Archive for November, 2009

Til helgen er det hjem og hobby-messe på Norges varemesse i Lillestrøm. Det skal være en egen avdeling med scrappebutikker og parallellmesser som Kunst & Håndverk, samler & antikk, Oslo art fair og alternativmessen. Jeg er så heldig at jeg har vunnet billetter via Scraporama (de som arrangerer scrappe-delen) og vi skal selvfølgelig dra. Dagsbillett koster 110 kr pr pers.

Vi er nå i november og det snør! Det snør ganske mye her (bor i høyden) og det  har lagt seg et pent lag (bildet er tatt nå i formiddag). 

snc3b8november

Ønsker alle som titter innom en flott torsdag.

signatur

Tags :

Jeg er videre til finalen i konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Det har vært 8 runder og den som hadde flest poeng kom videre til finalen. Det var 3 grupper og dermed 3 stk til finalen. Nå var det ganske jevnt i gruppen vår og siden jeg hadde flest 1.plasser kom jeg videre. Jeg er selvfølgelig kjempe stolt og synes det er moro. I finalen er det 3 oppgaver og avstemning i etterkant. Spennende.

Her er mitt bidraget til siste runde (før finalen). Oppgaven var scraplift. Bildene er av lille M (og familie) på Halloween-feiring.

Halloween feiring 2009

Jeg har brukt ark fra Daisy D’s, bokstaver fra American Crafts og Prima, blomster fra Petaloo, rubons fra Basic Grey og bling fra Prima.

Scrappet en versjon til av scrapliften (=kopiere alle elementer (bilder, plassering, pynt) fra en annen layout). Du ser likheten mellom sidene.

Feire Halloween - Frida 2009

Her har jeg brukt ark fra Daisy D’s, Love Elsie KI Memories, bokstaver fra American Crafts og Prima, bling fra Prima, blomster fra Petaloo, rubons fra Basic Grey, bånd fra May Arts og chipboard fra My Mind’s Eye. Båndet er sydd på arket.

Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags :