Archive for June, 2010

Jeg ble valgt ut som kreativ sjel på forumet Scrapping.no forrige uke. Tusen takk Lisbet; det var veldig koselig og takk for flotte ord. Dette skrev Lisbet om layouten min: Jeg velger denne gangen en Lo som efran har lagen, den har satt seg helt fast i hodet mitt, den er bare lekker. Fargene er kanonfine, og mengden blir ikke for mye, det er som å se inn i et eventyr full av detaljer. Utrolig gjennomført, en klar innertier her. Og dette er layouten:

Tusen takk Lisbet!

Tags : ,

Det er ny utfordring hos Scrap that baby og denne gangen er tema baby’s favoritt ting. Det kan være ting som barnet liker, opplevelser, turer eller lignende. Her er mitt bidrag som DT:

Tittel: You like walking in the woods/ du liker å gå i skogen. Bilde av lille M og jeg på tur-orientering i Lier. Lille M elsker å gå i skogen og hun går gjerne langt og lenge. Jeg har brukt ark fra Hambly. Antique Doily og hjerte-overlay under teksten. Litt Maya mist, bokstaver fra Basic Grey og notatlapp fra October Afternoon. Jeg digger sterke farger og Hambly!

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg er gjeste-designer i utfordringsbloggen Nordsalten Hobbyklubb. Utfordringen er å bli inspirert av vann. Her er mitt bidrag:

Tittel: Kalvøya (a place in Bærum, Norway). Bilder av lille M, bestemoren hennes og puddelen Beauty. Flott sted for barn, uten biler og mye å utforske. Jeg har brukt ark fra Basic Grey, My Mind’s Eye og Webster’s Page. Ellers har jeg brukt blonder, notatlapp fra Pink Paislee og jeg blåste støv av QuicKutz-utstyret mitt og stanset ut bokstavene.

Bli med på utfordringen du også. Det er premie fra Glue Dots og fristen er 1. juli.

Takk for at du ser og ønsker deg en videre flott uke.

Tags :

Layouten min ble valgt ut som en av ukens dille på Skissedilla! Tusen takk Anette for at du valgte min layout og dette var kommentaren “Digger!!! Denne er fra Ann-Katrin. Lekre farger og artig, artig, artig tema!! Masse farger og mønster, en skikkelig prestasjon! “  Igjen tusen takk! Her er layouten:

Jeg hadde med et bidrag til en skissekonkurranse på en russisk blogg og layouten min var èn av 13 som ble vist frem på bloggen. Moro. Dette var mitt bidrag:

Begge layoutene er laget for Steffens (hobbybutikk i Oslo) og blir snart vist frem i butikken.

Neste uke er jeg gjestedesigner i en norsk utfordringsblogg – mer info kommer.

Tags : , ,

Ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er det å scrappe om steder du vil reise til. Denne passet perfekt til meg for jeg er helt syk etter å reise. Helst med fly til et annet land, så jeg kommer litt utenfor Buskerud. Ser at det er mange restplasser til syden nå og da mannen min så layouten min, lurte han på om han kanskje måtte ta et hint snart. Har kanskje snakket mye om å reise i det siste og jeg blir snart 30!

Jeg har lyst til å reise til Capri, Italia. Jeg har aldri vært i Italia før og for mange år siden så jeg noen bilder fra Capri og da ble det et mål å kanskje reise dit en engang. Her er layouten:

Tittel: Capri, Italy. May your dream come true/ kanskje drømmen din går i oppfyllelse. Bilde fra et hotell i Capri. Ser det ikke deilig ut? Jeg har brukt diverse fra Studio Calico kit “Granny’s Cupboard”, med blant annet Hambly Transparent. Elsker Hambly!

Hvor vil du helst reise? Bli med på utfordringen!

Tags : , , ,

Skissedilla kommer stadig med inspirerende og lekre skisser, og her er mitt bidrag:

Tittel: This is me/Dette er meg. Bilder av meg. Har brukt ark og die cuts fra Sassafras (de har så fargerike produkter som det er lett å leke med), bokstaver fra Cosmo Cricket, maling og glimmer mist. Layouten er laget for hobbybutikken Steffens og alle produktene kan du kjøpe der.

Her er skissen jeg har brukt:

Takk for at du ser og ønsker alle en flott søndag.

Tags : , ,

Jeg er gjestedesigner hos den svenske skissebloggen Veckans skiss denne uka. Her er mitt bidrag:

Tittel: Festdag i Norge. Bildet av lille M, mannen min og meg. Moren min har tatt bildet av oss. Har brukt ark fra Fancy Pants “My family”, svart bølgepapp, bokstaver fra Basic Grey og blonder. Layouten er laget for butikken Steffens og alle produktene kan kjøpes hos de.

Her er skissen jeg har designet og brukt:

Tags : , , ,

Jeg har snart bursdag og fyller 30 år! Det skal selvfølgelig feires og mange har spurt etter ønskeliste. Tenkte det var like greit å skrive listen på bloggen min.

  • Øverst på ønskelista står sykkel. Penger til sykkel og sykkelhjelm.
  • Penger/gavekort til turklær (sportsbutikker, vi har blitt ivrige skauvandrere og jeg trenger mer klær).
  • Jeg elsker å reise og er helt syk etter å få luft under vingene; penger/gavekort til reise.
  • Kommer ikke unna hobbyen min; penger/gavekort på scrappebutikker.
  • Er veldig glad i pynteting/bruksting fra Lene Bjerre. Særlig hvitt og blankt sølv.
  • Produkter og handkler fra Lexington og Gant (hvitt, beige, brunt og blått).
  • Jeg ønsker også opplevelser, gavekort på show, konserter osv.
  • Eller “tjenester” som polering av bilen, hjelp til å ordne porten, barnevakt osv.

Spør meg hvis du lurer på noe. Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg, setter veldig pris på det.

Tags :