Archive for June, 2009

Here’s the winner of my blogcandy; my daughter made the draw and the name was…..

 

 

 

ANASTASIJA!
Congratulations! And please send me your address and I will send the blogcandy as soon as possible.

Thank you all for joining my blogcandy and thank you all for joining my blog. There will be more blogcandies….

I dag kl. 2400 er det siste frist for å bli med på blogcandyen min. Bli en følger av denne bloggen og du er med i trekningen.

Tusen takk for alle hyggelige kommentar. Setter veldig pris på det.

signatur

 Det er veldig varmt og mange “klager”. Vi prøver å gjøre det beste ut av det og har kost oss i dag. Vi har rett og slett flyttet ut i hagen. Heldigvis er det litt skygge der og mating, skifting, lek og bading har skjedd i ute i dag.

Her er en layout jeg begynte på sist treff og nå er den ferdig. Bildet er av lille M som krabber etter kamera. Jeg har brukt Bazzill dot, Kratf Kutz fra Fancy Pants, mønsterark fra Making Memories, bokstaver fra Making Memories og American Crafts. Digger de oransje bokstavene fra AC og jeg digger selvfølgelig stjerner.

Nå kommer jeg og tar deg

Takk for at du ser og legg gjerne igjen spor.

signatur

Tags : ,

Denne har jeg laget til vintage-utfordringen på ScrappeHuset. Jeg har aldri scrappet i denne stilen, men har lenge hatt lyst til å prøve. Jeg har gått amok med brun stemlepute (distress og chalk), revet litt i arkene, brukt bølgepapp (og malt den). Jeg har til og med brukt mye blomster (noen av de er fra IKEA), eldre hjørnepunch og bånd! Ellers har jeg brukt hovedsaklig mønsterark fra Cosmo Cricket, Bazzill dot, Jenni Bowlin mini papers, og selvfølgelig thickers fra American Crafts.
Bildet er av min bestemor og bestefar, tatt 17. mai 1945 (det var en stor dag) i Askim, Østfold.

Askim 1945

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,

– det er resultatet av et hyggelig treff. Jeg var på scrappetreff i Drammen i går og det var så koselig. Tusen takk Ane-Lene for at du er den er! Og tusen takk til gjengen som satt ved samme bord som meg. Det var også utrolig hyggelig å møte igjen gamle kjente; Nabon, Mi@ og Filippa. Tusen takk til alle som bidro til nok et hyggelig treff. Jeg fikk scrappet nesten 2 sider. Skal lage ferdig den siste og legge ut bilde her.

assiden-250609-3

assiden-250609-2

assiden-250609

Mr. M er med på tur *knis*

Tusen takk Ingunn for award. Som jeg skrev tidligere, dette er min første ever. Gøy å få litt oppmerksomhet. Tusen takk!

lemonadeaward11

Jeg ønsker å gi awarden videre til:

Lene/Nabon

Ann-Christin/Lula

Ina

Linda/Salte

Dere er alle til inspirasjon.

Tags : ,

I kveld skal jeg på scrappetreff i Drammen! Blir koselig å treffe igjen gamle kjente og kanskje scrappe litt.

Her er en layout fra forrige treffet jeg var på (Steffens i Oslo, fredag 19. juni). Da jeg kom hjem oppdaget jeg at oppsettet var ganske likt en annen layout jeg har scrappet (leve livet). Til og med malingen under nederste tittel er likt plassert. Dette var helt ubevist. Tenkte på treffet at det var greit med maling under de hvite bokstavene så de var synlige. 

Bakgrunnsarket er fra American Crafts. Remsene bak bildene er kuttet ut fra et Making Memories-ark, litt resteark fra Hambly,sikksakk-remse fra Sassafras, bokstavene er Thickers (fra American Crafts) og Doodlebug, maling, pappknapper fra Love Elsie og rubons (regnbuer, skyer og sol) fra Imaginisce

Konsert

Takk for at du ser/ Thanks for looking.

Ingunn: tusen takk for award! Det er min første ever. Må tenke litt på hvem jeg skal gi den videre til. Igjen tusen takk!

Minner om blogcandyen min; bli en følger av bloggen min og du er med i trekningen.

signatur

Tags :

Sassafras kommer med nye produkter. De blir sendt ut i butikker i begynnelsen av juli 2009.  Serien heter “me likey” og er i en spennende fargetone. Jeg får assosiasjoner med 80-tallet og det minner meg om farger og uttrykk som var populært da.  Nå er 80-tallet populært i moteverden og selvfølgelig er dette aktuelt også i scrappeverden.

Hva synes du om serien?

Du kan lese mer om Sassafras her (blog).

signatur

Tags :

Ailo Gaup er et av mange forbilder for nevøen min. Jeg scrappet denne for lenge siden som en hyllest til Ailo. Synes det store bildet i midten er så stilig (har fått tilatelse av fotografen til å bruke disse bildene). Da nevøen min fylte 13 år overrasket jeg han med å møte Ailo. Jeg hadde avtalt med Ailo og vi fikk se han trene på sin private bane. Det var selvfølgelig stort for nevøen min (det var faktisk stort for meg også; stå så nære og se han ta salto med crosser).

Siden er dobbel. Har brukt ark fra Basic Grey, Karen Foster, rød Bazzill-kartong og klistrebokstaver fra Mustard Moon.

Ailo Gaup

Takk for at du ser.

signatur

Tags : ,

Alle scrappere og kortlagere har vel et ønske om å være med i et designteam for butikk, produsent eller utfordringsblogg.  Designteam lager prosjekter ut av produkter som butikken fører, produsenten produserer eller etter utfordringer som utfordringsbloggen har.

Jeg har blitt valgt ut til å være med på designteamet til Hobbyutstyr.no. Det er kjempe moro og jeg er selvfølgelig kjempe stolt. De har valgt ut 2 personer fra 26 søknader. Den andre personen er Eva Helen Møller. Gratulerer Eva!

Ja, jeg svever litt nå og gleder meg til å ta fatt på utfordringene.

signatur

Tags :

I love the life, my life and I really enjoy it. There are so many beautiful things in life, I love the tiny moments when you realize that only breating is life. When you are meeting happines, beeing with other peoples, love some smells and love the taste of food. Just living the life.

Jeg har feiret bursdagen min i 2 dager og jeg er veldig takknemlig. I går ble det rolig feiring med mann og barn. Jeg fikk et smykke og sjokoladekake (nam). På kvelden dro jeg på scrappetreff i Oslo og det var selvfølgelig veldig gøy. Fikk laget en lo. I dag (lørdag) har jeg feriet sammen med familie. Det er 4 barn under 4 år i familien og de klarer å lage liv. Lille M synes det var så stas med besøk. Jeg tror alle koste seg med god mat, kaker og gelè. Og det er på sånne dager som iallefall jeg er takknemlig for at jeg lever og får oppleve sånn gledelige øyeblikk. Og ikke minst se glede gjennom barns øyne og prøve å være med i deres verden. Det er fasinerende.

Jeg har oppdatert blogcandyen min. Fristen for å være med er 29. juni kl. 2400. Håper du vil være med.

Legger ved et bilde fra et sted nær barndomshjemmet mitt. Vi var en liten tur der på tirsdag og det er så stille og rolig der.

hajern

signatur

Tags :

blogcandy

blogcandy11

Vil du vinne denne blogcandyen? Alt du trenger å gjøre er å bli en følger av bloggen min (“join this site” på høyre side), skrive en kommentar i dette innlegget og skrive om det i din blogg.

Here’s a update about the blogcandy; I am celebrating my birthday, my life, my blog have 200 comments, I love scrapbooking (did you know?) and so on. There are so many thing to celebrate and I want to give away a blogcandy. All you have to do is to be a follower of my blog (at “join this blog” on right side), leave a comment here and tell about it in your blog.  I will announce the winner on my blog 30th of june (all the followers joined before 30th of june have a chance to win). I will ship worldwide.

The blogcandy includes: flowers and leaves from Prima Marketing, stickers from Heidi Swapp, clear buttons from Fancy Pants, alfabeths from foofala, papers (lettersize) and stickers from K&Company.

I love to hear from you.

Tags :

Jeg har snart bursdag og det må feires. Det er faktisk mange ting jeg vil feire, men først og fremst bursdagen min. Jeg fyller det magiske tallet 29 og det uten måneder eller år i pluss eller minus (det er så mange over 30 som forblir “29”…).

Bli med på feiringen i morgen; da legger jeg ut en bursdagsRAK.

1 år

*Bilde av meg for ca. 28 år siden; klar til å utforske verden.

signatur

Tags :

Det finnes flere utfordringsblogger i scrappeverden og flere av disse er norske. Står du litt fast når det gjelder scrapping og trenger inspirasjon? Da er det ypperlig å besøke disse bloggene og kanskje prøve deg på noen av utfordringene.

Det er hovedsaklig 3 blogger: ScrappeHuset, ScrappeMania og Skissedilla.  Skissedilla er utfordringer der du skal scrappe etter en skisse. ScrappeMania har ScRapp (scraplifting) og “et lite ord” (et ord som skal være med på loen), ScrappeHuset har utfordringer i forskjellige stilarter (en bestemt stil pr. måned) og utfordring fra Alt-om-gjest.

Jeg synes det er veldig lærerikt, inspirerende og morsomt med utfordringer. Har likt utfordringene på ScrappeHuset. Målet mitt i år var å teste ut forskjellige stilarter og foreløpig har ScrappeHuset hatt utfordringer i de stilartene jeg ville teste ut. Skissedilla er også moro, og heldigvis er det ganske fritt hvordan du tolker skissene. Scraplifting og ord er også utfordrende og spennende.  Og bonusen er at det ofte er premier til vinneren. Hvis du står fast er det absolutt å anbefale å teste ut disse utfordringene.

ScrappeHuset; scrapp en VINTAGE LO – frist 30.06.09 og utfordring fra Janhild – frist 15.08.09.

ScrappeMania; ScRapp #6 – frist 30.06.09

Skissedilla; skisse – frist 21.juni kl. 2200.

Legger ved et bilde jeg tok sist helg. Vi var på hyttetur og dette er utsikten fra hytta. All Norwegian nature! Virkelig sommeridyll.

Sommeridyll1

signatur

Tags :

Jeg har fått pakke fra Frantic Stamper i USA. Topp service fra butikken og det tok kun få dager over dammen. Du bestiller på “gamlemåten” ved å skrive liste over det du skal ha (klipp og lim inn i bestillingskjema) og maile til butikken. Det enkleste er å betale via PayPal, evt. må du fakse kredittkort-informasjon. Jeg bestilte mest verktøy; den populære Doily Lace punchen fra Martha Stewart, Fiskar-puncher, thickers fra American Crafts, noen clearstamps, blader fra Prima, Glimmer Mist, blomster, pearls, Smooch (gleder meg til å teste ut den), knapper og embossing “Zing” fra American Crafts. Gleder meg til å teste ut alt dette. Akkurat nå er det så mye som skjer her hjemme og da blir det liten scrappetid. Skulle egentlig på scrappetreff i dag, men det måtte dessverre vike. Skal på treff på fredag, på Steffens i Oslo. Det blir moro og gleder meg til å se igjen gamle kjente.

Frantic Stamper

Ønsker alle som titter innom en videre flott uke!

signatur

Tags :

Jeg har scrappet igjen. Har prøvd meg på utfordringen til Tovetyll på Scrappehuset. Tovetyll er ei fargerik jente som scrapper freestyle. Hun har nettopp lansert sin egen papirkolleksjon full av farger. Se gjerne i bloggen hennes for inspirasjon.  Utfordringen på Scrappehuset var å scrappe i stilen freestyle;  og ordet “regnbue” skulle være inspirasjonen for denne oppgaven. Det skal være sterke, klare farger og kontraster, det er ikke lov med brunt og sort. Det skal også være mye håndskrift på LO’en. Og jeg har prøvd (digger å teste ut nye teknikker og stiler).

Leve livet

Jeg har brukt mønsterark fra Sassafras (Serendipity “Happy Place”), litt Hambly overlays, litt resteark fra American Craft og Love Elsie, Bam Pop-ramme med håndskrevet tekst, thickers, knapper, binders, klistremerker fra Basic Grey “Lime Rickey” og noen sopper klippet ut for hånd. Bildet er av lille M, ute i hagen på første sommerdag.

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Dette har vært en fantastisk helg og nydelig vær! Vi har vært mye ute og bare slappet av. Deilig.

Her er en scrappeside med meg som tar bilde i en barnedåp. Dole har tatt bilde av meg. Morsomt å ha litt situasjonsbiler og ikke bare oppstilte bilder. Det er meg i rosa topp og de som står foran meg er ei barndomsvenninne, sønnen og moren hennes. Har brukt et mønsterark fra Prima (rosa med grønn embossing på), rosa ark fra Basic Grey, malt chipboard fra Fancy Pants, bokstaver fra Doodlebug og American Crafts og diverse klistremerker fra bla. Love Elsie m.m. (Skriften under bildet ser rar ut her og helt annerledes i virkeligheten. Har skrevet med svart tusj og med hvit pen over).

On Mission

Takk for at du ser og håper du har hatt en flott helg!

signatur

Det har regnet litt i dag, og da passer det å legge ut loen “fun in the sun”. Bildene er av lille M som prøver huske for første gang (hos tante og onkel) og det var SÅ moro. Det kilte sikkert litt i magen. Jeg har brukt mønsterark fra Webster’s pages (mange av de er så dekorative i seg selv og passer perfekt til sommerbilder),  Bazzill kartong bak for å få litt dybde, eldre chipboards fra Fancy Pants, malt med dabber fra Ranger og pyntet med bånd fra May Arts, blomster fra SIA, blader fra Prima, klistremerkebokstaver fra Pink Paislee og tekstrammer fra Jenni Bowlin.

Fun In The Sun

Takk for at du ser og ønsker alle som titter innom en strålende helg!

signatur

Tags :

Her er en dobbel side jeg scrappet på treffet. Det er ikke ofte jeg ser doble sider og jeg utfordret derfor meg selv. Har brukt eldre Chatterbox-ark, eldre chipboards fra FancyPants, mønsterark under to av bildene fra 7gypsies, gul bord klippet av ark fra American Crafts, ramme fra MayaRoad, thickers fra American Crafts, hvit rubons fra Basic Grey, bokstaver fra Making Memories og doodlebug, ballongene er klippet for frihånd, chipboardene er malt med gul og grå dabber, har brukt distress og hjørnepunch på kanter. Bildene er fra vi feriet bursdagen til bestemor på Dolly Dimples og lille M fikk sin første ballong.

bursdag på Dolly

Så gøy å se at det allerede er to stykker som følger bloggen min. Ingunn Larsen var den første som registrert seg. Jeg synes det er så moro og vil derfor sende en RAK (Random Act of Kindness) til henne (Ingunn; send meg adressen din). Jeg kommer til å trekke flere rak blandt de som registrerer seg som følgere OG de som kommenterer.

Takk for at du ser.

signatur

Jeg oppdaterer stadig siden og nå har jeg laget egen butikkliste over scrappebutikker i Norge. Det har etterhvert blitt en del butikker og nettbutikker som selger papirhobby-utstyr og jeg har foreløpig ikke funnet en komplett liste over butikker. Derfor har jeg laget en selv med både nettadresser og kontaktinformasjon. Butikkene står i alfabetisk rekkefølge. Tror jeg har fått med de fleste butikkene, men gi meg gjerne beskjed hvis du mener det er noen som mangler eller det er feil informasjon (kontaktinfo er hentet fra butikkenes egne nettsider).

butikkliste1

Jeg er ikke ansatt eller sponset av noen butikker. Dette er av egen interesse og forhåpentligvis et verktøy for flere.

Har også lagt til muligheten for å følge bloggen min på høyre siden, under “join this site”. Så har du lyst til å følge bloggen min er det bare å registrer seg (må ha konto via google,  AIM, Yahoo, Netlog eller OpenID).

signatur

Tags :

Jeg har vært på scrappe-treff i dag (søndag) og det var så moro! Det er så utrolig morsomt, inspirerende og spennende å møte kjente og nye mennesker. Tusen takk til Mariann som arrangerte dette. Jeg kommer gjerne igjen (Mariann arrangerer også stortreffet i Skotselv i oktober). Og Ane Lene; det var så koselig å se deg igjen. Mona kom med butikken sin (Papir i Hjertet) og det er alltid mer spennende å se varer/produkter i virkeligheten, enn bare på nettet. Jeg kjøpte noen ark (har dilla på ark og ser så mange muligheter med ark). Og Mona; veldig hyggelig å prate med deg. Håper det gikk bra på turen din i dag.

Og jeg; jeg scrappet! Jeg utfordret meg selv til å scrappe en dobbel side…. og jeg ble ferdig! Er så stolt av meg selv *knis*. Og jeg scrappet mer.. ble ferdig med nesten 2 sider til. Og “laget” et mønsterark. Tror dette er personlig rekord. Det er utrolig givende å scrappe. Det gir meg enormt mye i glede, sosial omgang, utfordring, kreativitet og ikke minst; jeg vokser mentalt på det. Er det rart jeg elsker denne hobbyen. Og dere som ikke har vært på treff ennå; hiv dere ut i det. Dere har ikke noe å tape på det. Det er så mange flotte mennesker i scrappeverden og det er faktisk synd å ikke bli kjent med de.

Her er et bilde fra treffet (bildet er tatt når de fleste hadde dratt):

Scrappetreff

Takk til alle som var på treffet i dag, veldig koselig å hilse på dere.

signatur

Tags :