Archive for March, 2012

Jeg digger rosa, glam og glitter, men det er også stilig med grunge, blått, grønt, turkis og guttetema. Her har jeg scrappet en liten gutt i familien:

Papirer og pynt kommer fra Kaisercraft + glimmer mist. Tallene og de svarte strekene over er rubons.

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer/tilbakemeldinger. Det er så utrolig gøy og gir meg positiv energi. Tusen takk!

Tags : ,

Jeg og snuppa har laget litt påskepynt, OG dette var moro! Vi gikk ut i skogen og fant en stor grein. Spennende å ha med saga. Sprayet treet med knallgul hobbymaling. Et syltetøyglass med sand, litt pynt og påsketreet er i boks eller var det glass? Ha ha, det jeg vil ha frem er at dette er en ypperlig familieaktivitet.

Treet er pyntet med girlander med washi tape, 2 tags, 4 søte påskefeer og et brev til påskeharen.

Her er den ene tagsen. Pyntet med blomster, tyll, button og ball chain fra Andrine og Marens Landhandleri. Det er virkelig en godisbutikk for de som digger papir-duppeditter. Litt glimmer mist og distress ink må til.

Dette er den andre tagen. Mer glimmer mist, washi tape (digger den hvite med rød prikker på). Fjær, bokstaver, bling og papirblomst.

Takk for at du ser og happy EASTER!

 

Tags : , ,

Og da snakker vi scrappetreff! Treff som varer alt fra 2 timer til 2 døgn; der scrappefrelste mennesker møtes, skravler, produserer, handler (hvis mulig), deler idèer og har det moro!

Forrige helg var det scrappetreff på Konnerud i Drammen. Datteren min og jeg var innom en tur på formiddagen og det var jo så koselig. Alltid koselig å se beskjente og hvertfall når man kjenner omtrent samtlige på treffet. Og ikke minst; datteren min (3,5 år) var så stolt over å ha vært på scrappetreff. Det gleder selvfølgelig en scrappemammas hjerte. Det ble mest skravling og litt fargelegging (ikk’no scrapping). Her er et bilde fra treffet:

Har du ikke vært på treff før (og har papir som hobby)? Da bør du bli med; du får mye inspirasjon og mange nye venner med samme interesse. I Lier er det treff en gang i måneden (neste treff er 20. april). Nå denne helgen er det treff i Ski og Hokksund. 23.-25. mars er det treff i Kongsberg, 14.-15. april Grorud Oslo, 20.-22. april Hønefoss, da er det også treff i Tønsberg og Scraporama Vårmesse. Så det er mye som skjer fremover. Mer info om treffene finner du på forumet scrapping.no.

Her er noen kort med produkter fra Kaisercraft. Først et brettekort, etter inspirasjon av kort jeg har sett.

Og her er 2 søte ekorner med mye maling, glitter og glimmer mist.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,