Archive for February, 2010

Utfordringsbloggen Skissedilla har lagt ut en ny skisse og denne gangen er den designet av HegeAL.

Her er mitt bidrag:

Tegne

Har kjøpt noen nye ark som jeg måtte teste ut. Bildet er av lille M som tegner, noe hun er veldig glad i.

Tittel: Tegne (Du elsker å tegne). Jeg har brukt ark fra Sassafras (fra de nye seriene Nerdy Bird og Cherry delicious), cardstock stickers fra serien Nerdy Bird, tekstrammer fra Hambly og October Afternoon og bokstaver fra We R’ Memory Keepers. Svart Bazzill som ramme bak bildet, glimmermist og Maya Mist (vann med farge).

Her er skissen:

skissedilla49

Takk for at du ser.

signatur

Tags : , ,

Det har kommet så mye spennende i scrappebutikkene nå og lysten ble stor til å oppgradere lageret. Har handlet mest ark fra blandt annet; Best Creation (delikate farger med masse glitterdetaljer), My Mind’s Eye (flotte farger og delikate mønster), Hambly (overlays), Sassafras (digger den nye serien som heter Nerdy Bird, fargerik og barnslig), Jenni Bowlin (mer klassisk og noen ark med stjerner), Graphic45 (disse arkene er skikkelig nostalgiske med bilder fra 50-tallet) og Basic Grey (har mange arkserier og mønster for enhver smak).

Det ble også litt chipboards, blomster, klistremerker og glimmermist/maya mist. Har fått helt dilla på mist (vann med farge på spruteflaske) og den kan brukes til alt.

februar 2010

Ønsker alle som titter innom en flott søndag og igjen tusen takk for alle kommentarer. Skal snart ta en bloggrunde og legge igjen litt spor.

signatur

Tags :

Jeg har vært “kreativ sjel” på forumet Scrapping.no. Oppdaget det tilfeldig her om dagen og fant ut at gjengen “De kreative” hadde valgt ut mine loer i uke 47 – 2009 og uke 6 – 2010. Tusen takk!

De loene/sidene som ble valgt ut er:

Nyfødt

Uke 47 – 2009. Katrineev skriver:  jeg har denne gangen funnet frem en lo med masse blomster blonder og dill som jeg digger. og det er efran sin, en virkelig stemingsfull lo.

Lakris jenta

Uke 6 – 2010. Tangent skriver: Denne uken velger jeg denne herlige LOen av efran! Elsker de sterke fargene,
og effekten av maling og glimmermist! Oppsettet likte jeg også godt, en LO helt etter min smak.

Tusen takk til Katrineev og Tangent for hyggelige ord!

signatur

Tags :

untitled_2

Jeg har fått en award fra Ane Lene! Tusen takk Ane Lene og tusen takk for utrolige hyggelige ord. Jeg ble kjent med Ane Lene gjennom scrapping for ca. 4 år siden. Senere møttes vi tilfeldig på et scrappetreff og nå er vi scrappe-venninner. Setter veldig pris på vennskapet våres.

Så tilbake til awarden; det er mange jeg kan gi den videre til og denne gangen gir jeg den tilbake til Ane Lene (hun er virkelig aktiv i bloggverden etter at jeg praktisk talt kastet henne ut i det. Go Ane Lene!)

Da var andre runde av CasaRunway (konkurranse på forumet CasaKreativ) over og stemmene er talt opp.  Så langt ligger jeg foreløpig på en tredje plass sammenlagt.  Oppgaven var å bruke minst 5 forskjellige blomster (og helst i forskjellige materialer), transparent/overlay, chipboard, stempel, 3 forskjellige fonter i tittelen og søm. Her er mitt bidrag:

Bestemors dåpskjole

Tittel: I oldemors dåpskjole. Bildet er av lille M. Jeg vet med sikkerhet at kjolen ble brukt av oldemor i ca. 1926. Men vi(mamma) tror den kan være sydd om etter en brudekjole og da er det kanskje nærmere 1920. Kjolen er snart 100 år gammel! Denne har oldemoren, bestefaren, onkelen, jeg, fetteren og kusinen til lille M brukt. Og alle navnene/årstallene er brodert på kjolen.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey, Anna Griffin, Jenni Bowlin, Daisy D’s, overlay fra Hambly, masse blomster fra Prima, Petaloo og Wild Orchid, blonde fra Aase (tusen takk), stempler fra Sassafras (ser du rådyret som titter frem bak blomstene?), chipboard fra Fancy Pants, bling fra prima, bokstaver fra American Crafts og Creative Imaginations, rubons fra Making Memories og metall charms. Ellers har jeg brukt brun stempelpute og litt glimmermist. (De gule rosene, fuglen og engelen er klippet ut av mønsterark.)

Takk for at du ser og tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

signatur

Tags :

Jeg har designet ny skisse for Practical Scrappers og denne gangen har jeg scrappet et inspirasjonsbidrag.  Nå har jeg scrappet etter flere skisser i det siste og det er ganske moro. Det er også veldig gøy å se hvordan andre løser skissene.

Her er mitt bidrag:

Happy Love

Tittel: Happy love. Bildet er av lille M og meg tatt i desember 2009. Jeg har brukt ark fra My Mind’s Eye, Reminisce, Foofala, overlay fra Hambly, bølgepapp, sydd rundt med rød tråd (symaskin), brun stempelpute distress ink og chalk, chipboards fra Fancy Pants og ScrapFX, bling fra Prima, bokstaver fra American Crafts, stjerner fra Fiskars punch, stjernestempel fra We R Memorykeepers, cracklepaint fra Ranger og litt glimmermist på både ark og chipboards. Den lille teksten er: Den høyeste lykke i livet er overbevisningen om at vi er elsket/The supreme happiness of life is the conviction that we are loved.

Her er skissen:

AK22-1

Hvis du likte skissen og vil scrappe etter den; legg gjerne bidraget i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

Takk for at du ser og tusen takk for alle koselige kommentarer. Setter veldig pris på det.

signatur

Tags :

Jeg havnet på stipa (spotlight) på forumet Minneriket denne uken. Kine valgte ut min layout (“Du utforsker bassenget”). Dette sier Kine: Denne uka vil jeg trekke fram denne friske og sommerlige layouten av Ann Katrin! Dette er en ordentlig gladlayout! Jeg digger det lekne oppsettet, de herlige sommerlige fargene og det morsomme bildet. Det er kjempeflott med sirklene som går igjen på hele layouten uten at de blir for dominerende. Takk for at du deler! Tusen takk Kine for kjempe koselige ord.

Her er layouten:

Du utforsker bassenget

signatur

Tags : ,

Jeg ble valgt ut som en av dillene (“vinner”) på utfordringsbloggen Skissedilla (skisse #46)! Brit valgte min layout og sier dette: Jeg velger meg denne friske LOen fra Ann-Katrin. Veldig fint med bruken av mist og maling. Herlige grønnfarger, og veldig fint med skrift inni stjernene. Likte godt slik overskriften er oppsatt. Nydelige bilder som matcher papirene.

Utforske kjøleskapet

Tusen takk Brit!

signatur

Tags :

Forumet CasaKreativ har startet en konkurranse som heter CasaRunway. Den går over 6 uker = 6 runder og i runde 7 blir det avgjort hvem som vinner. Første runde er over og tusen takk for alle stemmene. Siden det er så mange deltakere ble avstemningen delt inn i 3 grupper (48 deltakere) og jeg vant min gruppe. Sammenlagt ligger jeg foreløpig på 2. plass. Oppgaven var å bli inspirert av fargene blå (turkis), rosa, gul og svart, minst 6 knapper i minst 4 forskjellige farger, 3 ulike fonter i overskriften, tekst på minst 20 ord og synlig mist (fargeprut). Her er bidraget mitt:

Du utforsker bassenget

Tittel: Du utforsker bassenget. Jeg har brukt ark fra PaperTrunk, Bazzill, Love Elsie og Sassafras, laceark fra KI Memories overlays fra Hambly, knapper fra Fancy Pants(?), grønn og rosa mist, oransje og rosa farge, bånd, bokstaver fra American Crafts og rubons fra Provo Craft.

Igjen tusen takk for alle stemmene og takk for at du kom innom bloggen min.

signatur

Tags : ,

Jeg kom i spotlight’en på forumet CasaKreativ. Hver uke velger de ut noen prosjekter (foto, scrapping, kort, håndarbeid)  og Linn (moderator på forumet) valgte ut min layout “Lakrisjenta”. Sitat fra forumet:  Linn fallt fullstendig pladask for denne heeerlige Loen fra Ann-Katrin. Den er bare fantastisk ! Farvene, kontrastene, bildeserien OG ikke minst mist/maling !FANTASTISK ! Tusen takk Linn! 

Nå er det flere produsenter som søker etter nye medlemmer til Design Teamene sine. Kanskje det er noe for deg?  Graphic 45 og GCD Studios søker etter nye personer. Kiki Art søker etter spansktalende medlemmer. Kom igjen og søk. Det er både moro og utfordrende.

signatur

Tags :

Skissedilla (utfordringsblogg) har så flotte skisser og det er vanskelig å ikke bli inspirert. Denne uken er det skisse #46 og her er mitt bidrag:

Utforske kjøleskapet

Tittel: Utforske kjøleskapet. Bildet er av lille M (9 måneder) som utforsker kjøleskapet. Nå har jeg virkelig åpnet opp dørene for dere og det er bare å se hva VI har i kjøleskapet, ha ha.

Jeg har brukt ark fra Sassafras, Papertrunk, svart Bazzill og kartong som fulgte med Primablomster, glimmer mist (masse), maling, bokstaver fra American Crafts, klistremerker fra October Afternoon, stempler fra Purple Onion og selvfølgelig stjerner. Har blitt inspirert av Dina Wakley og skrevet i stjernene.

Takk for at du ser.

Tags : ,

Jeg har scrappet en layout for Kiki Art med ark fra kolleksjonene deres. Hver måned fokuserer de på et land og denne måneden er det Frankrike. Jeg har brukt bilder som mannen min tok på bryllupsreisen vår i 2007.

Har brukt 3 forskjellige ark fra Kiki Art (seriene Antologia Amor og Antologia China), svart Bazzill-kartong, bokstaver fra American Crafts og Making Memories, maling, glitter og stjerne-punch.

Besøk gjerne Kiki Art-bloggen og legg gjerne igjen kommentar.

Paris 2007

Har tatt et detaljbilde; på det svarte arket kan du se embosset (blanke med glitter) hjerter og på stjernen er detaljene i floss/velur.

Paris 2007 - detalj

Bidraget til Skissedilla kommer i morgen, fikk ikke tatt bilde i dag.

signatur

Tags :

Minner om at jeg har en liste over samtlige scrappebutikker i Norge her på bloggen. Lista er alfabetisk og inneholder butikknavn, adresse og nettadresse. Lista blir stadig oppdatert og gi meg gjerne beskjed hvis det er noen butikker du savner eller hvis du driver butikk selv og ikke står på lista. Link til lista finner du på høyre side i bloggen (se bildet under).

butikkliste1

Her i heimen går hver ledige stund til scrapping. Jeg har scrappet ferdig et bidrag til Skissedilla #46 og håper jeg får tatt bilde/blogget i morgen. Nå er jeg i gang med en layout til en konkurranse på CasaKreativ. Oppgaven er skikkelig utfordrende og jeg har allerede kjørt meg fast flere ganger. Er spent på hva det blir tilslutt.

Ønsker alle som titter innom en gledelig uke og tusen takk for alle kommentarer! Setter pris på hvert eneste ord!

signatur

Tags :

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers ( en amerikansk utfordringsblogg). Hvis du liker skissen må du gjerne bruke den og last gjerne bidraget opp i bloggen din og legg inn link hos Practical Scrappers.

AK21

signatur

Tags : , ,

Jeg har scrappet et bidrag til Pencil Lines (en internasjonal utfordringsblogg med skisser):

Skeptisk

Tittel: Skeptisk. Og bildet er av lille M med en av sine mange ansiktsuttrykk. Dette uttrykket kommer når hun er skeptisk eller hun lurer på hva som skjer.

Jeg har brukt ark fra Love Elsie (KI Memories), Papirdesign, Bazzill og gavepapir, maling (rosa og hvit), stjerner trykket ut av vellum, bokstaver fra American Crafts, tyll pyntet med rosa perler, sydd rundt og til slutt litt distressink.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,

Jeg ble månedsvinner for januar hos Skissedilla med layouten “Lakrisjenta”! Nå har jeg all grunn til å være stolt. Skissedilla er en utfordringsblogg som legger ut en ny skisse hver uke og du har en uke på å levere et bidrag. Det er en populær blogg og de har hatt stor oppslutning. Altså mange som har levert bidrag hver uke og det blir mange på èn måned og de valgte ut min som månedsvinner! Omtalen jeg fikk var: Vinneren denne gang tok oss samtlige med storm. Et fyrverkelig av et arbeid. Så tvers igjennom feiende flott og en fargebruk som tar pusten av de fleste. Tusen takk Dillajenter! Lene, Marianne, Ann Kristin, Hege, Brit, Anette og Carrin! Og jeg er kjempe stolt av Lene som har dratt igang denne fantastiske bloggen og at den nå har blitt så populær.

Og jeg kom på stripa på Minneriket denne uka med nettopp “Lakrisjenta”. Maren valgte den ut og skriver: Jeg velger meg denne layouten av Ann-Katrin. Jeg digger fargene, sort og rosa sammen er bare helt utrolig kult! Tøft oppsett, og så likte jeg glimmermisten veldig godt! Og så funket det så bra med tittelen vertikalt også! Tusen takk for at du deler! :D  Tusen takk Maren.

Så akkurat nå svever jeg på en rosa scrappesky. Har scrappet en side i dag og håper jeg får lagt den ut i bloggen her i kveld.

signatur

Tags : , ,

Do you feel the music, do you feel the rhythm? Vi har ei datter som er veldig glad i å danse og familietid her er høy musikk (kanskje ikke så høy) og lille M som leder ann mens mor og far prøver å kopiere alle dansebevegelsene hennes. Jeg blir imponert over både rytmen hennes og alle de rare bevegelsene med både armer, føtter og hode.

Vi var innom en butikk i Oslo som heter Probat  (de selger t-skjorter, noen med trykk fra NRK-programmer) og lille M fikk en t-skjorte med teksten “Fløtt deg, jeg skal danse” (Fløtt=flytt *for google translate). Og som den scrappemor jeg er, så tok jeg bilder av “dansen” og scrappet faktisk samme dag (det er første gangen).

Jeg scrappet etter en skisse hos utfordringsbloggen Veckans Skiss og her er resultatet:

Dancing time

Jeg har brukt ark fra American Crafts og Bazzill, bokstaver fra American Crafts, maling, mist stjernepunch og merkelappen fra t-skjorten. Ser ut som jeg har blitt avhengig av maling, mist og stjerner. Lille M har jeg klippet ut etter inspirasjon av Brit.

Her er skissen, laget av Linda:

veckans skiss4

Takk for at du ser!

signatur

Tags : , ,

Oh, yes! Here in Norway there are a lot of snow! And here’s some pic to show you how much.

This picture is from November 2009.

snc3b8november

And today; LOT’s OF SNOW! Oh my, and it’s still snowing. The top of the pile is about 2,5 meters.

sno februar 2010

signatur

Tags :

Jeg er inne i en skisseuke når det gjelder scrapping. På under en uke har jeg scrappet etter 3 skisser og sendt fra meg egenproduserte skisser. Det er gøy med skisser og jeg digger at utfordringsbloggen Skissedilla godtar at bidragene kan være inspirert av skissen.

Her er mitt bidrag og det ble litt freestyle-ish. Har behov for å scrappe freestyle noen ganger, bare for å teste ut og for å ikke kjøre meg fast i samme stil.

Tittel: Just relax and watch TV. Bildet er av lille M som slapper av i fat boy’en og ser på barne-tv.

Jeg har brukt ark fra Hambly og Kiki Art. Ellers litt bling fra Prima, bokstaver og klistremerker fra American Crafts, merkelapper, ramme fra Bam Pop, tyll og mer klistremerker fra Love Elsie og Basic Grey.

papirhobby

Her er skissen, laget av Lene/Nabon. Heia Lene!

skissedilla45

Takk for at du ser/Thanks for looking.

signatur

Tags : , , ,