Jeg har laget noen vintagekort (laget til kortkurs).

Jeg har brukt ark fra Melissa Frances, Hambly, gammelt notatark, bølgepapp, kartong fra Bazzill. Stempler, stempelblekk, roser, blonder, glitter, dimensional pearls og bilde fra utklippsark fra Steffens. Samme oppsett på begge kortene.

Takk for at du ser og jeg selger kort på forespørsel.

Tags : ,

Vi har vært på bruktmarked og gjett om vi fant noen skatter! Sist søndag dro vi til Kadettangen i Sandvika og der var det liv. Det er en stor hall der flere brukthandlere har egne stand og dermed er det mulig å finne mye spennende/rart/unik/søppel.

Jeg fant, jeg fant – et smykkeskap! Synes disse er så fine og dette er til datteren min. Det er ca. 30 cm høyt. Ikke så lett å se faktiske høyden på bildet.

Jeg fant mer! Gamle noteark! Oh yes. Dette skal jeg bruke til scrapping og det blir så spennende. Flere av de er fra tidlig 1900-tallet.

Og her er vi ved Kadettangen sammen med onkel Tor (alles onkel Tor), ca 30 svaner og x antall ender.

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Setter utrolig pris på det!

Tags :

I helgen var det Casatreff på Melsom skole, i nærheten av Tønsberg. Treffet blir arrangert av jentene på forumet CasaKreativ. Jeg og snuppa tok turen innom på lørdag og hilste på. Alltid koselig å se igjen kjente og jeg fikk endelig hilst på Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Dattera mi storkoste seg; endelig fikk hu være med på scrappetreff og se hva det egentlig er. Her er noen bilder:

Her er salen som jentene koste seg i.

Mye lys og mye utstyr.

Under ser du datteren min som følger spent med. Sjekk all den washi-tapen på høyre side:

Her er jeg og Silje fra Andrine & Marens Landhandleri. Selveste washi-tape-dama.

Og her er det nyeste DT-bidraget mitt med washi-tape:

Både boksen og de lekre, fargerike washi-tapen får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Jeg hvier meg på denne ukens Skissedilla skisse og her er resultatet:

Tittel: Lille du. Bilde av datteren min, ca 6 mnd gammel og tatt hjemme på stuegulvet/teppet.

Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Chatterbox, Melissa Frances. Bølgepapp, washi-tape, bokstaver fra American Crafts, , blonder fra mamma’en min, sommerfugler fra Making Memories, tekstramme fra American Crafts, stempelblekk fra Ranger, glimmer glaze, distress maling og dimensional pearls fra Ranger.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du tok turen innom og takk for alle koselige kommentarer!

Tags :

Jeg har scrappet til en utfordring hos ScrappeHuset, utfordringen er å bruke fargen orange, minst 50 ord i teksten og ordet skal. Jeg har valgt alle 3 (må velge minimum 2 av kravene). Her er mitt bidrag:

Tittel: Vil og skal frem. Bildet av datteren min og hun er akkurat 6 mnd. Jeg har brukt ark fra Sassafras (bakgrunnsarket og de blå detaljene er klippet ut), masse maling og glimmer mist, litt dimensional pearls, tyll, tekstramme og sommerfugler fra Jenni Bowlin, gul fjær fra Panduro, bokstaver fra American Crafts, stjernene er klippet ut av en mønsterark fra KI memories, skyene er klippet ut fra et ark fra Pebbles. &-tegnet er håndskrevet og klippet ut. 

Takk for at du ser og jeg ønsker DEG en riktig god helg!

Tags : ,

Jeg besøkte jentene hos Hobbykunst forrige uke og wow! For et flott og stort lokale! Dette blir spennende. Jeg skal være kursholder for de og de første kursene blir holdt allerede i mai. Åpningen er torsdag 5. mai og her er det mange meter med mye hobbyutstyr!

Her er Connie, jeg og Trine:

Connie har jeg blitt kjent med via Design Teamet til Andrine & Marens Landhandleri, koselig å endelig møte henne og hu er jo så søt. Trine har jeg mailet med siden november; koselig å endelig møte henne også. To søte, kjempe gira jenter som gleder seg til åpning. Og moro at jeg kan få ta del i det.

Her er en liten sneak peak fra lokalet. Nå er ikke bildet pimpet og det er ikke fra den beste vinkelen, men det viser at det er noe som skjer. Bare i løpet av den siste uken har det skjedd store forandringer der.

Lykke til alle på Hobbykunst; dette blir spennende!

De har også en blogcandy nå med frist 15. april. 2011 – les mer i bloggen http://hobbykunst-norge.blogspot.com/

Tags : ,

I dag har det vært strålende sol og vi benyttet anledningen til å teste ut det nye akebrettet. Det er selvfølgelig supermoro for liten og stor. Heldigvis har vi en gangvei som er ypperlig til aking, uten biler i nærheten. Det er en lang bakke med svinger og det går FORT!  Her er vi i farta:

Ønsker alle som titter innom en riktig god uke og kanskje dukker det opp nye muligheter.

Tags :

Joho! Layouten min ble valgt ut blant topp 3 hos Skissedilla. Tusen takk Lula og tusen takk for koselig kommentar:

Den siste jeg vil vise frem er ANN-KATRIN. Siden din er full av søte detaljer som passet fint og gav en helhet. Stemplingen og mistingen var perfekt plassert og skaper balanse i siden din:)Herlig med innslag av rosa:)
 
Og her er layouten:
Det har skjedd mye spennende i det siste og jeg har vært i flere møter (alt er scrappe-/hobbyrelatert). Mer info kommer etterhvert. Jeg er ikke i tvil om at jeg elsker hobbyen min!
Takk for at du tok turen innom bloggen min og jeg ønsker deg en god helg!

Tags : ,

En av mine favorittstiler er steampunk (inspirert av victoriatiden og det industrielle fra da. Siden dette er en ganske ny stil innen scrapping, er det forskjellige tolkninger av den og her er min tolkning.) Dette er også oppsettet som ble brukt på Steampunk-kurs på Toten:

Tittel: Kiss me/kyss meg. Bilde av datteren min og meg.  Jeg har brukt mye maling, glimmer mist, blonder, bokstaver, knapper, blomster, bølgepapp, bobleplast og litt til.

Under: tittel: me/meg. Bilde av meg og med samme oppsett som over.

Steampunk er så moro, og kjempe koselig at jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger på kurset. Hvis du ønsker kurs i Steampunk er det bare å ta kontakt: efran@online.no

Takk for at du ser og tusen takk for koselige kommentarer/tilbakemeldinger.

Tags : ,

Endelig har jeg scrappet til Skissedilla, digger skissene deres. De har nylig hatt jubileum og har nå holdt på i over 100 uker! Det er utrolig bra jenter! Stå på! Her er mitt bidrag til denne ukens skisse:

Tittel: Fun motherhood/morsom morsrolle. Bilde av meg og datteren min. Jeg har brukt mye fra Studio Calico; de har flotte og sammensatte kit. Det jeg har brukt er kartong, mønsterark fra Crate Paper, Love Elsie og My mind’s Eye, bord fra Crate Paper, stempler fra Studio Calico og Fancy Pants, glimmer mist, brun stempelpute, bokstaver fra Jennie Bowlin og American Crafts, sommerfugler fra Making Memories og litt glitter.

Denne layouten er litt dyp; selvfølgelig er det moro å være mamma men det kan også være krevende/tøft. Bokstavene viser at det går opp og ned. Sirklene indikerer bobler; noen ganger lever vi mødre i våre egne bobler – enten flyter de eller de sier plutselig splash! Men er det noe vi mødre kan så er det å alltid reise oss igjen.

Her er skissen jeg har brukt som utgangspunkt

Takk for at du ser og god helg!

Tags : ,

Jeg hadde vintagekurs hos Steffens i Oslo i går og det er alltid like spennende og gøy! Og her er utgangspunktet for det vi lagde på kurs:

Tittel: Ole Frankrig. Bildet er av tippoldefaren min (kjenner du noen som heter Frankrig så er de garantert i familien min).

Har brukt ark fra Basic Grey og Daisy D’s, litt blomster, knapper, bokstaver fra American Crafts, frimerker, fjær, gammel bokside, blonder, tag, hamptråd og glitter.

Stilen vintage kan løses på mange måter og her er en av de. Det som er det fine med scrapping er at alt er lov å bruke/ blandes.

Takk for at du ser (og hvis du deltok på kurset; kjempe koselig at du ville være med og koselig at du stakk innom bloggen min).

Tags : , ,

Jeg har laget mye kort i det siste og her er noen jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri med bakgrunner laget med washi-tape/japansk dekortape:

Stemplene er fra The Greeting Farm og er fargelagt med Copics. Har også brukt  bomullstråd og pyntenåler som du finner hos Andrine & Marens Landhandleri. Det første kortet heter BFF (= best friend forever) og kortet under heter Best wishes.

De har fått inn utrolig mye kult i det siste, her er det mye lekkert og mange forskjellige farger/nyanser. Mange nye washi-tape og dekorative pakketape.

 

I dag har vi hatt en rolig søndag og feiret fastelaven med kanelboller. Oh yes, ikke noe krem men masse melis. Håper du har hatt en fin fastelavenfeiring.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer i bloggen min. Kjempe gøy å få gode tilbakemeldinger på kursene jeg holder, setter veldig pris på det.

Ønsker deg en flott uke!

Jeg har vært på scrappetreff på Toten (Eina) og holdt kurs i Steampunk! Det var utrolig moro og for en koselig gjeng! Søte Hilde fra Happy Hobby spurte om jeg ville komme og holde kurs i Steampunk. Of course, det er jo favorittstilen min og det hadde vært gøy om flere scrappet i den stilen. Steampunk er inspirert av victoriatiden og det industrielle fra da, altså litt dystert, masse metall og min tolkning inneholder maling og glimmer mist for å oppnå metalleffekten og at elementene smelter i hverandre (veldig inspirert av Finnabair. Det var 10 supre jenter som ble med på kurs, fra helt nybegynner til scrappere med flere års erfaring. Og gjett om vi hadde det moro:

Her er noen av kursdeltakerene

Gøy å se at deltakerene ble ivrige og etterhvert tålte klin på hendene.

Ovenfor ser dere Berit i aksjon, og hun tok det helt ut til fingerspissene… ha ha

Fornøyde kursdeltakere (Anne Linn og Hilde).

Her er Eva og ei til på kurset med ferdig resultat.

Under ser du bilder fra selve treffet (tatt lørdag kveld):

Og når det er treff; da er det mye utstyr samlet under et tak!

Her ser du Berit; nyfrelst steampunker:

Og her er Kari (eller var det Kari-Kari?). Hvis du har vært på treff på østlandet, da har du garantert hørt henne (ikke nødvendigvis sett henne):

Takk til Hilde som inviterte meg og takk til alle som deltok på kurset mitt, både kjente og nye fjes!

Nå er det snart helg og jeg ønsker DEG en flott helg!

Creative Scrappers kommer med ny skisse hver søndag og dette er mitt bidrag til siste skissa:

Tittel: Lek i senga. Bilde av datteren min som leker med baller i sprinkelsenga. Jeg har brukt ark fra Hambly, KI Memories og Basic Grey. Bokstaver fra Basic Grey og stjernene er stanset ut.

Dette er skissen som jeg har brukt som utgangspunkt:

Jeg holder stadig kurs innen kortlaging og scrapping. Skal holde kurs innen scrapping – stilen steampunk – på scrappetreff på Toten lørdag 26. februar. Det blir så moro. Det er den stilen jeg digger mest innen scrapping. Liker å kline med maling og farger! Mer info om kurset her, fortsatt noen ledige plasser.

Torsdag 3. mars starter jeg opp med nytt kortkurs hos Folkeuniversitetet. Vi lager invitasjoner, bordkort og takkekort til høytidlige fester. Send mail til css@folkeuniversitetet.no for påmelding.

Onsdag 9. mars holder jeg scrappekurs i stilen vintage hos Steffens i Oslo og det er fullt.

Nå har jeg holdt flere kurs innen scrapping og kortlaging og det er så moro. Gøy å se at deltakere koser seg og moro at de blir inspirert. Og ikke minst; veldig hyggelig at jeg kan bidra til at flere ser gleden ved papirhobby. Alle bør ha en hobby de liker!

Håper du får en flott helg.

Tags : , , , , ,

Gratulerer med morsdagen til alle mødre og mammaen min! Håper samtlige får særbehandlig i dag; det fortjener vi! Det hadde vært deilig med flere timer på spa, glemme tiden, koble helt ut, bare være deg selv. En dag skal jeg det, men ikke i dag. I dag er det familietid og lille snupp har allerede fått en posjon med godteri (det hun ikke spiste opp på lørdag).

Da ønsker jeg igjen alle mødre en flott dag (tenk at vi har en egen dag! Hva kan vi egentlig bruke den til?):

Sjokoladekake fra Høibakk (Mjøndalen).

Tags : ,

Jeg har laget mye kort i det siste og flere blir det. Nå holder jeg kortkurs over 4 kvelder for Folkeuniversitetet og det er så moro. Det er en utrolig koselig gjeng og de er veldig lærevillige. Det gir meg mye inspirasjon og glede over å lære bort teknikker og tips.

Her er noen kort jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri. Oppgaven var å lage blomster av washi-tape. Tapen er så alsidig og lett å jobbe med:

Morsomt at ANMA omtaler det som  “herlige kort i kjent stil ala Ann-Katrin!”

Jeg har brukt maling (elsker å bruke maling på prosjektene mine), washi-tape både som blomst og striper tvers over kortet. Ellers har jeg brukt klistremerker, mønsterark, stjerner fra punch og litt stempelsverte (distress-ink).

Takk for at du ser! Nå bobler jeg over av inspirasjon, endelig *smil*

Tags : , , ,

Hei igjen, onsdag 9. februar skal jeg holde nybegynnerkurs hos Steffens i Oslo. Da vil du lære om grunnleggende scrapping og får muligheten til å leke litt med papir. Det er fortsatt noen ledige plasser. Meld deg på hos Steffens.

Her er en liten sneak peak på loen vi skal lage på kurset:

På torsdag holder jeg kortkurs for Folkeuniversitetet, det er 2. kvelden av totalt 4 kvelder.

Ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Jeg elsker å leke med maling og dette ble resultatet. Har hovedsaklig brukt maling og noen rester av mønsterark, bling, bokstaver og bildet har blitt pusset med sandpapir.

Tittel: Museum i Eidfoss (ja, det fins faktisk tross i at det er et lite sted).  Bildet av datteren min som hører stemmer via hodetelefoner, med historier fra gamle dager.

Her er skissen jeg har brukt:

Bli gjerne med, last opp bidraget i bloggen din og legg igjen link hos Creative Scrappers. Good luck.

Ønsker deg en flott uke og kanskje dukker det opp noen spennende og nye muligheter.

Tags :

Jeg skal holde kortkurs for Folkeuniversitetet i Drammen. Det første kurset starter torsdag. 3. februar kl. 1800 i lokalene til Folkeuniversitetet. Kurset går over 4 kvelder og du lærer grunnleggende om kortlaging og forskjellige teknikker.

Jeg holder også et videregående kortkurs med start torsdag 3. mars kl. 1800 – samme sted. Da blir det mer tema med bryllup, dåp, konfirmasjon. Så hvis du planlegger en festlig annledning og vil lage egne invitasjoner, bordkort og takkekort er dette kurset for deg.

For mer info og påmelding se her. Bare å spørre hvis du lurer på noe, mailen min er post@papirhobby.no

Legger ved bilder av noen kort jeg har laget tidligere:

Tags : ,

Nå er jeg endelig tilbake i scrappeverden! I’m back! Jeg har hatt en periode der jeg har prioritert annet enn hobbyen min, men nå er det endelig litt hobbytid igjen. Jeg skal også holde kurs flere steder utover våren, mer info om dette kommer.

Her er mitt siste publiserte DT-oppdrag (design team) for Andrine & Marens Landhandleri. De har et stort utvalg innen Washi-tape og det er så gøy å jobbe med. Dette er et kort med tema kjærlighet, i fargene svart og rødt og inspirert av stilen steampunk (jeg DIGGER den stilen). 

Ønsker alle som titter innom en flott helg!