Archive for April, 2011

Another take on Kaisercraft april sketch #2

Here is the sketch:

Tittel: Still playing/Leker fortsatt. Bilde av meg tatt i mars 2011.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, gammelt noteark, kraftkartong fra Bazzill, washitape, litt stempelblekk, stjerne- og kantpunch, bord fra Crate paper, duk fra Kaisercraft, fimoplate jeg har laget selv, bånd og bokstaver fra America Crafts.

*flere detaljbilder kommer.

Tags :

I have used one of the april-sketch from Kaisercraft:

I have used the sketch to the right:

  Tittel: Family/familie. Bilde av meg, mannen min og datteren vår.

Jeg har brukt ark fra Kaisercraft, bokstaver og klistremerke fra American Crafts.

 Takk for at du ser!

Tags : ,

The Australian Kaisercraft is searching for new design team members and the deadline is today. I remeber the first time I used products from Kaisercraft, they where one of the first producers with pearls and bling. And I bought a lot of them and had bling/pearls on every project. I still love them along with lots of other products from Kaisercraft. They have lots of home decor and wood products.

It would be so cool to be a part of this team. I am a huge fan of Kaisercraft and they are well known in Norway. Here are some of my projects made with Kaisercraft:

More details and more information will be revealed.

Wish you all a nice weekend and wish my luck.

Tags : ,

Jeg har ei datter som elsker å ta bilder og hun dokumenterer de merkligeste øyeblikk og spennende vinkler. Her sitter hun på fanget mitt og tester meg med foten på bordet (hun vet selvfølgelig veldig godt at den foten ikke skal være på bordet). Synes det var litt morsom vinkel og at hun faktisk har tatt bildet selv. Det hender jo at det blir noen “nei” og “ikke” i løpet av dagen – en del av vår historie og hennes oppvekst.

Tittel: Ikke beina på bordet. Bilde av datteren min. Jeg har brukt ark fra Sassafras (det rosa er jeg litt usikker på), blomster, washi-tape, bling, bokstaver fra American Crafts, noteark og selvfølgelig noen måner og stjerner fra Mi@ (takk for de Marianne ;))

Pia er gjest hos Scrappehuset og hennes utfordring er å lage noe lekent eller/og lag noe gøy. Og dette er mitt bidrag.

Takk for at du ser og ønsker DEG en riktig god påske!

Tags : ,

Jeg har holdt demonstrasjon av kort/produkter hos Mysen Libris. Torsdag 14. april var det damenes aften og Libris satset på scrapping. Tema var kort/bordkort til konfirmasjon/bryllup. Siden dette var i regi av Lundeby & Co er produktene fra Scrappers Choice. Under ser du annonsen med mine kort:

Her holdt jeg demonstrasjonen:

Her er noen av kortene, bordkortene jeg har laget. Alt med produkter fra Scrappers Choice:

Her er Anne Sofie Øiestad (en av eierene av Mysen Libris) og meg:

Koselig kveld med koselig betjening. Hyggelig at jeg kunne bidra med inspirasjon til kundene deres. Noen av kortene står til utstilling i butikken.

Det var ekstra gøy å holde demo her siden bestemoren min har vokst opp i nabobygget og jeg har familie herfra.

Tags : ,

Nå har jeg endelig prøvd meg på utfordringen hos The Color Room. Du skal følge en skisse og et fargekart. Her er mitt bidrag:

Tittel: Now and then/Nå og da. Bilder tatt av meg med 15 år imellom, på samme sted.

Jeg har brukt ark fra Prima, Making Memories, Studio Calico, October Afternoon og Hambly. Gamle noteark, bling, blomster fra Prima og Petaloo, bokstaver fra Making Memories, washitape, stjerner fra Jennie Bowlin og punch.

Her er fargekartet og skissen:

Takk for at du ser.

Her kommer en av layoutene jeg scrappet på treffet. Denne ble veldig grafisk (helt uten maling og blekk).  Har scrappet etter en skisseutfordring hos October Afternoon:

Tittel: frokostkos med honnikorn. Bilde av datteren min og oldemoren hennes. Jeg har brukt ark fra October Afternoon og bokstaver fra Basic Grey.

Her er skissen jeg har brukt:

April 7 2011 Blog Sketch

Takk for at du ser og TUSEN, tusen takk for alle koselige kommentarer og tilbakemeldinger.

Tags :

Jeg har vært på et supert treff i helgen! Dette er ren kos og virkelig energigivende! Koselig å se igjen gamle kjente og ikke minst; kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker med samme interesse.

Først, hva er egentlig scrappetreff?! I dette tilfellet var det ca. 70 jenter (alle aldre) med scrapping/papirhobby som fellesinteresse. Treffet ble arrangert av Anita L og LindaMarie og ble holdt på Grorud Samfunnshus i Oslo. Treffet var fra fredag kveld (de som hjalp til med rigging) til søndag kl. 1800. Det som skjer på treffet er at vi hovedsaklig scrapper og lager forskjellige papirprosjekter, utover det blir det mye prating (latter), se hva andre gjør, får tips, konkurranser, blir kjent med nye mennesker og noen prøver å sove litt. På dette treffet er det også med 4 butikker; det er veldig kjekt hvis du holder på med noe og kanskje mangler noe. Er du interessert i scrapping og ikke har vært på treff før; da har du gått glipp av noe. Her kan du få et lite innblikk (tekst under bildene):

Her er Mi@ (og Fenris i bakgrunn). Mia er alltid like blid!

Dette bildet er tatt på natta, ca. kl. 0400. Noen av disse holdt ut nesten hele natta.

Her er det morgen og folk er igang igjen. Stor sal fylt med mye kreativitet.

På treff blir du ofte godt kjent med de du sitter sammen med og kanskje er det noen du ikke har møtt tidligere.

Utover søndagen er det flere som drar hjem før det stenger. Her sitter Karianne (hu som vanligvis holder meg med selskap utover natta….).

Og blant 70 jenter var det hele 3(!) som heter Ann-Katrin/Ann-Cathrin. Til høyre sitter en av de.

Ut fra de bildene her ser det ut som scrappeberter sitter over alt; og det stemmer. To søte jenter som lagde mange kort.

Her er standen til North Star Stamps med Trine (fra venstre), Vibeke Spigseth og Kari.

Har tatt bilder forskjellige vinkler og kanskje du ser noen du kjenner? Eller deg selv?

Hele salen med scenen i bak. På scenen ble alle de lekre, flotte prosjektene lagt for inspirasjon til de som ville se.

Her ser du plassen min med verktøy, ark, pynt, pc og mer. Bak ser du to av jentene jeg satt sammen med. To herlige/søte jenter fra Drammen!

Nå er treffet over; jeg scrappet/lagde 7 layouter og et kort. De kommer etterhvert her i bloggen. Treff er virkelig energigivende og jeg elsker hobbyen min. Det er så utrolig mye ekstra som følger med hobbyen og alt er bare positivt. Jeg fikk også to nye venner; Lena og Maria. Kjempe koselig å bli kjent med dere!

Takk til alle som ville være med på leken min. Hyggelig å kunne dele med andre og ekstra gøy er det når jeg ser hvor glad/ivrige dere blir! Lene/naboen kalte leken for gi-bort-trim og det var godt dekkende. Og takk til LindaMarie som dro treffet i havn; synes du gjorde en flott innsats. Gleder meg til neste treff! Kanskje vi ses?

Tags : , ,

Jeg har laget noen vintagekort (laget til kortkurs).

Jeg har brukt ark fra Melissa Frances, Hambly, gammelt notatark, bølgepapp, kartong fra Bazzill. Stempler, stempelblekk, roser, blonder, glitter, dimensional pearls og bilde fra utklippsark fra Steffens. Samme oppsett på begge kortene.

Takk for at du ser og jeg selger kort på forespørsel.

Tags : ,

Vi har vært på bruktmarked og gjett om vi fant noen skatter! Sist søndag dro vi til Kadettangen i Sandvika og der var det liv. Det er en stor hall der flere brukthandlere har egne stand og dermed er det mulig å finne mye spennende/rart/unik/søppel.

Jeg fant, jeg fant – et smykkeskap! Synes disse er så fine og dette er til datteren min. Det er ca. 30 cm høyt. Ikke så lett å se faktiske høyden på bildet.

Jeg fant mer! Gamle noteark! Oh yes. Dette skal jeg bruke til scrapping og det blir så spennende. Flere av de er fra tidlig 1900-tallet.

Og her er vi ved Kadettangen sammen med onkel Tor (alles onkel Tor), ca 30 svaner og x antall ender.

Tusen takk for alle koselige kommentarer! Setter utrolig pris på det!

Tags :