Archive for December, 2009

Ønsker dere alle en gledelig jul! Håper alle får en minnerik feiring med mye glede.

Her er årets julekort fra oss. Vi pyntet juletre allerede 14. desember. Og lille M er så glad i julekjolen sin.

julekort2

signatur

Tags :

Tusen takk for alle koselige kommentarer jeg har fått her i bloggen. Jeg setter pris på hvert eneste ord. Jeg prøver også å besøke de som legger igjen spor her og legger igjen kommentar som takk for besøket. Nå er det noen jeg ikke har besøkt, men etter jul; da kommer jeg.

blogcandy papirhobby

Jeg har foretatt trekning via random.org:

random

Og når jeg teller nedover listen kommer jeg til……..

ei som heter….

ANE!

Gratulerer Ane! Send meg adressen din og gaven kommer til deg i romjula. Igjen gratulerer!

signatur

Jeg har endelig scrappet litt igjen og denne lå flere dager før den ble ferdig. Hovedgrunnen er at det er minimalt med hobbytid nå.

Tittel: På tur med bestemor.  Det er lille M og bestemor på tur i Askim. Lille M har på seg en kåpe som jeg fikk og brukte da jeg var et år. Moro med gjenbruk.

Jeg har utfordret meg selv til å bruke både lys rosa og lys blå på samme side. Jeg har brukt mønsterark fra Daisy D’s, 3ndy papir, Basic Grey. Bling fra Prima, snøfnugg fra American Crafts, Basic Grey (de jeg embosset i et tidligere innlegg) og snøfnugg fra Martha Stewart punch, bokstaver fra American Crafts og Making Memories.

på tur med bestemor

Minner om at jeg deler ut en blogcandy på selveste julaften. Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen. Les mer om candyen her.

Nå er det ikke lenge igjen til jul og jeg gleder meg vilt til julaften på vegne av lille M. Det er så gøy å se hennes glede. Håper det er flere som gleder seg til julaften og julehøytiden.

signatur

Det å pynte en Toffifee-boks eller en hvilken som helst boks er enkelt. Har du et dekorativt mønsterark er det veldig enkelt. Her er en boks jeg har pyntet og for anledningen satt i juletreet (ja, vi har allerede pyntet juletreet).

toffifeeboks

Det du trenger er en Toffifee-eske (disse er fine fordi det er et lokk over boksen og kan derfor bruker igjen, perfekt nå i disse gjenbrukstider), et dekorativt ark, lim (jeg har brukt dobbelsidig tape og glossy accents) og sandpapir. Jeg har først målt til langsidene på boksen (la gjerne arket dekke hjørnet), limt på papir, så kortsidene og limt på. Så har jeg målt det som skal være på toppen av boksen og limt på. I etterkant går jeg over kantene og pusser med sandpapir (da er det ikke så nøye om det er noen papirbiter som stikker ut, det pusser du bort). Til slutt har jeg satt på noen bokstaver fra American Craft (du kan selvfølgelig bruke hva som helst). Og vips var ennå en gave ferdig.

toffifeeboks2

Jeg har brukt mønsterark fra Best Creation Inc. Jeg har prøvd å ta bilde av detaljene, og det er mye glitter. Flotte og dekorative ark.

toffifeeboks3

signatur

Tags : ,

Det er så mye som har skjedd i det siste og det har blitt liten tid til hobby. Alle julegaver er handlet inn, og snart er alle gavene klare. Jeg har vært noen runder rundt og handlet og får selvfølgelig mye inspirasjon, både til hobby og hjem. Vi var på et senter i Drammen og tok turen innom en interiør-butikk. De har mye fint og mye spesielt. Og se hva jeg fant; en måneskinslampe. Jeg liker best de orginale, gamle lampene, men denne hadde da sin sjarm. Prisen ser du på bildet: 1999 kr (ca. US$ 356). Og jeg har ikke kjøpt den. Kanskje en gang, til et annet hus.

måneskinslampe

Dette speilet synes jeg var lekkert. Liker detaljer i svart. Hjemmet våres går i naturtoner, med noen detaljer i svart. Det er nok derfor jeg bruker mye farger i scrapping, får ellers ikke nok av det i hverdagen, ha ha.

speil

Håper alle har ei hyggelig førjulstid. Igjen tusen takk for alle hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger.

signatur

Tags :

Det er søndag og 3.advent. Vi er nesten ferdig med julegaver og nyter adventstiden.

Her er en layout jeg lagde for en liten stund siden. Bildet er av mannen min og lille M i bæremeis.

Jeg har brukt Bazzill-kartong, resteark fra We R Memory Keepers, rubons fra Creative Imaginations, bokstaver fra American Crafts og sommerfugler fra Martha Stewart-punch.

Fly, pappa, fly

Takk for at du ser og ønsker alle en minnerik adventstid.

signatur

Tags :

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Dette er en amerikansk utfordringsblogg med mange forskjellige utfordringer. Og foreløpig er skissen kun ment som utfordring til de som vil og ikke med noe premie. Vi er to stykker som lager skisser til denne bloggen og sørger for at du får helt ny skisse hver fredag (jeg har annen hver fredag).  Bli gjerne med!

AK17

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Koselig at det er mange som liker bloggen min. Ønsker alle som titter innom en fredfull 3.advent.

signatur

Tags : ,

Fritt oversatt prege papplater. Det du trenger for å gjøre dette er stempelpute (gjene en limaktig som Embossing stamp pad fra Tsukineko), embossingpulver (finnes fra mange leverandører og i mange farger) og en varmepistol som er ment til embossing.

Her har jeg tatt frem2 stempelputer, forskjellige embossing-pulver i hvit, sølv og hvit med glitter (dette er min favoritt og den er snart tom!) og 3 chipboard. Du legger stempelputen opp på chipboarden og sørger for at den får rikelig med “lim”, så strør du med pulver over (ha gjerne et hvitt ark under som samler opp pulvere og du kan enkelt helle tilbake i boksen), og blåser med varmepistolen. Pulvere vil da smelte og bli sittende på chipboarden og det kan gi en glatt overflate (kommer ann på hvor fint embossing-pulveret er).

ec1

Her ser dere resultatet. På det lille snøfnugget har jeg brukt hvitt pulver, på den ene store har jeg brukt sølv og et lag med hvitt strødd utover og et lag med hvit glitter. På den tredje har jeg brukt et lag hvit og et lag hvit glitter.

ec2

Her kan du skimte glitteret:

ec3

Det er moro å leke med embossing-pulver og få frem forskjellige effekter. Dette er også flott pynt til både scrappesider og kort.

signatur

Tags :

Det er snart jul og og på tide med en blogcandy. Kanskje du ønsker deg scrappeting til jul, andre papirhobbyting eller kanskje en bil? Eller hva med en tur til syden?! Det hadde vært noe. Jeg ønsker iallefall å bidra til at minst en av mine lesere får en gave til jul og det kan bli deg. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar (1 kommentar = et lodd).

Denne blogcandyen/gaven inneholder stempler fra Basic Grey, Melissa Frances, All Night Media og Papilio (stemplene er ikke brukt). Det er også noen primablomster, et rødt silkebånd, twist (norsk sjokolade) og en liten overraskelse. Passer til både nybegynnere og eksperter.

blogcandy papirhobby

Tusen takk til alle dere som har besøkt bloggen min og tusen takk til alle som har lagt igjen spor/kommentarer. Setter veldig pris på tilbakemeldinger. Blogcandyen gjelder fra nå, kl. 2100 8. desember 2009 og går til kl. 2359 23.desember 2009.

Noen fakta om bloggen min:

Bloggen har eksistert siden mai 2009, snart 600 kommentarer. 8500 besøk fra 53 land og 17300 sidevisninger.

signatur

Det er adventstid og snart jul. Jeg er flere prosjekter som må bli ferdig før jul og har foreløpig god tid.

Utfordringsbloggen “That’s just so cute” (norsk) har en utfordring som heter juleextra. Utfordringen er å lage julekort og/eller julepynt. Her er mitt bidrag og det er julepynt. Dette er et kremmerhus i papp (kjøpt på Panduro for noen år siden), pyntet med mønsterark fra Making Memories, blondebånd, hvite fjær og rødt silkebånd.

kremmerhus

Det kommer en blogcandy her tirsdag 8. desember. Følg med.

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , ,

På forumet CasaKreativ har de flere konkurranser og en av de er “produktkonkurranse” og jeg vant denne for november. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Premien er sponset av Papirdesign (norsk produsent). Gleder meg, for disse arkene er flotte! Tusen takk Papirdesign.

Premie2_600_x_428_

Bildet er lånt av CasaKreativ.no

signatur

Tags : ,

CasaKreativ er et nytt hobbyforum i Norge. De har forum for alle; scrapping, kortlaging, strikking, matlaging og fotografering. Hver måned har de en konkurranse som heter CASAvist der du skal løse 4 forskjellige scrappeoppgaver. Fristen er vanligvis den siste dagen i måneden og det blir avstemning i etterkant. En av oppgavene for desember er å scraplifte (kopiere) en layout og det er min layout. Så moro at dere har valgt ut min layout fra galleriet. Tusen takk gjengen på CasaKreativ. De andre oppgavene er skisse, bli inspirert av tegneseriestripe og lag en sommerlayout med mist/maling og søm. Meld deg inn i forumet og bli med!

Teksten er: Denne fantastisk søte LO’en har vi funnet i vårt utrolig flotte galleri. Herligheten er laget av Ann-Katrin og den er deres til låns for lifting.

casavist-desember

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :