Archive for May, 2011

I am back from a really nice holliday in Turkey. I have never been in Turkey before and I am sure that this is not the last time.

Jeg har vært i Tyrkia og wow! For en flott tur! Vi reiste 9 stk og bodde på hotell i Kemer med all inclusive. Det var sol og mellom 35-40 grader. Dette er virkelig noe som kan anbefales og jeg lengte allerede tilbake.

Dette var utsikten fra hotellrommet våres. I bakgrunn ser du moskeèn med supermarked rett i nærheten. Foran ser du scenen på hotellet. Til venstre ser du noen skur og der er det tyrkisk marked hver mandag.

Her fra hovedhandlegata i Kemer. DET er i Tyrkia og likevel kan du se det norske flagget. Det var utrolige mange tyrkere som kunne litt norsk her. I dette området bor det 8-900 norske mennesker.

Her er en av butikkene. Det var utrolig mye capser, t-shorter, vesker og annet; alt fake. Og du må alltid prute. Når de hører at du er norsk vet de at du har mer penger enn de og de gir deg en høy pris. Den ene dagen pratet jeg litt fransk for å gi inntrykk av at jeg ikke var norsk. Det gikk frem til en butikkselger pratet flytende fransk.

Her er inngangen til hotellet. Vi lå på Viking Star & Spa. Et flott hotell med spa, frisør, doktor, treningsrom, kids club, basseng (of course, det er et must i 40 grader), masse mat hele dagen, hyggelige ansatte, rett og slett veldig bra.

All inclusive: inkl. mat og drikke. Mat til faste måltider og drikke (inkl. akohol) fra baren. Noen gratis aktiviteter for barn, kveldsshow, gratis buss til stranda (lå ca. 3km unna) med gratis solsenger og drikke.

Tusen takk til mamma som dro med hele familien på ferie. Vi har hatt en flott tur med mange flott minner. Datteren vår har vokst veldig på turen og fått mye selvtillit.

Tags : ,

Her finner du inspirasjon til bordkort. Bordkortene er laget for Andrine & Marens Landhandleri og jeg har brukt produkter som de selger i sin nettbutikk.

Her har jeg brukt washitape under et mønsterark fra My Mind’s Eye. Knapp og pyntenål:

Her har jeg brukt mønsterark (avrundet hjørner med hjørnepunch), rosa washitape og blomst:

Nå er det snart 17.mai! Hurra! Har brukt washitape og bomullsbånd i rødt, hvitt og blått:

Her har jeg brukt washitape, kleshenger fra Tim Holtz og kjole designet av meg.. he he:

Her er en clean & simple variant med to forskjellige washitape:

Washitape er perfekt for bordkort. Det gir litt detaljer samtidig som det er veldig enkelt. Bare å tape på.

Bordkortene er laget med tanke på tema bryllup, konfirmasjon og nasjonaldagen.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Forumet CasaKreativ har en månedskonkurranse der du skal løse 3 forskjellige oppgaver og jeg fant i april. Tusen takk til alle som stemte på meg.

Her er mine bidrag:

Oppgave 1 var en skisse designet av Lene:

Tittel: bake kanelboller. Bilde av datteren min. Har brukt glimmer mist, sjablong, ark fra October Afternoon og Sassafras og litt pynt fra Sassafras.

Oppgave 2 var en scraplift av “Lenemor” i en nydelig Steampunk-stil. Jeg valgte å følge stilen og bruke litt farger:

Tittel: helt nure (Nure fra “Linus i svingen” som går med sykkelhjelm hele tiden). Bilde av datteren min som leker i en vanndam.  Jeg har brukt mye glimmer mist, blomster, knapper, pynt fra diverse, en metall-brosje. Akr fra Prima, My mind’s eye og Studio Calico.

Oppgave 3 var å bruke tittelen eller deler av tittelen “Den første løvetann”:

Tittel: Den første høsttur. Bilde av datteren min i skogen der vi bor. Jeg har brukt mye glimmer mist (bakgrunn er et hvit ark sprayet med glimmer mist), mange blomster fra diverse leverandører, bling og litt resteark. Bokstavene er fra American Crafts, Jenni Bowlin og My little shoebox.

Igjen tusen takk til de som stemte på mine bidrag. Og er det noen som ser at jeg har dilla på glimmer mist (vannfarge med shimmer på spruteflasker)?

Takk for at du ser.

Tags : ,

I går, torsdag 5. mai åpnet den nye hobbybutikken Hobbykunst i Vestby. De har en stor avdeling med utstyr til scrapping og kortlaging. Koselig å møte så mange kjente og ikke minst det å se så mange flotte produkter (og flott gjeng som har bidrat til denne butikken).

Kl. 1800 åpnet butikken og Hege sørget for praktisk informasjon før kundene kunne gå inn:

Her er karusellen innerst i lokalet, stablet med mange flotte trekningspremier:

Her er noen av mange flotte produkter i butikken, dette er produkter fra Kaisercraft:

Her står jeg og holder demo i Steampunk:

Moro at så mange ville se på. Her har jeg startet med klinet mitt:

Og her er jeg i spraymodus og litt fokusert. Work in progress:

Det er så utrolig moro å holde demo og gøy å se at flere ble inspirert til å prøve stilen steampunk. Tusen takk til Hobbykunst for at jeg fikk holde demo og tusen takk til Silje som tok bilder under demoen.

Jeg skal holde samme demo i morgen lørdag hos Hobbykunst kl. 1400. Velkommen!

Jeg holder gjerne demo på forespørsel og lager opplegg etter ønske. Kanskje dere er en venninnegjeng som vil ha kreativt innspill på en hobbykveld eller kanskje du som butikkeier vil promotere noen produkter – ta kontakt på post@papirhobby.no

Tags : ,

Woho, I am so excited! I made it to round 2 at Kaiserraft Design team call. That means that they will send me some produts, I will make something with that and they will choose the final 12 members for the design team. Oh, I would love to be part of this team. I love their products more and more. I saw the new line Chanteuse at my LSS today and wow! Love it. It’s actually a lot of things I love.

Well, here’s the list with the 25 finalists WITH my name:

I kveld har jeg holdt demo hos Hobbykunst i Vestby og det var moro. Jeg elsker å prate om hobbyen min og vise tips/idèer/teknikker. Jeg legger ut bilder i morgen. Nå er det natta.

Tags : ,

Hobbykunst i Vestby åpner i morgen kl. 1800 og det blir spennende! Jeg har vært i lokalene og dette blir stort, med masse scrappevarer.

Jeg skal holde demo i Steampunk, i morgen kl. 2030 og på lørdag kl. 1400. For program se her.

Kanskje vi ses? Si gjerne hei hvis du ser meg.

Tags :

Jeg digger å bruke washi-tape på prosjektene mine og her er en layout jeg har laget for Andrine & Marens Landhandleri:

Tittel: Smake sjade/taste chocolate. Bilde av datteren min som fylte vognen sin med sjokolade (dette var en av de første gangen hun spiste sjokolade).

Jeg har brukt washi-tape fra Andrine & Maren, ark fra October Afternoon og KI Memories, gult bånd, sommerfugler fra Jennie Bowlin, fjær, bokstaver fra American Craft og tekstrammer fra October Afternoon.

Her ser du noen detaljer av Washi-tapen (rosa og gul tekstiltape og vanlig washi med hjerter på):

Nå har Andrine & Maren fått inn ennå flere kule Washi-tape, sjekk ut nettbutikken deres.

Tags : ,

Wow, they have released new products at Kaisercraft and wow; I would love to play with them. Check this out:

The new party animals. I would love to join this party.

Some mini clear stamps:

And the second line is Chapter one:

Look at these beautiful papers:

Rubons:

I really hope that some Norwegian stores will take in these collections. So, what do you think?

Tags :

Jeg har scrappet et kort etter skisse hos So cute og her er mitt bidrag:

Her er skissen jeg har brukt:

Tittel: Friends 4E/Venner for alltid. Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, kraftkartong fra Bazzill, glimmer mist, chalk ink, bling fra Kaisercraft, bokstaver fra American Crafts og Cosmo Cricket og litt glitter.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Papiravisen har en utfordring med cluster-stil. Jeg ser at jeg ofte scrapper i klynge og her er mitt bidrag:

Tittel: Me – life changig/meg – livsforandring. Bildet av meg. Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, glimmer mist, maling, glitter, ramme fra Maya Road, bokstaver fra American Craft, stjernepunch. Hjertet er fra emballasjen til Kaisercraft.

Og bak denne er det selvføgelig en historie. I september 2010 fikk jeg endelig inspirasjon til å forandre livet mitt og bildet er tatt denne dagen. Siden da har jeg lagt om kostholdet, prøver å trene flere ganger i uka OG jeg har gått ned 10 kg. Jeg er selvfølgelig stolt og har bevist for meg selv at det er mulig. Nå er det bare å jobbe av seg 10 kg til og de sitter godt. Det er bare å være optimist, he he.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

Scrappekammeret har en utfordring der alt er tillatt. Natrulig nok har det kommet inn mange bidrag og noen ganger er det deilig å scrappe helt uten regler. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt bok fra Kaisercraft, washitape, glimmer mist, bokstaver fra American Craft og litt pynt fra Jennie Bowlin.

Her er boka som jeg har dekorert:

Forsiden har jeg dekket med kartong (pass på at du har lim ut i kantene), jobb med sandpapir på kantene. Så fant jeg frem en heklet duk/lapp fra Kaisercraft og sprayet på med glimmer mist. Jeg har brukt 3 forskjellige nyanser for å få litt liv.

Det er 3 hull i boken og her har jeg brukt en rund fil:

Hullet blir sånn (viktig at du jobber litt med filen for å få best resultat):

Så dekorerte jeg forsiden og tredde i bånd. Jeg har brukt 3 forskjellige og da er det greit med litt hjelp fra filen:

Takk for at du ser.

Tags : ,

Det er mye bryllup for tiden og mange har fått med seg bryllupet i Storbritania. Jeg har laget et kort og bordkort i samme stil. Kortet kan brukes som invitasjon, takkekort eller som kort til brudeparet:

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, kraftkartong fra Bazzill, bånd med teksten “always and forever”, distress-ink, sommerfugl-punch og bling fra Kaisercraft. Det lille kortet er bordkort og du kan skrive navn rett på kortet eller på en hvit lapp.

Sukkersött har en utfordring nå med bruk av sommerfugler og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser.

Tags : , ,

 Jeg har scrappet til Skissedilla og her er mitt bidrag:

Her er skissen jeg har brukt,  laget av Lene:

Tittel: Minner, søstre (Memories, sisters). Bildet av moren min og tanten min. Synes bildet er så fint og det er fra 1950-tallet.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, bord-puncher, bling fra prima, metallpynt fra Tim Holtz, keramikk-blomst fra Melissa Frances, knapper, distress-maling, bokstaver fra Webster’s page og litt glitter.

Takk for at du ser.

Tags : ,