Archive for November, 2012

Her kommer vinneren av giveawayen min, premien er en svart smashbok. En bok du kan fylle med ferieminner, drømmer, inspirasjon, dagboknotater eller kanskje mål.

Jeg har fått hjelp av niesen min til å trekke en vinner og vinneren er….

“Lisbet

Det gjør meg glad at du er lykkelig og glad! Gleder meg til å treffe deg på Grorud. Gøy med en giveaway :)

Klem fra meg :)

 Kjære Lisbet, gratulerer som vinner av giveawayen min og håper du kommer til å bruke boka flittig! Tusen takk til alle dere som la igjen kommentarer.

 

Welcome to the ScrapFIT Color Inspiration Blog Hop!

 

You should have arrived here from Shannon’s blog.  If you’ve gotten lost somewhere along the way, begin HERE at the ScrapFIT blog.  

 We hope you’re enjoying visiting the FITGirls’ blogs and seeing all of the beautiful fall-colored cards.  Here’s my card:

 

My secret word is WORTH. Take a moment;  visit all the blogs to the ScrapFitTeam, find one word in every blog and in the end you will have a sentence. Mail the sentence to missy@whiddendesign.com, deadline is November 19th @ 8pm EST.

Here is the order of the Hop:

ScrapFIT Blog

Sara

Missy

Sheila

Diana

Ashley

Laurie

Lynn

Leila

Leah

Aimee

Eileen

Shannon

Ann-Katrin (that’s me)

Lanette

Tags : , ,

Jeg har laget et vintagekort og her kommer en liten sniktitt:

ScrapFit kommer med en ny utfordring i morgen 15. november og da får du se hele kortet her i bloggen.

Husk å kommenter her; da er du med i trekning av en smashbok!

 

 

Tags : , ,

For de som ikke har sett meg i det siste; jeg er lykkelig! Og den siste måneden har virkelig vært en evig opptur. Jeg har vært på flere scrappetreff, pratet med nye og kjente mennesker (raskt regnet har jeg hilst på godt over 100 personer hittil i år), jeg har vært kreativ og ikke minst vært sosial. Jeg har fokusert på fremtiden, nåtiden og helsen min. Snille mannen min har kjøpt en juicepresse og den er gull verdt! Deilig med nypresset appelsinjuice og andre spennende frukter/grønnsaker:

Jeg har vært på scrappetreff i Oslo og det ble en rolig helg med koselige mennesker. Jeg (JEG!) lagde flere kort! Oh my! Jeg scrapper vanligvis layouter og lager kort en sjelden gang, men på dette treffet ble det ca. 5 kort! Og gøy var det. Det er viktig å utfordre seg selv og ikke bli boende i den samme boksen. Apropo boks; jeg ble med noen av mine kjære venninner på kinesisk “restaurant” og smakte på thai karri. Det var sterkt(!) og godt. Anbefales. Nå venter jeg bare på at svigerfar skal invitere til skalldyraften med deilige blåskjell….. jeg lengte etter blåskjell…..

På Grorudtreffet har vi en Oscarvandrepokal. Nå var det min tur til å gi den videre og jeg valgte søte Grete. Jeg har tidligere blitt kjent med henne i scrappeverden og vet at scrappemiljøet betyr mye for henne. Hu er ei flott jente og jeg er stolt av henne. Hun har nylig vært med i magasinet KK. Gratulerer Grete!

Ellers er det veldig gøy på jobb, jeg trives og møter så mange hyggelige mennesker. Og du; det er snart jul. Er du i rute til jula? Jeg er faktisk snart ferdig med samtlige julegaver og er så stolt av meg selv. Har du sett at jula har kommet til butikkene? Jeg skal innrømme at julemarsipanen ser fristende ut, men vi holder ut til julaften? Ikke sant?

 Ønsker deg en søt novembertid. Husk å ta vare på dine kjære. Husk også giveawayen jeg har i bloggen med smashbook. Den kan bli din ;)