Archive for April, 2012

Fine & Sunny Collection er en ny, fargerik og herlig serie fra Kaisercraft. Mange herlige detaljer som passer flott med barnslige sommerminner.

Alt på layouten er fra Kaisercraft (+ spray fra MayaMist).

Takk for at du ser!

Tags :

Jeg har laget et sommerfuglkort med bruk av washitape (fåes hos Andrine & Marens Landhandleri). Jeg har blitt inspirert av dette bildet:

Og lagde dette kortet:

Her kan du se hvordan jeg lagde kortet:

Først tegnet jeg opp et tre på et mønsterark og klipte ut dette. Klippet ut øverste delen av en stor sirkel som
danner bakken.

Jeg valgte forskjellige washi taper som jeg ville stanse ut sommerfugler av og dro taperemser
på et kartongark.

Stanseren jeg har brukt kommer fra Martha Stewart. Jeg har tatt to
remser med tape pga. størrelsen på sommerfuglen.

Jeg danderte sommerfuglene der jeg ville ha de for å se når det ble nok med sommerfugler (PS: blir aldri nok, her blir
det stilig med lag-på-lag).

Så er det bare å lime det på kortet. Jeg har brukt 3D-puter på treet for å løfte litt
opp fra kortet og gi det litt dimensjon.

Et godt tips når du bruker sommerfugler i papirprosjekter er å brette vingene
litt opp for å få litt effekt.
Washitape og blomster får du kjøpt hos  Andrine & Marens Landhandleri.

Takk for at du ser!

Tags : , ,

Gjett om jeg ble overrasket på Grorudtreffet! Linda (arrangøren) har valgt å starte en vandrepokal på Grorudtreffet. Som hun sier selv: “Oscar er en vandrende mann som kan dukke opp for den minste ting. Det kan være
et wow prosjekt som er laget, en person som har utmerket seg, en som har vært veldig hjelpsom, osv”.  Videre skriver hun “Denne gangen var valget veldig lett. I år etter år har denne damen spredd latter, gode ord og handliger som vi alle har fått glede av. Hun er omsorgsfull, humørspreder, ærlig, til stor inspirasjon for oss alle, dyktig scrapper, rett og slett et herlig menneske. Grorudtreffet er ikke det samme uten denne damen.
Tusen takk for at du er den du er.”

Er det rart jeg svever? Tusen, tusen takk for utrolig flotte ord Linda. Jeg blir både rørt og selvfølgelig veldig stolt. Jeg elsker å glede andre og synes det er supermorsomt når folk ler av meg. Dette gir meg enormt med energi.

Jeg ble selvfølgelig veldig rørt da Linda sa navnet mitt og her har hun tatt bilde av meg like etter jeg desperat prøvde å tørke bort tårene:

Her er noen tilbakemeldinger jeg fått:

Oscarstatueten er deg vel fortjent vennen. Kos å dele bord med deg. Stor klem (Line)

Takk til deg som er så tøff og deler så mye – både av deg selv og scrappeting :) (Mona)

Du fortjente den virkelig Ann-Katrin. Du er en så herlig person. Alltid livlig å være på treff med deg. klem til deg:) (Tove)

Treffet hadde ikke vært det samme uten deg Ann-Katrin, du rørte oss både med ord og handling. Vi gråt med deg ♥ (Lisbet)

Vel fortjent Oscar til ei flott jente ♥ (Anne Gro)

Den fortjente du virkelig Ann-Katrin, super koselig å dele bord med deg. Blir ikke det samme uten deg, gleder meg til neste treff:-) Klem (Monica)

Som de andre her sier – takk for at du deler, og du fortjener virkelig en oppmerksomhet!! (Grete)

Ingen like verdige som du! Du er ei herlig jente som gir så mye av deg selv og Grorudtreffet vil aldri være komplett om ikke du også er der! Stolt av deg ♥ (Ann-Cathrin)

Vel fortjent.Du er en stor inspirasjon Ann-Katrin. (Aina)

Den er så fortjent, du er helt unik. Alltid til stor inspirasjon og deler villig din kunnskap med andre. (Linda)

Verdig vinner. Personligheten din er 151% herlig. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på deg.
hva skal man si – ingen over – ingen ved siden av… (Pelle)

Du jo bare aller aller best og absolutt en verdig vinner, Ann-Katrin *klem* (Nina)

Har ikke fått med meg prisutdelinga, men hadde applaudert høyt og med trampeklapp om jeg hadde sett den. Du er virkelig ei dame som byr på seg selv, og man må jo bare like deg tvers igjennom! (Linn)

Velfortjent vinner :) (Randa)

 

Tusen takk for utrolig flotte kommentarer. Jeg vurderer å begynne med AJ og gjett om disse skal inn i den boka. Fra nå kan det bare gå oppover.

 

Tags : ,

Jeg prøver fortsatt å lande etter helgen, men det er ikke lett. Jeg svever av lykkerus! Jeg har vært på årets scrappetreff i Oslo og har hatt det så koselig. Det var over 80 damer (og 2 feminine menn) som boltret seg til med alt av tenkelig utstyr. Tross så mange mennesker samlet var det en rolig atmosfære og det vriket som samtlige koste seg og hadde det hyggelig. Tusen takk kjære Linda for at du arrangerer et så flott og gjennomført treff. Dette kan du være stolt av! Her ser dere Linda i aktivitet på scenen:

Jeg valgte å fokusere på det sosiale denne gangen og hadde ikke noe krav til prosjekter jeg måtte lage. Og for en herlig gjeng! Både de jeg satt sammen med, de rundt meg og de “nye” jeg ble kjent med. Karianne: tusen takk for smurfeesken. Tove: tusen takk for stemplet. Lisbet: tusen takk for stjernearket og tusen takk til alle dere andre som villig slo av en prat. Er det rart jeg trives på Grorud.

Det har blitt en tradisjon at jeg “show’er” på scenen. Nå hadde jeg ikke tenkt å gjøre så mye ut av det denne gangen og det er veldig hyggelig når flere spør om jeg skal opp på scenen. Jeg valgte å være meg selv og fortelle noen “enkle” ord. Det var både emosjonelt og godt. Det er utrolig hyggelig at folk satte pris på dette; folk har kommet til meg i ettertid og sendt meg meldinger og fortalt hvor mye de satte pris på det jeg fortalte om.

Vi har etterhvert blitt en fast gjeng som deler bord. Her sitter latteren løst og gullkorn kommer stadig. Rett og slett en avslappet  stemning og ingen tar seg selv høytidelig.

Her er hele gjengen samlet, søndag formiddag og da er det lov å se trøtt ut etter så mange latterkuler:

Hvem sa at vi tar oss selv høytidelig? Ikke denne gjengen. Digger dere!

Jeg har fått utrolig mye ros, flotte kommentarer og mye glede denne helgen. Jeg var så heldig å vinne en oscar (vandrepokal), som den første i Groruds historie og dette er veldig stort! Jeg forteller mer om det i morgen.

Tusen takk alle flotte hobbymennesker! (Hilsen hu som svever videre……)

 

Tags : , ,

Det kommer stadig nyheter på scrappemarkedet og her er noen.

Kaisercraft har kommet med to nye serier og den ene heter Fine & Sunny:

Og her er Charlottes Dream:

Disse er virkelig må-ha! Nye fargesterke Dylusions spray fra Dyan  Reaveley. Disse får du tak i hos Andrine & Marens Landhandleri:

 

Og de har fått inn mange nye uberkule washi tape med blomster, flasker og uttallige friske farger, sjekk ut nyheter her: http://www.anma.no/index.php?option=com_virtuemart&category_id=36&page=shop.browse&Itemid=64&limit=20&limitstart=40

(Bildene er lånt fra ANMA.no)

Tags : , ,

Anyone who knows me knows that I like to make a mess when I create. This is one of my messy projects. A book from Kaisercraft, for all my ideas:

I have used a lot of Glimmer Glam from Tattered Angels. Love it, love glam. Need more bottles!

I have used a lot of distress stain on the die cuts robot and gears:

And of course; a sparkle bling in the middle of the gear. All products, including the stamps are from Kaisercraft.

Thanks for looking and thanks for all the lovely comments!

 

Tags :