Archive for September, 2009

Scrappe-ekspedisjonen på forumet Glitter & Stas har hatt en ny runde og oppgaven var:  minst to bilder fra en ferie, det skal være med kvitteringer, billetter etc, layouten skal inneholde tekst og tag/diecut ellers var alt annet fritt.

Her er mitt bidrag/løsning og jeg vant. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Bildene er tatt i Paris på bryllupsreisen våres. Elsker byen Paris og reiser gjerne tilbake (har bare vært der 3 ganger). Jeg bruker vanligvis ikke så mye pynt, men hadde lyst til å få frem følelsen som Paris gir meg. Jeg har brukt ark fra Daisy D’s, Hambly og Love Elsie – KI Memories, bling fra Prima, blomster, rubons fra Basic Grey, charms, klistremerker, årstallet er alfabetet Abigail fra QuicKutz, Eiffeltårnet er laserkut fra Lil’davis (kjøpt for mange år siden) og metallramme fra Tim Holtz.

paris

paris1

Dette var en utfordrende og spennende oppgave. Og jeg tenkte lenge på hvordan jeg skulle løse denne. Det er kjekt å ta vare på kvitteringer og lign fra ferier men ikke alltid lett å ta de med på layouter/scrappesider. Her har jeg skåret i et transparent ark fra Hambly og brukt det som en lomme (kvitteringene er ikke limt fast).

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Dette var moro! Ikke sant May Bente?!

DT.no (Drammens Tidende, lokalavisa) kjører konkurranse der du kan tipse om blogger. Og min kjære svigerinne tipset de om min blogg.  Jeg skrev et innlegg om det og la inn en layout med bilde av MB. Og resultatet? MB havner på forsiden av nettsiden til DT.no og de har skrevet om min blogg i artikkelen.  Moro. Og nå takker jeg DT.no for et litt høyere besøkstall.

Her er forsiden (nettsiden) til DT.no:

dt-artikkel1

Og her er artikkelen:

dt-artikkel21

Her ligger hele artikkelen.  Er ikke svigerinna mi søt? Du har all grunn til å være stolt av det uttrykket MB. You rock!

signatur

Tags :

Jeg vant en trekning hos ScrappeMania (en norsk utfordringsblogg som har sin aller siste utfordring ute nå ) og premien var stempler fra Purple Onion designs. Jeg fikk stemplene i forrige uke og her kan du se bilde av de. Mange umonterte stempler; blomster, rammer, tegn, alfabet, hånd m.m. Håper jeg får testet de snart.

Tusen takk ScrappeMania og tusen takk Purple Onion for premien (Thanks for the prize Michele @ Purple Onion).

purpleonion

Ønsker alle som titter innom en flott uke!

signatur

Tags : ,

Denne har jeg scrappet til Scrappe-ekspedisjonen på Glitter & Stas-forumet. Dette er en scraplift (kopiering) og her er orginalen. Det er ei som heter Mette og hun er fra Sverige. Det er ikke så ofte jeg kopierer andre, men det er morsomt å utfordre seg selv.

Dette er lille M i full gang med radioen til pappa sin. Han tok nylig radioamatør-prøven og fikk 0 (null) feil! Gratulerer! Lille M synes det er veldig spennende å trykke på radioen og når hun hører noen prater der, vil hun sjekke apparatet. Radioamatør er egentlig å snakke med folk fra hele verden og opp i alt dette bør du kunne en del elektronikk. Det er vist en hobby det også.

Her har jeg brukt mønsterark fra Love Elsie – KI memories, Tinkering Ink, chipboards, knapper, primabling og snille mannen min ga meg noen elektronikk-duppeditter som jeg har satt på. Da han kom med forslaget, spurte jeg om han hadde noen i svart og/eller rødt. Jada, fargekontrollfreak.

En liten radioamatør

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

 

Jeg har scrappet litt i dag! Har begynt på bidraget til en konkurranse på Glitter & Stas-forumet.  Tror det blir bra og layouten er ikke i min typiske stil. Jeg legger ut bilde av den i bloggen her i neste uke (tidligst tirsdag kveld).

Lille M har vært syk. Hun har egentlig vært til-og-fra-syk de siste 2 ukene. Nå har hun vært feberfri de 3 siste dagene, hun sover bedre på nettene og humøret hennes er på topp. Hun har også begynt å gå. Går ca. 20 skritt av gangen og reiser seg opp. Moro!

Som jeg har skrevet tidligere har jeg sagt opp jobben min og sist torsdag var det avslutningssammenkomst for meg.  De serverte en nydelig, flott og fersk marsipankake, Einar holdt en liten uhøytidlig tale og jeg fikk gaver. Det er veldig rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake dit. Jeg har jobbet der i 8 år, har vært i bransjen i ca. 10 år og jeg er fortsatt ikke 30 år! Og for å gjøre historien kort og udramatisk; jeg valgte å si opp pga. nattarbeid og barn. Nå er jeg åpen for nye utfordringer og bruker tiden til å søke/se etter nye jobber. Og midt oppe i alt dette er det utrolig godt å ha hobbyen sin. Det er terapi og utvikling for sjelen. Alle burde ha minst én hobby!

Her er gavene; en flott høstbukett, armbånd og øredobber fra snö, hårstikker (har alltid hatt kort hår tidligere og de på jobben synes det er uvant at jeg nå har langt hår) og et “scrappa” kort. Snille Jørgen har laget kort til meg og de vet godt at jeg liker Ole Brumm. Så til BD-folk: Tusen takk for alle gavene!

gave-fra-jobben

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Jeg har scrappet en side med bilde av mannen min og meg. Bilde er fra en cowboyfest og før vi fikk lille M. ScrappeHuset har utfordring om å scrappe i stilen cluster. Og når jeg scrapper i cluster, blir det også litt clean and simple.

Jeg har brukt svart Bazzill/kartong som bakgrunnsark, klippet ut pynt fra et rødt juleark, banneren har jeg klippet for hånd. Har ellers brukt bokstaver (thickers fra American Crafts), senterpynt fra Prima og pyntet med litt glitter.

youandi

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , ,

DT.no (Drammens Tidende, lokalavisa) ber folk sende inn forslag om blogger fra nærmiljøet. Min søte svigerinne har tipset de om min blogg. Utrolig koselig at du ville tipse om min blogg. Dette skriver hun:  papirhobby.no
Kjempe bra blogg om scrapbooking! Min svigerinne (Ann-Katrin Toresen)har en kjempe bra blogg om scrapbooking. Her finner du mye bra tips og linker til tema. Hun er superflink og liker det hun driver med. Er du intresert i tema eller bare nysgjerrig bør du ta en titt her. Innsendt av May Bente Åsen.

Tusen, tusen takk May Bente! Og til dere som har tatt turen innom fra DT: velkommen hit. Jeg blogger hovedsaklig om papirhobby, foto og det som skjer innen scrappeverden. Blogger også om hverdagslige hendelser og om min lille datter.

Til ære for May Bente; her er en layout med bilde av henne (scrappet i 2008).

you-rock

signatur

Tags :

Jeg har vært på stempelscrap-messei Skedsmohallen og shoppa litt. Jeg var der i går (lørdag) og møtte mange kjente og ukjente.   Alltid like moro å hilse på andre med samme hobby. Det ble litt shopping. Hadde satt opp en liste på forhånd og fikk tak i noen ark fra Websters page, Bo Bunny og Basic Grey (juletema). Litt blomster, metallpynt, stempler, bånd og klistremerker.

messeshopping

I dag regner det og lille M har feber. En rolig søndag med familien.
Ønsker alle som titter innom en riktig flott uke.

signatur

Tags : ,

Nå er det på tide med en ny blogcandy! Og denne gangen er det veldig enkelt å bli med.  Det eneste du må gjøre for å bli med er å skrive minst 1 kommentar i bloggen min og du er med i trekningen. Altså 1 kommentar = et lodd. Flere kommentarer gir flere lodd. Vil du også bli følger av bloggen eller skrive om min blogg i din blogg gir det ytterligere lodd. Fristen er søndag 4. oktober – da trekker jeg en person som vinner blogcandyen.

Dette er en blogcandy som takk for alle kommentarer jeg får i bloggen. Jeg har blogget siden mai 2009 og har snart fått 400 kommentarer! Tusen takk alle sammen. Setter utrolig stor pris på det. Det koster så lite å legge igjen en kommentar og betyr utrolig mye for mottakeren. Igjen tusen takk!

Blogcandyen inneholder en boks med blomster fra Petaloo (Box blends), flere blomster (både papir og filt), charms, knapper, pompom-bånd, frimerker, blader, tape fra Heidi Swapp og jumprings.

Join this blogcandy! Just leave a comment in my blog and you get a ticket to this candy. That’s all you have to do. I will draw a winner on sunday 4th october.  I am shipping worldwide.

price-22

Ønsker alle som titter innom en videre flott uke og nyt høstværet!

signatur

Tags :

Jeg meldte meg på konkurranse på forumet Glitter & Stas. Det er en konkurranse som heter Scrappeekspedisjonen. Det er 3 grupper av 8 deltakere. Ny oppgave hver uke og du får poeng etter plassering. Finaleoppgaven kommer i november. Første oppgave var å bruke maling.

Og her er mitt bidrag. Bildet er av lille M. Jeg har brukt mønsterark fra Scrapper’s Choice, My little shoebox og Basic Grey. Blomster, blader og bling fra Prima, klippet ut bodyer fra Hambly-mønsterark, thickers fra American Crafts, rosa maling, et lite hjerte laget av cernitt OG jeg har brukt emballasjen fra prima som matte bak bildet og bodyene (den grønne).

Underveis i avstemningen fikk jeg spørsmål om dette var en digi-lo (=scrappet på pc og ikke papir). -sjokk- Ble veldig overrasket over det. Legger derfor ved et detaljbilde der du kan se detaljene. Det er mannen min som tar bilder av loene mine og han er veldig nøye. I etterkant justerer jeg hvitbalansen for å gjengi fargene mest mulig korrekt. Synes det er viktig at layoutene/prosjektene blir mest mulig riktig ved fremvisning på pc/internett. 

Og vet du hva; jeg vant denne runden. Tusen takk til de som stemte på bidraget mitt.

du-er-sjarmerende

p10205251

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

banner

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om neste utfordring hos SATU og at jeg sponser premien. Neste utfordring er å scrappe om et historisk øyeblikk, noe i nyhetene som har påvirket deg eller kanskje du blir inspirert av sangteksten (fra filmen across the universe).

Sånn ble det ikke. Grunnleggeren Bree har valgt å legge ned bloggen. Trist, men fullt forståelig. Hun har mange prosjekter gående og interessen for SATU var dalende. Sånn er det i scrappeverden; noen utfordringsblogger legger ned og andre starter opp. Sånn vil det alltid være. Utfordringsblogger følger trender og folks interesser. Og glanstiden for SATU er deffinitivt over.

Jeg var med i desingteamet 1 måned og fikk vært med på en utfordring. Nå har jeg prøvd dette og det frister til gjentakelse. Jeg synes det er morosmt med utfordringer og prøver stadig å tenke utenfor boksen.

Jeg holder stadig med på noen prosjekter og gleder meg til yttligere flere prosjekter/utfordringer.

signatur

Tags :

Her er et kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no. Dinosaurusen er et stempel som jeg har fargelagt med copics (alkoholtusjer).  Og hvorfor ikke en rosa dinosaur? Hun har fått på seg litt negllakk og litt glitter på magen. Synes hun ble søt jeg.

Ellers har jeg brukt mønterark fra Basic Grey, har droodlet/tegnet litt på mønsterarket bak dinosaurusen. Brukt noen eyelets og teksten er skrevet for hånd.

Gratulerer med dagen

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

TJSC er That’s just so cute – en ny utfordringsblogg. Første utfordringen deres er bidrag i rosa (de har en utfordring i måneden).

Her er mitt bidrag. Bildet er av lille M (i bakgrunn) og kusinen hennes. Jeg har brukt forskjellige ark fra Love Elsie og KI memories. Ellers er det brukt noen klistremerker fra Love Elsie, thickers fra American Crafts og en rosa blomst jeg har laget av cernitt.

Kusiner in action

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : ,

Jeg har prøvd å scrappe i cluster-stil (“prinsippet er alle elementene på en LO plasseres i en klynge, mens områdene rundt består av udekte flater“).

Layouten er av nevøen min, med sin nye bil (bildet er tatt for 14. dager siden og han har allerede kjøpt ennå en ny bil). Mønsterarkene er fra My Minds Eye, Daisy D’s, Basic Grey og Hambly. Bokstavene er thickers fra American Crafts.

Your car. Born 2 drive!

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags :

Gratulerer til utfordringsbloggen ScrappeHuset som fyller 1 år! Det er flere utfordringsblogger i Norge, men ScrappeHuset er en av mine favoritter. De fokuserer på forskjellige stilarter, produkter, gir spalteplass til flinke scrappere og er rett og slett et scrappemagasin på nett.

Jeg har vært med på flere av utfordringene der og de anbefales. Jeg hadde som mål å teste ut flere stiler i år og ved å være med på utfordringene der, har ScrappeHuset sørget for at målet er delvis gjennomført. He he. Tusen takk.

scrappehuset-10-150-x-51

Så igjen; gratulerer med 1 år og gleder meg til å følge bloggen deres videre.

signatur

Tags :

Det er høst og nå kommer det stadig nye produkter innen scrappeverden.  Jeg har ventet lenge på nyhetene fra American Crafts og nå kom de endelig inn hos Papirloftet. Det ble en god bunke med de nye thickersene. Flere av de er typiske Halloween og jul. Ellers ble det litt Flair (likner på metall-buttons) fra AC, mønsterark fra bla. AC og My Minds Eye, chipboards, rubons, brads og bånd.

papirloftet

Her er film med produktene: http://www.youtube.com/watch?v=Zu2KfsxoDfo Jeg snakker norsk på opptaket. Laster opp en med engelsk tale senere.

Thanks for looking.

signatur

Tags :

Dette er mitt første bidrag som design team til Scrapping Across the Universe. Utfordringen denne gangen er å scrappe en layout med tema sorg og fristen er 14. september. Bli med da vel ;o) Premien er braziliansk papir designet av Lucy Folch (og donert av søte Nancy).

Jeg har scrappet en layout om faren min. Teksten er ” I wonder, can you see us grandpa?” Jeg tror ikke på et annet liv etter døden, likevel lurer jeg på om de døde følger med? Men så tenker jeg; hvis absolutt alle døde individer er et annet sted; hvor mange døde maur er det der? Mange tror gjerne at mennesker “lever” videre, men hva med alle de døde dyrene? Uansett; bildet er av lille M og meg. Hun er 5 dager gammel og jeg synes det er trist at hun ikke får møte bestefaren sin.

I Wonder, can you see us grandpa?

Thanks for looking.

signatur

Tags :