Archive for October, 2010

Nytt bidrag som Design Team hos Andrine & Marens Landhandleri. Utfordringen var å bruke favorittfargene våre og washi-tape.

Denne lagde jeg på scrappetreffet i Tønsberg og ble veldig inspirert av Finnabair. Hun har en herlig Steam punk stil med herlige fargesammensetninger og flotte detaljer. Jeg prøvde og vil kalle denne stilen Steam Punk alà Norwegie eller Steam Punk light. Det var uansett kjempe morsomt å teste og jeg kommer garantert til å gjøre dette flere ganger.

Tittel: On youw own/på egen hånd. Bilde av datteren min. Jeg har brukt masse maling og glimmer mist. Diverse washi-tapes fra Andrine & Marens Landhandleri. Blomster, knapper, blonder, bling, myggnetting, tags fra klær og bokstaver fra American Crafts.

Ønsker alle som titter innom en flott helg.

Tags : ,

Utfordringsbloggen That’s just so cute har en utfordring om å scrappe hverdagsbilder og her er ennå et bidrag fra meg:

Tittel: Bakseteshow/ Backseat show. Bilder av datteren min som synes det er moro med selskap i baksetet.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og My Mind’s Eye. Bling, chipboard, glimmer mist, blomster, bokstaver fra Basic Grey, stjernepunch, tag fra Basic Grey.

Har du husket å si hei til minst 5 fremmede denne uken? Jeg nådde målet allerede på tirsdag og prøver igjen til uka.

Tags : ,

Skisse nr. 127 er ute hos Creative Scrappers og det er mitt andre bidrag som Design Team:

Tittel: Kåre. Han er bestefaren til mannen min (he is my husbands grandfather). Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance, ramme fra My Little Shoebox, tekstlapper fra October Afternoon og Hambly, bokstaver fra Basic Grey.

Digger det bildet her; han sitter i en stol langt ute i skogen.

Tags : ,

Nå har Andrine & Marens Landhandleri tilbud på alle produkter i butikken, 15% rabatt.

Jeg holder scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen og denne uken var det 2. kvelden av totalt 4 kvelder (nybegynnerkurs) og det er så gøy! Moro å holde kurs når deltakerene blir inspirerte og selv synes det er gøy. Ta gjerne kontakt med meg hvis du ønsker scrappekurs. Ypperlig annledning til å samle venninnene og ha en kreativ kveld. Mailen min er: post@papirhobby.no

Det har blitt både scrapping og kortlaging i det siste, men foreløpig er det prosjekter som ikke skal vises frem.

Ønsker dere alle en flott (vinter-) helg.

Tags :

Gunhild har endelig lansert ny kolleksjon med nydelige stempler og de er lekre!  Det er motiver og tekster på norsk og engelsk. Du kan se mer i bloggen til Stempelglede. Heia Gunhild! Dette står nå på min ønskeliste.

En liten hilsen

Tags :

Vi har hatt søndagsmøte på taket i dag! Ja, helt sant. Altså… kråkene har hatt møte over taket våres og vi var obervatører. Lille snupp hyler av fryd når hun ser så mange pip-piper. Og det er ganske mange, bortimot noen hundre. Det er fasinerende å se hvordan de følges i flokk. Dette er helt vanlig på våren og høsten, de er rett og slett på jakt etter mat. Og de kan faktisk fly flere mil fra reiret sitt for å finne mat. Dagens kråke-info, ha ha!

De kortene jeg viste frem i forrige innlegg er med stempeltrykk fra Whipper Snapper og de skal sendes inn til Whipper Snapper i USA. Vet ikke hva de skal brukes til, men Whipper Snapper ville iallefall ha kortene. Det er selvfølgelig moro.

Og du! Har du husket å si hei til minst 5 ukjente denne uka? Det har jeg. Og jeg har kommet ut av tellinga. Til og med lille snupp er flink og sier hei når vi er ute og går. Så, om du ikke klarte 5, prøv igjen til uka og kanskje du får frem noen smil.

Ønsker alle en flott uke!

Jeg har laget kort, jeg har fargelagt stempeltrykk OG jeg har kost meg!  Jeg scrapper vanligvis men innimellom lager jeg litt kort.

På alle kortene er det brukt mønsterark fra Best Creation, stempeltrykkene er fra Whipper Snapper og de er fargelagt med copics (alkohol-tusjer). Detta er moro og det kommer garantert flere kort etterhvert.

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers. Har utrolige mange skisse-ideèr og synes det er så moro. Hvis du vil bruke denne skissen er det veldig hyggelig hvis du vil sende ditt bidrag eller link til practicalscrapperslayouts@gmail.com. I slutten av måneden vil Practical Scrappers vise frem sine favoritter.

Tags :

Utfordringsbloggen Musikkstua har utfordringer med musikk som team. Jeg har levert et bidrag der i august og oppdaget først nå at layouten min ble blant top 3. Tusen takk Musikkstua, moro at dere likte layouten. Her er layouten:

Innlegget i bloggen min kan du se her.

Tags :

Her er mitt første Design team-bidrag for Andrine & Marens Landhandleri. Tema for første bidrag er The dark side og det passer perfekt til denne høstmåneden og snart er det Halloween. Buhu!

Tittel: I am?/Jeg er? Tekst er “hvem er jeg? Vet du hvem jeg er?”. Bildet er av meg. Denne layouten har en dypere mening; jeg har hørt noen ganger at jeg er litt “mystisk”, og siden det snart er Halloween ble jeg inspirert til å scrappe denne siden, og velger å være nettopp litt mystisk.

Jeg har brukt chipboard-plate fra Best Creation, ark fra Best Creation og Daisy D’s, Washi tape, bling, bånd, blonder, bokstaver fra American Crafts og rester av myggnetting.

Takk for at du ser og her er innlegget i bloggen til Andrine & Marens Landhandleri.

Tags : , ,

Utfordringsbloggen That’s just so cute har en utfordring om å scrappe hverdagen. Hver dag er en fest, eller hver dag er en hverdag for oss. Glitter, stas og høy champagneføring holder vi til bursdager.

Tittel: Vasker/Cleaning. Bilder av datteren min som vasker stolen sin, på selveste nyttårsaften. Hun er fortsatt ivrig til å hjelpe til, og det med stor glede og entusiasme. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye (den nye serien Lost & Found er SÅ lekker), noteark (takk Lene), metall fra Tim Holtz, blonder farget med glimmermist, bølgepapp malt med crackle-maling, stjerner, tags med tekst, bølgepapp-bokstaver fra Bella Blv og litt washi-tape.

Takk for at du ser og har du husket å si hei til noen ukjente? (oppfordring i forrige blogginnlegg).

Tags : ,

Jeg har vært på scrappetreff (crop) i Tønsberg i helga og det har vært så moro! Ca. 60 jenter samlet med et mål for helgen; å leke med papir. Er’e mulig vil kanskje noen tenke og ja, tanken har slått meg: folk er gale! Særlig de jentene her. Nå er det egentlig fristende å si at scrapping er en lukket forening for de med fetish for papir, kun for jenter og homoer, men sånn er det ikke. Dette er jenter i alle aldre som koser seg med hobbyen sin og da er det selvfølgelig stas å treffe andre med samme hobby. Her er noen bilder fra treffet:

Bilder fra lørdag kveld. Det ser ganske kaotisk ut og sånn er det når enkelte drar på både 3 og 4 og 5 kofferter fullt av utstyr.

Nevner det igjen; dette er tatt lørdag kveld ca. kl. 2000 og hvor er alle sammen?

De står i kø og spiser kveldens middag; deilig tapas. HA; trodde du scrappere levde på knekkebrød og vann? Ikke på treff! Takket være arrangementkomiteèn.

Back to school (treffet var på Tønsberg Maritime Skole).

Jeg er egentlig glad for at dette bildet ble uttydelig, sånn av hensyn til disse stakkars gale jentene. Du får litt inntrykk og jeg velger å ikke utdype det. Ha ha, vi hadde det moro iallefall. Ikke sant Lene og Anette?

Bilder fra søndag; noen er fortsatt aktive. Nå har jeg inntrykk av at scrappere stadig er på vandring. Det er ikke mange som sitter på plassene sine.

Her sitter det noen.

Og her ser du hele trefflokalet.

Tusen takk til CasaKreativ for et flott treff. Jeg har kost meg veldig, møtt kjente og blitt kjent med flere. Jeg fikk scrappet litt også. Lagde 6 sider og 2 kort. Det ærnt”e ille gæli det (ble litt påvirka av alle de østfoldingene jeg satt sammen med, kjekt med Horten-Moss ferja). Takk til alle sammen som bidro til en flott helg og takk til den supre gjengen som jeg satt sammen med.

Det er alltid godt å komme ut, treffe andre, skravle og alt det der, men du så deilig det er å komme hjem og ikke minst komme hjem til den lille familien min. Jeg innrømmer det; jeg savnet datteren min allerede på fredag og det var veldig godt å se henne igjen i dag. Smelter når hun slår ut med armene og kommer løpende mot meg *sukk*.

Ønsker alle en flott uke og oppfordrer alle til å si hei til minst 5 ukjente iløpet av uka ;o)

Tags : , , ,

Nå drar jeg snart på treff i Tønsberg, men først et bidrag til den nye utfordringsloggen Scrapperiket.

Utfordringen var å bruke maling, glimmer mist og lignende. Her er er mitt bidrag:

Tittel: Pretty girl/(velger å oversette det med:) skjønn jente. Bildet av datteren min tatt nå i sommer. Jeg har brukt gavepapir, kartong og resteark. Glimmer mist og maling. Min egen utfordring var å scrappe uten noe halvfabrikat annet enn ark.

Nå må jeg reise på treff og jeg GLEDER MEG! Ønsker alle som titter innom en flott helg!

Tags :

Halloween banner med produkter fra Best Creation. De har lekre glitter kartonger i 64 forskjellige farger. Da snakker vi hele ark med glitter og det er jo så lekkert. Det gir ofte et flott uttrykk på papir-dekorasjoner som feks. bannere, kort, blomsterpinner med mer.

Her ser dere banneren med både glitter cardstock/kartong og mønsterark stanset ut med spellbinder dies (nestabilities circles og scalloped circles). Bokstavene er også fra Best Creation. Ellers har jeg brukt bånd og eyelets/maljer, og bundet sammen banneren.

Her henger banneren på veggen:

Og her er et detaljbilde. Jeg har brukt 4 forskjellige størrelser på diesene.

Best Creation gir bort 2 store pakker med glitter cardstock. Det eneste du må gjøre er å legge igjen kommentar i dette innlegget.  Og som de sier; you gotta love all the glitter! Oh, yes I do!

Tags : , , ,

Høsten har kommet til Norge og det regner! Det hindrer ikke oss i å nyte høsten og vi sjekker gjerne forholdene ute… i regnet.

Lille snuppa mi hilser til alle bloggvenner, familie og andre kjente/ukjente. Her er vi på tur:

og hilser på hestene i nabolaget. Det er stor stas, selv i regnvær.

Det har ikke blitt så mye scrapping i det siste. Har noen prosjekter på gang og det kommer etterhvert. Til helgen er det scrappetreff i Tønsberg og jeg gleder meg! Det blir stas å se igjen venner og ikke minst møte venner fra nettet.

Ønsker alle som titter innom en flott uke (selv om det regner).

Tags :

Hei alle sammen. Mange av dere venter vel på trekningen av blogcandyen? Den er endelig klar. Her i huset har vi ordnet til bursdagsfeiring hele helgen. Først ut var barneselskapet i dag og lille snupp var så fornøyd. I morgen er det familieselskap og det er alltid koselig.

Ellers må jeg gratulerer nevøen min (atter en gang) med lappen! Gratulerer Tom Erik! Han ringte meg like etter oppkjøringen og var så overlykkelig. Endelig! Gratulerer!

Her er trekningen…..

Jeg har brukt random.org. Det var totalt 30 stk som har meldt seg på candyen, fra både inn- og utland. Selve candyen var et komplett kit fra Studio Calico:

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og koselig at dere ville være med på candyen min. Jeg elsker å gi bort gaver og glede andre. Så til random.ord-kameraten min. Tallet ble:

27! Og kommentar nr 27 er….. 

Hei!!

Du er jammen det snill altsåå!
Vil gjerne være med i candyen din;)
Er allerede følger eg!

Klem frå Christine

Gratulerer Christne! Kitet er ditt! Send meg adressen din på post@papirhobby.no. Gratulerer Christine!

Og igjen tusen takk for alle koselige kommentarer!