Archive for October, 2009

cl780

Det er Halloween og vi skal feire dagen. Kostymene er klare til store og små. Den eneste som slipper unna er katta.

I Norge er det mer vanlig med allehelgensdag og den største tradisjonen er å tenne lys på gravene til de døde. Det synes jeg er en flott tradisjon og det er utrolig stemningsfult å se kirkegården med masse lys. Så denne helgen går med til å være sammen med familien og samtidig minnes de døde. Ønsker alle en flott Halloween-feiring (uansett hvordan du ønsker å feire den).

signatur

Her er en layout jeg lagde på sist scrappe-treff. Har brukt ark fra Imaginisce. De har flere flotte serier med matchene/tilhørende pynt. Serien jeg har brukt heter Fairest of Them All og passer perfekt til små prinsesser.  Ellers har jeg brukt blomster, pom pom-bånd, blader, sommerfugler fra Marthe Stewart punch og glitterbokstaver fra Creative Imaginations.

Bildene er av lille M, alltid på farta (sånn som små-prinsesser er).

Little princess

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Det har vært en ny runde i konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas og jeg vant! Tusen takk for alle stemmene!

Jeg brukte en hel dag på denne layouten og her er det mye blomster, bling og glitter. Jeg har brukt gamle mønsterark fra Basic Grey, baksiden av et Hambly-ark, flere bånd som er lagt på lag, chipboard fra Rusty Pickle, masse rubons fra Basic Grey, damask-klistremerke fra Heidi Swapp, roser og blader fra Wild Orchid, blomster fra Prima, masse bling fra Prima, brads fra American Crafts, tekstramme fra Jenni Bowlin, “nyfødt” er chipboard fra ScrapFx, utstanset sommerfugler (Martha Stewart-punch) og masse glitter fra Ranger.

Bildet er av lille M på sykehuset og hun er 22 timer gammel.

Nyfødt

Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags :

Jeg er gjeste-designer hos Cafè Mojo (en amerikansk utfordrings-blogg) denne måneden og nå er det en ny utfordring ute (og min siste som gjeste-designer). Utfordringen er å bruke fargene lilla, grønn og oransje. Dette er typisk Halloween-farger og siden bloggen er amerikansk scrappet jeg en skikkelig Halloween-layout. Bildet er av meg, tatt for 5 år siden. Vi hadde Halloween-party hjemme og jeg var utkledd som alv.

Jeg har brukt mønsterark fra Love Elsie, KI Memories, pom pom-bånd, bokstaver fra American Crafts og Halloween-chipboards fra My Minds Eye. (Bildet er skrevet ut på vanlig papir for å få litt matt effekt).

halloween

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Oi, dette er utrolig moro. Først oppdaget jeg at jeg var på scrapwalken hos ScrappeHuset. Det er en utfordringsblogg som hver måned fokuserer på en bestemt stil. Denne måneden er det monokromatisk og en gang i måneden velger de ut layouter/kort som passer til stilen. Torill hadde valgt ut min layout: Jeg synes den var så knall i fargene, leken i stilen, og det bilde var arti. Sånn sikkelig i FARTEN.  Tusen takk Torill!

 scrapwalk-1-2009

Og så  på Minneriket (norsk forum/galleri) har de noe som heter Stipa. Det er utvalgte medlemmer på forumet som velger ut prosjekter/layouter som har blitt lagt ut i galleriet i løpet av uken. Og Stempelgal/Hilde valgte ut min layout: Denne uka velger jeg meg Ann-Katrin. Syns siden hennes er så søt, og ikke minst likte jeg tekstingen “How to eat a cake when you turn one year”. Takk for at du deler med oss andre!!! Tusen takk Stempelgal/Hilde!

stripa-1-2009

Tusen, tusen takk! Kjempe moro å få tilbakemeldinger på det jeg lager.

signatur

Tags : , ,

Jeg ble så inspirert av skissen til Loredana “Lory” Bucaria hos Skissedilla og måtte bare scrappe. Resultatet ble en skikkelig gutteside.  Lory er fra Italia og er et godt kjent navn i utlandet. Hun er med i flere designteam, bl.a American Crafts (hun er faktisk den eneste fra Europa som er med på dette teamet).  Hun er også en av de som arrangerer PACS (scrappe-convention i Italia) og hun er så snill og gir bort to gratisbilletter til kurs på dette treffet. Jeg har et stort ønske om å dra til Italia og vurderer om jeg skal dra på PACS og må jo benytte muligheten når det er en så flott premie.

Jeg har brukt mønsterark fra Me R Memory Keepers (teen angst), og Cosmo Cricket (Get Happy), bokstaver fra American Crafts og Making Memories, stjerner fra Heidi Swapp, flair (button) fra American Crafts, bling fra Prima, stickers fra American Crafts og Skull Candy.

Bildet er av nevøen min, i nye klær.

 Cool Kid

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

I går var det ekstremsport-show i Oslo Spektrum og jeg var der sammen med nevøen min. Det er virkelig kick å se hva disse FMX-gutta klarer å prestere i lufta. Det er snakk om salto på crosser med mer. Andre Villa var en av gutta, han er norsk og en av de beste i Europa. Siste tilskudd i gjengen er Oliver Lie (16 år,  venn av nevøen min) og han kan virkelig kjøre. Lykke til Oliver! Det anbefales å dra på et sånt show.

Her er et bilde fra der crosserne stod:

xelements

Her er en freestyle-lo jeg har laget. Bildet er printet på transparent og lagt over mønsterark. Mye av pynten er diecuts fra Basic Grey.

Soon 30

Takk for at du ser/Thanks for looking.

Tags : ,

Her er mitt 6. bidrag til konkurransen Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas og jeg kom på 2.plass.

Jeg har brukt Hambly-ark (baksiden), rosa ark fra Rouge de garance, stripete ark fra Daisy D’s, bølgepapp malt med rosa maling og litt glitterspray, blomster fra Prima, pom pom-bånd, rosa ramme fra American Crafts og tittelen er klippet ut av gulvbelegg.

Bildene er av lille M som sitter i hagen og studerer steiner.

Dypt konsentrert

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Jeg har vært på alle tiders scrappetreff i Skotselv (Buskerud). Vi var på treffet fra ca. kl. 1730 på fredag til kl. 1600 på søndag. Høy scrappefaktor og mye glede. Tror vi var mellom 60-70 stk innom i løpet av helgen og det var to scrappebutikker som stilte opp med diverse varer. Vi valgte å sove over på en skole og det ble tidlig kveld på fredag. På lørdag ble volumnivået høyere etterhvert som folk ble bedre kjent. Og så mye fint som folk lager! Så kreative! Kvelden kom, jeg ble etterhvert overtrøtt og ble nesten jaget ut av Bodil (arrangøren) kl. 0300 på natten. Jeg var vel egentlig ganske klar for litt søvn samtidig som jeg var ganske gira og vurderte å droppe en natts søvn.  Søndag morgen ca. kl. 0900 var jeg igang igjen. Det har blitt en del timer scrapping og tiden har sust forbi samtidig som jeg har prøvd å være effektiv. Håpløst på et sted med så mange herlige mennesker. En må jo bare prate litt. Resultatet er 5 loer og et kort. Og ikke minst; jeg har fått mange nye venner! Jeg lever iallefall i den troa inntil det mottsatte er bevist.

Tusen takk til Mariann og Bodil som har arrangert et så flott treff. Selv om dette var det første stor-treffet deres, ga dere inntrykk av at det var gjennomført. Kjempe bra!  Tusen takk til Maren og May Bente som ville være med på treff. Kjempe koselig å sitte sammen med dere og koselig å bli bedre kjent med deg Maren. Og søte Ane Lene; koselig at du ville sitte sammen meg ;o) Hva er vel et scrappetreff uten deg! Og ikke minst Tove (min “nye” venn), Ann Kristin, Anita, May Britt og alle de andre som bidro til et flott treff!

Nå skal alle lattermuskler slappe av, normal døgnrytme gjennopprettes, stemmebåndet hvile og alle inntrykk skal få synke. Til slutt noen bilder.

Dette er fra hallen der vi satt. Mange jenter og mye utstyr:

p1030354

Mange satt i dyp konsentrasjon:

p1030336

Jeg var så heldig å ha med disse tuppene på tur (May Bente og Maren):

p1030346

Her er plassen min, alene og forlatt:

p1030353

Tusen takk for et flott treff. Har hatt det kjempe moro. Det anbefales å dra på treff. Pratet med flere som var på treff for første gang og tror samtlige så frem til neste treff.

signatur

Tags :

Nå har det vært en ny runde i scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas, det var en spennende avstemning og jeg vant!  Nå er det kun 3 runder igjen før vi vet hvem som går videre til finalen (det er 3 grupper = 3 finalister som møtes i finale).

Jeg har brukt ark fra Chatterbox (bakgrunnsarket), My little Shoebox (sirkelarket), og baksiden av Hambly-ark som ramme bak bildene. Ellers har jeg brukt bling fra Prima, klistremerker og bokstaver fra American Crafts, blomst fra Petaloo, brads fra American Crafts og “ut” er bokstaver fra Jenni Bowlin.

Bildene er av lille M på et-årsdagen hennes.

Blåse ut lys

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her er mitt inspirasjonsbidrag som gjestedesigner hos Cafè Mojo. Utfordringen var å scrappe en begivenhet som bursdag, bryllup, årsdag osv. Det er virkelig en herlig gjeng som er med i design teamet her og Ashley er så søt.

Jeg har brukt ark fra DCWV (klippet ut og brukt som ramme), My Mind’s Eye (bakgrunnsark), Hambly, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, litt bling, hjerte fra Love Elsie, blomst fra Petaloo, klistremerker fra American Crafts og pom pom-bånd.

Bildene er av lille M på  1. årsdagen hennes. Hun fikk sin første sjokoladekake (til opplysning: hun spiste ikke så mye kake).

How to eat a cake when you turn one year

Takk for at du ser og jeg blir glad for kommentarer.

signatur

Tags :

kikiart1

Yeah! I am on the new design team to Kiki Art! So exicted! Thanks Kiki-team and thanks for the opportunity. Really looking forward to play with your products! And congratulations to the rest of the design team!

Kiki Art er en ny ark-/produktprodusent i Canada. Produktene og arkene har freshe farger og  friskt uttrykk. Jeg har ikke sett produktene IR, men har sett de på nettet og gleder meg så til å teste ut disse. Woho, dette er kjempe moro!

Tags : ,

Her er en liten sneak peak på loen jeg har laget til utfordringsbloggen Cafè Mojo. Det kommer snart en utfordring på bloggen deres.

how-to-eat

Her er det full fart med feiringer. Vi hadde barnebursdag i går (veldig koselig) og skal ha familiebursdag i dag.

Ønsker alle som titter innom en koselig søndag.

signatur

Tags :

Lille M har hatt bursdag og vi har feiret dagen hennes. Hun fikk krone, pakke (xylofon) og sjokoladekake. Krona var ok, xylofon var veldig morsom å slå på (godt med ting som lager lyd og denne kjøpte vi frivillig), sjokoladekake var nam-nam. Det er første gang hun smaker sjokoladekake og sukkerkicket slo inn. Dagen var flott og vi koste oss. I dag har hun blitt feiret i barnehagen, med krone og is.  Og på lørdag og søndag blir det barnebursdag og familiebursdag. Hun skal virkelig få merke hvordan det er å ha bursdag.

Legger ved bilde av bursdagsbarnet og bursdagskronen (eller var det prinsessekrone).

mbursdag

Krona er laget av papp, lagt på mønsterark (Daisy D’s), glitter, bokstaver er Thickers fra American Crafts, bånd og blonder. Har tegnet mal selv og den er sterkt inspirert av Gabriela Delworth (denne). Sirkelen er festet med magnet og kan byttes ut for hvert år.

bursdagskrone

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Her kommer et nytt bidrag fra meg, laget til en konkurranse på Glitter & Stas.

Bilde er av lille M og pappaen på vei til Gulskogen kjøpesenter. Hun synes det er så stas å gå og holder gjerne pappa i den ene hånden.

Her har jeg brukt kartong, mønsterark fra Daisy D’s, Hambly og Rouge de Garance. Tittelen er thickers fra American Crafts, teksten er printet ut. Ellers har jeg brukt myggnetting, girlander med stjerner på, stjerner og hjerter fra Heidi Swapp, sydd med symaskin og diverse bling/halvperler fra Prima.

Gulskogen
Takk for at du ser/Thanks for looking!

signatur

Tags : ,

kikiart

Kiki Art en en ny produsent innen scrapping! Arantza/Kiki som har startet firmaet er opprinnelig fra Argentina og bor nå i Montreal, Canada og hun har designet fargerike og smashing ark! Og jeg digger rosafargen hun har brukt! Nå har hun endelig åpnet nettbutikken og selger kun til butikker. Kanskje produktene hennes kommer i norske butikker? Jeg gleder meg iallefall til å scrappe med disse arkene.

Buena suerte/lykke til Arantza/Kiki.

Tags :

dtkonkurranse

Det er bloggkonkurranse hos Drammens Tidende og min blogg er med. Så liker du bloggen min, stem gjerne på meg her.

Hvis jeg blir en av finalistene; skal jeg utfordre meg selv til å scrappe en layout med Drammens Tidende.

signatur

Tags : ,

Min skisse ble trukket ut! På forumet Glitter & Stas hadde de en konkurranse der du skulle tegne skisser til scrapping og den skissen som ble trukket ut var min. Premien er en gave fra Magica Design og tittelen “skissetegner” på forumet. Dette er kjempe moro. Tegner litt skisser innimellom og synes det er gøy. Og ikke nok med det; Glitter & Stas har egen blogg og et glitterteam og de har nå startet en skissekonkurranse der du skal scrappe bidrag etter skisser de legger ut i bloggen. Første skisse er altså min skisse og glitterteamet har laget hver sin løsning. Morsomt å se hvordan de har løst det. Se selv og bli gjerne med på konkurransen.

Her er min skisse:

ak2

Blir glad for tilbakemelding hvis du scrapper etter denne skissen.

Takk for at du titter/thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Thank you for all the comments! Every one of them makes me happy. My daughter helped me with the drawings, as you can see:

vinner

And the lucky winner is: IZI! Congratulations! I hope you will like it. I will send you an email.

price-22

Thanks to everyone who joined my blogcandy.

Lille M hjalp meg med glede med trekningen i kveld. Her er hun i pysjen, sitter på huk og tømmer hele boksen. Tanken var at hun skulle ta ut en lapp, men hun ville det annerledes. Da ble det den siste lappen som lå igjen i boksen og på den lappen stod det Izi. Gratulerer!

signatur

Thanks to all of you for your interest in my blogcandy. I will draw a winner tomorrow and post the lucky winner.

Lille M har blitt syk igjen. Hun fikk feber på fredag og den sitter fortsatt i. Vi var på legevakta i kveld og det ble påvist virus.  Heldigvis er hun tapper og likevel i godt humør. Her er et bilde av oss to, tatt med selvutløser. Godt å ha bæresjal når lille jenta er syk.

oktober20092

Som jeg har skrevet over her; jeg trekker en vinner av blogcandyen i morgen, mandag 5. oktober.

Takk for at dere titter innom og jeg takker for alle kommentarer.

signatur