Welcome to the ScrapFIT Color Inspiration Blog Hop!

 

You should have arrived here from Shannon’s blog.  If you’ve gotten lost somewhere along the way, begin HERE at the ScrapFIT blog.  

 We hope you’re enjoying visiting the FITGirls’ blogs and seeing all of the beautiful fall-colored cards.  Here’s my card:

 

My secret word is WORTH. Take a moment;  visit all the blogs to the ScrapFitTeam, find one word in every blog and in the end you will have a sentence. Mail the sentence to missy@whiddendesign.com, deadline is November 19th @ 8pm EST.

Here is the order of the Hop:

ScrapFIT Blog

Sara

Missy

Sheila

Diana

Ashley

Laurie

Lynn

Leila

Leah

Aimee

Eileen

Shannon

Ann-Katrin (that’s me)

Lanette

Tags : , ,

Jeg har laget et vintagekort og her kommer en liten sniktitt:

ScrapFit kommer med en ny utfordring i morgen 15. november og da får du se hele kortet her i bloggen.

Husk å kommenter her; da er du med i trekning av en smashbok!

 

 

Tags : , ,

For de som ikke har sett meg i det siste; jeg er lykkelig! Og den siste måneden har virkelig vært en evig opptur. Jeg har vært på flere scrappetreff, pratet med nye og kjente mennesker (raskt regnet har jeg hilst på godt over 100 personer hittil i år), jeg har vært kreativ og ikke minst vært sosial. Jeg har fokusert på fremtiden, nåtiden og helsen min. Snille mannen min har kjøpt en juicepresse og den er gull verdt! Deilig med nypresset appelsinjuice og andre spennende frukter/grønnsaker:

Jeg har vært på scrappetreff i Oslo og det ble en rolig helg med koselige mennesker. Jeg (JEG!) lagde flere kort! Oh my! Jeg scrapper vanligvis layouter og lager kort en sjelden gang, men på dette treffet ble det ca. 5 kort! Og gøy var det. Det er viktig å utfordre seg selv og ikke bli boende i den samme boksen. Apropo boks; jeg ble med noen av mine kjære venninner på kinesisk “restaurant” og smakte på thai karri. Det var sterkt(!) og godt. Anbefales. Nå venter jeg bare på at svigerfar skal invitere til skalldyraften med deilige blåskjell….. jeg lengte etter blåskjell…..

På Grorudtreffet har vi en Oscarvandrepokal. Nå var det min tur til å gi den videre og jeg valgte søte Grete. Jeg har tidligere blitt kjent med henne i scrappeverden og vet at scrappemiljøet betyr mye for henne. Hu er ei flott jente og jeg er stolt av henne. Hun har nylig vært med i magasinet KK. Gratulerer Grete!

Ellers er det veldig gøy på jobb, jeg trives og møter så mange hyggelige mennesker. Og du; det er snart jul. Er du i rute til jula? Jeg er faktisk snart ferdig med samtlige julegaver og er så stolt av meg selv. Har du sett at jula har kommet til butikkene? Jeg skal innrømme at julemarsipanen ser fristende ut, men vi holder ut til julaften? Ikke sant?

 Ønsker deg en søt novembertid. Husk å ta vare på dine kjære. Husk også giveawayen jeg har i bloggen med smashbook. Den kan bli din ;)

Jeg er så lykkelig om dagen og vil glede en av mine lesere med en gave. Jeg ønsker å gi bort en svart mod style smash-bok fra  K&Company. Det er en moderne skoledagbok med forskjellige trykk på hver side og kjempe morsom til å samle ferieminner, inspirasjonbilder eller andre minner/bilder i.

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget. Du får ekstra lodd om du skriver det i bloggen din, men ikke et krav (siden ikke alle har blogg). Husk å nevn det i kommentaren din.

I want to give away a black smash book, and all you have to do is leave a comment in this post and I will have a drawing november 15 2012. Feel free to tell about it in your blog. Thanks!

Fristen er 15. november 2012. Jeg trekker en vinner og den blir offentligjort kort tid etter. Lykke til alle sammen og tusen takk til de som vil legge igjen en kommentar og nyt livet! Det gjør jeg!

Tags : ,

Er det rart jeg svever høyt der oppe og elsker livet! Jeg har fått ny jobb og startet på mandag. Jeg trives så godt og har truffet så mange hyggelige mennesker. Og sist fredag nådde jeg endelig et mål jeg har hatt lenge; ned 30 kg! Jeg har brukt 8 år på vektnedgangen og de siste 5 gikk jeg ned i høst. Det har vært mye trening og løping de siste måneden, og det er så moro. Jeg er avhengig. Mange har spurt meg om råd og hovedrådet er motivasjon. Hva grunnen til at du vil gå ned. Så må du vurdere kostholdet ditt, kutte ut brus, godteri, potetgull og andre kaloriholdige matvarer. Så begynner du å gå og tar det videre derfra. Det er viktig å sette seg små mål og se fremover. Tenk: jeg satt mye for 2 år siden, nå løper jeg over ei mil flere ganger i uka. Det er litt av en utvikling! Og jeg er stolt av det!

Derfor vil jeg gi en gave til en av mine lesere for å feire dette! Ser du hva det er? Mer info og mulighet til å vinne kommer i morgen ;)

Ennå mer lykkedans; jeg ble valgt ut som topp 3 på Skissedilla! Tusen takk! Og jeg vant to konkurranser på Bygdescrappen. Tusen takk for alle stemmene!

Hei alle sammen! Jeg er så happy, happy, happy. Det har skjedd så mye spennende i det siste. Jeg skal fortelle mer om det i morgen ;)

Have you seen the new challenge at ScrapFit? Now it’s a sketch by Diana and here’s my take:

Tittel: Homemade strawberryjam/hjemmelaget jordbærsyltetøy. Jeg elsker jordbær og i år lagde vi (jeg og alle ungene) jordbærsyltetøy. Det var kjempe godt og gjett om dette er en fremtidig tradisjon. Jeg har brukt litt resteark, noen tags fra klær, litt washitape og glimmermist, og en blomst jeg har laget av blonder.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Endelig har jeg scrappet etter en skisse fra Skissedilla.  Bilde av AdmiralP backstage, konsert på Elvefestivalen i Drammen.  Alltid moro å være på bra konserter. På bakgrunnen har jeg tatt helt av med resteark, spray og maling. (Lastet opp fra mobil).

Jeg elsker farger og her er et bidrag med mye spray og moro:

Tittel: you color our world/du farger verden vår. Bilde av lille M en regnfull sommerdag. Har brukt ark fra Prima og My Mind’s Eye, masse forskjellige spray, klestags, washi tape, embellishment og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri og noe pynt fra Prima, Pink Paislee.

Her ser du noen av klestagene og noe av emballasjen som følger med enkelte washi tape-pakker.

Og her ser du flere klestags, embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri (“Tullhøne”) og Dahliablomst.

Ellers skjer det veldig mye om dagen og jeg er i full gang med treningen min. Nå er det fredag, huset er rent og vi gleder oss over de flotte høstfargene!

 

Tags : , , ,

De som kjenner meg vet at jeg elsker å trene og i går slo jeg alle mine tidligere rekorder og løp ei mil på litt over en time. Boom! Det var selvfølgelig veldig moro og det hjelper at jeg har fått nye løpesko! (Tusen takk go’mannen min.)

Utfordringsbloggen ScrapFit er ute med en ny utfordring og denne gangen vil vi se flagg på prosjektet ditt!

Her er mitt bidrag:

Bildet er fra en båttur med onkel Tor i sommer og det var så behagelig. Turen gikk i området ved Snarøya (Bærum).

Over ser du flagget jeg har laget, skrevet for hånd og hatt washi tape på endene. All tape, blomster og ark er fra Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser og jeg lever videre på sommerminnene…..

 

Tags : , ,

Nå har det kommet en ny utfordring hos ScrapFit og det er en fargeinspirasjon.

Her er mitt bidrag:

Dette tegnet har jeg sett så mange i sommer, til og med i en kork. Tittel: Peace out. Jeg har brukt mye glimmer mist og litt resteark.

Takk for at du ser, setter veldig pris på at du tar turen innom.

Tags : ,

Ny utfordring hos ScrapFit og denne gangen vil vi se kreativ bruk av twine (tvinnet bomullstråd). Her er mitt bidrag:

Jeg har laget et kort med Happy Birthday-tema. Stempelet er fargelagt med copics, washi tapes, twine og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri.

Bli med på utfordringen og takk for at du tok turen innom bloggen min.

Tags : , ,

Jeg har aldri i hele mitt liv jogget så langt! Jeg har tidligere jogget 8 km og siste turen slo jeg altså min personlige rekord med 4 km! Det er uttalie stier/turveier i nærområdet og denne turen var i skogen, litt vått og gjørmete.

Turen var i skogen ved Portåsen og der har vannet flommet og dratt med seg traktorveien.

Jeg har iallefall bevist for meg selv at jeg klarer og er kjempe stolt over at jeg har klart å jogge over ei mil. DET hadde jeg ikke trodd for et år siden.

Tags :

Noen ganger er det deilig å ha det helt stille rundt seg og noen ganger er det veldig deilig å høre på musikk. Som for eksempel på konserter, da kan man kjenne på følelsen av at man lever. (Til helgen er det Elvefestivalen med konserter torsdag, fredag og lørdag. Dette er big happening i lokalmiljøet!) Jeg må høre musikk og musikk kan bidra til både kreativitet og sinnstemning (jeg vet ALT om å høre dårlig og er i dag lykkelig med velfungerende hørsel). Derfor ble det en layout med tittelen “I need music” (=jeg trenger musikk):

Her har jeg brukt mye snacks fra Andrine & Marens Landhandleri; washitape, Dylusions Ink Spray’er og xed flowers m/bling. Bakgrunnsarket er fra Riddersholm Design + noen resteark. Sommerfugler fra Tim Holtz Salvage Stickers..

Scrapping er terapi, musikk gir inntrykk, kjærligheten blomstrer og venner er som en støttemur – kan det bli bedre?

 

Tags : , ,

New challenge at ScrapFit! This time it’s all about a sketch. Here’s my take:

Title: Great friends at crop. Oh yeah, I love scrapbook gatherings and I love the carzy scrapbookers. They are one of a kind.

Here is the sketch:

Come on and join us!

Ellers nyter jeg et ryddig og nyvasket hus, og ikke minst solen som har vist seg de siste dagene = lykke!

Tags :

That’s me! Jeg ble en av topp 3 på utofrdringsbloggen Nordsalten Hobbyklubb. Lucky me og dette var bidraget:

Tusen takk! You made my day.

Tags : ,

med denne layouten:

Tusen takk Papirdokkene for at jeg ble en av 3 vinnere.

Tags :

Whoho! My first challenge at ScrapFit as a Design Team member. The challenge is to use the two words: “I remember”:

This is my take on the challenge; me and grandmas bear. All the kids in the family have played with the bear and  it’s wearing my pajamas from when I was 5 years old. Now it’s my little girl who play with this bear.

Dette er meg og oldemors bamse. Alle barna i familien har lekt med denne og den har på seg pysjamasen min fra da jeg var 5 år. Nå er det datteren min som leker med bamsen.

Her har jeg brukt mye resteark, restebokstaver, gesso og glimmer.

Takk for at du ser!

Tags :

Det er alltid moro når en får supre kommentarer på det en lager og ekstra gøy er det når prosjektet kommer i spotlighten og blir utvalgt.  Layouten “Crazy Seniorita” har fått heder og omtale:

Ble valgt ut som kreativ sjel uke 29 på scrapping.no. Kristine sier dette “Jeg digger denne fargerike og herlige layouten fra Ann-Katrin! Jeg blir ordentlig glad når jeg ser slike LO’er som har så mye personlighet bak. Det vimsete uttrykket, og alle de herlige detaljene gjør at denne layouten utstråler glede og latter! ”

Og ble valgt ut til CASAspotlight uke 27 på CasaKreativ.no. Wibeke sier dette “blir så glad av å se denne fargerike til Ann-Katrin“.

Herlig, veldig morsomt og ikke minst styrkende for min kreativitet å få sånne tilbakemeldinger. Det er dette som gjør scrapping ekstra morsomt og det er en stor bonus.

Takk for at du tok turen innom og jeg ønsker deg en solrik dag!

 

Tags : ,

Jeg elsker farger og her kommer nok en layout med litt solfarger:

Tittel: Our little sunshine/ vår lille solstråle. Jeg har brukt ark fra Bazzill og October Afternoon, masse glimmer mist og maya mist, blonder, blomster fra Manor House Creations (en stor favoritt), fugl fra Pink Paislee, puncher fra EK Success og Martha Stewart, “sunshine” er skrevet med liquid pearls.

Bidraget er laget til utfordringer hos Nordsalten Hobbyklubb #57 der tema er barn, Papiravisen der utfordringen er bildeinspirasjon (jeg har blitt inspirert av dråpene og har brukt mist med gullshimmer for å gjenngi uttrykket på bildet), og Papirdokkene #31 der utfordringen er sommerbingo (nr 4 loddrett: Perler/bling, maling/mist, sommerfugl og stjerner).

Takk for at du ser og ha en fortsatt god sommer!

Tags : , , , ,

Here’s some great news about ScrapFit and Paper Issues:

ScrapFIT and Paper Issues are joining forces to bring you the ultimate tools to keep you in the best paper crafting shape of your life!  Starting Augusts 1st , exclusive and unique ‘FITkits’ will be available each month!

FITkits will be offered up as prizes for each ScrapFIT Workout and for you die hard scrappers who want to get in to shape ASAP you can purchase them strait from the Paper Issues store – along with all the other hot new products they have!
There will be 2 FITkits each month! The first is a full size FITkit including the newest papers and embellishments already coordinated to maximize your FIT potential!  The second kits it the LowCal FITkitthat is jam packed with a mixture of only the hottest embellishments to hit the market!

Here is a sneak peak of the August FITkit…. your gonna love it!

We are pumped about these FITkits and you wont want to miss out on the release of these kits!  Be sure to follow Paper Issues and ScrapFIT both on their blog an Facebook!

Tags : ,