Jula er ryddet ut og vi er klar for et nytt år og lysere tider. I scrappeverden vil det fortsatt være litt jul for min del. Har noen bilder jeg vil scrappe og resultatene kommer etterhvert her i bloggen.

Før jul fikk jeg en “bestilling” av broren min. Han gir alltid julegave til kameraten sin og hadde lyst til å gi bilde/minne fra utdrikningslaget sitt  i sommer (og kameraten var selvfølgelig forlover).  Og ja, det skal synes at det er et bilde fra utdrikningslaget. Bakgrunnen er Bazzill Bling (den er mer svart enn shimmer i virkeligheten), ark fra Hambly, Basic Grey og Karen Foster. Selve bildet har jeg redigert i photoshop og lagt på en svart/difus ramme.

Tore&Tommy

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Du kan bruke den til både kort og layout. Bli gjerne med og husk å legg igjen link hos Practical Scrappers.

AK19

Takk for at du tok turen innom og håper du får en fin søndag!

signatur

Tags :
Kategorier: Scrapping/Scrapbooking, Sketches/skisser

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Tusjen

    10.01.10 13:43

    godt nytt år Ann- Katrin :)
    Kjempeflott LO og et knall bilde av Tore og Tommy ;) så gøy å få det til jul da :)

En Kommentar