Archive for February, 2012

Jeg har scrappet litt igjen. Her er to vidt forskjellige layouter scrappet med de nyeste seriene til Kaisercraft. Den øverste heter These days (litt vintagelook) og den andre heter Tiny Woods og er litt retrostil over.

Tittel: Family – familie. Bilde av grandtantene mine utenfor et hus. Har brukt produkter fra These days – Kaisercraft.

Og noen ganger må jeg bare scrappe litt grafisk. Ingen ting er tilfeldig selv om layouten ser veldig enkel ut. Bilde av snuppa mi som ser opp på lyspæra.

Takk for at du tok turen innom!

Tags : ,

Hei og tusen takk for koselige tilbakemeldinger! Det er stor stas å være tilbake! Jeg har scrappet litt de siste dagene og ser at papirhobby er for ever min hobby.

Denne måneden er jeg gjestedesigner hos utfordringsbloggen That’s just so cute. Tusen takk for at dere ville ha meg som gjestedesigner og jeg holder selvfølgelig en utfordring hos de og stikkordet er Tingeling. Under ser du min layout som jeg lagde til utfordringen:

Her har jeg lekt med mye rart. Tittelen er “your life, your future” – ditt liv, din fremtid. Bilde er av meg i 9ende klasse på skolen (ca 17 år siden).

Jeg har brukt glimmer mist, distress stain, rubons, chipboards, klistremerker, pynt fra Andrine & Marens Landhandleri, washi tape fra sawyers place og et stempeltrykk med tingeling, fargelagt med copics.

Takk for at du tok turen innom.

Tags : ,

Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake. Har vært “borte” en lang periode og fått flere spørsmål om hva som skjer.

Vel, det går bra med meg. Det har vært en periode der jeg har måttet prioritere bort scrapping, men nå snuser jeg på kreativiteten og håper inspirasjonen kommer . Scrapping vil alltid være en del av meg.

Jeg har den siste perioden trent kroppen og ryggen. Jeg har feilbelastet ryggen og gjør nå alt for å trene den opp igjen. Nå gjør jeg øvelser/aktiveter jeg ikke har drevet med på 20 år. Jeg håper at det fra nå bare går oppover med både helse og kreativitet.

Legger inn en layout jeg har laget med Kaisercraft produkter – serien heter “On the move”:

Bilde av snuppa mi og fetteren som kjører karusell i Drammen.