Archive for August, 2009

ScrappeHuset har utfordring om å bruke ark lag på lag og med produkt fra American Crafts. Jeg digger produktene til AC og jeg har prøvd, og layouten ble helt annerledes enn først tenkt.  Og jeg har brukt mye forskjellige produkter; har brukt ark fra Bazzill og FooFala, rubons fra diverse produsenter, chipboards fra Basic Grey, blomster fra Petaloo, remarks-tekstramme fra AC  og pom-pombånd.  Har også revet i arkene flere steder, sydd rundt og brukt borderpunch på den ene siden.

Bildene er av lille M, kun 1 uke gammel (nå er hun snart 11 måneder!). Teksten er “We don’t remember days… we remember moments.”

We don't remember days

Thanks for looking.

signatur

Tags :

Det har skjedd mye siden sist jeg oppdaterte bloggen;

broren min giftet seg forrige helg (22.august). Jeg var toastmaster og måtte forberede en del til bryllupet. Sanger, taler og program. Det ble en del taler fra meg og det krevde forberedelser. Tror det ble bra og brudeparet ble fornøyd. Flere av gjestene skrøt og det er jo moro. På mandag ble lille M syk (feber og forkjølet) og ble hjemme fra barnehagen. På tirsdag ble jeg syk. Var bare forkjølet, ikke feber. På lørdag hadde vi familieselskap for Dole. Han ble 30 +. Alltid koselig når familien samles.

I dag har vi vært på tur i skogen. Gikk til et sted som heter Vestknabben. Ligger mellom Konnerud og Mjøndalen (Buskerud). Deilig å komme seg ut i skogen.Vi brukte ca 3 timer på turen. Lille M var selvfølgelig med. Hun satt fornøyd i en nyinnkjøpt bæremeis.

I morgen starter en ny uke, lille M skal i barnehagen og jeg SKAL scrappe. Lenge siden jeg har scrappet nå og jeg føler for å være litt kreativ igjen. Ønsker alle som titter innom en flott uke!

Legger ved noen bilder; her er Tommy og Gro på den store dagen – gratulerer!

gratulerer

Her er vi på Vestknabben, langt inne i skogen:

vestknabben

signatur

Lille M har begynt i barnehagen og hun koser seg. Hun synes det er kjempe moro med andre barn. Det er godt å vite. Hadde ikke vært noe særlig hvis hun bare var for seg selv.

Det har vært ganske hektisk denne uken; M har vært på tilvenning i barnehagen, jeg skal være toastmaster i et bryllup og forbereder dette og innimellom slagene får jeg gjort litt husarbeid hjemme. Men neste uke; DA skal jeg scrappe litt. Har bestilt litt snadder og håper det kommer i posten snart og DA må jeg bare scrappe. Forteller mer senere…

m-i-barnehagen1

Her er lille M i barnehagen. Dette var det eneste bildet av hun uten andre barn.

Ønsker alle som titter innom en riktig fin helg og tusen takk for alle kommentarer.

signatur

Her er en layout jeg har laget til Hobbyutstyr.no. Jeg har  brukt Bazzill-kartong, bølgepapp fra en pappeske og maling. Treet har jeg tegnet og teksten er skrevet for hånd. Bildene er av kjekke Kent (hei Kent!) på familiefisketur i Telemark (han er gift med svigerinna mi).  Har brukt en del 3D-puter på siden for å få elementer opp og ut.

camping1

camping2

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Og jeg var der på åpningsdagen! Scrappegodis er en ny og fargerik scrappebutikk i Oslo. De holder til i Grefsenveien på Sandaker. Det er virkelig en fryd for øyet å gå rundt der og se på alt det spennende de har tatt inn og alle de morsomme detaljene i butikken.  Det er verdt å ta turen dit og Tove og Hanne som driver butikken er så søte og koselige. Lykke til jenter og igjen gratulerer med butikken!

scrappegodis

Noen detaljer fra butikken:

scrapepgodis2

Her er Hanne, Tove og meg:

scrappegodis-apningen

signatur

Tags :

Jeg har scrappet etter skisse fra Skissedilla! De legger ut ny skisse hver søndag og fristen er en uke. Skisse #20 er tegnet av Lula.

Her er mitt bidrag, litt inspirert av Skissedilla-gjengen. Har brukt kraftkartong, ark fra Lemonade Basic Grey og My Minds eye. Ellers blomster fra Prima, rubons og bokstaver fra American Crafts, jenta og notatarket er fra Crafty Secrets.

Bildet er av lille M, kun 2 uker gammel og hun har min ring rundt storetåen sin. Jeg fikk denne ringen av faren min før han døde (han ville at jeg skulle bære et minne om han) og jeg ønsker at lille M skal arve denne ringen.

Mamma's ring

Igjen; takk for at du ser og jeg blir veldig glad for kommentarer.

signatur

Tags : ,

3ndypapir har en sommerkonkurranse der du skal bruke dine favoritt-sommerbilder og scrappe med 3ndypapirer. 3ndypapir er to flotte jenter (Lene og Gudrun) fra Norge som designer herlige papir-kolleksjoner. De er dessuten utrolige koselige. Og det er veldig stas at de har klart å bre sine vinger utover i scrappeverden, også internasjonalt.

Her er mitt bidrag. Har brukt 3ndypapir “Selma” (designet av Lene Solhaug), journalspots og thickers fra American Crafts. Bildet er av lille M på ferietur i Telemark (ser Bandak i bakgrunn). Gøy å være på hyttetur med sin egen campingstol MED parasol. På bildet er hun 8 måneder.

ferietur

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,

Hei igjen

Jeg har prøvd meg på Art Journal. Har laget flere sider og her er en.  Snille mannen min sørget for at jeg fikk litt scrappetid i går og da ble denne til. (Tusen takk snille Doleboi. ) Fikk scrappet litt mer også, må bare finpusse litt her og der. Men tilbake til denne siden; den er egentlig veldig personlig. Den handler om å finne stilen sin, hvem er jeg og…. at jeg hater å kjøpe klær. Ikke hater kanskje, men, det er sjelden jeg finner noe jeg liker. Skulle gjerne hatt en personlig shopper når det gjelder klær.

clothes

Takk for at du ser og jeg digger alle de koselige kommentarene jeg får *wink*

signatur

Tags :

shopping

Jeg har tidligere skrevet om shoppingen min og nå har jeg laget film der du kan se alle produktene. Det er ofte annerledes å se produkter i virkeligheten enn bare i nettbutikker. Jeg har fått flere henvendelser på om jeg kan lage flere filmer og om jeg kan snakke engelsk. Nå er filmen offentlig og jeg har prøvd å snakke engelsk; http://www.youtube.com/watch?v=k0eIZkLQn_o

 Spør gjerne hvis du lurer på noe, enten her, på youtube eller på mail: post@papirhobby.no.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Jeg har handlet litt scrappe-snacks! Det er det som gjør denne hobbyen så spennende; det er så utrolig mye fint og lekkert å kjøpe i denne scrappeverden. Jeg har ikke handlet mye de siste årene og hadde egentlig tenkt til å vente til høsten når nyhetene kommer inn, men svigerinnen min lurte på om jeg ville være med på tur og det sier ikke jeg nei til. Dessuten trengte jeg påfyll av pynt. Jeg har masse ark og kommer langt med det, men det er litt morsomt med pynt også. Jeg handlet mye forskjellig; måtte ha med noen ark av den nye “lemonade”-serien til Basic Grey. Den er så sommerlig og fresh i fargene. Noen klistremerker og de nye chip stickers (chipboard klistremerker) i samme serie fra BG. Noen få ark fra My Minds Eye, noen remarks-hefter (klistremerker) fra American Crafts (digger de!), clearstamps fra We R memory keepers og Basic Grey, litt bling også fra Basic Grey (ble vist mye fra Basic Grey) og søtt babypynt fra Crafty Secrets.  Så nå håper jeg på litt scrappetid fremover (har så mange ideèr..)

bikuben

signatur

Tags :

TUSEN TAKK for alle hyggelige kommentarer! Setter så pris på det. Blir så glad hver gang jeg ser en ny kommentar. Skal snart ta en ny bloggrunde og kommentere litt (er så mye fint å se i bloggverden). Igjen TUSEN TAKK!

Det har vært lite med scrapping i det siste. Noen ganger må en prioritere og og da har ikke scrappingen stått høyest. Nå er det hobbyen min og den kommer ikke til å forsvinne med det første. I morgen skal vi på tur til en scrappebutikk. Gleder meg, lenge siden jeg har handlet noe og det er flere ting jeg trenger påfyll av. Skal gi dere referat når jeg har vært der.

Scrappeplassen min bærer preg av aktivitet og her er et prosjekt jeg holder på med. Det er ikke vanlig layout, men et minialbum. Jeg aner ikke hvordan det blir og ser allerede nå at det blir annerledes enn jeg hadde tenkt; veien blir til mens du går.

prosjekt-aug

Takk for at du titter innom; setter veldig pris på det og ønsker deg flott uke.

signatur

Og jeg har vunnet en konkurranse på ScrappeMania! Jeg leverte inn “Our sweet little babygirl” til scRapp# 7 (scraplifting av Luna) og ble trukket ut som vinner. Så moro! Vant stempler fra Purple Onion.

I dag har jeg hatt koselig scrappebesøk av svigerinna mi (May Bente). Så koselig! Tusen takk May Bente! Jeg fikk ikke gjort så mye; lagde utkast til et takkekort. May Bente fikk scrappet litt. Hun er så flink og gøy å se henne prøve nye teknikker. Og jeg innrømmer det; jeg er scrappenerd. Jeg er totalt oppslukt av denne hobbyen og bruker hver ledige tid til å scrappe, blogge eller å se på nettet. Det er mye annet som skulle vært gjort først, men jeg tar det innimellom. Skulle gjort litt ute i hagen, men jeg er plaget av allergi og da er det best inne. Jeg tar vanligvis sprøyte og nå har det ikke gitt virkning. Prøver ut noen tabletter og håper det virker (det er på resept og via lege. Prøver ikke ut alle tabletter jeg finner *lol*).

Jeg har gjort noe for å få mer scrappetid; jeg har ansatt hushjelp. Hun er så flink. Putter klær i vaskemaskin (hender alt kommer ut igjen før maskinen starter), støvsuger (uten strøm), vasker med (tør)klut, rydder i skuffer og skap, tar ned klær fra tørkestativet (før klærne er tørre) osv.. Spørs om det blir noe lønn når jeg tenker etter..  Er hun ikke søt?

lillem

Tags :

Wow, I am in shock! Bree and the team over at Scrapping Across the Universe choosed me to be on their Design Team! Whee! It’s so exiting! And again; I am still in shock. And we are two norwegian girls at this Design Team (Gudrun L. is the other girl).

Jeg hadde egentlig tenkt til å scrappe i kveld, men ble litt satt ut av denne hyggelige beskjeden. Alltid moro å bli valgt ut til sånne utfordringer. Nå bruker jeg mye tid på denne hobbyen og når jeg i tillegg kan bidra til å inspirere andre personer er det ekstra spennende. Gleder meg til å ta fatt på utfordringene over @ SATU!

 

banner

Tags : ,

Jeg har fortsatt ikke landet i kveld (etter at jeg fikk beskjed om at jeg er med i design teamet til SATU) og har prøvd meg på en ATC-utfordring. ATC er Artist Trading Card (str 2,5 x 3,5 inches eller 6,4 x 8,9 cm).  Dette er mitt første ATC-kort. Har lenge hatt lyst til å starte med dette. Det er perfekt størrelse til å prøve ut nye teknikker på.

Dette kortet består av kartong med stoffark fra Love Elsie, Hambly overlay, rubons (den grønne firkanten) og hjemmelaget cernitt-pynt med teksten “create”. Nå må jeg skynde meg å poste før fristen går ut. Utfordringen hos Art Pieces var å lage en ATC som tok under 10 minutter.

utfordring311

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,

Her er noen kort jeg har laget for HobbyUtstyr.no.

Det er hovedsaklig brukt grønn Bazzill bling som kort, mønsterark fra Basic Grey Romani (Gypsy), primablomster, blomsterstempler fra Hero Arts, sommerfugler, eyelets og bånd fra Kort & Godt, jentestemplet er fra Art Stamps og teksten Dagen i dag er fra Kort & Godt. Bakgrunnen bak jenta er farget med kritt for å få en blålig farge. 

 Dagen i dagsommerkort

Har du sett noen nyheter fra CHA-messa i USA? Nyheter; nye produkter som kommer på scrappemarkedet utover høsten. Jeg har sett noe og noe imponerer. Jeg har falt helt for nyhetene til American Crafts og skulle gjerne ha bestilt alt sammen! Her er en film der de viser nye produkter fra standen sin på messa: http://www.youtube.com/watch?v=AecIeBoNeQY&eurl=http%3A%2F%2Famericancrafts%2Etypepad%2Ecom%2Fstudio%2F2009%2F07%2Fcha%2Dbooth%2Ehtml&feature=player_embedded

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,