Two new lines Miss Nelly ang Hunt & Gather. I love them both. Since I have a girly-girl and we love hiking – these lines is perfect!

And Timeless paper pads and tags

And new wooden flourishes

Masse nytt fra Kaisercraft og siden jeg har ei ordentlig rosa jente og vi liker å gå turer i skogen – så er disse seriene perfect! Du får se noen prosjekter jeg har laget ca. 15. august.

Jeg hadde planer om å scrappe SÅ mye i sommer, men har heller prioritert litt annerledes. Nå virker det som scrappelysten er tilbake for fullt og jeg tipper jeg snart kommer til å poste noen nye prosjekter. Stay tuned for more info.

Takk for at du titter innom og jeg ønsker at nettopp DU får en flott dag!

Tags :

Nå har det skjedd i Norge også og jeg er ikke overrasket. Foreløpig er det 92 mennesker som brutalt har mistet livet; 7 i bombeeksplosjon i Oslo og 85 i masakre på Utøya (politisk leir,  45 min fra Oslo). Jeg fordømmer handlingen og jeg fordømmer han som har gjort dette, men er ikke overrasket. Jeg har stadig sett det for meg at en mann har skytet vilt rundt seg. Dette kunne i utgangspunktet skjedd hvor som helst, men akkurat nå skjedde det i Norge og mot sosialdemokrater. 

Det er tragisk at så mange mennesker har mistet livet sitt pga. en manns mening. Det er tragisk at så mange mennesker er berørt og som har mistet sine kjære. Jeg klarer ikke å sette meg inn i det og skal kanskje være glad for det. Det er vanskelig å forstå motivasjonen til han som har utført dette. Dette viser hvor sårbare vi er og hvor “enkelt” det er å ta liv. Jeg håper ingen bygger seg opp med hat og lar dette utvikle seg. La oss heller forebygge slike handlinger og ta kontakt med medmennesker.

Et av mine favorittsitat er “Vi husker ikke dager, vi husker øyeblikk”. Jeg vet at jeg kommer til å huske 22. juli 2011 på samme måte som jeg husker 11. september 2001. Ta vare på hverandre, vi vet ikke hvor lenge vi har mulighet til det.

Mine tanker går til alle som urettmessig har mistet sine nærmeste.

Det er sommer! Eller iallefall tilsynelatende. Gresset er grønt, blomstene vokser og vi har spist jordbær. Små hverdagsgleder på regnværsdager.

Her er et prosjekt jeg har laget for Kaisercraft. Et tog i finèrplater som er dekket med mønsterark:

My family – min familie. Denne skal stå på rommet til datteren min og det er bilder av familien hennes. Hun foran, så pappa, mamma og pusen.

Produktene som er brukt er fra serien Little Toot – Kaisercraft. Bling og bokstaver er også derfra.

Takk for at du ser og håper du får en videre flott sommer.

Tags : ,

Her er en layout jeg har laget for Kaisercraft med den nye serien Blae & Ivy – sart og romantisk. Passet perfekt til et bilde vi tok av lille M i fjor – på Gulskogen gård:

Der står hun og lurer på om vi kommer etter… herlig.

Tittel: It’s the little moments that makes life big – det er de små øyeblikkene som gjør livet stort.

Alt er fra Kaisercraft, inkludert blomster, bling og chipboard.

Her er et detaljbilde.

Takk for at du ser! Og jeg som trodde sommeren hadde kommet!? Det regner igjen!

Tags : ,

Her er mine første kort med Kaisercraft. De har kommet med to nye serier nå i juli: Blae & Ivy og Little Toot.

Disse to er laget med serien Blae & Ivy. Romantisk stil i grønt, brungrått, blått og hvit.

Kortene under er laget med serien Little Toot og passer perfekt til barnebursdager og ellers for barn som liker tog, fly, båt og biler.

Takk for at du ser og det kommer mer jeg har laget for/med Kaisercraft. Samtidlig vil jeg ønske deg en riktig god sommer – endelig har sommeren kommet til Norge!

Bildet er fra verandaen og der blomster sommerfavorittene mine: Hawaiirose og Hortensia.

Tags : , , ,

Kaisercraft is up with two new lines:  Blae & Ivy and Little Toot. I love them both and have already played with the papers.

And Little Toot:

I will soon show you some cards made with Little Toot.

Tags : , ,

Scrappedilla er et nytt norsk forum og jeg er med i Design teamet. Tusen takk til Kristine som vil ha meg med på teamet. Gleder meg til fortsettelsen.

Det skjer stadig noe på scrappefronten og mange har vel både ønsker og planer. Nå søker Andrine & Marens Landhandleri etter nye design team medlemmer. De fører varer som washi-tape, stempler, spennende duppeditter fra bla. Tim Holtz og Prima og jeg tipper at de får inn mye spennende utover høsten. Hvis du synes dette er spennende produkter å jobbe med, anbefaler jeg at du søker. Jeg er med i teamet og har det kjempe moro. Søte Silje (som er en av de som driver ANMA) kommer stadig med spennende utfordring og ikke minst spennende varer. Lykke til dere som søker (for mer info, trykk på bildet).

Ønsker deg en videre flott uke og tusen, TUSEN takk for alle koselige kommentarer. Dagens sitat må være: grip sjansen!

Tags : , ,

Tjoho, jeg har nettopp hatt bursdag og feiret dagen sammen med familie. Først av alt; jeg passet niesa og nevøen min i helgen og på søndag lagde alle barna (2 +1) muffins. De fikk litt hjelp til deigen men pyntinga styrte de selv. På bilde under kan du se den lekre muffinsen jeg fikk, med enormt masse glitterglasur på. Se så flinke de var:

I tillegg hadde vi bamse-sjokoladekake og gelè. Akkurat sånn som en voksenbursdag skal feires.

Ellers fikk jeg mye fint til bursdagen min: mamma hadde allerede spandert tur til Tyrkia, så fikk jeg dyne og flere dynetrekk, jeg fikk Nora-smykker (så lekre), godteri, kakepynting og Play doh kakepyntesett (he he) og hengekøye på stativ! Har allerede testet den ut og håper på fint sommervær.

Tusen takk for alle flotte gaver og ikke minst; tusen takk for alle gratulasjoner.

Ønsker deg og dine en videre flott uke!

Tags :

Jeg har laget en liten tutorial/forklaring  på hvordan du lager rose av washi-tape. Under ser du rosen på et kort laget for Andrine & Marens Landhandleri (som også har et enormt utvalg av washi-tape):

Det du trenger er washi-tape i ønsket farge, lim, saks og en papirremse:

Ta papirbiten og rull den sammen til ønsket tykkelse.:
Rull Washi tape rundt papir-rullen:
Rull Washi tapen mot høyre, skrått over og rundt:
Rull til ønsket lengde ( 20-30cm ):
Vri washi-tapen rundt papirstrimmelen:
Fortsett til ønske størrelse og lim i enden og under:
Klipp av papirstrimmelen under rosen:
Her er den ferdige rosen:
Håper du likte tutorial’en. Gi meg gjerne tilbakemelding hvis du lager rosen. Du kan også se tutorial’en hos Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , , ,

Dette er lykke! Når du leverer inn bidrag til konkurranser og noen synes det du har laget utpeker seg. Søte Jing Jing Nickel valgte ut min layout denne uken hos The Color Room:

Dette sier hun: “The white letters are so outstanding and eye catching!!! There are also bits of the torn paper with whites peeking out. What a great take on the white washed concept! It’s fantastic!”  Thanks  Jing Jing – You made my day!

Ønsker dere alle en riktig flott helg! Her blir det litt bursdagsfeiringer!

Tags :

Denne layouten ble featured hos CasaKreativ i CASAspotlight denne uken. Honning valgte ut min og sier dette: “Honning MÅ bare vise fram denne knalloransje, superlekre LO’en som Ann-Katrin har laget – blir så fascinert over hvordan en så krevende farge som oransje kan gjøres på en SÅ harmonisk måte – et nydelig stykke arbeid!”  Tusen, tusen takk Honning for inspirerende ord.

Takk for at du ser!

Tags :

Jeg har scrappet til The Color Room igjen. De kombinerer fargepalett med skisser og denne uken var det monokromatisk orange og hvitt. Jeg merker at jeg er inne i en “dyster periode” og bruker mye jordfarger. Nå følte jeg for å bruke litt farger igjen og her er mitt bidrag:

Tittel: Remember – to live your life/ Husk å lev livet. Bilde av meg (bildet er fra en barnebursdag).

Jeg har brukt ark fra Crate paper, KI memories, Studio Calico og American Crafts. Mye glimmer mist og Maya mist. Blomster fra Prima (sprayet med mist), litt gesso, sjablong, pynt fra Pink Paislee og jeg har faktisk brukt 4 forskjellige dies (die cuts) fra QuicKutz (: bokstavene, sommerfuglen, swirler og den store damask-borden).

Denne var kjempe morsom å jobbe med og det anbefales å bruke litt farger. Her er utfordringen fra TCR:

Takk for at du ser og i morgen kommer det detaljbilder av layouten.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort med tyll, hjemmelaget blomst av washi-tape og ark fra American Crafts:

Dette ble et veldig grafisk clean & simple kort med herlige farger. Perfekt til sommeren som kanskje kommer og med mitt favoritt-sitat “follow your dreams” – følg dine drømmer. Og jeg kan love deg at jeg fortsetter i min drømmemodus.

Hvordan er det med deg? Har du noen drømmer? Går du inn for å nå de? Har du en plan og delmål? Alt er mulig.

Tags : , ,

Her kommer detaljbilder av layouten “Follow your dreams”:

Nærbilde av blomst farget med distress stain og utklipp fra embalasje.

Litt glitter må til.

Jeg har brukt 4 like bilder på layouten, et i stor størrelse og 3 i mindre størrelse.

Klistremerke med litt glitter.

Utkligg og klistremerker.

Remser festet med stifter.

Litt distressing med distress stain.

Litt av tittelen og hovedbildet.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg en riktig god helg!

Tags :

Do you know that you have to dream and try to reach goals? Well, I did. I had a dream and do you know what? My dream came true!

I MADE THE KAISERCRAFT DESIGN TEAM! Sorry for screaming, but I just had to! I am so happy! Me, Ann-Katrin from Norway made the team!

Kirsty Piper from Australia
Vicki Morris from New Zealand
Jodi Dolbel from Australia
Janna Werner from Germany
Toni Crane from from Australia
Cassandra Bright from Australia
Pearl Lui from the USA
Genevieve Allen from Canada
Debbie Marcinkiewicz from the USA
Michelle Frisby from New Zealand
Lori Leng from the USA
Leanne Love from Australia
Ann-Katrin Toresen from Norway
Hilde Janbroers from The Netherlands
Svetlana Austin from South Africa

And this is the layout I made for the final round:

Title: Follow your dreams, don’t stop playing. Pictures of me playing the violin. I have never played the violin; it’s just a “picture” understating the qoute.

I have used Kaisercrafts new Velvet Ensemble-line (plus some glitter and inking).

Ok, jeg har blitt valgt ut til å bli med på design teamet til Kaisercraft (australsk scrappeprodusent) og gjett om jeg er glad! Dette er kjempe moro og kjempe stort. Kaisercraft er et kjent merke i Norge og da er det ekstra gøy. Og jeg som eneste DT-medlem fra Skandinavia.

Takk for at du tok turen innom bloggen min og ønsker deg en riktig flott helg!

Tags : ,

Tjoho, jeg ble valgt ut som en av topp 3 hos utfordringsbloggen Skissedilla. Tusen takk til Hege AL for koselige ord: Også falt jeg for Ann Katrin sin nydelige og duse LO. Flotte farger sammen og superskjønt bilde!! Digger også de små tekststripene! Her er layouten:

Tags :

Ok, Friday the 10th there will be an announcing with who made the Kaisercraft Design team. 25 finalist is going to be 12 design team members. Only 2 days to the reveal. Since I am one of the finalist, I am very excited.

It’s the first time I have been to a outtake like this; with 25 finalist, the 25 have to make some projects before a new deadline and Kaisercraft will narrow it down to 12. Well, wish me luck.

Tags : ,

Jeg har laget et konfirmasjonskort for Andrine & Marens Landhandleri:

Jeg har fargelagt stempeltrykk fra The Greeting Farm med copics. Ellers har jeg brukt washi-tape, tyll, stofftape, pyntenål, blomster og bling.

Over er du detaljer av pyntenål og tyllen som ligger mellom stofftape og washi-tape.

Her har jeg sprayet på kartong med glimmer mist og skrevet tekst over.

Her er blomsteroppsatsen med litt ekstra glam/glitter.

Takk for at du ser. Nå har endelig sommeren kommet til Norge også! Det har vært utrolig deilig i dag og vi har vært på hundeutstilling – gratulerer til tante Lise som fikk “BIM” (er ikke helt inn i alle disse titlene, men hun vant sin klasse).

Tags : , ,

Did you know that Pink Gelato means pink icecream? So now you understand why I like it and Velvet Ensemble is with classic colors, music AND damask. All my favorite ingredients. Ok; so Pink Gelato and Velvet Ensemble is the two new lines from Kaisercraft and I already have these lines in my scrap office. Lucky me!

Pink Gelato is so soft just like homemade icecream and with a touch of summer. And with lots of words in tiny stickers:

You can see more of Pink Gelato here.

Velvet Ensemble is classic with music AND damask. I love the colors and the rich details:

 

You can see more of Velvet Ensemble here.

I have played with the Pink Gelato-line and used this weeks sketch at Skissedilla:

Title: Live life/lev livet. Picture of my dear daughter from last summer. This is a deep layout; I wan’t her to know that she has to live the life and follow her dreams (It seems like “follow your dreams” is my new quote… and I like it).

I have used paper and stickers from Kaisercraft Pink Gelato, letters from American Crafts and Maya mist.

Here is the sketch I have used:

Thanks for looking and I wish you a wounderfull weekend!

Tags : , , ,

I am back from a really nice holliday in Turkey. I have never been in Turkey before and I am sure that this is not the last time.

Jeg har vært i Tyrkia og wow! For en flott tur! Vi reiste 9 stk og bodde på hotell i Kemer med all inclusive. Det var sol og mellom 35-40 grader. Dette er virkelig noe som kan anbefales og jeg lengte allerede tilbake.

Dette var utsikten fra hotellrommet våres. I bakgrunn ser du moskeèn med supermarked rett i nærheten. Foran ser du scenen på hotellet. Til venstre ser du noen skur og der er det tyrkisk marked hver mandag.

Her fra hovedhandlegata i Kemer. DET er i Tyrkia og likevel kan du se det norske flagget. Det var utrolige mange tyrkere som kunne litt norsk her. I dette området bor det 8-900 norske mennesker.

Her er en av butikkene. Det var utrolig mye capser, t-shorter, vesker og annet; alt fake. Og du må alltid prute. Når de hører at du er norsk vet de at du har mer penger enn de og de gir deg en høy pris. Den ene dagen pratet jeg litt fransk for å gi inntrykk av at jeg ikke var norsk. Det gikk frem til en butikkselger pratet flytende fransk.

Her er inngangen til hotellet. Vi lå på Viking Star & Spa. Et flott hotell med spa, frisør, doktor, treningsrom, kids club, basseng (of course, det er et must i 40 grader), masse mat hele dagen, hyggelige ansatte, rett og slett veldig bra.

All inclusive: inkl. mat og drikke. Mat til faste måltider og drikke (inkl. akohol) fra baren. Noen gratis aktiviteter for barn, kveldsshow, gratis buss til stranda (lå ca. 3km unna) med gratis solsenger og drikke.

Tusen takk til mamma som dro med hele familien på ferie. Vi har hatt en flott tur med mange flott minner. Datteren vår har vokst veldig på turen og fått mye selvtillit.

Tags : ,