Archive for March, 2010

Har du lyst til at jeg skal scrappe med dine bilder? Nå har du muligheten. Som en del av feiringen min ønsker jeg å gi bort en layout til en vinner. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, evt sende mail til post@papirhobby.no.  Det er viktig at du har minst 4 bilder jeg kan velge fra, gjerne fra samme hendelse eller av en person. Jeg vil gjerne ha dato, sted, navn og historien. (Jeg står for utstyr, produkter og porto for ferdig resultat). Dette kan gjerne være en gave til noen som har bursdag, bryllup, til minne om osv. Jeg kan også tilpasse størrelsen til  rammer under 30 x 30 cm hvis ønskelig. Jeg trekker en vinner lørdag 1. mai 2010.

Tags :

*Please scroll down for english*

Nå er det på tide med en blogcandy! Jeg ønsker å takke alle som er innom bloggen min og tusen takk til alle som legger igjen kommentarer! Det er gøy å få tilbakemeldinger på det jeg legger ut her, setter veldig pris på det. Jeg begynte å blogge i april 2009, snart et år siden og jeg har hatt 30 000 besøkende i bloggen! Det må selvfølgelig feires og det med ark fra den norske produsenten 3ndy papir! De er helt ferske og det oser sommer av arkene og med herlige nostalgiske illustrasjoner! Se mer i bloggen til 3ndy papir. Det er også blomster fra Prima, pom pom-bånd, andre bånd, rød tyll og DC-fix med trestruktur (forklaring kommer senere).

Alt dette kan bli ditt, det eneste du må gjøre er:

1. Bli en følger av bloggen min (hvis du ikke er det fra før…)
2. Legg igjen en kommentar i dette innlegget, slik at jeg finner deg.
3. Lag et innlegg med et bilde av candyen i bloggen din, hvor du linker tilbake til dette innlegget.
Fristen er til og med lørdag 17. april 2010. Jeg trekker en vinner i løpet av søndag 18. april og legger ut i bloggen.

For english:

Hello! I am celebrating 30 000 hits in my blog! Thanks to all who visit my blog and to all who leave comments. I appreciate it!

So, if you want this blogcandy, all you need to do is:
1. Become a follow of my blog (if you’re not there before …)
2. Leave a comment in this post, so I’ll find you.
3. Create a post with a picture of candy in your blog, where you link back to this post.
The deadline is through Saturday 17 April 2010. I will draw a winner Sunday 18 April.

Tags :

Ane Lene er ei kjempe koselig jente som jeg ble kjent med gjennom scrappeverden og nå har hun en blogcandy i bloggen sin. Hun oppdaterer bloggen omtrent daglig og feirer at hun har over 200 kommentarer etter kun 1 måneds blogging og det er imponerende! Og hun har allerede vunnet flere konkurranser. Go girl! Kjempe bra!

Jeg kommer snart med mer info om min egen blogcandy.

Tags :

Her er mitt andre og siste bidrag som gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Utfordringen var å bruke noen produkter som er eldre enn 1 år gammelt og det har jeg mye av, og jeg bruker det stadig. Her er mitt bidrag:

Jeg har brukt mønsterark, stempler, bling, blomster og rubons (blomstene og blingen er fra i år). Bildet er printet fra Shabby chic papirskatter. Det er moro å lage kort og nå har jeg så mye resteark og håper det blir flere kort fremover.

Takk for at du ser og tusen takk for alle kommentarene!

Tags : ,

Den franske produsenten Rouge de Garance har en ny utfordring og jeg må selvfølgelig prøve den. Denne gangen kunne du velge ut fra et skjema og jeg valgte knapper, Polariod-bilde og teip. Her er mitt bidrag:

Tittel: min lille skatt. Bilde av lille M og meg. Hun er bare 5 dager gammel. Jeg har brukt mønsterark fra Rouge De Garance og Hambly, knapper, flair fra American Crafts, masse maling (acryl og cracle), bånd, journaling-tags, stempler, teip (både vanlig fra DC-fix (det med trestruktur))og bokstaver fra Basic Grey.

Takk for at du ser!

Tags : ,

Det er snart påske og jeg har laget et kort med Kiki Art produkter:

Jeg har hovedsaklig brukt to forskjellige mønsterark (med mønster på begge sider), gamle klistremerke-bokstaver og bildet er printet ut fra Shabby chic papirskatter. Du kan se kortet i Kiki Art-bloggen her.

Jeg har blitt intervjuet av Sopiha i Kiki Art Design Teamet og intervjuet kan du lese her (engelsk).

Nå er det mye som skjer innen scrappeverden for min del og snart blir det blogcandy i bloggen her. Det blir blandt annet noen helt nye mønsterark og jeg sender gjerne internasjonalt. Mer info kommer. Ellers ønsker jeg alle en riktig god påske!

Tags : , ,

Nå er de 6 innledende rundene i konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ) over og jeg er med i finalen! Det startet med ca. 60 påmeldte, underveis har det vært ca. 45 aktive og siste runde var det ca. 30 bidrag. Jeg kom på 2.plass sammenlagt! Nå er det finale med 10 finalister (en oppgave) og alt kan skje. Det blir iallefall veldig spennende.

Oppgave 6 var å scrappe i stilen vintage, hovedfarger brun og turkis, masse blonder, bling/perler og blomster. Her er mitt bidrag:

Sommer idyll

Tittel: sommeridyll. Bildet er av bestefaren og bestemoren min og meg (da jeg var ca. 5 år). De hadde campingvogn på Jeløya (Moss) og jeg var der hver sommer frem til 1987 da bestefar ble dårlig på campingplassen og døde. Dette blidet er tatt av en journalist og brukt i lokalavisen. Jeg har brukt papir fra Jenni Bowlin, Hambly, Making Memories, My Mind’s Eye, bølgepapp, hjerteserviett, blonder, fjær, blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, sommerfugler fra Jenni Bowlin og utstanset fra Martha Stewart punch, metallpynt fra Tim Holtz, perleblomst og fjær (fått av svigerinnen min), egenproduserte blomster klippet ut av mønsterark og med perle i midten, bokstaver fra American Crafts, Heidi Swapp og K&Company, bling fra Prima og tekstramme fra October Afternoon og masse distress-ink, litt maling og glimmer mist.

Takk for at du ser og tusen takk for alle stemmene (både fra medlemmer og jury)!

signatur

Tags : , , ,

Tjoho; utfordringsbloggen Skissedilla har holdt på i et år og det blir selvfølgelig feiret! Gratulerer skissedilla-jentene. Moro å se at skissene deres har blitt så populære! Og disse jentene bidrar til enormt mye inspirasjon og det er herlig at de representerer forskjellige stiler. Go girls!  Jeg synes det blir mer og mer moro å bli med på skisseutfordringer og tolke skissen til sitt eget arbeid.

Her er mitt bidrag:

En venn for livet

Her har jeg virkelig lekt meg. Digger å kline og klæsje med maling og se at bakgrunnen blir til. Det er mange lag og ting som ikke synes til slutt, men det blir en helhet. Tittel: en venn for livet. Bildet av meg og pusen Simone. Historien hennes er at vi fant henne via dyrebeskyttelsen (i 2005) og fra første sekund har hun følt seg hjemme hos oss. Nå som lille M har kommet til har pus fått en ny god venn. Pus passer på lille M og hun kjeder seg om ikke M er hjemme. Jeg har brukt MASSE maling (klesmaling, steinmaling, akrylmaling og crackle-maling), distress ink, restepapirer og fra 7gypsies, teksten er skrevet på emballasje, rød tyll med maling, thickers fra American Crafts, fotohjørne, ticker og bokstaver fra Jenni Bowlin og smykker(!) Fikk noen smykker av svigerinnen min og hun utfordret meg egentlig til å bruke det i scrapping. Et metallkjede med diverse metallpynt på, et kjede med treperle og fjær på og en spenne.

Her er skissen jeg har brukt, designet av Carrin. Digger at hun har et grunge uttrykk på skissen og et hav av muligheter:

skissedilla52

Takk for at du ser og tusen takk for kommentarer!

signatur

Tags :

Nå skjer det veldig mye i scrappe-verden og jeg digger det! Jeg er gjeste-designer for utfordringsbloggen Practical Scrappers. Jeg har laget et bidrag med bruk av chipboards/papp-pynt:

Sommerkos

Tittel: sommerkos. Bildet av lille M da det plutselig ble sommer i fjor (30- mai 2009). Har brukt ark fra Paper Trunk, Sassafras, Love Elsie og Hambly. Chipboard fra Fancy Pants, glimmer mist og thickers fra American Crafts.

Neste nyhet er at jeg har kommet med i design teamet til utfordringsbloggen Scrap that baby! Jeg har flere barn i familien jeg scrapper og for en flott idè å ha en utfordringsblogg med barne-tema. Veldig mange begynner når de får sitt første barn og hva er vel bedre enn å få en utfordring eller 3 i nettopp det eller inspirasjon.

Ønsker alle som titter innom en flott uke.

signatur

Tags : ,

Jeg har designet ny skisse for utfordringbloggen Practical Scrappers. Den kan brukes til både kort og layout. Hvis du bruker skissen og har blogg; må du gjerne legge inn link hos Practical Scrappers her: http://www.practicalscrappers.com/2010/03/sketch-friday_19.html

AK28

signatur

Tags : , ,

KI Memories has a challenge at their blog; use old stuff. That’s NO problem. I remeber when the Love Elsie-line hit the marked and I bought almost everything! Papers and different stickers. AND I went to the CHA Anaheim in 2007 and actually met Elsie Flannigan (the one who designed the line for KI Memories and the lines was launched at this show).

Here’s a picture of Elsie at her cute booth at CHA:

Elsie CHA

She’s a really cute person and now she has her own craft-store in Springfield. Feel free to visit her blog: http://abeautifulmess.typepad.com with lots of inspiration and I love her “10 things I love“.

Ok, over to my contribution for the challenge. Here it is:

Our Paradise

Lot’s of old stuff from the Love Elsie collections. I even had to cut out the negatives to get enough letters. I only used one journaling-sticker from another producer. This is little M (my daughter), her father and her grandparents at our favorite place in summer/Norway.

Thanks for looking!

signatur

Tags : ,

Jeg har laget et bidrag til konkurransen på bloggen Rouge de Garance (fransk scrappe-produsent). Oppgaven var minst 4 bilder eller lang tittel. Jeg har brukt 13 bilder og tittelen er forholdsvis lang (ditt første år 2008-09).  Layouten er ikke veldig avansert; det er et ark fra Rouge de Garance, bilder og tittel (thickers fra American Crafts). Her er bidraget mitt:

Ditt første år 2008-09

Bildene er av lille M fra hun var nyfødt til 1 år. Moro å se utviklingen.

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg og takk for at du ser.

signatur

Tags :

Da er runde 5 over av konkurransen CasaRunway (på forumet CasaKreativ). Det er kun 1 oppgave igjen før vi får vite hvilke 10 finalister som går videre til finalen. Jeg ligger på 2.plass sammenlagt.

Oppgaven var rette linjer. Bilder, mønsterark, tittel og journaling skal stå i 90˚ vinkel, altså ingenting skal stå på skakke og minst 2 bilder. Og her er mitt bidrag:

Oppdagelsesferd på rommet ditt

Jeg hadde flere idèer og endte opp med denne. Tittel: Oppdagelsesferd på rommet ditt. Bildene er av lille M som leker på rommet sitt. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Hambly, Bazzill, maling, bokstaver og “buttons” fra American Crafts, flere bokstaver fra Basic Grey, die cuts fra SassaFras, plaststjerner fra Heidi Swapp, stanset stjerner og tegnet streker med hvit pen.

Tusen takk for alle stemmene og takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Den franske scrappe-produsenten Rouge de Garance er en av mine favoritter og har vært det i noen år.  Arkene deres er både fargerike og detaljrike og nå i mars lanserer de 2 nye serier Vivaldi og Water Lilies. Og de ser virkelig flotte ut!

De har en konkurranse på bloggen sin der du skal bli inspirert av 4 farger og bruke minst et ark fra Rouge de Garance:

combo-RdG-vivaldi

Her er mitt bidrag:

Take the chance 

Tittel: Take the chance. Bilde av lille M og liten tekst om at hun tar sjanser og ikke er redd, og at det er bra. Jeg har brukt ark fra Rouge de Garance, banner fra Sassafras, flair fra American Crafts, bokstaver fra Provo Crafts og American Crafts.

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

Her er noen layouter jeg har laget med produkter fra Kiki Art:

Sweet baby girl

Love to watch tv

Bildene er av lille M.

Takk for at du ser og jeg ønsker deg og dine en god helg!

signatur

Tags : ,

På forumet Scrapping.no er det en gjeng som kaller seg de kreative, som hver 14. dag velger ut layouter/prosjekter de vil trekke frem.

Og for denne perioden/uke 10 valgte Yasmin min layout. Dette skriver hun: Denne gangens kreative sjel for meg er Efran. Denne lo’en er bare fantastisk herlig. Jeg liker godt at siden er holdt i omtrent samme farge.. Det gjør bare lo’n sååå herlig. Digger også at det er brukt så mange forskjellige teknikker på denne siden. Er så morsomt å finne en layout man virkelig kan se på lenge og fortsatt finne nye ting! Fantastisk! Tusen takk Yasmin for flotte ord!

Dette er layouten:

Happy Love

Tusen takk for alle koselige kommentarer, setter veldig pris på det.

signatur

Tags :

Nå er det bare 2 runder igjen før finalistene kåres! Dette er spennende.

Oppgaven var å bruke rødt som hovedfarge, tema var deg selv, ha med blonder og godteri-emballasje. Her er mitt bidrag:

Jeg er en klovn

Tittel: jeg er en klovn. Med liten tekst: “Den mest bortkastede av alle dager, er en dag uten latter!”. Hjemme hos oss går det ikke en dag uten å få minst en dose latter. Vi har det generelt morsomt vi 3.  Og senest i går spurte barnehagetanten til lille M om hun var så blid hjemme også, hele tiden. Jeg ble litt betenkt over spørsmålet; er ikke unger vanligvis blide? Det gleder meg at det gode humøret til meg og mannen min er ført videre til lille M. Og når jeg skriver at jeg er en klovn er det fordi jeg elsker å ha det moro sammen med folk, kjente og ukjente.

Jeg har brukt ark fra Bazzill, Hambly, American Crafts og et eget produsert kliss-klass-ark. Tyll, bånd, blonder, blomst fra Prima, chipboards fra Pink Paislee, rubons fra Imagination Project og godteripapir “Stjernemix”. De røde prikkene er malingsdrypp.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Det er så mye som skjer i scrappeverden nå, så her er litt informasjon.

Produsenten Kiki Art hyller sine fans og ved at du bruker logoen deres i din blogg, er du med i trekningen av de nyeste produktene. Husk å legg inn link her, i bloggen til Kiki Art. De har også stadig gavedryss blandt fans på Facebook, så bli gjerne medlem og kanskje du vinner!

Det skjer stadig forandringer og denne gangen gjelder det nettbutikken Hobbyutstyr.no. De har besluttet å legge ned butikken og jeg er ikke lengre designer for de. Tusen takk for muligheten til å være designer for dere.

Det betyr at jeg er åpen for nye oppdrag og muligheter. Jeg elsker denne hobbyen og kan ikke tenke meg et liv uten scrapping.

NB: i morgen legger jeg ut den siste loen jeg har hatt med i CasaRunway-konkurransen (avstemningen er over i dag, mandag).

signatur

Tags : , ,

Her scrappes det. Har scrappet et bidrag til utfordringsbloggen That’s just so cute. Utfordringen var å bruke metallpynt. Metallet på denne layouten er en barnehånd, metallblomst, metallbrads med perle på og smykkevaier som er lagt fra blomstene og mot bildet. Den ble litt freestyleish og var morsom å lage.

Akkurat nå

Tittel: akkurat nå. Bildet av meg selv (og ja, jeg er oversminket). Jeg er inne i en rød stim (takket være Mi@) og ville scrappe om livet akkurat nå. Har skrevet noen få ord om at vi har det veldig bra nå, livet er fullt av kjærlighet og glede.

Jeg har brukt mønsterark fra The Paper Company, Jenni Bowlin, Basic Grey og Hambly. Blomster fra Prima (noen er sprayet med glimmer mist), rubons og klistremerkebokstaver fra Basic Grey, bokstaver fra American Crafts, bling fra Prima, brads og metall fra Making Memories, sommerfugl-punch fra Martha Stewart og flaggbanner fra Sassafras. Bokstavene i overskiften er svarte med litt rød maling, glitter over og tegnet hvit kant.

Takk for at du ser.

signatur

Tags :

En av mine layouter kom på stripa på forumet Minneriket.  Tessa har valgt ut “I oldemors dåpkjole” og skriver dette: Denne uken valgte jeg denne søte lo’en til Ann-Katrin. Likte godt de duse fargene og at hun har stæsja lo’en masse uten at den ble overfyllt. Tusen takk for lekker inspirasjon! Tusen takk Tessa og her kan du se layouten:

Bestemors dåpskjole

Jeg har laget ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Har blitt inspirert av sunburst/solstråler som ofte går igjen i mønsterark, reklamer og andre grafiske prosjekter. Her er skissen:

AK23

Hos Practical Scrappers kan du se hvordan noen i design teamet har løst skissen. Og hvis du likte skissen og vil prøve den, må du gjerne legge igjen link hos Practical Scrappers. Lykke til!

NB: jeg legger ut en ny layout i morgen, søndag.

signatur

Tags : , , ,