Archive for the ‘Scrapping/Scrapbooking’ Category

Jeg scrapper stadig og her er en layout med kosepusen min/vår. Hu er 8 år, adoptert via dyrebeskyttelsen og verdens merkligste katt. Hu følger meg gjerne når jeg/vi skal på tur,  hun passer veldig på datteren vår og er selvfølgelig en skikkelig kosepus:

Jeg har brukt blomster (både ANMA-blomster og Manor House), bånd, tyll, twine, ark, Shimmerz Spray Coloringz og Embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri, gesso og bakgrunnsark fra Pink Paislee.

Her er noen detailjer av de flotte blomstene og søte embellisment buttons.

Over ser du litt av klinet mitt og jeg digger det! Love my inky fingers!

Takk for at du ser og håper du nyter “sommerdagene”.

Tags : , , ,

Jeg elsker utfordringer og  denne utfordringen var å bruke fargene gul, grå og hvit:

Bilde er av snuppa som går på steinene langs vannkanten. Vi var på Oksenøya (Bærum) sammen med “alles onkel Tor”.

Jeg lagde layouten på Grorudtreffet og storkoste meg. Brukte noen dager fordi det måtte tørke. Har lekt med gesso og lagd litt struktur.

Har brukt til washi tape og tyll sammen med gesso.

Og selvfølgelig litt maya mist og glimmer mist.

Nå er det så deilig varmt ute. Var nettopp ute og gikk tur sammen med naboen, fikk med oss solnedgangen ved et vann her og det var utrolig flott!

Takk for at du tok turen innom og kos deg i sommervarmen.

Tags :

Det gjør jeg; jeg vil ha varme nå! I mens vi venter kan jeg vise en layout jeg lagde i fjor og som kom med i Sassy Lil’ Sketches ebook (en ebok med skisser og løsninger):

Bilde er av datteren min som leker i enga. Jeg har brukt ark fra Basic Grey (gamle), blomster fra bla. Prima og Petaloo, die cuts fra Pink Paislee, litt glimmer mist, bling og glitter. Et detaljbilde:

Takk for at du ser og heldigvis har det blitt litt grønt ute!

Tags : , ,

Fine & Sunny Collection er en ny, fargerik og herlig serie fra Kaisercraft. Mange herlige detaljer som passer flott med barnslige sommerminner.

Alt på layouten er fra Kaisercraft (+ spray fra MayaMist).

Takk for at du ser!

Tags :

Anyone who knows me knows that I like to make a mess when I create. This is one of my messy projects. A book from Kaisercraft, for all my ideas:

I have used a lot of Glimmer Glam from Tattered Angels. Love it, love glam. Need more bottles!

I have used a lot of distress stain on the die cuts robot and gears:

And of course; a sparkle bling in the middle of the gear. All products, including the stamps are from Kaisercraft.

Thanks for looking and thanks for all the lovely comments!

 

Tags :

Jeg digger rosa, glam og glitter, men det er også stilig med grunge, blått, grønt, turkis og guttetema. Her har jeg scrappet en liten gutt i familien:

Papirer og pynt kommer fra Kaisercraft + glimmer mist. Tallene og de svarte strekene over er rubons.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer/tilbakemeldinger. Det er så utrolig gøy og gir meg positiv energi. Tusen takk!

Tags : ,

Jeg har scrappet litt igjen. Her er to vidt forskjellige layouter scrappet med de nyeste seriene til Kaisercraft. Den øverste heter These days (litt vintagelook) og den andre heter Tiny Woods og er litt retrostil over.

Tittel: Family – familie. Bilde av grandtantene mine utenfor et hus. Har brukt produkter fra These days – Kaisercraft.

Og noen ganger må jeg bare scrappe litt grafisk. Ingen ting er tilfeldig selv om layouten ser veldig enkel ut. Bilde av snuppa mi som ser opp på lyspæra.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Hei og tusen takk for koselige tilbakemeldinger! Det er stor stas å være tilbake! Jeg har scrappet litt de siste dagene og ser at papirhobby er for ever min hobby.

Denne måneden er jeg gjestedesigner hos utfordringsbloggen That’s just so cute. Tusen takk for at dere ville ha meg som gjestedesigner og jeg holder selvfølgelig en utfordring hos de og stikkordet er Tingeling. Under ser du min layout som jeg lagde til utfordringen:

Her har jeg lekt med mye rart. Tittelen er “your life, your future” – ditt liv, din fremtid. Bilde er av meg i 9ende klasse på skolen (ca 17 år siden).

Jeg har brukt glimmer mist, distress stain, rubons, chipboards, klistremerker, pynt fra Andrine & Marens Landhandleri, washi tape fra sawyers place og et stempeltrykk med tingeling, fargelagt med copics.

Takk for at du tok turen innom.

Tags : ,

Jeg har endelig scrappet igjen og scrapping er terapi:

Tittel: tusen tanker. Bilde av meg, totalt usminket. Denne layouten er om at jeg har tusen (og sikkert flere) tanker i hodet. Både gode og vonde, fortid og fremtid. Jeg reflekterer mye og har meninger om mye.

Jeg fikk plutselig ideèn til denne layouten da jeg så en utfordring fra Lene (She so cute 17) og bare måtte scrappe. Utfordringen var å scrappe deg selv og en skisse. Stilen steampunk passet perfekt til ideèn.  I “hodet” har jeg brukt autentiske klokkedeler som jeg har fått av svigerfar (tusen takk Trond).

Glimmermist, glimmer glaze (fra Tattered Angels) og Distress Stain må til. Ellers har jeg brukt ark fra Graphic45, My Mind’s Eye og Bo Bunny. Klistermerker fra Tim Holtz. Og en brads for å holde hodet mitt på plass, ha ha!

Tusen takk til Lene for utrolig morsom utfordring og takk for at du ville se.

Tags : , , ,

Jeg har lekt med saksen og scrappet en side. Tidligere i høst var det scrappetreff i Tønsberg (jeg var der) og Ingvild Bolme holdt kurs. Jeg var ikke med på kurset men fikk se alle layoutene til de som var med på kurset og lot meg inspirere av klipping, litt lag og detaljer.

“Once in awhile, right in the middle of a ordinary life, love gives us a fairytale”  – innimellom, i et vanlig liv, gir kjærligheten oss et eventyr.

Bilde av meg da jeg var gravid, her er jeg ca. 8 måneder på vei og akkurat en måned etter fødte jeg ei jente.

Ark og produkter er fra Kaisercraft.

Her ser du lag og det jeg har klippet ut (blomstene).

That’s just so cute har en utfordring om å legge ut layouter inspirert av Ingvild Bolme, og er er mitt bidrag.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Butikken Andrine & Marens Landhandleri har hver måned en ny utfordring med permie fra butikken. Denne måneden er det en skisse (designet av meg) og fristen er i morgen 25. oktober.  Sleng deg med og løs denne spennende skissen:

Her er mitt inspirasjonsbidrag:

Tittel: Pieces of me/biter av meg. Bilde av meg. Har brukt produkter fra Andrine & Marens Landhandleri, litt glimmer mist og bokstaver fra American Crafts og Basic Grey. Har delt et bilde av meg i 4 biter og plassert hengende rundt på layouten. Samtidig som den er litt Halloweeninspirert.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Jeg har scrappet og denne er til “vi tar’n”-utfordringen hos ScrappeHuset. Dette er inspirasjonbildet (laget av Elodie):

Og her er mitt bidrag:

Ser du noen likheter? Jeg har latt meg inspirere av sommerfuglvingene i kartong, blomstene, splattene og fargene.

Tittel: Lil’ Sweetheart/lille søthjertet. Bilde av lille datteren min. Jeg har brukt ark fra Bazzill,  Hambly og American Crafts, blomster fra Prima og Petaloo, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey og maling.

Formen til de to store sommerfuglene (i kraftkartong og rosa) er tegnet for hånd og klippet ut.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det!

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff (på selveste Konnerud!) og har faktisk scrappet litt. Denne brukte jeg veldig lang tid på. Hadde en utfordring om å scrappe mest hvitt (og jeg som helst må ha med farger); her er resultatet:

Tittel: Paradis. Mannen min og datteren min som går på svalberget (august 2011).

Over: gammel ramme med skjell, netting til strandleker – alt med et lag hvit maling.

Over: litt blåmaling på bokstavene for å gi litt liv, blomster og noen klistremerker med skjell.

Jeg har brukt ark, gammel ramme, skjell, klistermerker, blomster, frimerker, netting til strandleker, knapper, stoffhjerter og litt hvit maling.

Her er skissen jeg har blitt inspirert av:

Takk for at du tok turen innom.

Tags : , ,

*oppdatert med detaljbilder*

Her er et bidrag til denne ukens The Color room:

Noen detaljbilder:

Over kan du se blåskjell og diverse blomster.

Over ser du sommerfugl, og plastblomster fra Andrine & Marens Landhandleri.

Over ser du tittelen og bakgrunsark med hjerter fra Hambly.

Tittel: Explorer/utforsker. Bilde av datteren min som utforsker skjell.  Jeg har brukt mye forskjellige blomster fra Prima, Petaloo, Wild Orchid, Andrine & Marens Landhandleri. Perler og bling, diverse klistremerker, die cuts, maling og bokstaver fra Basic Grey.

Takk for at du tok turen innom bloggen min.

Tags :

Woho; I am guestdesigner at Colorful Creations ( an American scrapbook message board with lots of challenges). Sweet Brenshevia asked me last year if I would love tobe  a guestdesigner, and of course. I never say no. The challenge was to use a sketch designed by Tara Thynne. Here’s my take:

Title: Bikeride/sykkeltur. Pictures of my dear daughter on one of her first bike ride. I love the colors in the pictures. I have used paper from Kaisercraft, Fancy Pants, Bazzill and Bo Bunny. Flowers from Prima and Andrine & Marens Landhandleri. Some bling, letters from American Crafts and Cosmo Cricket. Homemade nameplate with my daughter name, cotton twine and pink embellishments from Andrine & Marens Landhandleri.

Here’s some closeup:

Here’s the sketch:

Thanks for looking and I hope you will play along at Colorful Creations!

Tags :

En layout med serien Hunt & Gather fra Kaisercraft. Her har jeg brukt mønsterark, klistermerker, rubons og stempel:

Tittel: orientering i skogen. Bilder av oss i skogen på orientering – se på kart og finne poster.

Kompasset er stempel og teltet er rubons.

Her er vi samlet og spiser rett-i-koppen. Herlig og sunn turopplevelse. Bildene er fra 2010.

Takk for at du ser og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Hei og velkommen hit. Hyggelig at du tok turen innom. Nå er det fredag, helg og familietid og litt scrapping.

SLS (=Sassy Lil’ sketches) har kommet med en ny ebook med skisser. Jeg var så heldig å få lage en layout til en av deres skisser. Tjoho, a little happydance. You know me, det er ikke så mye som skal til for å glede meg. Her er en liten sniktitt på layouten jeg scrappet:

Masse blomster = me like. Blomster blir alltid lekkert på prosjekter.

Ja, og DU kan vinne denne ebooka (ebook = kan leses på nettet men kan også printes ut). Det eneste du må gjøre er å bli med på rosesermonien og levere et prosjekt med minst en rose på. Fristen er 31. august.

Ønsker deg og dine en god helg!

Tags : , ,

Jeg har scrappet med den nye serien Hunt & Gather fra Kaisercraft – perfekt til skogsturbilder. Denne er scrappet etter en skisse fra Kaisercraft og de har skisseutfordring ut måneden:

Tittel: Geocaching/hiking. Bilde av mannen min som bærer datteren vår på ryggen, i skogen ved Portåsen (Mjøndalen). Alle produktene er fra Kaisercraft. Har  lekt litt med alkoholblekk på klokketransparenten, crakle-maling på bokstavene og glimmer mist på chipboardene – alt for å forsterke skogsfargene og uttrykket.

Takk for at du ser og håper du har hatt en fin helg.

Tags : , ,

Da har dagen kommet og jeg setter idèen min ut i lyset. Det er nå 3 uker siden bomben smalt i Oslo og alle er preget av dette på en eller annen måte. Flere har markert sin motstand med å gå i fakkeltog, tenne lys og løfte roser. Og det er her “Vi holder sammen” kommer inn. Vi scrappere og kortlagere uttrykker våre følelser gjennom papir (mange bruker dette som terapi) og jeg ønsker at vi skal holde sammen og løfte roser på vår måte!

Jeg vil rett og slett utfordre deg til å lage et prosjekt; kanskje som et minne fra fakkeltoget, blomsternedleggelse, om personer som har gått bort, kondolansekort eller rett og slett bursdagskort, layout med glade mennesker m.m. Du velger tema og det eneste kravet er at det er minst èn rose på prosjektet og den skal være synlig. Du kan kombinere det med andre prosjekter så lenge det står i teksten at det også er til denne utfordringen.

Dette blir papirverdens måte å løfte våre roser på. Blir du med?

Alle som leverer er med i trekningen av en pakke med roser. Fristen er 31. august og jeg trekker en vinner 1. september. Jeg kommer også til å velge ut minst 3 prosjekter som får hederlig omtale.

Hvis du ikke har blogg, kan du sende på mail post@papirhobby.no

Her er et kort jeg har laget med roser, tekst “Miss you” (savner deg),  produkter fra Kaisercraft Miss Nelly:

Koselig at du tok turen innom bloggen min og god helg!

Tags :

Jeg lekt litt med de nye frostet blomstene fra Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: It’s all about Hello Kitty/det handler om Hello Kitty. Bilde av lille snuppa mi som digger Hello Kitty.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Bazzill, washi tape, tyll, bomullstråd, metallknapper med tekst og frostet plastblomster fra Andrine & Marens Landhandleri, utklipp av Hello Kitty, metall charm med Hello Kitty (takk Ane Lene!),  bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og selvfølgelig litt glimmermist. Metallkanppene med teksten “Grisekul” og “Oh My” er håndlaget av Magic Monday og selges av Andrine & Marens Landhandleri – og de er så ultraGRIS-kule.

Her er noen detaljbilder:

Den metallknappen med teksten “Oh My” har Silje laget spesielt til meg – fordi jeg har en tendens til å utbryte “oh my”! Det er jo utrolig stas å få egen pynt laget av andre som har blitt inspirert av det jeg har sagt. Tusen, tusen takk Silje. Disse er virkelig dyrbare og brukes med omhu.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,