Archive for November, 2011

Hello everyone and welcome to my blog. Here’s a Christmas card made with the December 25th line from Kaisercraft.

This is a Z-fold card and I have also used Wood flourishes from Kaisercraft with lots of glimmer glam from Tattered Angels.

Thanks for looking and are you ready for Christmas?

Tags : , ,

Det er alltid stas å få skryt og på forumet CasaKreativ har de hver uke CASAspotlight. I uke 44 fikk jeg litt skryt og ære:

Skorpionen valgte denne layouten og sa “synes dette er noe av det tøffeste jeg har sett scrappet!!! Så fantastisk og kreativt og bare digger det hodet ditt Ann-Katrin Kan liksom se for meg at det bobler over av og til!!”

Wibeke valgte et kort jeg har laget og sa dette ” Jeg fant dette snuppete og utrolig fantastiske kortet fra Ann-Katrin. Og så skikkelig råååååsa.”

Tusen, tusen takk jenter. You made my day. Jeg er så utrolig takknemlig for tilbakemeldinger og de betyr så utrolig mye; hver og enkelt en. Det gjelder kommentarer i bloggen, tilbakemeldinger på forum og ikke minst mailer. Tusen takk alle det gjelder!

Tags :

Andrine & Marens Landhandleri har startet med utfordringer på bloggen sin og nå er de allerede i gang med utfordring nr 3:

Dette er kortet jeg har laget som inspirasjonsbidrag og under ser du inspirasjonsbildet:

Er det ikke herlige farger og herlig nostalgi? Bli med på utfordringen og du kan vinne litt godsaker fra ANMA.

På kortet har jeg brukt diverse resteark, ellers er pynt, washitape og stempeltrykk fra ANMA, trykket er fargelagt med Copics.

Takk for at du ser og har du vært snill i år?

Tags : , , ,