Her finner du inspirasjon til bordkort. Bordkortene er laget for Andrine & Marens Landhandleri og jeg har brukt produkter som de selger i sin nettbutikk.

Her har jeg brukt washitape under et mønsterark fra My Mind’s Eye. Knapp og pyntenål:

Her har jeg brukt mønsterark (avrundet hjørner med hjørnepunch), rosa washitape og blomst:

Nå er det snart 17.mai! Hurra! Har brukt washitape og bomullsbånd i rødt, hvitt og blått:

Her har jeg brukt washitape, kleshenger fra Tim Holtz og kjole designet av meg.. he he:

Her er en clean & simple variant med to forskjellige washitape:

Washitape er perfekt for bordkort. Det gir litt detaljer samtidig som det er veldig enkelt. Bare å tape på.

Bordkortene er laget med tanke på tema bryllup, konfirmasjon og nasjonaldagen.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Forumet CasaKreativ har en månedskonkurranse der du skal løse 3 forskjellige oppgaver og jeg fant i april. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Her er mine bidrag:

Oppgave 1 var en skisse designet av Lene:

Tittel: bake kanelboller. Bilde av datteren min. Har brukt glimmer mist, sjablong, ark fra October Afternoon og Sassafras og litt pynt fra Sassafras.

Oppgave 2 var en scraplift av “Lenemor” i en nydelig Steampunk-stil. Jeg valgte å følge stilen og bruke litt farger:

Tittel: helt nure (Nure fra “Linus i svingen” som går med sykkelhjelm hele tiden). Bilde av datteren min som leker i en vanndam.  Jeg har brukt mye glimmer mist, blomster, knapper, pynt fra diverse, en metall-brosje. Akr fra Prima, My mind’s eye og Studio Calico.

Oppgave 3 var å bruke tittelen eller deler av tittelen “Den første løvetann”:

Tittel: Den første høsttur. Bilde av datteren min i skogen der vi bor. Jeg har brukt mye glimmer mist (bakgrunn er et hvit ark sprayet med glimmer mist), mange blomster fra diverse leverandører, bling og litt resteark. Bokstavene er fra American Crafts, Jenni Bowlin og My little shoebox.

Igjen tusen takk til de som stemte på mine bidrag. Og er det noen som ser at jeg har dilla på glimmer mist (vannfarge med shimmer på spruteflasker)?

Takk for at du ser.

Tags : ,

I går, torsdag 5. mai åpnet den nye hobbybutikken Hobbykunst i Vestby. De har en stor avdeling med utstyr til scrapping og kortlaging. Koselig å møte så mange kjente og ikke minst det å se så mange flotte produkter (og flott gjeng som har bidrat til denne butikken).

Kl. 1800 åpnet butikken og Hege sørget for praktisk informasjon før kundene kunne gå inn:

Her er karusellen innerst i lokalet, stablet med mange flotte trekningspremier:

Her er noen av mange flotte produkter i butikken, dette er produkter fra Kaisercraft:

Her står jeg og holder demo i Steampunk:

Moro at så mange ville se på. Her har jeg startet med klinet mitt:

Og her er jeg i spraymodus og litt fokusert. Work in progress:

Det er så utrolig moro å holde demo og gøy å se at flere ble inspirert til å prøve stilen steampunk. Tusen takk til Hobbykunst for at jeg fikk holde demo og tusen takk til Silje som tok bilder under demoen.

Jeg skal holde samme demo i morgen lørdag hos Hobbykunst kl. 1400. Velkommen!

Jeg holder gjerne demo på forespørsel og lager opplegg etter ønske. Kanskje dere er en venninnegjeng som vil ha kreativt innspill på en hobbykveld eller kanskje du som butikkeier vil promotere noen produkter – ta kontakt på post@papirhobby.no

Tags : ,

Woho, I am so excited! I made it to round 2 at Kaiserraft Design team call. That means that they will send me some produts, I will make something with that and they will choose the final 12 members for the design team. Oh, I would love to be part of this team. I love their products more and more. I saw the new line Chanteuse at my LSS today and wow! Love it. It’s actually a lot of things I love.

Well, here’s the list with the 25 finalists WITH my name:

I kveld har jeg holdt demo hos Hobbykunst i Vestby og det var moro. Jeg elsker å prate om hobbyen min og vise tips/idèer/teknikker. Jeg legger ut bilder i morgen. Nå er det natta.

Tags : ,

Hobbykunst i Vestby åpner i morgen kl. 1800 og det blir spennende! Jeg har vært i lokalene og dette blir stort, med masse scrappevarer.

Jeg skal holde demo i Steampunk, i morgen kl. 2030 og på lørdag kl. 1400. For program se her.

Kanskje vi ses? Si gjerne hei hvis du ser meg.

Tags :

Jeg digger å bruke washi-tape på prosjektene mine og her er en layout jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Smake sjade/taste chocolate. Bilde av datteren min som fylte vognen sin med sjokolade (dette var en av de første gangen hun spiste sjokolade).

Jeg har brukt washi-tape fra Andrine & Maren, ark fra October Afternoon og KI Memories, gult bånd, sommerfugler fra Jennie Bowlin, fjær, bokstaver fra American Craft og tekstrammer fra October Afternoon.

Her ser du noen detaljer av Washi-tapen (rosa og gul tekstiltape og vanlig washi med hjerter på):

Nå har Andrine & Maren fått inn ennå flere kule Washi-tape, sjekk ut nettbutikken deres.

Tags : ,

Wow, they have released new products at Kaisercraft and wow; I would love to play with them. Check this out:

The new party animals. I would love to join this party.

Some mini clear stamps:

And the second line is Chapter one:

Look at these beautiful papers:

Rubons:

I really hope that some Norwegian stores will take in these collections. So, what do you think?

Tags :

Jeg har scrappet et kort etter skisse hos So cute og her er mitt bidrag:

Her er skissen jeg har brukt:

Tittel: Friends 4E/Venner for alltid. Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, kraftkartong fra Bazzill, glimmer mist, chalk ink, bling fra Kaisercraft, bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og litt glitter.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Papiravisen har en utfordring med cluster-stil. Jeg ser at jeg ofte scrapper i klynge og her er mitt bidrag:

Tittel: Me – life changig/meg – livsforandring. Bildet av meg. Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, glimmer mist, maling, glitter, ramme fra Maya Road, bokstaver fra American Craft, stjernepunch. Hjertet er fra emballasjen til Kaisercraft.

Og bak denne er det selvføgelig en historie. I september 2010 fikk jeg endelig inspirasjon til å forandre livet mitt og bildet er tatt denne dagen. Siden da har jeg lagt om kostholdet, prøver å trene flere ganger i uka OG jeg har gått ned 10 kg. Jeg er selvfølgelig stolt og har bevist for meg selv at det er mulig. Nå er det bare å jobbe av seg 10 kg til og de sitter godt. Det er bare å være optimist, he he.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Scrappekammeret har en utfordring der alt er tillatt. Natrulig nok har det kommet inn mange bidrag og noen ganger er det deilig å scrappe helt uten regler. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt bok fra Kaisercraft, washitape, glimmer mist, bokstaver fra American Craft og litt pynt fra Jennie Bowlin.

Her er boka som jeg har dekorert:

Forsiden har jeg dekket med kartong (pass på at du har lim ut i kantene), jobb med sandpapir på kantene. Så fant jeg frem en heklet duk/lapp fra Kaisercraft og sprayet på med glimmer mist. Jeg har brukt 3 forskjellige nyanser for å få litt liv.

Det er 3 hull i boken og her har jeg brukt en rund fil:

Hullet blir sånn (viktig at du jobber litt med filen for å få best resultat):

Så dekorerte jeg forsiden og tredde i bånd. Jeg har brukt 3 forskjellige og da er det greit med litt hjelp fra filen:

Takk for at du ser.

Tags : ,

Det er mye bryllup for tiden og mange har fått med seg bryllupet i Storbritania. Jeg har laget et kort og bordkort i samme stil. Kortet kan brukes som invitasjon, takkekort eller som kort til brudeparet:

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, kraftkartong fra Bazzill, bånd med teksten “always and forever”, distress-ink, sommerfugl-punch og bling fra Kaisercraft. Det lille kortet er bordkort og du kan skrive navn rett på kortet eller på en hvit lapp.

Sukkersött har en utfordring nå med bruk av sommerfugler og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

 Jeg har scrappet til Skissedilla og her er mitt bidrag:

Her er skissen jeg har brukt,  laget av Lene:

Tittel: Minner, søstre (Memories, sisters). Bildet av moren min og tanten min. Synes bildet er så fint og det er fra 1950-tallet.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, bord-puncher, bling fra prima, metallpynt fra Tim Holtz, keramikk-blomst fra Melissa Frances, knapper, distress-maling, bokstaver fra Webster’s page og litt glitter.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Another take on Kaisercraft april sketch #2

Here is the sketch:

Tittel: Still playing/Leker fortsatt. Bilde av meg tatt i mars 2011.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, gammelt noteark, kraftkartong fra Bazzill, washitape, litt stempelblekk, stjerne- og kantpunch, bord fra Crate paper, duk fra Kaisercraft, fimoplate jeg har laget selv, bånd og bokstaver fra America Crafts.

*flere detaljbilder kommer.

Tags :

I have used one of the april-sketch from Kaisercraft:

I have used the sketch to the right:

  Tittel: Family/familie. Bilde av meg, mannen min og datteren vår.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, bokstaver og klistremerke fra American Crafts.

 Takk for at du ser!

Tags : ,

The Australian Kaisercraft is searching for new design team members and the deadline is today. I remeber the first time I used products from Kaisercraft, they where one of the first producers with pearls and bling. And I bought a lot of them and had bling/pearls on every project. I still love them along with lots of other products from Kaisercraft. They have lots of home decor and wood products.

It would be so cool to be a part of this team. I am a huge fan of Kaisercraft and they are well known in Norway. Here are some of my projects made with Kaisercraft:

More details and more information will be revealed.

Wish you all a nice weekend and wish my luck.

Tags : ,

Jeg har ei datter som elsker å ta bilder og hun dokumenterer de merkligeste øyeblikk og spennende vinkler. Her sitter hun på fanget mitt og tester meg med foten på bordet (hun vet selvfølgelig veldig godt at den foten ikke skal være på bordet). Synes det var litt morsom vinkel og at hun faktisk har tatt bildet selv. Det hender jo at det blir noen “nei” og “ikke” i løpet av dagen – en del av vår historie og hennes oppvekst.

Tittel: Ikke beina på bordet. Bilde av datteren min. Jeg har brukt ark fra Sassafras (det rosa er jeg litt usikker på), blomster, washi-tape, bling, bokstaver fra American Crafts, noteark og selvfølgelig noen måner og stjerner fra Mi@ (takk for de Marianne ;))

Pia er gjest hos Scrappehuset og hennes utfordring er å lage noe lekent eller/og lag noe gøy. Og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser og ønsker DEG en riktig god påske!

Tags : ,

Jeg har holdt demonstrasjon av kort/produkter hos Mysen Libris. Torsdag 14. april var det damenes aften og Libris satset på scrapping. Tema var kort/bordkort til konfirmasjon/bryllup. Siden dette var i regi av Lundeby & Co er produktene fra Scrappers Choice. Under ser du annonsen med mine kort:

Her holdt jeg demonstrasjonen:

Her er noen av kortene, bordkortene jeg har laget. Alt med produkter fra Scrappers Choice:

Her er Anne Sofie Øiestad (en av eierene av Mysen Libris) og meg:

Koselig kveld med koselig betjening. Hyggelig at jeg kunne bidra med inspirasjon til kundene deres. Noen av kortene står til utstilling i butikken.

Det var ekstra gøy å holde demo her siden bestemoren min har vokst opp i nabobygget og jeg har familie herfra.

Tags : ,

Nå har jeg endelig prøvd meg på utfordringen hos The Color Room. Du skal følge en skisse og et fargekart. Her er mitt bidrag:

Tittel: Now and then/Nå og da. Bilder tatt av meg med 15 år imellom, på samme sted.

Jeg har brukt ark fra Prima, Making Memories, Studio Calico, October Afternoon og Hambly. Gamle noteark, bling, blomster fra Prima og Petaloo, bokstaver fra Making Memories, washitape, stjerner fra Jennie Bowlin og punch.

Her er fargekartet og skissen:

Takk for at du ser.

Her kommer en av layoutene jeg scrappet på treffet. Denne ble veldig grafisk (helt uten maling og blekk).  Har scrappet etter en skisseutfordring hos October Afternoon:

Tittel: frokostkos med honnikorn. Bilde av datteren min og oldemoren hennes. Jeg har brukt ark fra October Afternoon og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt:

April 7 2011 Blog Sketch

Takk for at du ser og TUSEN, tusen takk for alle koselige kommentarer og tilbakemeldinger.

Tags :

Jeg har vært på et supert treff i helgen! Dette er ren kos og virkelig energigivende! Koselig å se igjen gamle kjente og ikke minst; kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker med samme interesse.

Først, hva er egentlig scrappetreff?! I dette tilfellet var det ca. 70 jenter (alle aldre) med scrapping/papirhobby som fellesinteresse. Treffet ble arrangert av Anita L og LindaMarie og ble holdt på Grorud Samfunnshus i Oslo. Treffet var fra fredag kveld (de som hjalp til med rigging) til søndag kl. 1800. Det som skjer på treffet er at vi hovedsaklig scrapper og lager forskjellige papirprosjekter, utover det blir det mye prating (latter), se hva andre gjør, får tips, konkurranser, blir kjent med nye mennesker og noen prøver å sove litt. På dette treffet er det også med 4 butikker; det er veldig kjekt hvis du holder på med noe og kanskje mangler noe. Er du interessert i scrapping og ikke har vært på treff før; da har du gått glipp av noe. Her kan du få et lite innblikk (tekst under bildene):

Her er Mi@ (og Fenris i bakgrunn). Mia er alltid like blid!

Dette bildet er tatt på natta, ca. kl. 0400. Noen av disse holdt ut nesten hele natta.

Her er det morgen og folk er igang igjen. Stor sal fylt med mye kreativitet.

På treff blir du ofte godt kjent med de du sitter sammen med og kanskje er det noen du ikke har møtt tidligere.

Utover søndagen er det flere som drar hjem før det stenger. Her sitter Karianne (hu som vanligvis holder meg med selskap utover natta….).

Og blant 70 jenter var det hele 3(!) som heter Ann-Katrin/Ann-Cathrin. Til høyre sitter en av de.

Ut fra de bildene her ser det ut som scrappeberter sitter over alt; og det stemmer. To søte jenter som lagde mange kort.

Her er standen til North Star Stamps med Trine (fra venstre), Vibeke Spigseth og Kari.

Har tatt bilder forskjellige vinkler og kanskje du ser noen du kjenner? Eller deg selv?

Hele salen med scenen i bak. På scenen ble alle de lekre, flotte prosjektene lagt for inspirasjon til de som ville se.

Her ser du plassen min med verktøy, ark, pynt, pc og mer. Bak ser du to av jentene jeg satt sammen med. To herlige/søte jenter fra Drammen!

Nå er treffet over; jeg scrappet/lagde 7 layouter og et kort. De kommer etterhvert her i bloggen. Treff er virkelig energigivende og jeg elsker hobbyen min. Det er så utrolig mye ekstra som følger med hobbyen og alt er bare positivt. Jeg fikk også to nye venner; Lena og Maria. Kjempe koselig å bli kjent med dere!

Takk til alle som ville være med på leken min. Hyggelig å kunne dele med andre og ekstra gøy er det når jeg ser hvor glad/ivrige dere blir! Lene/naboen kalte leken for gi-bort-trim og det var godt dekkende. Og takk til LindaMarie som dro treffet i havn; synes du gjorde en flott innsats. Gleder meg til neste treff! Kanskje vi ses?

Tags : , ,