Archive for July, 2011

Nå har det skjedd i Norge også og jeg er ikke overrasket. Foreløpig er det 92 mennesker som brutalt har mistet livet; 7 i bombeeksplosjon i Oslo og 85 i masakre på Utøya (politisk leir,  45 min fra Oslo). Jeg fordømmer handlingen og jeg fordømmer han som har gjort dette, men er ikke overrasket. Jeg har stadig sett det for meg at en mann har skytet vilt rundt seg. Dette kunne i utgangspunktet skjedd hvor som helst, men akkurat nå skjedde det i Norge og mot sosialdemokrater. 

Det er tragisk at så mange mennesker har mistet livet sitt pga. en manns mening. Det er tragisk at så mange mennesker er berørt og som har mistet sine kjære. Jeg klarer ikke å sette meg inn i det og skal kanskje være glad for det. Det er vanskelig å forstå motivasjonen til han som har utført dette. Dette viser hvor sårbare vi er og hvor “enkelt” det er å ta liv. Jeg håper ingen bygger seg opp med hat og lar dette utvikle seg. La oss heller forebygge slike handlinger og ta kontakt med medmennesker.

Et av mine favorittsitat er “Vi husker ikke dager, vi husker øyeblikk”. Jeg vet at jeg kommer til å huske 22. juli 2011 på samme måte som jeg husker 11. september 2001. Ta vare på hverandre, vi vet ikke hvor lenge vi har mulighet til det.

Mine tanker går til alle som urettmessig har mistet sine nærmeste.

Det er sommer! Eller iallefall tilsynelatende. Gresset er grønt, blomstene vokser og vi har spist jordbær. Små hverdagsgleder på regnværsdager.

Her er et prosjekt jeg har laget for Kaisercraft. Et tog i finèrplater som er dekket med mønsterark:

My family – min familie. Denne skal stå på rommet til datteren min og det er bilder av familien hennes. Hun foran, så pappa, mamma og pusen.

Produktene som er brukt er fra serien Little Toot – Kaisercraft. Bling og bokstaver er også derfra.

Takk for at du ser og håper du får en videre flott sommer.

Tags : ,

Her er en layout jeg har laget for Kaisercraft med den nye serien Blae & Ivy – sart og romantisk. Passet perfekt til et bilde vi tok av lille M i fjor – på Gulskogen gård:

Der står hun og lurer på om vi kommer etter… herlig.

Tittel: It’s the little moments that makes life big – det er de små øyeblikkene som gjør livet stort.

Alt er fra Kaisercraft, inkludert blomster, bling og chipboard.

Her er et detaljbilde.

Takk for at du ser! Og jeg som trodde sommeren hadde kommet!? Det regner igjen!

Tags : ,

Her er mine første kort med Kaisercraft. De har kommet med to nye serier nå i juli: Blae & Ivy og Little Toot.

Disse to er laget med serien Blae & Ivy. Romantisk stil i grønt, brungrått, blått og hvit.

Kortene under er laget med serien Little Toot og passer perfekt til barnebursdager og ellers for barn som liker tog, fly, båt og biler.

Takk for at du ser og det kommer mer jeg har laget for/med Kaisercraft. Samtidlig vil jeg ønske deg en riktig god sommer – endelig har sommeren kommet til Norge!

Bildet er fra verandaen og der blomster sommerfavorittene mine: Hawaiirose og Hortensia.

Tags : , , ,

Kaisercraft is up with two new lines:  Blae & Ivy and Little Toot. I love them both and have already played with the papers.

And Little Toot:

I will soon show you some cards made with Little Toot.

Tags : , ,