Archive for November, 2009

Gjør det selv og bruk det du har! Nå er det snart jul og mange gaver venter spent på nye eiere. Og gavene behøver ikke å være dyre. Personlige gaver er vel så fine og jeg viser gjerne eksempel på hvordan du kan lage billige julegaver.

Jeg har brukt en ramme (negativen etter chipboards/pappfigurer) fra Cosmo Cricket og kledd den med mønsterark/pattern paper fra Cosmo Cricket. Jeg har brukt Glossy Accents/lim over for å beskytte mønsterarket og for å få en glatt effekt.

ramme1

ramme2

Jeg valgte ut bilder, klippet de til og limte de på baksiden. Baksiden av rammen er dekket med mønsterark og jeg lagde to hull med hyssing igjennom som oppheng. Bildene er av lille M, kun 2 uker gammel.

ramme42

Takk for at du ser og jeg ønsker alle en minnerik adventstid. Jeg legger snart ut en julegave som en av dere lesere kan få. Følg med.

signatur

Tags : ,

Tittel: Din første julaften.

Jeg har brukt ark fra Ladybugs and friends, Papirdesign, blomster fra Prima som har fått litt rød stempelsverte på seg. Englene er klippet ut av mønsterarket, bazzill-bling, bronsekartong fra Bazzill som matte bak bildet, mer bling fra Prima, rød perlebord fra Kort & Godt, blonde og stoffbokstaver fra Making Memories. Alt utenom bokstavene får du kjøpt hos HobbyUtstyr.no.

Bildet er av lille M på hennes første julaften. Hun er 2 1/2 måned og vil bare sitte.

Din første julaften

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Jeg er skisse (sketch)-Designer hos Practical Scrappers – en amerikansk utfordringsblogg med fokus på å bruke diverse utstyr (de har tidligere hatt utfordringene med bruk av maling og søm).

Her er skissen jeg har designet:

ak16

Bli gjerne med på utfordringen! Legg inn bidraget i din egen blogg og legg inn linken på siden til Practical Scrappers. Eneste kriterie er å bruke skissen, alt annet er valgfritt. Lykke til og god helg.

signatur

Tags :

Jeg har en liste over samtlige scrappebutikker i Norge på bloggen min (linken ligger i høyre side under søk-feltet), og nå er den oppdatert. De fleste butikkene fører produkter til både scrapping og kortlaging. Listen er alfabetisk etter butikknavnene og er til fri bruk.

Hvis du savner en butikk eller det er feil informasjon, gi meg gjerne beskjed.

Tusen takk for alle koselige kommentarer. Det er utrolig hyggelig å få tilbakemeldinger. Tusen takk!

signatur

Tags :

 

julepynt

Jeg har laget litt julepynt og dette er perfekt som personlig julegave. Jeg har brukt mønsterark fra den nye juleserien til 3ndy papir og har brukt en mal jeg har tegnet selv. (Du får 2 “klokker” av et mønsterark i str 30 cm x 30 cm/ 12 x 12 inch.) Lengden på malen er 15 cm. Du bretter et ark, tegner av malen og klipper rundt. Jeg har brukt tre stk til hver klokke (altså 6 biter av et mønsterark). Så limer du bitene sammen. Husk at den siden du vil skal synes bør være brettet inn. Se eksempelbildet: siden med tallene er brettet ut og siden med grønn pynt er den som skal synes. Før du limer på siste del, legger du en tråd/hyssing gjennom hele klokken. Dette er oppheng og til eventuelt pynt i bånd. Til slutt har jeg pyntet med to sirkler som er limt sammen over båndet (sirklene er ca. 4 cm i diameter) og har festet en perle i bånn. Til pynt i midten kan du også bruke snøkrystaller, bilder, perler og mye annet. Her er det mange muligheter.

Jeg legger ved malen jeg har tegnet. Blir kjempe glad for tilbakemeldinger hvis du bruker malen.

 papirklokke

Håper dette var til juleinspirasjon.

signatur

Tags :

Utfordringsbloggen StampArtic har en utfordring med å lage et rosa julekort. Jeg synes rosa er en fin farge og måtte selvfølgelig prøve. Vet ikke om alle hadde likt at nissen hadde kledd seg i rosa i steden for rødt, men så lenge jeg bestemmer fargen på antrekket blir det ROSA! (Iallefall på dette kortet.)

Tittel: Maybe this year Santa wear pink ~  Kanskje årets nisse er kledd i rosa.

Jeg har brukt årets juleark fra October Afternoon og det er faktisk rosa og kremhvit, og Bazzill-kartong. Jeg har fargelagt stempeltrykk med copic-penner, brukt kritt til blå bakgrunn og stanset ut med spellbinder-dies. Pyntet med die cuts fra QuicKutz, rosa glasshjerte, rosa bånd, tyll,  snøkrystallen er en brosje og tittelen er skrevet for hånd.

pinkchristmas

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Jeg fikk premien fra TreL (hobbybutikk i Bodø)  i dag. Jeg vant 1.plassen i scrappe-ekspedisjonen på Glitter & Stas-forumet. Premien var lekre ark fra Marks Paper Company med tilhørende buttons. Og snille Linda  (TreL) sendte med et ark fra Onirie. Wow! De arkene er virkelige flotte! For et spennende design. Tusen takk Linda for flott premie.

trel1trel2

I tillegg til dette fikk jeg en overraskelse av mannen min i dag. Jeg fikk den nye maskinen til QuicKutz; Epic Six! Woho! Dette er en stansemaskin som trykker ut bokstaver/figurer i ark ved hjelp av metallplater. Veldig kjekt. Tusen takk snille mannen min.

epic_large

I morgen skal jeg på scrappetreff! Gleder meg og på kvelden blir det julebord.

Ønsker alle som titter innom en riktig flott helg!

signatur

Tags : ,

Her er et nytt bidrag med utstyr fra nettbutikken HobbyUtstyr.no.

Tittel: “Ut i kulda”, bildet av meg som bærer lille M i bilstolen.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Ladybugs and Friends, overlay fra Making Memories, glitterlim, snøkrystaller fra Martha Stewart-punch og det grønne arket er emballasje fra Making Memories (se detaljbildet).

Vinteren 2009 - ut i kulda lille venn

detaljbilde-ut-i-kulda1

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Jeg elsker å tegne skisser og nå har Glitterbloggen ny utfordring  med bruk av min skisse. Du skal bruke skissen som utgangspunkt og lage enten kort eller layout. Fristen er 25. november kl. 2200. Og premien er sponset av 3ndy papir. Bli med da vel.

ak11

signatur

Tags :

Yoho! Jeg vant finalen i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas. Nå er jeg stolt (of course) og kjempe glad. Det har vært en lærerik og morsom konkurranse og jeg har virkelig utfordret meg selv. Og ikke minst; jeg lagt ned enormt mye arbeid i layoutene. Det er det som gjør denne hobbyen så morsom; en lærer så utrolig mye. Som teknikker og oppdager stadig nye skatter og nye metoder.

Her er finalebidragene mine. Større bilder og forklaring ligger nedover i bloggen.

iwon11

Tusen takk til alle som har stemt på meg, både i finalen og gjennom hele konkurransen. Premien er ark og pynt fra butikken TreL.

signatur

Tags : , ,

Dette var finalebidrag 1 til scrappe-ekspedisjoen. Oppgaven var å bruke tittelen “november rain/regn”. Og jeg vant avstemningen.

Jeg har brukt ark fra Chatterboxs, 3ndy papirer (det med røde prikker på), Jenni Bowlin, og Bo Bunny (det med røde detaljer), grått ark fra Karen Foster og svart velurark fra Storyteller. Ellers har jeg brukt damask-klistremerke fra Heidi Swapp, bling fra Prima, rubons fra Hambly, metallramme fra Tim Holtz, fjær, stjernegirlander, paraplyene er klippet ut fra Hambly overlay-ark, skyene og regndråpene er rubons fra creative Imagiantions, rød og svart tyll, blå bling fra glitz, pyntenål fra Magica Design (tusen takk), november er stanset ut med QuicKutz-alfabet og regn er thickers fra American Crafts.

Bildene er av lille M, ute i vannpyttene.

November regn

Takk for at du ser..

signatur

Tags :

Dette var finalebidrag 2 til scrappe-ekspedisjoen. Oppgaven var å bruke setningen “ut på tur, aldri sur” enten som tittel eller som undertittel. Og jeg vant avstemningen.

Her har jeg brukt ark fra Hambly (med syklene på og overlay med grønn sirkel), American Crafts og Creative Imaginations. Det grønne “arket” er emballasje etter Prima-blomster. Ellers er det maling, glittervann, rubons, fjær klistremerker fra Basic Grey, bokstaver fra Making Memories og Creative Imaginations, brads fra American Crafts, blomster og bling fra Prima, roser og blader fra Wild Orchid.

Bildene er av tante Maya, lille M og Elias. Vi er på ferietur i Telemark og lille M prøvde en sykkel.

Første sykkeltur - Ut på tur, aldri sur

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Dette var finalebidrag 3 til scrappe-ekspedisjoen. Oppgaven var å bruke en skisse laget av Beggahuna. Jeg kom på 2.plass i avstemningen.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, October Afternoon, Jenni Bowlin og Bazzill. Ellers glimmermist/glittervann, blonde, bling, blomster fra Petaloo og Prima, klistremerker fra American Crafts og Love Elsie, roser fra Wild Orchid, hjerteserviett, stanset ut sommerfugler og blader, masse glitter og liquid pearls.

Bildet er av sjarmtrollet vårt; lille M.

Sjarmtroll

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Jeg hadde koselig scrappebesøk på lørdag, av Ane Lene. Kjempe koselig å scrappe/skravle sammen med deg Ane Lene! Og jeg var nesten effektiv. Har scrappet 5 layouter i helgen. 3 av de er finalebidrag på forumet Glitter & Stas. Håper jeg rekker å legge de ut i bloggen i morgen kveld.

Da jeg scrappet i helgen, oppdaget jeg at det er få ark som er i fargen grå. Og nå har jeg funnet en produsent som snart lanserer en arkserie i grå med bokstaver. Produsenten heter Rose Moka og jeg tror de holder til i Canada. De har også andre fargerike serier. Legger ved noen bilder (på hvert bilde er det 2 ark i str 12×12. Klikk på de for bedre detaljvisning):

Flere som har lyst på sånne ark. Tenk så kult til tøffe guttesider!

Ønsker alle som titter innom en flott uke.

signatur

Tags :

Jeg har scrappet mer halloween (når jeg først var igang). Bildet er av nevøen min Elias. Ser han ikke skummel ut?! Jeg vurderte om jeg skulle lage en skikkelig skummel side, men i fare for at 3-åringen kanskje ble skremt av seg selv, lagde jeg en “barnslig” side.

Hvem er skumlest her

Tittel: “Hvem er skumlest her?” Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (de har hatt 2 flotte Halloween-serier i år), svart og hvit kartong, litt tyll, rubons, bokstaver fra Prima, figur-chipboards fra My Mind’s Eye og litt maling utover (rød og grønn). Bildene skal forestille polaroid-bilder og hver figur har fått navn og alder (FrankenSTEIN 1000 år, GressKAR 1 år, DraKULA 150 år og Elias snart 3 år).

Nå jobber jeg med flere DT-bidrag til HobbyUtstyr. Jeg fikk en herlig pakke fra de og det oser jul av produktene. Sjekk bloggen for mer juleinspirasjon og snart kommer det julebidrag fra meg. HobbyUtstyr har også en konkurranse gående i bloggen sin; bli en følger av bloggen innen 16. november og en av følgerene vil få en overraskelse.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer. Det setter jeg veldig pris på *smil*

signatur

Tags : ,

And I like it. Jeg var kledd ut som heks da vi feiret Halloween i år og jeg har scrappet en skikkelig Halloween-layout. Bildet av meg er krøllet for å få en slitt effekt.

Jeg har brukt mønsterark fra My Mind’s Eye og Daisy D’s, overlay fra Hambly, bokstaver fra American Crafts og Love Elsie (har lagt hvite bokstaver over svarte for å få skygge-effekt), litt bånd og bling, distressmaling, litt glimmermist, en liten rev (rubons) fra Imaginisce og stjerner!  Litt morsomt at gresskarhodene ser redde ut og teksten er hentet fra Fun House-sangen til Pink: “This used to be a fun house, but now it’s full of evil clowns”.

I'm a witch

Takk for at du ser.

signatur

Jeg hadde en idè, begynte å scrappe og resultatet ble noe helt annet. Denne har jeg scrappet til en utfordring fra Izi (på forumet Glitter & Stas). Utfordringen var å bruke bølgepapp og minst 3 av regnbuens farger. Og her er mitt bidrag.

Jeg har brukt hvit kartong, sprayet på glimmermist (spray med farge og glitter i), brukt pearlmaling (dabber), bølgepapp, farget ark fra Prism swatchbook (små “prøvelapper” og de skal illustrere regnbuen), bokstaver fra Creative Imaginations, bling fra me & my big ideas, ramme fra October Afternoon og har tegnet og hatt på glitterlim bak bokstavene som skal illustrere stjerneskudd.

Bildet er av lille M, kun 2 uker gammel. *sukk*

Du farger vår verden

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Jeg har fått en flott premie fra Magica Design. Jeg vant en skissekonkurranse på forumet Glitter & Stas; de valgte ut min skisse, jeg fikk tittelen “skissetegner” og vant en premie fra Magica Design. I pakken var det flere mønsterark, ez-mount, hjerteservietter, pyntenåler, stempel, stempelpute, brads og bånd. Tusen takk Lillian!

magica-design

signatur

Tags : ,

Det ble en rolig farsdagsfeiring i går. Pappaen fikk et kort og såkalt naturgodteri. Kjekskuler med sjokoladetrekk.

Kortet er laget med stempel fra Stempelglede (stempeldesigner fra Askim!), stemplet med distressink på mønsterark (pattern paper), klippet ut hjertet og limt på med 3d-puter, tegnet med alkoholpen rundt i forskjellige nyanser og brukt glitterlim, har brukt emballasje fra Prima som bakgrunn og feste.

I bakgrunn står det diverse ting (stilt opp) som symbol på det vi liker hos pappaen. Han er veldig flink til å lage mat (han er tross alt overkokk), han er flink i jobben sin ( jeg kunne ha listet opp 1000 ting til)  og vi er veldig glad og takknemlig for å ha en sånn mann i huset.

farsdag

Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke. Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Nå er det messe på Lillestrøm og hobbyen scrapping er representert med flere butikker og stander. Jeg dro på messa i dag, sammen med Ane Lene og Lillann. Det ble mye titting, prating og litt handling. Jeg handlet litt ark. Blandt annet de nye julearkene fra 3ndy papir. Synes de er så fine og Gudrun og Lene er så søte (og flinke!). Tusen takk for praten. Det ble også noen ark fra Websters og TPC Studio og litt glitter. Traff mange kjente og pratet med noen ukjente.

Vi gikk litt rundt på messeområdet og det er mye å se på. Blant annet vikinger, trylling, hoppeslott, godteri (noen solgte “naturgodteri” og jeg spurte hvorfor det heter det. På etiketten stod det nemlig flere e-stoffer! Nja, svenske gubbelure/selgeren hadde ikke noe godt svar på det. Vet ikke om det er vi norske eller svenskene som er lettlurte…), Il tempo gigante stod der i all sin prakt, og det var spekepølser, lys, stas, alt mulig og litt kunst. Det ble mange inntrykk. Legger ved noen bilder fra scrappe-delen:

p1030553

p1030596

p1030597

p1030598

p1030600

Ønsker alle en videre god helg (og takk for turen Ane Lene og Lillan).

signatur

Tags :