Archive for August, 2011

Hei og velkommen hit. Hyggelig at du tok turen innom. Nå er det fredag, helg og familietid og litt scrapping.

SLS (=Sassy Lil’ sketches) har kommet med en ny ebook med skisser. Jeg var så heldig å få lage en layout til en av deres skisser. Tjoho, a little happydance. You know me, det er ikke så mye som skal til for å glede meg. Her er en liten sniktitt på layouten jeg scrappet:

Masse blomster = me like. Blomster blir alltid lekkert på prosjekter.

Ja, og DU kan vinne denne ebooka (ebook = kan leses på nettet men kan også printes ut). Det eneste du må gjøre er å bli med på rosesermonien og levere et prosjekt med minst en rose på. Fristen er 31. august.

Ønsker deg og dine en god helg!

Tags : , ,

Tar du vare på rester av mønsterark? Det gjør jeg, men hva kan du bruke det til? Jeg lager ofte kort i størrelsen 15 cm x 15 cm og da bruker jeg ofte rester, men hva med mindre papirrester?

Her ser du noe av restepapirene mine og under ser du bordkort jeg har laget med restepapir:

Dette er ark fra serien Hunt & Gather fra Kaisercraft. Perfekt til guttebursdag, guttetur, hyttetur eller kanskje høstfest?

Du kan også bruke det som pynt på bordet med for eksempel sitater, små hilsner eller rett og slett små kort. Ble du inspirert til å bruke opp restearkene dine?

Minner om utfordringen min – papirverdens rosesermoni: https://www.papirhobby.no/2011/08/12/vi-holder-sammen-2/

Tags : ,

Anma har blogget et år og de feirer med gratis frakt. De har utrolig mange kule produkter til scrapping og kortlaging.

Tags :

Jeg lager stadig noe og hodet bobler over av ideèr. Her har jeg laget et kort med ark fra American Crafts:

Tittel: Colorful love/fargerik kjærlighet. Har brukt mønsterark, thickers (med små hjerter på) og rosett alt fra American Crafts. Colorful er skrevet på et ark og klippet ut.

Det ble en liten kjærlighetspost i dag (18. august) som en hyllest til mannen min og meg fordi vi har 4 års bryllupsdag. Og vi har holdt sammen i over 15 år! Vel, vi har et godt grunnlag som vi bygger videre på. Elsker deg mannen min *hjerte*

Tags :

Thor Heyerdahl sa en gang “paradiset finner du i ditt eget hjertet” og i helgen var vi i vårt paradis:

Kjære mannen min; jeg elsker deg og støtter deg. Lille snupp; vi elsker deg over alt på denne jord. Dere to gir mening til livet mitt.

Jeg har scrappet med den nye serien Hunt & Gather fra Kaisercraft – perfekt til skogsturbilder. Denne er scrappet etter en skisse fra Kaisercraft og de har skisseutfordring ut måneden:

Tittel: Geocaching/hiking. Bilde av mannen min som bærer datteren vår på ryggen, i skogen ved Portåsen (Mjøndalen). Alle produktene er fra Kaisercraft. Har  lekt litt med alkoholblekk på klokketransparenten, crakle-maling på bokstavene og glimmer mist på chipboardene – alt for å forsterke skogsfargene og uttrykket.

Takk for at du ser og håper du har hatt en fin helg.

Tags : , ,

Da har dagen kommet og jeg setter idèen min ut i lyset. Det er nå 3 uker siden bomben smalt i Oslo og alle er preget av dette på en eller annen måte. Flere har markert sin motstand med å gå i fakkeltog, tenne lys og løfte roser. Og det er her “Vi holder sammen” kommer inn. Vi scrappere og kortlagere uttrykker våre følelser gjennom papir (mange bruker dette som terapi) og jeg ønsker at vi skal holde sammen og løfte roser på vår måte!

Jeg vil rett og slett utfordre deg til å lage et prosjekt; kanskje som et minne fra fakkeltoget, blomsternedleggelse, om personer som har gått bort, kondolansekort eller rett og slett bursdagskort, layout med glade mennesker m.m. Du velger tema og det eneste kravet er at det er minst èn rose på prosjektet og den skal være synlig. Du kan kombinere det med andre prosjekter så lenge det står i teksten at det også er til denne utfordringen.

Dette blir papirverdens måte å løfte våre roser på. Blir du med?

Alle som leverer er med i trekningen av en pakke med roser. Fristen er 31. august og jeg trekker en vinner 1. september. Jeg kommer også til å velge ut minst 3 prosjekter som får hederlig omtale.

Hvis du ikke har blogg, kan du sende på mail post@papirhobby.no

Her er et kort jeg har laget med roser, tekst “Miss you” (savner deg),  produkter fra Kaisercraft Miss Nelly:

Koselig at du tok turen innom bloggen min og god helg!

Tags :

Jeg har lenge tenkt på noe og i morgen blir det offisielt….

Tags :

Jeg lekt litt med de nye frostet blomstene fra Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: It’s all about Hello Kitty/det handler om Hello Kitty. Bilde av lille snuppa mi som digger Hello Kitty.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey og Bazzill, washi tape, tyll, bomullstråd, metallknapper med tekst og frostet plastblomster fra Andrine & Marens Landhandleri, utklipp av Hello Kitty, metall charm med Hello Kitty (takk Ane Lene!),  bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og selvfølgelig litt glimmermist. Metallkanppene med teksten “Grisekul” og “Oh My” er håndlaget av Magic Monday og selges av Andrine & Marens Landhandleri – og de er så ultraGRIS-kule.

Her er noen detaljbilder:

Den metallknappen med teksten “Oh My” har Silje laget spesielt til meg – fordi jeg har en tendens til å utbryte “oh my”! Det er jo utrolig stas å få egen pynt laget av andre som har blitt inspirert av det jeg har sagt. Tusen, tusen takk Silje. Disse er virkelig dyrbare og brukes med omhu.

Takk for at du ser.

Tags : , , ,

Jeg har laget et kort for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Remember the happy days/husk de lykkelige dagene. Jeg synes denne fyren så litt trist ut og den fargerike bakgrunnen er for det som har vært og det hvite  er for det som kommer. Vi vet ikke hva som skjer i fremtiden. Et kort som kan passe til noen som har kjærlighetssorg eller opplever annen sorg.

Washitape, tyll og stempeltrykket finner du hos Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Her kommer en av mine ReUse-prosjekter. ReUse er gjennbruk og jeg synes det er viktig å bruke av ting vi allerede har eller ting som er tilgjengelig i hverdagen. Til denne bryllupsrullen har jeg brukt en tørkerull. Her er det ferdige resultatet:

Og her kommer forklaring på hvordan jeg har laget den:

Først tar du tørkerull og klipper av en liten lengde. Dette blir lokket til rullen. Det er viktig at lokket er litt mindre enn rullen i omkretsen for at den skal passe inn i rullen. Klipp av en liten bit og teip/lim sammen endene. Her har jeg limt på papir på lokket.

Velg ut et papir som du vil dekorere rullen med. Her har jeg valgt et lyse blått ark fra American Crafts og dekorert det med bryllupsstempler og embosset til slutt. Har brukt Zing fra American Crafts (stempelene er også fra American Crafts). Dette arket ruller du rundt rullen.

Så er det lokket og da fant jeg ut at jeg måtte ha et håndtak for at det skulle være mulig å få av lokket (og uten at det ble ødelagt). Har forsterket det med 4 eyelets/maljer og tredd bånd gjennom. Klipp av valgfri lengde og knyt båndet.

Til slutt har jeg pyntet med die cut (sirkler) fra Spellbinder dies, gjennomsiktig knapp og nye Sparklets fra Kaisercraft. De er så utrolige lekre og har høy bling faktor.

Til slutt: sånn ser “kortet” ut. Lokket er dratt ut (kanten er pyntet med glitterlim), rullen er pyntet med washitape (fra Andrine & Marens Landhandleri), og inni er det en rull med tekst til brudeparet. 

Dette er bidrag til Sketchy colors og Scrapperikets utfordring med knapper.

Takk for at du ser og kanskje du ble inspirert til et lite ReUse-prosjekt?

Tags : , , ,

Noen skal gifte seg i dag og vi gratulerer Hans Petter og Ingunn med den store dagen.

Her er “bryllupskortet” som de får av oss. Det er et dekorert tørkerull med tekstrull inni. Flere bilder og forklaring kommer.

Er med på utfordringen til Sketchy Colors med bruk av fargene lys blå, beige og brun samt skisse (den er ikke fult slavisk).

Tags :

Her er en bilderamme jeg har laget for og med Kaisercraft, med serien Blae & Ivy. Jeg har brukt fargetonene blå, grått og hvitt.

Tittel: Tyrkia (Turkey), Kemer 2011. Bilde av mannen min, datteren min og nevøen min. Dette er en gave til moren min som takk for at hun tok oss med til Tyrkia. Du kan tro vi lever lenge på denne ferien og jeg kan garantere at vi kommer til å reise tilbake. Tusen takk mamma!

Dette er et “beyond the page” produkt fra Kaisercraft og det er så enkelt å scrappe med. Rammen kommer i to deler, selve rammen og en bakside. Da er det enklere å dekorere selve rammene og det som skal være inni.

Takk for at du ser og god helg!

Tags : , ,

Hello everyone! Finally some projects from me. I have made a candy box from a chinese take away box. This is one of my ReUse-projects. I will tell more about that later. So, just take a box (any box) and cut out a window:

Glue the entire box and add the paper you like. I have used a pattern paper from American Crafts, I love the bright colors and the cool designs. Then you cut out the paper where the window is, take some glue inside and simlpy lay the paper inside (see how I cut the paper).

And then you add a acetate (transparent) for the window. It will make sure the candy stays in the box, unless you have a husband that just have to taste the candy.

Whola! Here’s the box with all it’s glammer. I have used the transparent to a card “just to say hello”. Some ribbons and some remarks (stickers) from American Crafts.

Here you can see the card:

And on the back; “made with love”.

I just love to use American Crafts to my colorfull projects. It makes me so happy!

Thanks for looking.

Tags : ,