Archive for November, 2010

 

This is a layout that I have made with papers from Best Creation. I love the papers and the glitter effects. This one is called Santa Clause (=julenissen in Norwegian). I have used papers from Christmas line and the numbers are GP015 and GP332. I have also used flowers from Prima and the cute christmas-picture is from Steffens. Pictures of my daughter and Santa Clause.

It’s our first blog hop at Best Creation today and all of us are excited to show you lots of fabulous projects for the upcoming Holiday and we are giving 1 lucky person a chance to win $100 worth of Best Creations products and a second person a chance to win our Valentine Collection of papers and stickers!  How wonderful is that!!

 We have 13 stops so leave a comment on each blog as you hop along to collect the letters of our secret word and then leave a comment on our final BC blog.  Send your entry with the word to teresa@bestcreation.us.  The Winners will be announced on Friday Dec 3rd so good luck and have fun hopping!

The letter is T and now you can hop over to Rita for the next letter.

Thanks for stopping by and I wish you a great christmas.

Tags : , ,

Tusen takk for alle som har lagt inn kommentar og som vil vinne Fancy Pants-ark. Disse to lekre arkpakkene er sponset av Fancy Pants – tusen takk for at dere ville sponse en giveaway på bloggen min.

Og vinneren er personen med denne kommentaren: 

åå den så hadde vært så heldig å vinne en av disse. Nydelige ark :)

Ut fra mailen tror jeg personen heter Elisabeth Hauge. Gratulerer Elisabeth!

Send meg en mail og jeg sender ark-pakkene til deg. Igjen gratulerer og tusen takk til alle som meldte sin interesse. Jeg garanterer at det kommer flere candyer og giveaways her på bloggen min, er jo så moro å gi bort ting.

Tags : ,

Jeg har en giveaway gående der du kan vinne 2 arkpakker fra Fancy Pants. Legg inn kommentar her før kl. 1900 i dag og jeg trekker en vinner etter det. Kom igjen!

Tags :

New sketch at Creative Scrappers and here is my contribution:

Tittel: Hold on tight/hold deg fast. Bilde av datteren min og meg. Jeg har  frivillig klatret opp i et tre (har litt høydeskrekk) og holder godt rundt datteren min. Jeg har brukt ark fra Teresa Collins, gammel bokside fra ca. 1920, washi-tape, svart og brun stempelpute, bokstaver fra American Crafts, stjernepunch og glaze fra Tattered Angels.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Noen av layoutene mine har blitt vist frem/featured på nettet:

Denne ble valgt ut som til “kreativ sjel” på forumet scrapping.no. Selleri sier dette: Se på denne utrolige LOen som efran har laget! Så utrolig full av detaljer – men allikevel så rolig og harmonisk. Et utrolig flott bilde, og jeg er skikkelig imponert over bakgrunnen og måten denne er pyntet på. Tusen takk for bøttevis av inspirasjon efran! Tusen takk for koselig kommentar Selleri.

På forumet CasaKreativ ble denne valgt ut av Asil og hun skriver dette:  snakk om å lage en herlig resultat av mist og maling! Røft og brunt og bare fantastisk!! Tusen takk Asil for koselig kommentar.

Det er selvfølgelig veldig stas at andre blir inspirert av det jeg lager og tusen takk til dere som velger ut mine prosjekter og kommenterer det.

Tags : ,

Utfordringsbloggen Musikkstua har en utfordring der du skal bli inspirert av sangen “I just call to say I love you”  av Stevie Wonder. Jeg synger ofte denne sangen til datteren min og selvfølgelig ble jeg inspirert til å scrappe. Jeg har tatt utgangspunkt i “… No falling leaves” og her er mitt bidrag:


Tittel: falling leaves/fallende blader. Bilde av meg og datteren min i skogen med masse løv. Jeg har brukt ark fra October Afternoon, bølgepapp, glimmer mist med sjablong, hjertepunch (tusen takk for lånet Karianne) og bladpuncher (tusen takk for lånet Grethe), litt maling, stempelsverte og bokstaver fra American Crafts.

En helt annen ting: jeg er en av finalistene til å bli med i Design teamet til Teresa Collins! Jeg digger produktene hennes, så lette å leke med og det hadde vært spennende å få være med i design teamet. Det endelige design teamet blir publisert senere denne uken. Det er nesten 60 finalister og 14 av de er fra europa.

Takk for at du tok turen innom bloggen min.

 

Tags : ,

Når jeg drar på treff, tar jeg med meg en del ark og det er ikke alle jeg har tenkt til å bruke da. Dessverre oppdaget Mi@/Marianne at jeg hadde et ark med Thomas toget og hun ga meg en utfordring om å bruke det. Jeg liker utfordringer og startet litt motvillig. Her er resultatet:

Tittel: Digger Thomas. Bilde av datteren min som ser på tv og Thomas toget. Har brukt ark med Thomas toget, Hambly overlay og rødt ark fra My Mind’s Eye, glimmer mist, stempelpute, stjerner, washi-tape og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Nå er det ikke lenge igjen til jul. Her er en layout jeg har laget for Best Creation:

Tittel: Smaker deig/tasting dough. Bilder av datteren min som lager pepperkaker. Jeg har brukt ark og bokstaver fra Best Creation, og tekstlapper fra October Afternoon.

Takk for at du ser, tusen takk for alle koselige kommentarer og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Vi i design teamet til Andrine & Marens Landhandleri har jobbet med smågaver i det siste og her er en av mine idèer:

En rull med washi-tape til en god venn, i lekker lilla-farge. Kanskje du har en venn som hadde trengt en liten oppmerksomhet?

Tags : , ,

Jeg har vært på treff og den første layouten jeg lagde var denne. Jeg hadde mange idèer og viste at jeg måtte lage denne før jeg begynte på andre prosjekter. Bildet er fra ungdomsskolen og jeg har prøvd å gjengi alle de følelsene og tankene som jeg hadde på den tida og som jeg har nå da jeg tenker tilbake.  Har også brukt en del klokkeutstyr som skal gjengi at tiden går.

Tittel: Looking back/ser tilbake. Bildet av meg for 14 år siden. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, masse glimmer mist og maling, gesso, diverse bokstaver fra American Crafts, blonder, tyll,  kartong, washi-tape, demonterte klokker som jeg har fått av svigerfar (Tusen takk!).

Stilen heter Steam punk og jeg er sterkt inspirert av Finnabair. Steam punk er hovedsaklig litt mer maskulin, mye klin, MYE metall og viktoria-inspirert. Nå er denne stilen ganske ny innen scrappeverden og det finnes flere løsninger på Steam punk. Jeg digger iallefall stilen.

Utfordringsbloggen Scrappehuset har en utfordring om å scrappe en sinnstemning og det har jeg gjort og det var god terapi.

Tags : , , ,

Jeg har vært på scrappetreff og det har vært ordentlig koselig. Treffet var på Grorud Samfunnshus i Oslo fra lørdag til søndag. Det som skjer på treff er scrapping, skravling og minst mulig søvn. Jeg scrappet 6 layouter, 2 kort og pyntet 2 smågaver, ennå det tok lang tid før jeg kom igang. Her er noen bilder fra treffet (tekst under hvert bildet:)

Dette bildet er tatt lørdags kveld. Jeg satt sammen med en superkoselig gjeng på ca. 17 jenter.

Her ser du noen av Skissedilla-jentene og det er mye utstyr. Det må til selv om du kanskje bare lager 2 sider.

Her er Mi@! Hun er både elsket og hatet… av meg. Hun oppdaget at jeg hadde et mønsterark med Thomas toget. Hadde tenkt at datteren min skulle få det, men isteden ble jeg utfordret av Mi@ til å scrappe med det. Jeg elsker utfordringer; jeg scrappet og ble ferdig OG det ble godkjent. Skal poste layouten senere. Tusen takk Mi@ – glad i deg :oP

Gjengen sitter dypt konsentrert.

Sånn ser plassen min ut på scrappetreff; masse washi-washi, litt glimmer mist, maling, stempelputer og litt til.

Og sånn ser hånda mi ut, etter at jeg har scrappet og vasket. Bærer fortsatt spor etter maling og blekk. Sånn er det når jeg bare må teste Steam punk og sånn som jeg grisa.

Her er nattscrapperen, ca. kl. 0430 natt til søndag. Vi ble enige om at det var greit med noen timer søvn.

Og sånn ser lokalet ut når samtlige har valgt å hvile øyne litt.

Her ser du hvordan vi sover på treff. Ordentlig leirskolestemning. Selvoppblåsbare madrasser har blitt en hitt i scrappeverden.

Her er vi i gang igjen før kl. 0900 på søndag.Foreløpig ikke så mange…

Men ved 11-tiden er de fleste på plass igjen; klar for en ny økt.

Tusen takk til Anita som har arrangert nok en flott treff. Takk til alle jentene som jeg pratet med på treffet, alltid superkoselig! Og selvfølgelig; veldig koselig å se deg igjen Pelle ;o) Gleder meg til vårtreffet!

Tags : ,

Det er ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Tittel: I’m not afraid/Jeg er ikke redd. Bilder av meg og reptiler i Oslo Reptilpark (mannen min har tatt alle bildene).  Jeg har brukt ark fra Sassafras, bokstaver fra Sassafras og QuicKutz Diesel. Litt maling, washi-tapes og Martha Stewart punch.

Dette var første gangen jeg tok i en slange og jeg gjør det gjerne igjen.

Jeg har vært på scrappetreff i helgen og bilder kommer i morgen. Ønsker alle en flott uke!

Tags : , ,

Jeg har mange flott venner, flott familie og ikke minst; jeg har flotte kursdeltakere!

Jeg har holdt scrappekurs på Folkeuniversitetet – 4 kvelder med samme gjengen. Og for en flott gjeng! De har sugd til seg inspirasjon og lærdom, og det er ekstra gøy når jeg ser de bruker kunnskapen de har lært. Det var litt vemodig i dag, siste kvelden med denne flotte gjengen (ja, jeg er litt sentimental). Men nei da, de vil på kurs igjen!  Tusen takk jenter, takk for at dere ville gå på kurset mitt og jeg er stolt av dere ;o)

Ser det ikke koselig ut? Tusen takk til Folkeuniversitetet for at dere ville ha scrappekurs.

Tags :

Fancy Pants har kommet med 2 nye arkserier og nå kan du vinne disse!

Det eneste du må gjøre er å vise et crazy face/grimase, holde en lapp der det står I love Fancy Pants og selvfølgelig ta bilde av det hele og sende til meg. Eller… du kan legge igjen en kommentar i dette innlegget (du må ikke ha blogg for å vinne).

Du kan vinne disse 2 arkpakkene, komplett med 14 forskjellige ark med mønster på begge sider, 2 die cut mønsterark, bokstaver og 2 ark med klistremerker (trykk på bildene for å se hele arkserien hos Fancy Pants).

Jeg trekker en vinner onsdag 24. november. Premien er sponset av Fancy Pants.

Tags : ,

Yeah, finally I can show you this layout. This one is made for the challengesblog Scrap that baby and this is also published in ScrapStreet Magazine. The theme is useful baby gear. Here is my layout:

Tittel: Your best friend Snoftilus/Din beste venn Snøftilus. Bilder av datteren min. Jeg har brukt ark, klistremerker, bokstaver og rubons fra Basic Grey, maling, metall fra Tim Holtz.

Denne layouten er laget for utfordringsloggen Scrap that baby og er publisert i ScrapStreet Magazine. Teamet er nyttig baby-utstyr.

Jeg legger snart ut en ny giwe-away. Flotte, nye ark fra en amerikansk produsent. Mer info kommer.

Tags : , ,