Archive for September, 2010

Jeg har en blogcandy gående; du kan vinne et komplett Studio Calico kit:

Fristen er i morgen 30. september og vinner blir annonsert på fredag  1. oktober. Les mer her: https://www.papirhobby.no/2010/08/31/blogcandy-5/

Andrine & Marens Landhandleri har også en blogcandy gående:

Les mer her: http://andrinemaren.blogspot.com/2010/09/blog-candy.html

Tags : ,

My first layout for Best Creations Inc as Design team member.

Tittel: Your first Halloween/Din første Halloween. Bilder av datteren min som leker med tegnesaker på Halloween-fest. Jeg har brukt ark og klistremerker fra Best Creation, bokstaver fra American Crafts, Making Memories og Pink Paislee, og litt lilla maling.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg har scrappet litt igjen og endelig en side jeg kan vise frem. Har scrappet etter ukens skisse hos Skissedilla, designet av Trina:

Tittel: Nytt kjøkken/new kitchen. Bilder av datteren min som konsentrerer seg veldig ved det nye kjøkkenet.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, My mind’s Eye, American Crafts, Prima, Hambly og Love Elsie (KI memories). Bokstaver fra Basic Grey og notatsirkel fra October Afternoon.

Her er skissen, har snudd den 90 grader.

Takk for at du tok turen innom og ønsker deg en flott uke!

Tags :

Jeg skal holde scrappekurs på Folkeuniversitetet i Drammen. Det starter torsdag 14. oktober kl. 1800 og går over 4 kvelder (torsdager). Dette passer for nybegynnere og vi går gjennom grunnleggende scrapping og diverse teknikker. Det er noen få ledige plasser igjen. For mer info; se Folkeuniversitetet.

Jeg holder også kurs på forespørsel og kommer gjerne hjem til deg og din vennegjeng. Send gjerne mail på post@papirhobby.no for mer info.

Til slutt et bilde av ei kul jente! Er’a ikke tøff?!

Tags : ,

Da er det offisielt! Jeg er med i design teamet til den norske butikken Andrine & Marens Landhandleri. De fører blant annet Washi-tape (one of my favorite) og andre spennende produkter til papirhobby. Med på design teamet er også Silje, Connie og Torill/Screppa. Les mer på bloggen til Anma: http://andrinemaren.blogspot.com/

 

Tags : , ,

En liten oppdatering fra helgen. På lørdag gikk vi orientering ved Årbogen i Krokstadelva. Flott vær og mange inntrykk for lille snupp.

Her er vi ved det høyeste punktet vi gikk opp til, på Årbogen øst.

Vi møter stadig frosker når vi er ute i skogen. Jeg tar de alltid opp og prøver å overbevise datteren min om at de er noen søte dyr. Foreløpig står hun på god avstand.

I dag, søndag, gikk vi langs elva ved Ypsilon i Drammen. Høsten har satt sine spor.

Her er datteren min ved Union (Grønland). Området har blitt så utrolig flott.

Noen hadde glemt igjen kortstokken sin.

Ønsker alle som titter innom en flott uke med mange spennende muligheter. Lev livet!

Tags : ,

Tjoho! Jentene på forumet CasaKreativ skal arrangere treff i Tønsberg 8-10. oktober og jeg skal selvfølgelig være med! Treffet er på Byskogen skole (Wergelands vei 54, 3117 Tønsberg).  Det er foreløpig 70 påmeldte og det er fortsatt plass til flere. Det er kjempe gøy å dra på treff og treffe andre med samme hobby. Hobbykjerringer er jo kjent for å være skikkelige skumle. Jeg gleder meg til å dra og ikke minst scrappe. Jeg blir helt gira på treff og det blir minimalt med søvn. Det blir gøy å se igjen flere kjente og ikke minst de jeg har blitt kjent med via nettet (bla. Ruffa og Skorpionen).

Kommer du på treffet? Kanskje vi ses.

Tags : ,

Utfordringen denne gangen er besteforeldres dag. Eneste kravet er at barnet på bildet/ene må være under 4 år. Husk å legg igjen link hos Scrap that baby hvis du vil prøve deg på utfordringen. Her er mitt DT-bidrag:

Tittel: På vesketur med bestemor/The bag trip with grandma. Bilder av lille M og bestemor på vesketur. He he, dette er så komisk. M kommanderer moren min og meg til å ta hver vår veske og  tar oss med på tur rundt huset og ut på veien. Selvfølgelig måtte dette dokumenteres.

Jeg har brukt ark fra Love Elsie, Kaiser Craft, klistremerker fra Heidi Swapp og October Afternoon, bokstaver fra Basic Grey og Cosmo Cricket. Noen knapper, glimmer mist (rosa og grønn) og gul maling.

Tusen takk for at du tok turen innom bloggen min!

Tags :

Whoho, I really feel like dancing. Hey, I am dancing all day long! I am so excited, I am on the Creative Scrappers Design Team! Whoho.. I made it. Thanks Kristine for letting me be on this amazing team (I worked with Kristine at Scrap Yourself). Now I’m floating after “Sweet dreams” of Beyoncè. Check it out:

You can see the complete list here. Can’t wait to play with CS-sketches as a Design team member… Can you see me; rocking at my studio? :oP *funny*

Whoho, jeg føler virkelig for å danse. Hei, jeg danser hele dagen lang! Jeg er så spent, jeg er på Creative Scrappers Design Team! Whoho .. Jeg gjorde det. Takk Kristine for at jeg får bli med på dette fantastiske laget (jeg jobbet sammen med Kristine på Scrap Yourself). Nå flyter jeg etter «Sweet Dreams» av Beyoncè. Se navnet mitt på lista! Du kan se komplett liste her. Gleder meg til å leke med CS-skissene som Design Team medlem… Kan du se meg; rocker på hobbyrommet mitt? :0P *moro*

Har testet ut litt i PhotoShop. *Blowing you a kiss and happines*

Tags :

Jeg har hatt både kort og langt hår, hårfargene har variert fra blondt, rødt, brunt og svart. Jeg hadde kort hår (da snakker vi kun noen centimeter) i 2006 og lot håret vokse. Lik lengde over det hele. I fjor ble det klippet opp i to lag av en frisør og jeg ble så misfornøyd. I dag tok jeg saksen fatt og klippet opp håret i flere lengder. Nå er det så deilig og luftig (uten floker og jeg ser ikke lenger ut som et troll.. HA HA). Hårfargen er min naturlige, har ikke farget håret de siste 10 årene.

Før bildet:

Etter (har lyst opp bildet så du ser håret mer tydligere):

Nå er jeg klar for en ny hverdag :0) Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke!

NB: minner om blogcandyen min, se mer info her.

Tom Erik ble 18 år i helgen og det måtte selvfølgelig feires. Jeg elsker å overraske folk og sørget for at Tom Erik ble overrasket med kake på jobben sin. Hele jobben hans og sjefen hadde kommet dit han satt med kaka. Gjett om han ble overrasket. På kvelden hadde jeg avtalt med kameraten til Tom Erik at vi skulle ha overraskelses-bursdag på gatekjøkkenet. Trodde aldri jeg skulle arrangere bursdag på et gatekjøkken, men når det er et lite sted og gutta er stamgjester der da blir det også bursdag der. Vi pyntet med ballonger, plakat og banner. Det første Tom Erik sa da han så meg var “du er overalt du”. HA HA, got ya! Gutta koste seg og etter feiringen ble plakaten satt i bakruta. He he, må le litt av de gale gutta. Kjempe koselig at de kom og ville feire Tom Erik.

Nå er go’gutten 18 år og vi venter spent på førekortet. Lykke til Tom Erik, vi heier på deg! Tom Erik er som en lillebror for meg og det er en glede å være tanten hans . Glad i deg Tom Erik!

Tags :

Ny skisse hos Practical Scrappers (amerikansk utfordringsblogg):

Det er ikke ofte jeg designer skisser med to bilder, bruker vanligvis 1 eller 3 bilder. Hyggelig hvis du linker layouten/kortet ditt hos Practical Scrappers hvis du bruker skissen.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg.

Tags : , ,

Tusen takk for alle koselige tilbakemelding. Det er så gøy å høre at andre liker det jeg lager. Jeg scrapper fordi jeg synes det er gøy og dette er verdens beste hobby. Og da er det veldig inspirerende når andre sier de blir inspirert av mine prosjekter. Tusen takk alle sammen.

Jeg har også fått heder og ære ute i scrappeverden denne uken. Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på scrappeforumet scrapping.no:

Lisbet på forumet valgte ut min layout og sier “Jeg velger denne gang en behagelig Lo fra efran. Den er så harmonisk, og den fanger virkelig øyeblikket og bildet.”  Tusen takk Lisbet!

Jeg ble også en av ukens dille på utfordringsbloggen Skissedilla:

Lene/Nabon valgte min og sier: “Jeg vil ha denne til Ann-Katrin! Elsker det lilla, og bruken av mønsterark her! Love it!”  Tusen takk Lene!

Tusen takk for heder og ære. Det setter jeg veldig pris på og er veldig stolt!

Tags : , , ,

Jeg scrapper for det meste, men lager også andre prosjekter. Så lenge du er glad i ark og glad i denne hobbyen; er det bare fantasien som setter grenser. Du kan lage alt med ark! Nemlig.

Disse to kortene lagde jeg på forrige scrappetreffet i Lier. Det første er laget av et kitt som ble utdelt på treffet (det var også en av utfordrignene å lage et kort av kittet). Her har jeg brukt litt sandpapir og stempelpute for å få frem litt slitt effekt:

Dette kortet var til en utfordring som ble til på kvelden; “sommer og sang”.  Her er det litt riving, litt glimmer mist, stempelpute, silkepapir(!), bling, glitter og notetstemplet lånte jeg av Kari (tusen takk Kari!):

Nå har jeg bevist at jeg faktisk gjør mer med ark enn bare layouter (selv om kortene har litt scrappepreg).

Jeg har et elsk- og hatforhold til Thickers. Jeg digger de fordi de kommer i mange farger og fasonger, men enkelte ganger passer ikke fargen og heller ikke fonten/utseende. Heldigvis finnes det håp når det gjelder farger og det vil jeg vise her. Jeg har brukt foam (mosegummi) bokstaver i hvitt:

På bildet under har jeg brukt akrylmaling (dabber fra Ranger). Maling passer også til alle flater som papp og også thickers i mørke farger. Maling gir et heldekkende og fargesterkt preg.

Her har jeg brukt stempelpute Chalk ink fra Colorbox. Det gir en matt effekt på lyse farger.

Under har jeg brukt distress fra Ranger. Det gir også et matt utseende. Flott til vintage.

Her har jeg brukt glimmer mist og sprayet rett på. Denne fargen blir ikke så jevn men gir et spennende uttrykk.

Her har jeg brukt glitter rett på foamen. Dette kan selvfølgelig brukes på alle flater for å glamme opp litt.

Håper dette ga deg litt inspirajon og kanskje du får brukt litt flere av thickersene/bokstavene dine.

*Denne tutorialen er laget for Scrap that baby.

Tags : ,

Woot! Jeg er med i design teamet til Best Creation Inc (har skrevet om det tidligere) og her er en layout jeg har laget med resteark fra BC.

Denne lagde jeg på treffet i Lier. Tittel: Happy/glad. Bildet av lille M (veldig happy fordi hun blåser såpebobler =lykke).  Her har jeg lekt med masse maling (rosa og gul) og litt glimmermist (både på arket, blomst og kakeserviett). Ellers har jeg brukt ark fra Hambly, litt klistremerker fra American Crafts,  en stor bling. Journalingen/tekst synes ikke her fordi bildet ble tatt før teksten kom på. Litt ivrig fotograf/mann og kjære; jeg er veldig takknemlig for det.

Takk for at du besøker bloggen min, utrolig koselig at så mange tar turen innom *klem*

Tags : , ,

Jeg har vært på scrappemesse, har du? I helgen er det scrappemesse i Lillestrøm (Skedsmohallen) der flere scrappe-forhandlere har møtt opp og selger varene sine. Jeg var der i går og kjøpte noen ark: juleserien til 3ndy (igjen gratulerer Gudrun), Fancy Pants, Magnolia (faktisk og hovedgrunnen var at arket var rosa og med stjerner!) og I lowe Scrap (en polsk produsent med veldig leken stil). Ellers møtte jeg flere kjente og det er alltid koselig.

Her er noen bilder fra messa:

Over ser du standen til Papirplaneten og lille snupp nede til venstre som bærer fornøyd på en plastpose.

Her er baksiden av standen til Unik Hobby.

Her er HappyHobby.

Papir i hjertet.

Her er treff-området, treffet fortsatte etter messen stengte.

Her ser du Lines Hobby, og Steffens bak til venstre.

På standen til Steffens hang det flere layouter som jeg har laget for de. 

Til høyre ser du standen til Steffens (og det nye Copic-stativet), bak ser du Andrine og Marens Landhandleri.

Her er standen til Unik Hobby.

Minner også om blogcandyen min som du kan lese mer om her.

Tags : , , , ,

Tjoho, i morgen (lørdag) er det scrappemesse i Lillestrøm og dit skal jeg! Det er supert at Kari Asdal tok over messearrangementet og sørget for videre drift. Det er flere scrappebutikker som stiller med stand både lørdag og søndag. Mer info kan du se her; StempelScrap-messe.

Jeg har scrappet en ny layout med Kiki Art-produkter. Jeg digger de sterke fargene (det var kanskje ikke overraskende) og det gjør hele siden så leken:

Tittel: Your smile/ditt smil. Bilde av lille M tatt mens vi lekte og det er jo så morsomt. Jeg har brukt ark fra Kiki Art (seriene Magica og Familia), bokstaver fra Basic Grey, notatlapp fra Basic Grey, maling og svart kartong.

Takk for at du ser og kanskje vi ses/prates på messen i morgen?

Tags : , ,

Hobbyforumet CasaKreativ har hver uke CASAspotlight der de tar frem prosjekter som er lagt inn i galleriet i løpet av siste uken. Jeg kom i spotlighten i uke 33 (forrige uke) med denne layouten:

“Linn digget rått denne fra Ann-Katrin. Knallfarvene, kontrastene og bildet som bare poppet fram var råflott!!!!!!!!”

Tusen takk Linn for at du valgte min layout!

Tags : ,

Ane Lene er ei super scrappevenninne og nå har hun en blogcandy gående (fristen er 1. september). Hun lager både kort og layout og er jo bare så snill/god/super/søt. She’s my BFF!

Her er candyen: