Archive for the ‘Adornment/pynt’ Category

Jeg har laget en blomster-pinne til en venn og jeg vil vise deg hvordan jeg lagde den.

Først velger du ark, så kutter du to like lengder og bretter de som dette:

Så limer du endene sammen og du har en sirkel.

Jeg kuttet ut 3 sirkler i forskjellige størrelser og brukte sandpapir på kantene:

Limte de sammen og valgte litt pynt. Jeg satte på noen stjerner (som er kuttet ut med punch) og en liten lapp med teksten “til en venn”:

Her kan du se den sammen med blomster. Ble det ikke fint? Jeg elsker denne blomsten, perfekt for venner:

Jeg har brukt ark fra Kiki Art.

Håper du likte blomsterpinnen. Denne kan også brukes som dekorasjon til dine blomster eller kanskje ute i hagen. Hvis du lager de litt mindre, kan de også brukes som pynt på kaker (feks muffins/cupcakes).

Nå er det lørdag og det ser ut som solen vil tilbringe dagen sammen med oss. Ønsker deg og dine en flott helg!

Tags : ,

Nytt år og mange nye muligheter. Gleder meg til utfordringer i 2010 og ikke minst; gleder meg til å se hvor denne hobbyen bærer meg i år. I fjor fikk jeg være med i flere design team, fikk møte mange hyggelige mennesker og ikke minst; var med på mange spennende utfordringer/konkurranser. Jeg er så heldig som har en så flott hobby og det ble selvfølgelig mange hjemmelagde julegaver i 2009.  Her er noen av de. Jeg har brukt chipboard-rammer fra Maya Road, kledd de med silkepapir, brukt gullbånd rundt og hatt på litt gullglitter. Bildene er  av lille M.

gullrammer2

gullrammer

Takk for at du ser/thanks for looking!

signatur

Tags :

Det å pynte en Toffifee-boks eller en hvilken som helst boks er enkelt. Har du et dekorativt mønsterark er det veldig enkelt. Her er en boks jeg har pyntet og for anledningen satt i juletreet (ja, vi har allerede pyntet juletreet).

toffifeeboks

Det du trenger er en Toffifee-eske (disse er fine fordi det er et lokk over boksen og kan derfor bruker igjen, perfekt nå i disse gjenbrukstider), et dekorativt ark, lim (jeg har brukt dobbelsidig tape og glossy accents) og sandpapir. Jeg har først målt til langsidene på boksen (la gjerne arket dekke hjørnet), limt på papir, så kortsidene og limt på. Så har jeg målt det som skal være på toppen av boksen og limt på. I etterkant går jeg over kantene og pusser med sandpapir (da er det ikke så nøye om det er noen papirbiter som stikker ut, det pusser du bort). Til slutt har jeg satt på noen bokstaver fra American Craft (du kan selvfølgelig bruke hva som helst). Og vips var ennå en gave ferdig.

toffifeeboks2

Jeg har brukt mønsterark fra Best Creation Inc. Jeg har prøvd å ta bilde av detaljene, og det er mye glitter. Flotte og dekorative ark.

toffifeeboks3

signatur

Tags : ,

Det er adventstid og snart jul. Jeg er flere prosjekter som må bli ferdig før jul og har foreløpig god tid.

Utfordringsbloggen “That’s just so cute” (norsk) har en utfordring som heter juleextra. Utfordringen er å lage julekort og/eller julepynt. Her er mitt bidrag og det er julepynt. Dette er et kremmerhus i papp (kjøpt på Panduro for noen år siden), pyntet med mønsterark fra Making Memories, blondebånd, hvite fjær og rødt silkebånd.

kremmerhus

Det kommer en blogcandy her tirsdag 8. desember. Følg med.

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , ,