Archive for February, 2015

Hi and welcome to my blog. Here is my take on Primas PPP:

krabbefiske

Her er inspirasjonen:

Primaproductpick_feb2015

krabbefiske3

With lots of flowers from Prima and glimmer mist from Tattered Angels:

krabbefiske2

krabbefiske1

 

Thank you for looking :)

signatur

 

 

Tags : , ,

I have made an layout for Prima BAP february. Here’s the sketch by Keren Tamir:

primaBAP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And here is my layout:

Picture-perfect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Picture of me, taking pictures at the beach.

Picture-perfect3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

With lots of Prima stuff and some glimmer mist from Tattered Angels.

Picture-perfect2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Love the Sea Shore-line and the optimist-line from Prima Marketing.

Picture-perfect1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thank you for visiting my blog! :)

signatur

Tags : , ,

Hei igjen, så koselig at du tok turen innom bloggen min. Nå skal jeg endelig vise en layout som jeg lagde på treff. Jeg elsker farger og denne er laget til utfordringen hos Scrappelyst.

NotSo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet er av meg med datteren min i bakgrunn.

NotSo3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er det mye fargerikt snadder; 2 forskjellige ark, blomster, washi-tape, PL-kort, thickers, embellishment osv. Alt kan du få tak i hos Andrine & Marens Landhandleri.

NotSo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NotSo4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NotSo2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Takk for at du tok turen innom :)

 

signatur

Tags :

Happy Valentine og alle hjertens dag! La kjærligheten flomme! Her er litt inspirasjon til kort med stor L (LOVE):

Vkort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har brukt Project Life-kort, det røde arket er fra Bo Bunny, ellers har jeg brukt Washi-tape, blomster, metallnøkkel og twine.

Vkort2detalj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er et litt mindre (3×3 inch) kort med samme tema. Alle produktene får du kjøpt hos Andrine & Marens Landhandleri.

Vkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igjen; happy Valentine! Masse kjærlighet fra meg! Lots of love from me <3

 

signatur

Tags : , , , ,

Jeg har oppdatert scrappelisten med butikker som selger scrappeutstyr pr. i dag 13.02 2015. Noen har kun fysisk butikk, og noen kun nettbutikk.  Hvis du har butikk og ikke står på listen, send meg gjerne mail: post@papirhobby.no og jeg oppdaterer listen. Listen finner du på høyre side i bloggen min.

scrappebutikker1

 

 

signatur

Jeg bestemte meg for å prøve å dra på treff igjen og sist lørdag var jeg på treff i Kongsberg. Jeg trodde jeg kjente ei der, og da jeg kom inn i lokalet, kjente jeg igjen mange!

Her ser du plassen min, med en layout in progress (skal snart legge ut ferdig resultat), og litt av blomstersamlingen min.

Scrappetreff1

Scrappetreff anbefales. Du møter andre med samme hobby og kanskje får du noen tips både til bruk av utstyr eller rett og slett inspirajson.

signatur

Tags : ,

I dag er det nøyaktig et år siden jeg slo hodet mitt! Og fortsatt sliter jeg med ettervirkninger. Hver dag er en kamp om å være normal. Jeg prøver å godta at jeg ikke er hun spreke jenta med godt humør og null hodepine, men jeg har et mål om å komme tilbake dit, det tar bare litt tid.

Så hva skjedde egentlig? Jo, jeg datt på isen utenfor en butikk, landet på kinnet og jeg husker godt følelsen av hodet som dirret i lang tid etterpå. Legen mente jeg ikke hadde hjernerystelse, men etter en uke ble det påvist en type hjerneskade som kommer som følge av hjernerystelse (post commitio syndrom). Og hva er det: min opplevelse var at hjernen skrudde seg av. Jeg hadde null oversikt og var apatisk i flere måneder. Jeg husket ikke hvordan vaskemaskinen virket, var fjern og måtte sove/hvile mye. Turte ikke å kjøre bil pga. konsentrasjonsvansker, svimmel og konstant hodepine (kjennes ut som hjernen svulmer opp og ikke får plass). Jeg sliter fortsatt og må fortsatt ta det med ro. Jeg prøver stadig å se hvor grensa går og stadig blir jeg påmint at kroppen trenger hvile og at hjernen skrur seg av. Frustrerende, men jeg gir meg ikke. Jeg vil bli meg selv igjen og jeg har mål.

Når man er i en sånn situasjon er det viktig å kunne mestre. Jeg har prøvd trening i perioder, men mye av det er for tøft foreløpig (og jeg som løp over 10 km tidligere uten problemer…..). Det å hele tiden møte motgang, kan sende deg rett i kjelleren (jeg har vært der). Jeg har nå valgt å ta opp scrapping igjen, det gir meg ro, jeg bruker den kreative siden og dette er noe jeg mestrer. Så vær glad for det du har! Ta vare på de magiske øyeblikkene og tenk over hva som betyr noe for deg. Og ikke minst: husk å pust med magen! (Selv om det er frustrerende å være “syk”, velger jeg å se på det som en reise som jeg lærer noe av…..)

 

 

I morgen skal jeg fortelle om et scrappetreff. Vi ses.