Archive for May, 2012

Jeg elsker utfordringer og  denne utfordringen var å bruke fargene gul, grå og hvit:

Bilde er av snuppa som går på steinene langs vannkanten. Vi var på Oksenøya (Bærum) sammen med “alles onkel Tor”.

Jeg lagde layouten på Grorudtreffet og storkoste meg. Brukte noen dager fordi det måtte tørke. Har lekt med gesso og lagd litt struktur.

Har brukt til washi tape og tyll sammen med gesso.

Og selvfølgelig litt maya mist og glimmer mist.

Nå er det så deilig varmt ute. Var nettopp ute og gikk tur sammen med naboen, fikk med oss solnedgangen ved et vann her og det var utrolig flott!

Takk for at du tok turen innom og kos deg i sommervarmen.

Tags :

Det gjør jeg; jeg vil ha varme nå! I mens vi venter kan jeg vise en layout jeg lagde i fjor og som kom med i Sassy Lil’ Sketches ebook (en ebok med skisser og løsninger):

Bilde er av datteren min som leker i enga. Jeg har brukt ark fra Basic Grey (gamle), blomster fra bla. Prima og Petaloo, die cuts fra Pink Paislee, litt glimmer mist, bling og glitter. Et detaljbilde:

Takk for at du ser og heldigvis har det blitt litt grønt ute!

Tags : , ,

Kaisercraft har kommet med to nye serier – Magnolia Grove og Rock Pool. Nytt nå er at de også kommer med samlepakker (= inneholder ark og klistremerkeark).

Er det ikke stilig!?

Tags :

Helgen har bestått av gode venner og årets første geocace. Vi besøkte en alltid like koselig familie og det ble etterhvert full fart. Under ser du bilde av noen i gjengen som overfaller en voksen på trampolina:

Det er alltid koselig å treffe gamle bekjente. Vi har kjent hverandre siden vi var 6 år og det er utrolig koselig å bli kjent med “etterkommerene”. Jeg føler meg så heldig som fortsatt har gode venner fra barne- og ungdomsskolen. Flere av de nære vennene mine er folk jeg har vokst opp med og det er så deilig at de fortsatt er i livet mitt. Og det er veldig koselig når gamle bekjente tar kontakt igjen og lurer på hvordan det går. Takk for en koselig familiedag!

I dag har vi vært ute og lett etter skatter (GeoCaching) og det er alltid like moro. En koselig hobby for hele familien, små og store. Vi har holdt på noen år og tar det som familietrim. Man kan kanskje kalle det nymotens orientering.

Håper du har hatt en flott helg, med eller uten familie.

Jeg er lykkelig – jeg er en glad person. Solen skinner, varmen stiger (foreløpig) og der jeg ferdes møter jeg glade mennesker. Til og med på lekeplassen kommer ukjente mennesker til meg og prater om alt og ingen ting. Dette er for meg lykke, å være omringet av mennesker som bryr seg og som byr på seg selv. Jeg lytter mer enn gjerne og lagrer det til fremtidige samtaler. Det er fasinerende at tid er det mest dyrbare vi har og vi tenker at vi har uendelig mye av det. Har du da tenkt på at når en person vier sin tid til deg er det faktisk en dyrbar gave? Husk det neste gang en person snakker med deg og for all del; husk å smil.

Nå har jeg en utfordring til deg! Tema er hverdagslykke (everyday happiness). Hva er din hverdagslykke? Er det å stå i solen og nyte stillheten? Se på havet, spise dessert/is, nyvasket hus, blomster som spirer osv.  Jeg har gitt meg selv utfordringen og funnet ut at jeg har uendelig mye hverdagslykke rundt meg. Og det fine med hverdagslykke er at det ikke behover å koste noe. Det er gratis lykke det. Legger ved et bilde som inspirasjon:

Her har jeg lånt en sykkel og syklet i full fart. Det er befriende å sykle. Nå er jeg så heldig at jeg har to velfungerende bein og det er jeg veldig glad for.

Takk for at du tok turen innom og håper du finner din hverdagslykke.

 

Tags :