Archive for the ‘Card’ Category

Jeg har laget mye kort i det siste og her er noen jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri med bakgrunner laget med washi-tape/japansk dekortape:

Stemplene er fra The Greeting Farm og er fargelagt med Copics. Har også brukt  bomullstråd og pyntenåler som du finner hos Andrine & Marens Landhandleri. Det første kortet heter BFF (= best friend forever) og kortet under heter Best wishes.

De har fått inn utrolig mye kult i det siste, her er det mye lekkert og mange forskjellige farger/nyanser. Mange nye washi-tape og dekorative pakketape.

 

I dag har vi hatt en rolig søndag og feiret fastelaven med kanelboller. Oh yes, ikke noe krem men masse melis. Håper du har hatt en fin fastelavenfeiring.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer i bloggen min. Kjempe gøy å få gode tilbakemeldinger på kursene jeg holder, setter veldig pris på det.

Ønsker deg en flott uke!

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  ”herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Jeg skal holde kortkurs for Folkeuniversitetet i Drammen. Det første kurset starter torsdag. 3. februar kl. 1800 i lokalene til Folkeuniversitetet. Kurset går over 4 kvelder og du lærer grunnleggende om kortlaging og forskjellige teknikker.

Jeg holder også et videregående kortkurs med start torsdag 3. mars kl. 1800 – samme sted. Da blir det mer tema med bryllup, dåp, konfirmasjon. Så hvis du planlegger en festlig annledning og vil lage egne invitasjoner, bordkort og takkekort er dette kurset for deg.

For mer info og påmelding se her. Bare å spørre hvis du lurer på noe, mailen min er post@papirhobby.no

Legger ved bilder av noen kort jeg har laget tidligere:

Tags : ,

Jeg har laget kort, jeg har fargelagt stempeltrykk OG jeg har kost meg!  Jeg scrapper vanligvis men innimellom lager jeg litt kort.

På alle kortene er det brukt mønsterark fra Best Creation, stempeltrykkene er fra Whipper Snapper og de er fargelagt med copics (alkohol-tusjer). Detta er moro og det kommer garantert flere kort etterhvert.

Jeg scrapper for det meste, men lager også andre prosjekter. Så lenge du er glad i ark og glad i denne hobbyen; er det bare fantasien som setter grenser. Du kan lage alt med ark! Nemlig.

Disse to kortene lagde jeg på forrige scrappetreffet i Lier. Det første er laget av et kitt som ble utdelt på treffet (det var også en av utfordrignene å lage et kort av kittet). Her har jeg brukt litt sandpapir og stempelpute for å få frem litt slitt effekt:

Dette kortet var til en utfordring som ble til på kvelden; “sommer og sang”.  Her er det litt riving, litt glimmer mist, stempelpute, silkepapir(!), bling, glitter og notetstemplet lånte jeg av Kari (tusen takk Kari!):

Nå har jeg bevist at jeg faktisk gjør mer med ark enn bare layouter (selv om kortene har litt scrappepreg).

Stempelbladet Ett Trykk har en ny utfordring hver måned de kaller trykkpressa. Denne måneden var det å lage prosjekt i grønt og beige og med team vennskap. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt ark fra 3ndy papir (de er så delikate, herlige og søte), stempel fra Heartfelt design (produsert av scrappebutikken Papir i hjertet), bling fra Zva Creative, distress ink, og borderpunch fra Martha Stewart (takk for lånet Karianne).

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Her er mitt andre og siste bidrag som gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Utfordringen var å bruke noen produkter som er eldre enn 1 år gammelt og det har jeg mye av, og jeg bruker det stadig. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt mønsterark, stempler, bling, blomster og rubons (blomstene og blingen er fra i år). Bildet er printet fra Shabby chic papirskatter. Det er moro å lage kort og nå har jeg så mye resteark og håper det blir flere kort fremover.

Takk for at du ser og tusen takk for alle kommentarene!

Tags : ,

Det er snart påske og jeg har laget et kort med Kiki Art produkter:

Jeg har hovedsaklig brukt to forskjellige mønsterark (med mønster på begge sider), gamle klistremerke-bokstaver og bildet er printet ut fra Shabby chic papirskatter. Du kan se kortet i Kiki Art-bloggen her.

Jeg har blitt intervjuet av Sopiha i Kiki Art Design Teamet og intervjuet kan du lese her (engelsk).

Nå er det mye som skjer innen scrappeverden for min del og snart blir det blogcandy i bloggen her. Det blir blandt annet noen helt nye mønsterark og jeg sender gjerne internasjonalt. Mer info kommer. Ellers ønsker jeg alle en riktig god påske!

Tags : , ,

Det ble en rolig farsdagsfeiring i går. Pappaen fikk et kort og såkalt naturgodteri. Kjekskuler med sjokoladetrekk.

Kortet er laget med stempel fra Stempelglede (stempeldesigner fra Askim!), stemplet med distressink på mønsterark (pattern paper), klippet ut hjertet og limt på med 3d-puter, tegnet med alkoholpen rundt i forskjellige nyanser og brukt glitterlim, har brukt emballasje fra Prima som bakgrunn og feste.

I bakgrunn står det diverse ting (stilt opp) som symbol på det vi liker hos pappaen. Han er veldig flink til å lage mat (han er tross alt overkokk), han er flink i jobben sin ( jeg kunne ha listet opp 1000 ting til)  og vi er veldig glad og takknemlig for å ha en sånn mann i huset.

farsdag

Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke. Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Her er et kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no. Dinosaurusen er et stempel som jeg har fargelagt med copics (alkoholtusjer).  Og hvorfor ikke en rosa dinosaur? Hun har fått på seg litt negllakk og litt glitter på magen. Synes hun ble søt jeg.

Ellers har jeg brukt mønterark fra Basic Grey, har droodlet/tegnet litt på mønsterarket bak dinosaurusen. Brukt noen eyelets og teksten er skrevet for hånd.

Gratulerer med dagen

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er noen kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no.

Det er hovedsaklig brukt grønn Bazzill bling som kort, mønsterark fra Basic Grey Romani (Gypsy), primablomster, blomsterstempler fra Hero Arts, sommerfugler, eyelets og bånd fra Kort & Godt, jentestemplet er fra Art Stamps og teksten Dagen i dag er fra Kort & Godt. Bakgrunnen bak jenta er farget med kritt for å få en blålig farge. 

 Dagen i dagsommerkort

Har du sett noen nyheter fra CHA-messa i USA? Nyheter; nye produkter som kommer på scrappemarkedet utover høsten. Jeg har sett noe og noe imponerer. Jeg har falt helt for nyhetene til American Crafts og skulle gjerne ha bestilt alt sammen! Her er en film der de viser nye produkter fra standen sin på messa: http://www.youtube.com/watch?v=AecIeBoNeQY&eurl=http%3A%2F%2Famericancrafts%2Etypepad%2Ecom%2Fstudio%2F2009%2F07%2Fcha%2Dbooth%2Ehtml&feature=player_embedded

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Stempelbladet Ett trykk har månedlig utfordring på bloggen sin og juliutfordringen var stjerner og i stilen freestyle. Super utfordring (siden jeg digger både stjerner og freestyle) og dette måtte jeg prøve. Har brukt et stjernestempel fra Dasiy Bucket designs , stemplet på et ark fra Making Memories (i grønntoner). Stemplet ett trykk med rosa embossingpowder, de andre i clear/klar embossingpowder/pulver. Farget over med gul, orange og rød stempelpute og pyntet litt med glitter-thickers og ei remse med ark. Takk for at du ser.

trykkpressa juli

signatur

Tags :

I have made a card. I was inspired by a sequin-dress (paljett-kjole) and had to try it out.  And I love stars, so the stars is dominant. The card is freestylish, lots of colors, all American Crafts-products. The green scalloped edge is like a roundabout and the stars under is sewed to the paper, all dangling around. The letters are thickers with glitters and some of the stars is colored with chalks. A really party-card. Thanks for looking.

card

 Sometimes I just feel like writing in english. I do write in norwegian most of the time and have this “google translator” so you can translate my blog to your own language. I know that some of the translating is bad, so please ask me if you have any question and if there is something you don’t understand.  Thanks again.

It’s summertime in Norway and my husband have vacation. Not much time for scrapbooking, but hopefully I will make some soon.

signatur

Tags : ,

Kort med stempel fra Lelo design (tysk).

Lelo

Jeg har laget et kort til svigermor som nettopp fylte 51 år. Derfor tallet 51 på kortet. Har fargelagt stempeltrykket med copics (for første gang) og det var moro. Gir litt mer liv til stempeltrykket da du har mulighet til å variere med skyggelegging. Har ellers brukt bling-sirkel, mønsterark fra Anna Griffin, svart Bazzill bling, brun Bazzill canvas, thickers fra American Crafts og ellers nestabilities-dies fra Spellbinders.

Lelo-design søker etter gjestedesignere; oppgaven er å lage et rundt kort med deres stempler. Da har jeg herved meldt meg på.

Liebes Nancy. Danke für netten Service und meinen Auftrag zu Norway.I versenden, würde lieben, Gastentwerfer zu sein. Ich liebe Ihre Stempel, besonders die Katzen. Hoffnung mögen Sie, was Sie sehen. Danke.
signatur

Tags : ,

Jeg har laget noen kort av restepapir og brukt små kort med tekst fra craftworkcards. Synes det ble riktig flott (nemlig) og har holdt kortene enkle. Godt en kan bruke restepapir til noe, for det blir fort litt restepapir når en scrapper. Disse korta er laget på 1 minutt, takket være tekstkorta. Har prøvd å ta bilde så du kan se at teksten er foliert i sølv. Arket er ice metallic, litt svakt glitteraktig  (ikke så lett å forklare).NB: det er noen ark med tekst med i blogcandyen min (bli gjerne med, fristen er 7. juni).

kort1
signatur

Tags :