Archive for May, 2010

Det er mange flotte utfordringsblogger i hele verden og nå har jeg prøvd meg på en skisse på en utfordringsblogg i Russland; Art Ugolok. Her  er mitt bidrag:

Tittel: Lykke er å huske. Bilder av lille søte M. Endelig litt sommer og da vil hun huske. Jeg har brukt ark fra Fancy Pants (Rusted Sun og My Family), blomst, maling, litt mist, bokstaver fra Cosmo Cricket og Basic Grey. Alle produktene kan du kjøpe hos Steffens.

Jeg ble så glad da Siv (hun som driver Steffens) spurte om jeg ville lage noen layouter for butikken hennes. Selvfølgelig sa jeg ja. Tusen takk Siv! Og nå har jeg hilst på Ida som jobber på Steffens og hun er så søt og koselig.

Her er skissen jeg har brukt:

Ønsker alle en flott uke.

Tags : , , ,

Det er en ny utfordring hos Scrap Yourself og denne gangen er tema “If I could turn back time/hvis jeg kunne skru tiden tilbake”. Her er mitt bidrag:

Tittel: “If I could turn back time, I would see you again/Hvis jeg kunne skru tiden tilbake, ville jeg se deg igjen”. Bildet er av meg og pappa da jeg kom hjem fra språkreise i England (1993). Han døde i 2004 og jeg savner han (hele familien savner han).

Jeg har brukt Joyland-kit fra Studio Calico, litt maling og litt stjerner. Det er flere ting på layout’en som minner meg om pappa og tittelen er bevist vanskelig å lese for å understreke at jeg ikke kan skru tiden tilbake.

Det kommer snart flere layouter (har endelig scrappet litt igjen).

Takk for at du ser og kanskje du vil scrappe en layout om å skru tiden tilbake. Husk å legg igjen kommentar hos Scrap Yourself.

Tags : ,

og det kiler i nesa! Endelig litt varme og sol på kroppen. I løpet av siste uken har det blitt veldig grønt (trær, gress) her vi bor. Deilig å se at sommeren nærmer seg og at solen velger å være litt lengre sammen med oss for hver dag. Men det er selvfølgelig ikke bare glede; jeg har pollenallergi og den blomstrer for fullt nå. Akkurat nå er vi inne i den kraftigeste perioden. Heldigvis finnes det håp. Jeg tar sprøyter 2 ganger i sesongen (mars og juni) og slipper unna store plager. Kroppen reagerer moderat når det er kraftig spredning, med lett kløe i nese og øyer. Det er mange som ikke vet om sprøyte-alternativet og det anbefales hvis du har kraftige allergiplager. Middelet heter Kenacort og fastlege/legekontor hjelper deg med det praktiske.

Her er et bilde jeg har tatt i kveld, bjørk med skudd. Har et elsk-hat-forhold til dette treet:

Jeg har ikke scrappet så mye i det siste, men håper jeg snart får litt tid til å pusle litt. Jeg skal være gjestedesigner på minst 2 blogger i juni og flere ting skjer (er ikke ute etter å få deg nysgjerrig.. he he). Ønsker alle som titter innom en flott og fargerikg vår!

Gratulerer med dagen Norge! I dag har vi feiret Norge og det er nå 196 år siden grunnloven ble til. Vi feiret dagen i Askim (Østfold) sammen med moren min. Det var stor stas for lille M; vi har sett på barnetoget, borgertoget og russetoget. Og hun har selvfølgelig spist is!

Håper alle har hatt en fin feiring! Her er lille M i folkeparken i Askim (hun har på seg strikket Vestfold-bunad):

Tags :

Her er mitt første DT-bidrag til utfordringsbloggen Scrap Yourself. Utfordringen er å scrappe om minst 3 ting du må ha hver dag. Det første jeg tenkte på var luft, mat og familien min. Men det er jo en selvfølge og kanskje litt kjedelig å scrappe? Jeg har prøvd å fokusere på ting; melk, tannbørste og tid/klokke:

Dette er en av mine få layouter i lettersize (mindre enn jeg vanligvis scrapper). Har prøvd å få frem litt journaling-/dagbok-preg. Har brukt ark fra Hambly, My Little Shoebox, October Afternoon og KI memories og ellers mye håndskrift.

Hva må du ha hver dag? Bli med på utfordringen og legg igjen link i kommentarfeltet hos Scrap Yourself!

Tags :

Layouten min ble valgt ut som en av favorittene på Skissedilla!  Carrin valgte min og dette sier hun:  “Det slo meg her hvor utrolig effektfullt det ble med brun mist mot turkis bakgrunn! Men sjekk så herlig da.Ellers er bildet helt nydelig. det kommer så fint i fokus med sine lyse toner. Takk for masse inspirasjon Ann-Katrin.” Her er layouten:

Tusen takk Carrin og tusen takk for flott utfordringsblogg. Alltid moro å leke med skissene deres!

Tags :

Jeg digger Skissedilla! Og jeg digger Studio Calico. Miss you Anna!

Lieber Anna. Verpassen Sie und hoffe, alles ist gut mit Ihnen. Hoffe, es ist in Ordnung, dass ich ein Bild von dir Schrott. Miss dich, süßes Mädchen.

Tittel: She loves Elvis. Bildet av Anna, mannen hennes, Elvis og en venn. Anna er ei jente fra Tyskland som jeg tilfeldigvis ble kjent med i Geiranger (Norge). Da jeg var 14 år dro jeg og besøkte henne og i fjor giftet hun seg. Jeg var faktisk invitert, men fikk ikke dratt. Har et mål om å besøke henne igjen.

Jeg har brukt Studio Calico-kit; ark fra Studio Calico, Bazzill og Core’dinations. Maling, maya mist, rammer fra K&Company, bokstaver fra Cosmo Cricket og Sassafras og stjerne-punch.

Her er skissen, designet av Brit:

Takk for at du ser!

Tags : ,

Utfordringsbloggen Skissedilla har kommet med en herlig skisse og jeg måtte prøve den. Her er mitt bidrag:

Tittel: Life is like a carousel, remember to enjoy the ride (= livet er som en karusell, husk å nyt turen). Bildet er av lille M, veldig alvorlig og søt. Jeg har brukt produkter fra Studio Calico-kit (dette er det første kit’et jeg har fått fra de og nå har jeg endelig fått testet det ut); ark fra Studio Calico, Basic Grey, rubons fra Studio Calico, bokstaver fra Sassafras og Cosmo Cricket, litt maling og Maya Mist.

Her er skissen jeg har brukt:

Denne helgen har vi vært mye ute og bare kost oss. På lørdag syklet vi i Drammen. Har investert i sykkel-vogn og lille M storkoste seg. Her sitter hun fornøyd med hjelm OG bamse (jeg har arvet en sykkel fra svigerinna mi; tusen takk Maya!).

Her er vi på vei over Ypsilon bru i Drammen:

I dag har vi vært på Konnerud (Drammen) og sett på de gamle gruvene. Historien om gruvene går helt tilbake til 1600-tallet. Storhetstiden var på 1700- og 1800-tallet. De hentet ut blant annet malm for sølv-, bly- og kobberutvinning og leverte store mengder til Eidfoss verk. Her er vi på Konnerudkollen med utsikt over Drammen (dette er på toppen ved gruvene):

Her sitter vi ved gruve-museumet (vaskeriet) med utsikt over Drammen i bakgrunn. Godt med lunsj:

Håper du har hatt en fin helg og ønsker deg en flott uke!

Tags : , , ,

Her er et bidrag jeg hadde med i konkurransen på Minneriket (Grand Prix). Tittelen skulle være Viva la Diva (etter en av Israels MGP-bidrag) og hva er vel bedre enn å scrappe scrappe-jenter!?

Tittel: Viva la DIVA (= lenge leve divaene (tror jeg)). Bildet er fra siste treffet på Grorud (Oslo).  Jeg har brukt ark/produkter fra My Little Shoebox. Produktene deres er så herlige og fargerike. Har brukt noen puncher fra EK success og Martha Stewart, litt glitter og “Viva la” er skrevet for hånd og klippet ut.

Ønsker alle som titter innom en solfylt helg!

Tags : ,

The winner of my Kiki Arts BLOG HOP-SCOTCH is….

picked by random.org and that is Karinna!

Congrats Karinna. You won the sweet Hello Kitty and fine Norwegian choclate! Send your address and you will get your prize.

Thank you all for lovely comments.

Vinneren er Karinna! Send meg adressen din og du vil få premien din.

Tusen takk for alle søte kommentarer.

Tags :

Utfordringsbloggen Scrap that baby har en ny utfordring og nå er det på tide å scrappe påske-bildene. Eneste kravet er at barnet på bildene er under 4 år. Fristen er 13. mai og du må huske å legge inn link hos Scrap that baby. Her er mitt DT-bidrag:

Tittel: Påske godt. Bilde av lille M som koser seg med påske-egget fra tante m/familie. Jeg har brukt ark fra My Little Yellow Bicycle, Kaiser Craft og Best Creations. Ellers har jeg brukt maling, bokstaver fra American Crafts og Basic Grey, notat-ark fra My little shoebox, stjerne- og sommerfugl-punch.

*Dette er en av layoutene jeg hadde med på Minneriket Grand Prix*

Takk for at tok turen innom bloggen min og tusen takk for alle koselige kommentarer!

Tags : , ,

This chocolate can be yours, just leave a comment in my Kiki Art blog hop (today may 3rd is the last day).

Denne sjokoladen kan bli din, bare legg igjen en kommentar i min Kiki Art blogg hopp (i dag 3. mai er siste dagen).

Tags : , ,

Hei!

Du har kanskje sett Ed Hardy? Stilig design som ser ut som tatoveringer. Jeg fant noen klistremerker fra Ed Hardy som egentlig er “clingbling”, beregnet til bilen på for eksempel bensin-lokket. Og nå har jeg brukt det på kort! Synes det er litt stilig og det blir litt rocka. Her er kortet:

Jeg har brukt klistremerke fra Ed Hardy, bakgrunnen med Ed Hardy-logoen er fra emballasjen, bling fra Zva, Bazzill, ark fra Fancy Pants, Hambly, Jenni Bowlin og Love Elsie, “Best wishes” er fra Craftwork cards.

Er med på utfordringer til Scrappekammeret (utfordring #6 skisse), Crafty Catz (challenge #30 spots), Quixotic Challenges  (challenge #23 How distressing),

Her er noen produkter fra Ed Hardy; bleier og suttekopp (bildene er lånt fra edhardyairfresh.com):

Takk for at du tok turen innom!

Tags : , ,

Jeg har vært med på en konkurranse på det norske forumet Minneriket. Det var en lagkonkurranse med 9 grupper á 4 personer. Jeg var på en hyggelig gruppe sammen med Trude Julie, Kathrine og annm. Tema for konkurransen har vært Melodi Grand Prix (siden Norge skal arrangere det nå i mai) og oppgavene har vært utfra kjente og ukjente GP-bidrag. Legger ved 2 av layoutene jeg har hatt med:

 

Tittel: sommer = vann. Bilder av mannen min, svigerfar og svoger på båttur på Bandak (Telemark). Har brukt Bazzill, litt maling, ark fra Graphic45, Daisy D’s, Fancy Pants og Creative Imaginations, bånd, bokstaver fra American Crafts.

Tittel: ut på nye eventyr. Lille M på tur ved Haug kirke i Hokksund. Har brukt ark fra Webster’s Pages, Bo Bunny, Jenni Bowlin, My Mind’s Eye, bokstaver fra Bella (disse er malt med diverse), American Crafts og Jenni Bowlin, litt bånd og papirblonder fra Papir i Hjertet og lekre bling fra Zva.

Takk for at du ser!

Tags : , , ,