Archive for July, 2010

Hello everybody

This layout is my last DT-work for the challengeblog Scrap yourself. They have a new Design Team up and I didn’t reapply. And why not? Kristine (the leader) is so cute and her system is 100%, but I had to choose. I really liked to be on this team and the challenges was challenging. Maybe I will participate in the challenges.

This time it all about pet peeves. I really had to think, really hard. I even had to ask my husband. What is really annoying. Well, here’s one:

 

Title: Do you sneak in the queues? I hate it. Picture: an old one that I have borrowed. I have used one (only one) pattern paper from Rouge de Garance, glimmer mist, stamps from Tim Holtz (they are awesome!), letters from American Crafts and Basic Grey.
So; what is your pet peeve? In the meanwhile; I am trying to find myself. I feel that I have to find some inspiration inside myself (this is about my scrappy part).
Thanks and lots of love from me!

Tags : , ,

Og hvem sin onkel er det egentlig? Det er alles onkel Tor! Han er egentlig onkelen til mannen min, men alle kaller han for onkel Tor. Lille M nøyer seg med Tor, men tilgjengjeld kan hun skrike TOR! Og er veldig glad i han.

Her ser dere 2 stykk Toresen som nyter “utsikten” fra et lite hus. Dette huset har lille M fått av onkel Tor. Tusen takk Tor; det var veldig snilt. Huset ble ferdig sist fredag og nå venter lille frøkna på møbler. Hørte hun snakket i mobilen her om dagen og bestilte en container fra USA. Dette huset rommer vel 3 rom og 1 stort kjøkken (NB: ca. 1 x 1,5 meter). Frøkna er iallefall kry.

Det har ikke blitt så mye scrapping i det siste og ikke vet jeg hvor tiden har gjemt seg. Sommeren er allerede halvveis i Norge, men jeg føler at den nettopp har begynt. Jeg har iallefall oppdatert bloggen. Til og med svigermor etterlyste innlegg og da er det jo bare å oppdatere om siste nytt. Det kommer snart noe scrapperelatert.

Ønsker alle som titter innom en videre flott sommer!

Tags :

Det er ny utfodring hos Scrap that baby og her er mitt bidrag. Utfordringen er å scrappe om barnerommet; dekor på rommet eller annet minneverdig. Jeg valgte å scrappe om teltet til lille M. Hun har et eget telt med masse puter og pledd. Alltid stas å slappe av der og så koselig når vi leser bøker. Bestefaren hennes har laget stengene/konstruksjon (etter mutlig beskjed fra meg) og jeg har foreløpig lagt over meterstoff.

Tittel: in your tent/i ditt telt. Bilder av lille M i teltet (på det store bildet legger hun babyen som forøvrig har en overdimensjonert bleie). Jeg har brukt ark fra Basic Grey (bakgrunnsarket), ark og klistremerker fra Sassafras (produktene deres er så lett å leke med), glimmer mist og bokstaver fra Cosmo Criket. Alt får du kjøpt hos Steffens.

Tags : , ,

Nå er det snart klart for produkt-messe i USA og da kommer de store produsentene med mange nye produkter (og de nye vinterseriene).

I dag så jeg en sneak peek fra Tim Holtz (en av få menn i denne industrien som er aktiv innen papirhobby) og wow, dette var kult! Han kommer med en papirblokk med definerte ark for samtlige høytider gjennom året (da også USA’s nasjonaldag). Denne er ypperlig til både scrapping og kortlaging (og hva som helst innen papirhobby):

*Bildene er lånt fra bloggen til Tim Holtz og det er flere bilder av i bloggen hans.

Tags :

Jeg har laget en blomster-pinne til en venn og jeg vil vise deg hvordan jeg lagde den.

Først velger du ark, så kutter du to like lengder og bretter de som dette:

Så limer du endene sammen og du har en sirkel.

Jeg kuttet ut 3 sirkler i forskjellige størrelser og brukte sandpapir på kantene:

Limte de sammen og valgte litt pynt. Jeg satte på noen stjerner (som er kuttet ut med punch) og en liten lapp med teksten “til en venn”:

Her kan du se den sammen med blomster. Ble det ikke fint? Jeg elsker denne blomsten, perfekt for venner:

Jeg har brukt ark fra Kiki Art.

Håper du likte blomsterpinnen. Denne kan også brukes som dekorasjon til dine blomster eller kanskje ute i hagen. Hvis du lager de litt mindre, kan de også brukes som pynt på kaker (feks muffins/cupcakes).

Nå er det lørdag og det ser ut som solen vil tilbringe dagen sammen med oss. Ønsker deg og dine en flott helg!

Tags : ,

The challengeblog Scrap Yourself have a new challenge! Utfordringsbloggen Scrap Yourself har en ny utfordring. Tema er barndomsminner. Denne kan være utfordrende. Jeg valgte å scrappe en side uten bilde. Teksten er hovedsaklig hva jeg husker fra barndommen, spesielt det at jeg lekte ute i skogen, hadde store, flotte hytter (bestod av kanskje 2 planker) og fantasien var livlig.  Jeg hadde også fantasivenner som jeg  pratet med når jeg var alene. (Når jeg tenker etter er det mye jeg husker fra barnehagen.) Har du prøvd å tenke på hvor langt tilbake du husker, ditt første minne. Jeg har lest at du kan huske allerede fra 3-4 års alderen. Når man tenker tilbake er det kanskje stadig nye ting som dukker opp, som du kanskje hadde glemt. Jeg utfordrer alle til å skrive om noen barndomsminner. Tenk så moro for neste generasjon å lese om det. Og jeg garanterer at vår barndom var helt annerledes enn dagens barndom.

Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt hvit bazzill (kartong), mønsterark fra Basic Grey og Daisy D’s, notatlapper fra October Afternoon og Pink Paislee. Glansbilde med flower fairies illistruert av Cicely Mary Baker og selvfølgelig litt maling og litt glimmer mist.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommetarer. Setter veldig pris på det!

Tags : ,

I was so happy when Rouge de Garance (french producer) invited me as a VIP (guest designer) to their blog. I love their papers, bright color and fancy designs. And now they wanted me to make some layouts/projects with their products. Oh yes, of course I said yes! Thanks RdG for asking me. I got many beautiful papers and are going to make more projects.  Please visit their blog and see the cool projects and fancy papers/products: http://leblog-de-garance.blogspot.com/

Here are some of my layouts made with Rouge de Garance-papers:

Jeg ble så glad når Rouge de Garance (franske scrappeprodusent) spurte om jeg ville være VIP (gjestedesigner) for bloggen deres. Jeg liker papirene deres, fargerike og stilig design. Og nå ville de at jeg skulle lage noen layouter/prosjekter med produktene deres. Selvfølgelig sa jeg ja! Tusen takk RdG for invitasjonen. Jeg fikk mange flotte ark og det kommer flere prosjekter. Besøk gjerne bloggen deres for flere kule prosjekter og for å se de lekre arkene/produktene: http://leblog-de-garance.blogspot.com/ Over ser du noen av layoutene jeg har laget med ark fra Rouge de Garance.

Tags :

Jeg har scrappet litt igjen og her er en layout (laget for Steffens – hobbybutikk i Oslo):

Tittel: På cafè. Bilder av lille M og “momo” på cafè. Jeg har brukt ark fra October Afternoon, stickers fra Basic Grey, bokstaver fra Cosmo Cricket, blonder, svart Bazzill (kartong), distress ink og mist. Har testet ut litt teknikker og oppsett og dette ble resultatet.

Takk for at du ser og ønsker deg en flott uke!

Tags : ,

Endelig er sommeren her (i Norge) og det er deilig! Siden sist har jeg blitt 30 år og jeg trengte noen dager på å la det synke inn… ha ha! Jeg hadde en flott feiring i skogen med familie og venner. Jeg fikk mye penger og flotte gaver, og har endelig kjøpt meg sykkel (har allerede syklet noen turer).

Jeg har vært innom Steffens (hobbybutikk i Oslo) og levert layoutene jeg har laget for de. Så hvis du er i Oslo og vil se layoutene i virkeligheten har du muligheten nå. De har også fått inn nye lekre ark fra Basic Grey; 2 serier som passer til gutter og jenter.

Legger ved et bilde fra en piknik på Gulskogen gård. Flott park med flotte anlegg, dammer, påfugler og ender. På bildet ser du mannen min og lille M (og noen gakk-gakker).

Jeg er i gang med scrappingen igjen (tar på å bli 30…., neste år blir jeg 29 igjen.. ha ha).

Takk for at du tok turen innom og ønsker dere alle en flott sommer!