Archive for October, 2012

Jeg er så lykkelig om dagen og vil glede en av mine lesere med en gave. Jeg ønsker å gi bort en svart mod style smash-bok fra  K&Company. Det er en moderne skoledagbok med forskjellige trykk på hver side og kjempe morsom til å samle ferieminner, inspirasjonbilder eller andre minner/bilder i.

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget. Du får ekstra lodd om du skriver det i bloggen din, men ikke et krav (siden ikke alle har blogg). Husk å nevn det i kommentaren din.

I want to give away a black smash book, and all you have to do is leave a comment in this post and I will have a drawing november 15 2012. Feel free to tell about it in your blog. Thanks!

Fristen er 15. november 2012. Jeg trekker en vinner og den blir offentligjort kort tid etter. Lykke til alle sammen og tusen takk til de som vil legge igjen en kommentar og nyt livet! Det gjør jeg!

Tags : ,

Er det rart jeg svever høyt der oppe og elsker livet! Jeg har fått ny jobb og startet på mandag. Jeg trives så godt og har truffet så mange hyggelige mennesker. Og sist fredag nådde jeg endelig et mål jeg har hatt lenge; ned 30 kg! Jeg har brukt 8 år på vektnedgangen og de siste 5 gikk jeg ned i høst. Det har vært mye trening og løping de siste måneden, og det er så moro. Jeg er avhengig. Mange har spurt meg om råd og hovedrådet er motivasjon. Hva grunnen til at du vil gå ned. Så må du vurdere kostholdet ditt, kutte ut brus, godteri, potetgull og andre kaloriholdige matvarer. Så begynner du å gå og tar det videre derfra. Det er viktig å sette seg små mål og se fremover. Tenk: jeg satt mye for 2 år siden, nå løper jeg over ei mil flere ganger i uka. Det er litt av en utvikling! Og jeg er stolt av det!

Derfor vil jeg gi en gave til en av mine lesere for å feire dette! Ser du hva det er? Mer info og mulighet til å vinne kommer i morgen ;)

Ennå mer lykkedans; jeg ble valgt ut som topp 3 på Skissedilla! Tusen takk! Og jeg vant to konkurranser på Bygdescrappen. Tusen takk for alle stemmene!

Hei alle sammen! Jeg er så happy, happy, happy. Det har skjedd så mye spennende i det siste. Jeg skal fortelle mer om det i morgen ;)

Have you seen the new challenge at ScrapFit? Now it’s a sketch by Diana and here’s my take:

Tittel: Homemade strawberryjam/hjemmelaget jordbærsyltetøy. Jeg elsker jordbær og i år lagde vi (jeg og alle ungene) jordbærsyltetøy. Det var kjempe godt og gjett om dette er en fremtidig tradisjon. Jeg har brukt litt resteark, noen tags fra klær, litt washitape og glimmermist, og en blomst jeg har laget av blonder.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg en videre flott uke!

Tags : , ,

Endelig har jeg scrappet etter en skisse fra Skissedilla.  Bilde av AdmiralP backstage, konsert på Elvefestivalen i Drammen.  Alltid moro å være på bra konserter. På bakgrunnen har jeg tatt helt av med resteark, spray og maling. (Lastet opp fra mobil).

Jeg elsker farger og her er et bidrag med mye spray og moro:

Tittel: you color our world/du farger verden vår. Bilde av lille M en regnfull sommerdag. Har brukt ark fra Prima og My Mind’s Eye, masse forskjellige spray, klestags, washi tape, embellishment og blomster fra Andrine & Marens Landhandleri og noe pynt fra Prima, Pink Paislee.

Her ser du noen av klestagene og noe av emballasjen som følger med enkelte washi tape-pakker.

Og her ser du flere klestags, embellisment fra Andrine & Marens Landhandleri (“Tullhøne”) og Dahliablomst.

Ellers skjer det veldig mye om dagen og jeg er i full gang med treningen min. Nå er det fredag, huset er rent og vi gleder oss over de flotte høstfargene!

 

Tags : , , ,

De som kjenner meg vet at jeg elsker å trene og i går slo jeg alle mine tidligere rekorder og løp ei mil på litt over en time. Boom! Det var selvfølgelig veldig moro og det hjelper at jeg har fått nye løpesko! (Tusen takk go’mannen min.)

Utfordringsbloggen ScrapFit er ute med en ny utfordring og denne gangen vil vi se flagg på prosjektet ditt!

Her er mitt bidrag:

Bildet er fra en båttur med onkel Tor i sommer og det var så behagelig. Turen gikk i området ved Snarøya (Bærum).

Over ser du flagget jeg har laget, skrevet for hånd og hatt washi tape på endene. All tape, blomster og ark er fra Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser og jeg lever videre på sommerminnene…..

 

Tags : , ,