Archive for the ‘Designerbidrag Creative Scrappers’ Category

Det er snart jul! Woho! Gleder du deg til jul? Det gjør jeg og jeg har kontroll på nesten alt som må være ferdig før jul.

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt Design Team-bidrag:

Tittel: you love music/du elsker musikk. Bilde av datteren min som skrur på en radio.  Jeg har brukt ark fra Teresa Collins, litt glimmer mist, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey og sommerfugler fra Jenni Bowlin.

Her er skissen jeg har brukt og jeg har snudd den 90 grader.

Thanks for looking og det kommer snart en ny oppdatering. Ønsker alle som titter innom en flott advents-/juleuke!

Tags : ,

I love to play with the sketches from Creative Scrappers and here is my take on sketch #133:

Title: Helt propell/completely propeller. Pictures of my daughter on Christmas morning and her new toy. I have used paper from the Norwegian company Papirdesign. Love their paper and design. I have also used some glimmer mist, washi-tape, ribbon and some letters. Some of the pattern paper is cut out by hand.

The sketch:

Thanks for looking and don’t forget to play with the sketch. I wish you a wounderfull week!

Tags : ,

New sketch at Creative Scrappers and here is my contribution:

Tittel: Hold on tight/hold deg fast. Bilde av datteren min og meg. Jeg har  frivillig klatret opp i et tre (har litt høydeskrekk) og holder godt rundt datteren min. Jeg har brukt ark fra Teresa Collins, gammel bokside fra ca. 1920, washi-tape, svart og brun stempelpute, bokstaver fra American Crafts, stjernepunch og glaze fra Tattered Angels.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Tittel: I’m not afraid/Jeg er ikke redd. Bilder av meg og reptiler i Oslo Reptilpark (mannen min har tatt alle bildene).  Jeg har brukt ark fra Sassafras, bokstaver fra Sassafras og QuicKutz Diesel. Litt maling, washi-tapes og Martha Stewart punch.

Dette var første gangen jeg tok i en slange og jeg gjør det gjerne igjen.

Jeg har vært på scrappetreff i helgen og bilder kommer i morgen. Ønsker alle en flott uke!

Tags : , ,

Skisse nr. 127 er ute hos Creative Scrappers og det er mitt andre bidrag som Design Team:

Tittel: Kåre. Han er bestefaren til mannen min (he is my husbands grandfather). Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance, ramme fra My Little Shoebox, tekstlapper fra October Afternoon og Hambly, bokstaver fra Basic Grey.

Digger det bildet her; han sitter i en stol langt ute i skogen.

Tags : ,