Archive for the ‘Design Team’ Category

Jeg har laget et konfirmasjonskort for Andrine & Marens Landhandleri:

Jeg har fargelagt stempeltrykk fra The Greeting Farm med copics. Ellers har jeg brukt washi-tape, tyll, stofftape, pyntenål, blomster og bling.

Over er du detaljer av pyntenål og tyllen som ligger mellom stofftape og washi-tape.

Her har jeg sprayet på kartong med glimmer mist og skrevet tekst over.

Her er blomsteroppsatsen med litt ekstra glam/glitter.

Takk for at du ser. Nå har endelig sommeren kommet til Norge også! Det har vært utrolig deilig i dag og vi har vært på hundeutstilling – gratulerer til tante Lise som fikk “BIM” (er ikke helt inn i alle disse titlene, men hun vant sin klasse).

Tags : , ,

Woho, I am so excited! I made it to round 2 at Kaiserraft Design team call. That means that they will send me some produts, I will make something with that and they will choose the final 12 members for the design team. Oh, I would love to be part of this team. I love their products more and more. I saw the new line Chanteuse at my LSS today and wow! Love it. It’s actually a lot of things I love.

Well, here’s the list with the 25 finalists WITH my name:

I kveld har jeg holdt demo hos Hobbykunst i Vestby og det var moro. Jeg elsker å prate om hobbyen min og vise tips/idèer/teknikker. Jeg legger ut bilder i morgen. Nå er det natta.

Tags : ,

Jeg digger å bruke washi-tape på prosjektene mine og her er en layout jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Smake sjade/taste chocolate. Bilde av datteren min som fylte vognen sin med sjokolade (dette var en av de første gangen hun spiste sjokolade).

Jeg har brukt washi-tape fra Andrine & Maren, ark fra October Afternoon og KI Memories, gult bånd, sommerfugler fra Jennie Bowlin, fjær, bokstaver fra American Craft og tekstrammer fra October Afternoon.

Her ser du noen detaljer av Washi-tapen (rosa og gul tekstiltape og vanlig washi med hjerter på):

Nå har Andrine & Maren fått inn ennå flere kule Washi-tape, sjekk ut nettbutikken deres.

Tags : ,

The Australian Kaisercraft is searching for new design team members and the deadline is today. I remeber the first time I used products from Kaisercraft, they where one of the first producers with pearls and bling. And I bought a lot of them and had bling/pearls on every project. I still love them along with lots of other products from Kaisercraft. They have lots of home decor and wood products.

It would be so cool to be a part of this team. I am a huge fan of Kaisercraft and they are well known in Norway. Here are some of my projects made with Kaisercraft:

More details and more information will be revealed.

Wish you all a nice weekend and wish my luck.

Tags : ,

I helgen var det Casatreff på Melsom skole, i nærheten av Tønsberg. Treffet blir arrangert av jentene på forumet CasaKreativ. Jeg og snuppa tok turen innom på lørdag og hilste på. Alltid koselig å se igjen kjente og jeg fikk endelig hilst på Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Dattera mi storkoste seg; endelig fikk hu være med på scrappetreff og se hva det egentlig er. Her er noen bilder:

Her er salen som jentene koste seg i.

Mye lys og mye utstyr.

Under ser du datteren min som følger spent med. Sjekk all den washi-tapen på høyre side:

Her er jeg og Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Selveste washi-tape-dama.

Og her er det nyeste DT-bidraget mitt med washi-tape:

Både boksen og de lekre, fargerike washi-tapen får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg har laget mye kort i det siste og her er noen jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri med bakgrunner laget med washi-tape/japansk dekortape:

Stemplene er fra The Greeting Farm og er fargelagt med Copics. Har også brukt  bomullstråd og pyntenåler som du finner hos Andrine & Marens Landhandleri. Det første kortet heter BFF (= best friend forever) og kortet under heter Best wishes.

De har fått inn utrolig mye kult i det siste, her er det mye lekkert og mange forskjellige farger/nyanser. Mange nye washi-tape og dekorative pakketape.

 

I dag har vi hatt en rolig søndag og feiret fastelaven med kanelboller. Oh yes, ikke noe krem men masse melis. Håper du har hatt en fin fastelavenfeiring.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer i bloggen min. Kjempe gøy å få gode tilbakemeldinger på kursene jeg holder, setter veldig pris på det.

Ønsker deg en flott uke!

Creative Scrappers kommer med ny skisse hver søndag og dette er mitt bidrag til siste skissa:

Tittel: Lek i senga. Bilde av datteren min som leker med baller i sprinkelsenga. Jeg har brukt ark fra Hambly, KI Memories og Basic Grey. Bokstaver fra Basic Grey og stjernene er stanset ut.

Dette er skissen som jeg har brukt som utgangspunkt:

Jeg holder stadig kurs innen kortlaging og scrapping. Skal holde kurs innen scrapping – stilen steampunk – på scrappetreff på Toten lørdag 26. februar. Det blir så moro. Det er den stilen jeg digger mest innen scrapping. Liker å kline med maling og farger! Mer info om kurset her, fortsatt noen ledige plasser.

Torsdag 3. mars starter jeg opp med nytt kortkurs hos Folkeuniversitetet. Vi lager invitasjoner, bordkort og takkekort til høytidlige fester. Send mail til css@folkeuniversitetet.no for påmelding.

Onsdag 9. mars holder jeg scrappekurs i stilen vintage hos Steffens i Oslo og det er fullt.

Nå har jeg holdt flere kurs innen scrapping og kortlaging og det er så moro. Gøy å se at deltakere koser seg og moro at de blir inspirert. Og ikke minst; veldig hyggelig at jeg kan bidra til at flere ser gleden ved papirhobby. Alle bør ha en hobby de liker!

Håper du får en flott helg.

Tags : , , , , ,

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  ”herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Jeg elsker å leke med maling og dette ble resultatet. Har hovedsaklig brukt maling og noen rester av mønsterark, bling, bokstaver og bildet har blitt pusset med sandpapir.

Tittel: Museum i Eidfoss (ja, det fins faktisk tross i at det er et lite sted).  Bildet av datteren min som hører stemmer via hodetelefoner, med historier fra gamle dager.

Her er skissen jeg har brukt:

Bli gjerne med, last opp bidraget i bloggen din og legg igjen link hos Creative Scrappers. Good luck.

Ønsker deg en flott uke og kanskje dukker det opp noen spennende og nye muligheter.

Tags :

I love to play with the sketches from Creative Scrappers and here is my take on sketch #133:

Title: Helt propell/completely propeller. Pictures of my daughter on Christmas morning and her new toy. I have used paper from the Norwegian company Papirdesign. Love their paper and design. I have also used some glimmer mist, washi-tape, ribbon and some letters. Some of the pattern paper is cut out by hand.

The sketch:

Thanks for looking and don’t forget to play with the sketch. I wish you a wounderfull week!

Tags : ,

New sketch at Creative Scrappers and here is my contribution:

Tittel: Hold on tight/hold deg fast. Bilde av datteren min og meg. Jeg har  frivillig klatret opp i et tre (har litt høydeskrekk) og holder godt rundt datteren min. Jeg har brukt ark fra Teresa Collins, gammel bokside fra ca. 1920, washi-tape, svart og brun stempelpute, bokstaver fra American Crafts, stjernepunch og glaze fra Tattered Angels.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Nå er det ikke lenge igjen til jul. Her er en layout jeg har laget for Best Creation:

Tittel: Smaker deig/tasting dough. Bilder av datteren min som lager pepperkaker. Jeg har brukt ark og bokstaver fra Best Creation, og tekstlapper fra October Afternoon.

Takk for at du ser, tusen takk for alle koselige kommentarer og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Vi i design teamet til Andrine & Marens Landhandleri har jobbet med smågaver i det siste og her er en av mine idèer:

En rull med washi-tape til en god venn, i lekker lilla-farge. Kanskje du har en venn som hadde trengt en liten oppmerksomhet?

Tags : , ,

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Tittel: I’m not afraid/Jeg er ikke redd. Bilder av meg og reptiler i Oslo Reptilpark (mannen min har tatt alle bildene).  Jeg har brukt ark fra Sassafras, bokstaver fra Sassafras og QuicKutz Diesel. Litt maling, washi-tapes og Martha Stewart punch.

Dette var første gangen jeg tok i en slange og jeg gjør det gjerne igjen.

Jeg har vært på scrappetreff i helgen og bilder kommer i morgen. Ønsker alle en flott uke!

Tags : , ,

Yeah, finally I can show you this layout. This one is made for the challengesblog Scrap that baby and this is also published in ScrapStreet Magazine. The theme is useful baby gear. Here is my layout:

Tittel: Your best friend Snoftilus/Din beste venn Snøftilus. Bilder av datteren min. Jeg har brukt ark, klistremerker, bokstaver og rubons fra Basic Grey, maling, metall fra Tim Holtz.

Denne layouten er laget for utfordringsloggen Scrap that baby og er publisert i ScrapStreet Magazine. Teamet er nyttig baby-utstyr.

Jeg legger snart ut en ny giwe-away. Flotte, nye ark fra en amerikansk produsent. Mer info kommer.

Tags : , ,

Nytt bidrag som Design Team hos Andrine & Marens Landhandleri. Utfordringen var å bruke favorittfargene våre og washi-tape.

Denne lagde jeg på scrappetreffet i Tønsberg og ble veldig inspirert av Finnabair. Hun har en herlig Steam punk stil med herlige fargesammensetninger og flotte detaljer. Jeg prøvde og vil kalle denne stilen Steam Punk alà Norwegie eller Steam Punk light. Det var uansett kjempe morsomt å teste og jeg kommer garantert til å gjøre dette flere ganger.

Tittel: On youw own/på egen hånd. Bilde av datteren min. Jeg har brukt masse maling og glimmer mist. Diverse washi-tapes fra Andrine & Marens Landhandleri. Blomster, knapper, blonder, bling, myggnetting, tags fra klær og bokstaver fra American Crafts.

Ønsker alle som titter innom en flott helg.

Tags : ,

Skisse nr. 127 er ute hos Creative Scrappers og det er mitt andre bidrag som Design Team:

Tittel: Kåre. Han er bestefaren til mannen min (he is my husbands grandfather). Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance, ramme fra My Little Shoebox, tekstlapper fra October Afternoon og Hambly, bokstaver fra Basic Grey.

Digger det bildet her; han sitter i en stol langt ute i skogen.

Tags : ,

Jeg har laget kort, jeg har fargelagt stempeltrykk OG jeg har kost meg!  Jeg scrapper vanligvis men innimellom lager jeg litt kort.

På alle kortene er det brukt mønsterark fra Best Creation, stempeltrykkene er fra Whipper Snapper og de er fargelagt med copics (alkohol-tusjer). Detta er moro og det kommer garantert flere kort etterhvert.

Her er mitt første Design team-bidrag for Andrine & Marens Landhandleri. Tema for første bidrag er The dark side og det passer perfekt til denne høstmåneden og snart er det Halloween. Buhu!

Tittel: I am?/Jeg er? Tekst er “hvem er jeg? Vet du hvem jeg er?”. Bildet er av meg. Denne layouten har en dypere mening; jeg har hørt noen ganger at jeg er litt “mystisk”, og siden det snart er Halloween ble jeg inspirert til å scrappe denne siden, og velger å være nettopp litt mystisk.

Jeg har brukt chipboard-plate fra Best Creation, ark fra Best Creation og Daisy D’s, Washi tape, bling, bånd, blonder, bokstaver fra American Crafts og rester av myggnetting.

Takk for at du ser og her er innlegget i bloggen til Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Halloween banner med produkter fra Best Creation. De har lekre glitter kartonger i 64 forskjellige farger. Da snakker vi hele ark med glitter og det er jo så lekkert. Det gir ofte et flott uttrykk på papir-dekorasjoner som feks. bannere, kort, blomsterpinner med mer.

Her ser dere banneren med både glitter cardstock/kartong og mønsterark stanset ut med spellbinder dies (nestabilities circles og scalloped circles). Bokstavene er også fra Best Creation. Ellers har jeg brukt bånd og eyelets/maljer, og bundet sammen banneren.

Her henger banneren på veggen:

Og her er et detaljbilde. Jeg har brukt 4 forskjellige størrelser på diesene.

Best Creation gir bort 2 store pakker med glitter cardstock. Det eneste du må gjøre er å legge igjen kommentar i dette innlegget.  Og som de sier; you gotta love all the glitter! Oh, yes I do!

Tags : , , ,