Jeg prøver fortsatt å lande etter helgen, men det er ikke lett. Jeg svever av lykkerus! Jeg har vært på årets scrappetreff i Oslo og har hatt det så koselig. Det var over 80 damer (og 2 feminine menn) som boltret seg til med alt av tenkelig utstyr. Tross så mange mennesker samlet var det en rolig atmosfære og det vriket som samtlige koste seg og hadde det hyggelig. Tusen takk kjære Linda for at du arrangerer et så flott og gjennomført treff. Dette kan du være stolt av! Her ser dere Linda i aktivitet på scenen:

Jeg valgte å fokusere på det sosiale denne gangen og hadde ikke noe krav til prosjekter jeg måtte lage. Og for en herlig gjeng! Både de jeg satt sammen med, de rundt meg og de “nye” jeg ble kjent med. Karianne: tusen takk for smurfeesken. Tove: tusen takk for stemplet. Lisbet: tusen takk for stjernearket og tusen takk til alle dere andre som villig slo av en prat. Er det rart jeg trives på Grorud.

Det har blitt en tradisjon at jeg “show’er” på scenen. Nå hadde jeg ikke tenkt å gjøre så mye ut av det denne gangen og det er veldig hyggelig når flere spør om jeg skal opp på scenen. Jeg valgte å være meg selv og fortelle noen “enkle” ord. Det var både emosjonelt og godt. Det er utrolig hyggelig at folk satte pris på dette; folk har kommet til meg i ettertid og sendt meg meldinger og fortalt hvor mye de satte pris på det jeg fortalte om.

Vi har etterhvert blitt en fast gjeng som deler bord. Her sitter latteren løst og gullkorn kommer stadig. Rett og slett en avslappet  stemning og ingen tar seg selv høytidelig.

Her er hele gjengen samlet, søndag formiddag og da er det lov å se trøtt ut etter så mange latterkuler:

Hvem sa at vi tar oss selv høytidelig? Ikke denne gjengen. Digger dere!

Jeg har fått utrolig mye ros, flotte kommentarer og mye glede denne helgen. Jeg var så heldig å vinne en oscar (vandrepokal), som den første i Groruds historie og dette er veldig stort! Jeg forteller mer om det i morgen.

Tusen takk alle flotte hobbymennesker! (Hilsen hu som svever videre……)

 

Tags : , ,

Det kommer stadig nyheter på scrappemarkedet og her er noen.

Kaisercraft har kommet med to nye serier og den ene heter Fine & Sunny:

Og her er Charlottes Dream:

Disse er virkelig må-ha! Nye fargesterke Dylusions spray fra Dyan  Reaveley. Disse får du tak i hos Andrine & Marens Landhandleri:

 

Og de har fått inn mange nye uberkule washi tape med blomster, flasker og uttallige friske farger, sjekk ut nyheter her: http://www.anma.no/index.php?option=com_virtuemart&category_id=36&page=shop.browse&Itemid=64&limit=20&limitstart=40

(Bildene er lånt fra ANMA.no)

Tags : , ,

Anyone who knows me knows that I like to make a mess when I create. This is one of my messy projects. A book from Kaisercraft, for all my ideas:

I have used a lot of Glimmer Glam from Tattered Angels. Love it, love glam. Need more bottles!

I have used a lot of distress stain on the die cuts robot and gears:

And of course; a sparkle bling in the middle of the gear. All products, including the stamps are from Kaisercraft.

Thanks for looking and thanks for all the lovely comments!

 

Tags :

Jeg digger rosa, glam og glitter, men det er også stilig med grunge, blått, grønt, turkis og guttetema. Her har jeg scrappet en liten gutt i familien:

Papirer og pynt kommer fra Kaisercraft + glimmer mist. Tallene og de svarte strekene over er rubons.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer/tilbakemeldinger. Det er så utrolig gøy og gir meg positiv energi. Tusen takk!

Tags : ,

Jeg og snuppa har laget litt påskepynt, OG dette var moro! Vi gikk ut i skogen og fant en stor grein. Spennende å ha med saga. Sprayet treet med knallgul hobbymaling. Et syltetøyglass med sand, litt pynt og påsketreet er i boks eller var det glass? Ha ha, det jeg vil ha frem er at dette er en ypperlig familieaktivitet.

Treet er pyntet med girlander med washi tape, 2 tags, 4 søte påskefeer og et brev til påskeharen.

Her er den ene tagsen. Pyntet med blomster, tyll, button og ball chain fra Andrine og Marens Landhandleri. Det er virkelig en godisbutikk for de som digger papir-duppeditter. Litt glimmer mist og distress ink må til.

Dette er den andre tagen. Mer glimmer mist, washi tape (digger den hvite med rød prikker på). Fjær, bokstaver, bling og papirblomst.

Takk for at du ser og happy EASTER!

 

Tags : , ,

Og da snakker vi scrappetreff! Treff som varer alt fra 2 timer til 2 døgn; der scrappefrelste mennesker møtes, skravler, produserer, handler (hvis mulig), deler idèer og har det moro!

Forrige helg var det scrappetreff på Konnerud i Drammen. Datteren min og jeg var innom en tur på formiddagen og det var jo så koselig. Alltid koselig å se beskjente og hvertfall når man kjenner omtrent samtlige på treffet. Og ikke minst; datteren min (3,5 år) var så stolt over å ha vært på scrappetreff. Det gleder selvfølgelig en scrappemammas hjerte. Det ble mest skravling og litt fargelegging (ikk’no scrapping). Her er et bilde fra treffet:

Har du ikke vært på treff før (og har papir som hobby)? Da bør du bli med; du får mye inspirasjon og mange nye venner med samme interesse. I Lier er det treff en gang i måneden (neste treff er 20. april). Nå denne helgen er det treff i Ski og Hokksund. 23.-25. mars er det treff i Kongsberg, 14.-15. april Grorud Oslo, 20.-22. april Hønefoss, da er det også treff i Tønsberg og Scraporama Vårmesse. Så det er mye som skjer fremover. Mer info om treffene finner du på forumet scrapping.no.

Her er noen kort med produkter fra Kaisercraft. Først et brettekort, etter inspirasjon av kort jeg har sett.

Og her er 2 søte ekorner med mye maling, glitter og glimmer mist.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Jeg har scrappet litt igjen. Her er to vidt forskjellige layouter scrappet med de nyeste seriene til Kaisercraft. Den øverste heter These days (litt vintagelook) og den andre heter Tiny Woods og er litt retrostil over.

Tittel: Family – familie. Bilde av grandtantene mine utenfor et hus. Har brukt produkter fra These days – Kaisercraft.

Og noen ganger må jeg bare scrappe litt grafisk. Ingen ting er tilfeldig selv om layouten ser veldig enkel ut. Bilde av snuppa mi som ser opp på lyspæra.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Hei og tusen takk for koselige tilbakemeldinger! Det er stor stas å være tilbake! Jeg har scrappet litt de siste dagene og ser at papirhobby er for ever min hobby.

Denne måneden er jeg gjestedesigner hos utfordringsbloggen That’s just so cute. Tusen takk for at dere ville ha meg som gjestedesigner og jeg holder selvfølgelig en utfordring hos de og stikkordet er Tingeling. Under ser du min layout som jeg lagde til utfordringen:

Her har jeg lekt med mye rart. Tittelen er “your life, your future” – ditt liv, din fremtid. Bilde er av meg i 9ende klasse på skolen (ca 17 år siden).

Jeg har brukt glimmer mist, distress stain, rubons, chipboards, klistremerker, pynt fra Andrine & Marens Landhandleri, washi tape fra sawyers place og et stempeltrykk med tingeling, fargelagt med copics.

Takk for at du tok turen innom.

Tags : ,

Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake. Har vært “borte” en lang periode og fått flere spørsmål om hva som skjer.

Vel, det går bra med meg. Det har vært en periode der jeg har måttet prioritere bort scrapping, men nå snuser jeg på kreativiteten og håper inspirasjonen kommer . Scrapping vil alltid være en del av meg.

Jeg har den siste perioden trent kroppen og ryggen. Jeg har feilbelastet ryggen og gjør nå alt for å trene den opp igjen. Nå gjør jeg øvelser/aktiveter jeg ikke har drevet med på 20 år. Jeg håper at det fra nå bare går oppover med både helse og kreativitet.

Legger inn en layout jeg har laget med Kaisercraft produkter – serien heter “On the move”:

Bilde av snuppa mi og fetteren som kjører karusell i Drammen.

Hello everyone and welcome to my blog. Here’s a Christmas card made with the December 25th line from Kaisercraft.

This is a Z-fold card and I have also used Wood flourishes from Kaisercraft with lots of glimmer glam from Tattered Angels.

Thanks for looking and are you ready for Christmas?

Tags : , ,

Det er alltid stas å få skryt og på forumet CasaKreativ har de hver uke CASAspotlight. I uke 44 fikk jeg litt skryt og ære:

Skorpionen valgte denne layouten og sa “synes dette er noe av det tøffeste jeg har sett scrappet!!! Så fantastisk og kreativt og bare digger det hodet ditt Ann-Katrin Kan liksom se for meg at det bobler over av og til!!”

Wibeke valgte et kort jeg har laget og sa dette ” Jeg fant dette snuppete og utrolig fantastiske kortet fra Ann-Katrin. Og så skikkelig råååååsa.”

Tusen, tusen takk jenter. You made my day. Jeg er så utrolig takknemlig for tilbakemeldinger og de betyr så utrolig mye; hver og enkelt en. Det gjelder kommentarer i bloggen, tilbakemeldinger på forum og ikke minst mailer. Tusen takk alle det gjelder!

Tags :

Andrine & Marens Landhandleri har startet med utfordringer på bloggen sin og nå er de allerede i gang med utfordring nr 3:

Dette er kortet jeg har laget som inspirasjonsbidrag og under ser du inspirasjonsbildet:

Er det ikke herlige farger og herlig nostalgi? Bli med på utfordringen og du kan vinne litt godsaker fra ANMA.

På kortet har jeg brukt diverse resteark, ellers er pynt, washitape og stempeltrykk fra ANMA, trykket er fargelagt med Copics.

Takk for at du ser og har du vært snill i år?

Tags : , , ,

Jeg har endelig scrappet igjen og scrapping er terapi:

Tittel: tusen tanker. Bilde av meg, totalt usminket. Denne layouten er om at jeg har tusen (og sikkert flere) tanker i hodet. Både gode og vonde, fortid og fremtid. Jeg reflekterer mye og har meninger om mye.

Jeg fikk plutselig ideèn til denne layouten da jeg så en utfordring fra Lene (She so cute 17) og bare måtte scrappe. Utfordringen var å scrappe deg selv og en skisse. Stilen steampunk passet perfekt til ideèn.  I “hodet” har jeg brukt autentiske klokkedeler som jeg har fått av svigerfar (tusen takk Trond).

Glimmermist, glimmer glaze (fra Tattered Angels) og Distress Stain må til. Ellers har jeg brukt ark fra Graphic45, My Mind’s Eye og Bo Bunny. Klistermerker fra Tim Holtz. Og en brads for å holde hodet mitt på plass, ha ha!

Tusen takk til Lene for utrolig morsom utfordring og takk for at du ville se.

Tags : , , ,

Jeg har lekt med saksen og scrappet en side. Tidligere i høst var det scrappetreff i Tønsberg (jeg var der) og Ingvild Bolme holdt kurs. Jeg var ikke med på kurset men fikk se alle layoutene til de som var med på kurset og lot meg inspirere av klipping, litt lag og detaljer.

“Once in awhile, right in the middle of a ordinary life, love gives us a fairytale”  – innimellom, i et vanlig liv, gir kjærligheten oss et eventyr.

Bilde av meg da jeg var gravid, her er jeg ca. 8 måneder på vei og akkurat en måned etter fødte jeg ei jente.

Ark og produkter er fra Kaisercraft.

Her ser du lag og det jeg har klippet ut (blomstene).

That’s just so cute har en utfordring om å legge ut layouter inspirert av Ingvild Bolme, og er er mitt bidrag.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Butikken Andrine & Marens Landhandleri har hver måned en ny utfordring med permie fra butikken. Denne måneden er det en skisse (designet av meg) og fristen er i morgen 25. oktober.  Sleng deg med og løs denne spennende skissen:

Her er mitt inspirasjonsbidrag:

Tittel: Pieces of me/biter av meg. Bilde av meg. Har brukt produkter fra Andrine & Marens Landhandleri, litt glimmer mist og bokstaver fra American Crafts og Basic Grey. Har delt et bilde av meg i 4 biter og plassert hengende rundt på layouten. Samtidig som den er litt Halloweeninspirert.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Har du sett de nye seriene til Kaiserkraft? Den ene nye serien heter Bonjour og den er så romantisk og sart i fargene. Rett og slett delikat. Her er en side med papir og pynt fra den serien:

Tittel: Little princess/lille prinsesse. Bilde av datteren min i prinsessekjolen sin. På bildet har vi nettopp feriet 2-års dagen og jenta (og litt bursdagspynt) ligger avslappende på bordet.

Har brukt ark, klistremerker, bling, trepynt(!) og blomster fra Kaisercraft.

Takk for at du ser!

Tags : ,

Jeg har scrappet og denne er til “vi tar’n”-utfordringen hos ScrappeHuset. Dette er inspirasjonbildet (laget av Elodie):

Og her er mitt bidrag:

Ser du noen likheter? Jeg har latt meg inspirere av sommerfuglvingene i kartong, blomstene, splattene og fargene.

Tittel: Lil’ Sweetheart/lille søthjertet. Bilde av lille datteren min. Jeg har brukt ark fra Bazzill,  Hambly og American Crafts, blomster fra Prima og Petaloo, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey og maling.

Formen til de to store sommerfuglene (i kraftkartong og rosa) er tegnet for hånd og klippet ut.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det!

Tags : ,

 Hei og tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger, koselige mailer, nye følgere (nå er det 150 følgere og det må snart feires!) og ikke minst; så utrolig koselig å treffe gamle og nye “beskjente” på scrappetreff.

Siden sist har lillesnuppa mi blitt 3 år! Gratulerer søtjenta vår! Vi har feiret med familien og nå gjenstår barneselskapet.

Har også scrappet litt siden sist, noe av dette er vist frem på Kaisercraft-bloggen. Her har jeg dekorert en konfekteske formet som en stjerne. Serien jeg har brukt heter Silly Season og er fra Kaisercraft. Herlige lime og rosa-farger:

Takk for at du tok turen innom :)

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff (på selveste Konnerud!) og har faktisk scrappet litt. Denne brukte jeg veldig lang tid på. Hadde en utfordring om å scrappe mest hvitt (og jeg som helst må ha med farger); her er resultatet:

Tittel: Paradis. Mannen min og datteren min som går på svalberget (august 2011).

Over: gammel ramme med skjell, netting til strandleker – alt med et lag hvit maling.

Over: litt blåmaling på bokstavene for å gi litt liv, blomster og noen klistremerker med skjell.

Jeg har brukt ark, gammel ramme, skjell, klistermerker, blomster, frimerker, netting til strandleker, knapper, stoffhjerter og litt hvit maling.

Her er skissen jeg har blitt inspirert av:

Takk for at du tok turen innom.

Tags : , ,