.

Ellers har jeg brukt mønterark fra Basic Grey, har droodlet/tegnet litt på mønsterarket bak dinosaurusen. Brukt noen eyelets og teksten er skrevet for hånd.

Gratulerer med dagen

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er en layout jeg har laget til Hobbyutstyr.no. Jeg har  brukt Bazzill-kartong, bølgepapp fra en pappeske og maling. Treet har jeg tegnet og teksten er skrevet for hånd. Bildene er av kjekke Kent (hei Kent!) på familiefisketur i Telemark (han er gift med svigerinna mi).  Har brukt en del 3D-puter på siden for å få elementer opp og ut.

camping1

camping2

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Her er et kort jeg har laget for Hobbyutstyr.no.  Alle produktene får du kjøpt hos de.

Jeg har brukt stempel; Little Girl fra Artstamps og ”dagen i dag” fra Kort & Godt.

Mønsterarkene er fra Basic Grey Romani 6×6 pad, blomster fra Prima med eyelets fra Kort & Godt og sommerfugler fra Kort & Godt.

Stempeltrykket er fargelagt med promarkers/copics.

 

sommerkort

Jeg har fått en utfordring fra Eva Helen. Tusen takk Eva Helen. Jeg må tenke litt på de sannhetene. Prøver å legge det ut i morgen.

 

Takk for at du ser.

 

signatur

Tags :

Det har skjedd så mye i det siste og jeg har vært nødt til prioritere. Jeg brukte de første solskinnsdagene til å scrappe, etter det har vi vært mye ute i sola og nå regner det. Sist lørdag var jeg i utdrikningslag og fikk over 30 myggestikk! Ellers var det bading, god mat og hyggelig selskap. På søndag var vi i barnebursdag til Maria; hun fylte 2 år. Moro å feire disse småtassene.

Denne uka blir det mye farting og lite scrapping. Kan vise de siste publiserte bidragene til Hobbyutstyr.no.

Her har jeg brukt Bazzill bling og et mønsterark fra Basic Grey. Dinosaurusen er et stempel farget med copics/promarkers. Den dinosaurusen er så søt og har blitt en favoritt. Tittelen er skrevet og farget med copics/promarkers.

Elias 2 år

Denne ble veldig enkel, men ville bevare mønsterarket og ikke pynte så mye over. Arket er fra Basic Grey, sommerfuglene fra Kort & Godt. Tittelen er printet ut og stanset ut med Spellbinders.

Sommer i hagen

Takk for at du ser og håper du nyter sommeren.

signatur

Jeg har fått DT-pakke fra Hobbyutstyr.no. Det var bla. stempler og mønsterark/Bazzill bling. Da var det bare å sette seg ned i varmen og bli inspirert. Noe av det jeg har laget er allerede publistert i bloggen til Hobbyutstyr.no.

Posekort

Her har jeg dekorert en pose. Den er ordentlig stiv og står av seg selv, på toppen har den hvit kraftig hank. HobbyUtstyr har dessuten 15% på alle varer nå og da koster posen kun 5,95 kr! Stemplet er fra Eureka Stamps og heter “Drage med kake”. Farget med promarkers/Copics. Blomstene er et stempelsett fra Hero Arts “Printet Flowers”. Ellers er det brukt Bazzill bling i grønntoner, eyelets og bånd fra Kort & Godt.

Dagen i dag

Her har jeg prøvd å få frem sommerfølelsen (som de fleste sikkert føler nå om dagen). Stemplet “Dagen i dag” er fra Kort & Godt. Teksten er “Dagen i dag er morgen dagen du drømte om i går”. Har ellers brukt mønsterark fra Basic Grey (paperpad 6×6), blomster fra Hero Arts (som over), grønn Bazzill bling, bånd og sommerfugler fra Kort & Godt.

Dette var utfordrende og veldig moro. Jeg har laget mer og regner med at neste bidrag kommer i bloggen til HobbyUtstyr allerede i morgen.

Håper alle som titter innom har det fint i sommervarmen.

signatur

Tags :