Archive for July, 2009

Jeg har scrappet til en utfordring hos ScrappeMania. De har en utfordring som heter ScRapp der du scraplifter (kopierer) en layout de har valgt ut. Denne gangen hadde de valgt ut Lula‘s layout og den passet til noen bilder jeg  hadde liggende. Layouten min ble litt annerledes og ikke en ren kopi, men den har likevel utgangspunkt i Lula’s side.

Jeg har brukt baksiden til et Hambly-ark (det er bronse/gull-farget), rosa ark med hjerter fra Love Elsie, mønsterark fra My Mind’s Eye (har ubevist brukt flere mønsterark fra de i det siste), blomster fra Prima og Petaloo, blader fra Wild Orchid Crafts, bokstaver fra American Crafts og Pink Paislee og en chipboard som jeg har malt og satt på bokstav og tatt på litt glitter (se detaljbildet).

 babygirl

babygirl-detalj

Tusen takk for koselig kommentarer! Det er så moro å se hva dere synes om det jeg lager og ekstra gøy hvis det kan være til inspirasjon.

signatur

Tags : , , ,

ved havet

Jeg har prøvd meg på colorblocking; utfordring på ScrappeHuset.

Det røde bakgrunnsarket er fra My Mind’s Eye (29th street market, Bright “Original”), det brune arket er også My Mind’s Eye (Bohemia, Bliss “Darling Daughter” Butterfly/Hot Pink), det blå arket er fra Creative Imaginations, pynten er klippet ut fra baksiden av dette arket og bokstavene er remark fra American Crafts.

Bildet er av lille M sin første strandtur. Stedet er Sandsletta i Holmestrand.

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Skissedilla er en utfordringsblogg med ny skisse hver uke. Kirsten/Gyda har laget skisse #17. Utgangspunktet er en rundt layout. Jeg scrapper sjelden “rundt” og måtte derfor prøve. Her er mitt bidrag. Arket er fra Fancy Pants – Kraft Kuts. Har brukt lace-ark fra KI bak bildet, klippet ut blomst fra et ark fra My Minds Eye, “gå” er bokstaver fra Basic Grey og klippet ut ramme fra mønsterark. Svarte bokstaver fra doodlebug og tags fra Jenni Bowlin. Bildet er av lille M som er ute og går i finstasen. Takk for utfordringen Kirsten og takk for at du ser.

Lære å gå

signatur

Tags :

Stempelbladet Ett trykk har månedlig utfordring på bloggen sin og juliutfordringen var stjerner og i stilen freestyle. Super utfordring (siden jeg digger både stjerner og freestyle) og dette måtte jeg prøve. Har brukt et stjernestempel fra Dasiy Bucket designs , stemplet på et ark fra Making Memories (i grønntoner). Stemplet ett trykk med rosa embossingpowder, de andre i clear/klar embossingpowder/pulver. Farget over med gul, orange og rød stempelpute og pyntet litt med glitter-thickers og ei remse med ark. Takk for at du ser.

trykkpressa juli

signatur

Tags :

I dag har vi vært en tur i barndomshjemmet mitt. Broren min eier huset/stedet og vi hentet gammelt walkie talkie-utstyr.  Vet ikke om noen bruker sånt utstyr i dag, vi brukte det for 15 år siden. Det var datidens svar på internett. Uansett; vi hentet dette utstyret og noen gamle barneklær som jeg brukte da jeg var liten og da fant vi et gammelt Polaroid-kamera! Tror det er over 30 år gammelt. Aner ikke om det er mulig å få tak i film til det lenger. Nå har jeg kommet i en alder da det er morsomt å ta vare på sånne gamle ting og tro meg, jeg prøver å begrense meg. Hvis det er mulig, tar jeg heller bilder av gamle ting enn å ta vare på det. Ypperlig annledning til å scrappe ;-)  Her ser dere bilde av meg og det “nye” kamera. Se så stort!? Dette kamera ligger nå trygt forvart til neste generasjon.

nyttkamera

Jeg har kjøpt nye sko. Har lenge sett etter nye converse-sko, men ikke funnet de rette. Disse er så nær rette som mulig, de var på salg og har den berømte stjerna (stjerna kunne gjerne vært i rosa….. kanskje jeg skal farge den rosa selv…. næh, tror ikke det). Har hatt noen av disse før og synes de er gode å gå i og et stort pluss at det er stjerne i designet, jeg digger stjerner.

 nyesko

signatur

Tags : ,

Tips ang. farging av foam-Thickers fra American Crafts.

Jeg har mange hvite, forskjellige Thickers fra American Crafts og mange av de er av foam/skum. Det er ofte jeg trenger thickers i andre farger enn de jeg har. Og da er hvite foam-thickers ypperlige å fargelegge. Jeg bruker stempelputer fra Colorbox og på eksemplet under har jeg brukt “Pigment ink (option pad) by ColorBox”. Som du ser på bildet 2 er det en lang rekke med forskjellige farger. Jeg farger bokstavene etter jeg har satt de på arket/layouten. Herlig med litt ekstra farger (men du kan evt. farge de før du setter de på arket). Jeg begynner med grunnfargen (her gul) og fortsatte med en rød farge på toppen. Pass på at du drar stempelputa og drar fargen utover. Ved bruk av disse stempelputene er det også enkelt å skyggelegge; du drar bare puten over kanten fra feks. venstre hjørne og ned mot høyre. 

Nå har jeg også endelig prøvd “Shimmerz” spritz – det gir en flott shimmer-effekt. Vanskelig å få frem på bildet og veldig lekkert in real. I alle fall for meg som elsker glitter.

p1010783

p1010787

American Crafts har søkt etter nye medlemmer til Design Teamet sitt. Tenk å være designer for AC! De har utrolig mange flotte produkter; blant annet Thickers (klistremerkebokstaver). Jeg antar at det er ekstremt mange som har søkt og det blir spennende å se hvem som er på det nye teamet.

Nå har jeg endelig laget Flickr-album. Jeg har lagt ut alle bildene av layouter som tidligere er vist her i bloggen: http://www.flickr.com/photos/40639613@N03/

Håper ellers alle som titter innom har en fin sommer.

signatur

Tags : ,

I have made a card. I was inspired by a sequin-dress (paljett-kjole) and had to try it out.  And I love stars, so the stars is dominant. The card is freestylish, lots of colors, all American Crafts-products. The green scalloped edge is like a roundabout and the stars under is sewed to the paper, all dangling around. The letters are thickers with glitters and some of the stars is colored with chalks. A really party-card. Thanks for looking.

card

 Sometimes I just feel like writing in english. I do write in norwegian most of the time and have this “google translator” so you can translate my blog to your own language. I know that some of the translating is bad, so please ask me if you have any question and if there is something you don’t understand.  Thanks again.

It’s summertime in Norway and my husband have vacation. Not much time for scrapbooking, but hopefully I will make some soon.

signatur

Tags : ,

AC is one of my favorite producer of scrapbooking-products. I love the thickers (stickers-alphabets, have a lot’s of them), love all the different pattern papers (love the colorscheme and the cool designs)  and the various embellishment. I use thickers on almost every layout I make, sometime even on the cards. I love their newest Teen- and baby-paperline. I have seen some sneakpeaks of the new products for CHA (release july 2009); and I would love to play with all the new lines. Love that there will be a lot’s of glitter, yummi. In both paper, thickers and embellishment. Can’t wait to see them in real.

Here are some of the sneak peaks from American Crafts:

signatur

Tags :

honest

Jeg har fått en koselig utfordring fra Eva Helen (http://evascrappelogg.blogspot.com/). Tusen takk Eva Helen.

Utfordringen er: 1. linke tilbake til meg i bloggen sin. 2. kopiere “honest scrap” logoen til bloggen sin. 3. skrive 10 sannheter om seg selv i bloggen sin. 4. gi utfordringen videre til minst 7 andre bloggere og liste opp og linke disse til bloggen sin.

Vel, her kommer 10 sannheter om meg: 1. Jeg elsker å scrappe (papirhobby), 2. elsker familien min, 3. drømmer ofte om å reise til andre land, 4. synes det er morsomt å se i lekebutikker, 5. er stolt over å ha født et barn, 6. er veldig glad i tantebarna mine (eldste nevøen min er som en lillebror), 7. leser sjelden bøker, men leser ofte på nettet, 8. synes det er moro å ordne i hagen (når jeg har tid), 9. finner (scrappe-)inspirasjon overalt, 10. har flere loer som har blitt plukket ut som en av favorittene til utfordringer på ScrappeHuset og er stolt av det. 

Jeg sender utfordringen videre til:

Nabon/Lene – http://www.nabonscrapbooking.com/

Aase – http://aasesfantastiskeverden.blogspot.com/

Stempelgal/Hilde – http://stempelgalsverden.blogspot.com/

Nunt – http://piquantpurls.blogspot.com/

monja/Monica – http://kreativkort.blogspot.com/

Antje – http://antjesblogg.blogspot.com/

Ingunn – larsensverden.blogspot.com/

Det var alle, kunne gjerne sendt utfordringen til flere. Lykke til dere som får utfordringen.

Her er et kort jeg har laget for Hobbyutstyr.no.  Alle produktene får du kjøpt hos de.

Jeg har brukt stempel; Little Girl fra Artstamps og ”dagen i dag” fra Kort & Godt.

Mønsterarkene er fra Basic Grey Romani 6×6 pad, blomster fra Prima med eyelets fra Kort & Godt og sommerfugler fra Kort & Godt.

Stempeltrykket er fargelagt med promarkers/copics.

 

sommerkort

Jeg har fått en utfordring fra Eva Helen. Tusen takk Eva Helen. Jeg må tenke litt på de sannhetene. Prøver å legge det ut i morgen.

 

Takk for at du ser.

 

signatur

Tags :

Vi har vært på en liten ferietur, lille M og jeg. Vi har vært noen dager hos moren min i Østfold. Lille M har kjørt tog for første gang og vi har vært mye sammen med oldemor. Vi har sett igjennom mange gamle bilder (=mange bilder å scrappe) og rett og slett hatt hyggelig familietid. Vi var også en tur på Østfoldbadet. Det var stort og fint og deilig å svømme i terapibadet. Det var ganske mye folk der da vi var der (regnværsdag) og vi (moren min og jeg) oppdaget plutselig ei jente som kavet og ikke klarte å holde hodet over vann. Jeg stupte under vann etter henne og fikk tak i henne og fikk henne over vann. Da kom heldigvis faren og tok i mot hu. Stakkars, hu var veldig redd. Tror hun var ca. 10 år. Det var så mange unger der som plasket og hoppet. Jeg trodde derfor først hun bare lekte, men da jeg så blikket hennes forstod jeg at det var alvor. Heldigvis gikk det bra.

På lørdag kom Per Ole og hentet oss. Vi tok en kjap tur til Sverige og fikk handlet litt. Her er noen amerikanske varer. Jeg har litt dilla på de, spesielt når emballasjen er fin *håpløs*.  Selv i emballasje kan jeg finne inspirasjon.

sverige

 

Dette var alt for nå. Gleder meg til jeg finner litt tid til scrapping igjen. Håper alle som titter innom har en flott sommer.

signatur

Tags :

Det har skjedd så mye i det siste og jeg har vært nødt til prioritere. Jeg brukte de første solskinnsdagene til å scrappe, etter det har vi vært mye ute i sola og nå regner det. Sist lørdag var jeg i utdrikningslag og fikk over 30 myggestikk! Ellers var det bading, god mat og hyggelig selskap. På søndag var vi i barnebursdag til Maria; hun fylte 2 år. Moro å feire disse småtassene.

Denne uka blir det mye farting og lite scrapping. Kan vise de siste publiserte bidragene til Hobbyutstyr.no.

Her har jeg brukt Bazzill bling og et mønsterark fra Basic Grey. Dinosaurusen er et stempel farget med copics/promarkers. Den dinosaurusen er så søt og har blitt en favoritt. Tittelen er skrevet og farget med copics/promarkers.

Elias 2 år

Denne ble veldig enkel, men ville bevare mønsterarket og ikke pynte så mye over. Arket er fra Basic Grey, sommerfuglene fra Kort & Godt. Tittelen er printet ut og stanset ut med Spellbinders.

Sommer i hagen

Takk for at du ser og håper du nyter sommeren.

signatur

Jeg har fått DT-pakke fra Hobbyutstyr.no. Det var bla. stempler og mønsterark/Bazzill bling. Da var det bare å sette seg ned i varmen og bli inspirert. Noe av det jeg har laget er allerede publistert i bloggen til Hobbyutstyr.no.

Posekort

Her har jeg dekorert en pose. Den er ordentlig stiv og står av seg selv, på toppen har den hvit kraftig hank. HobbyUtstyr har dessuten 15% på alle varer nå og da koster posen kun 5,95 kr! Stemplet er fra Eureka Stamps og heter “Drage med kake”. Farget med promarkers/Copics. Blomstene er et stempelsett fra Hero Arts “Printet Flowers”. Ellers er det brukt Bazzill bling i grønntoner, eyelets og bånd fra Kort & Godt.

Dagen i dag

Her har jeg prøvd å få frem sommerfølelsen (som de fleste sikkert føler nå om dagen). Stemplet “Dagen i dag” er fra Kort & Godt. Teksten er “Dagen i dag er morgen dagen du drømte om i går”. Har ellers brukt mønsterark fra Basic Grey (paperpad 6×6), blomster fra Hero Arts (som over), grønn Bazzill bling, bånd og sommerfugler fra Kort & Godt.

Dette var utfordrende og veldig moro. Jeg har laget mer og regner med at neste bidrag kommer i bloggen til HobbyUtstyr allerede i morgen.

Håper alle som titter innom har det fint i sommervarmen.

signatur

Tags :