Archive for January, 2011

Ny skisse hos Creative Scrappers og her er mitt design team-bidrag:

Jeg elsker å leke med maling og dette ble resultatet. Har hovedsaklig brukt maling og noen rester av mønsterark, bling, bokstaver og bildet har blitt pusset med sandpapir.

Tittel: Museum i Eidfoss (ja, det fins faktisk tross i at det er et lite sted).  Bildet av datteren min som hører stemmer via hodetelefoner, med historier fra gamle dager.

Her er skissen jeg har brukt:

Bli gjerne med, last opp bidraget i bloggen din og legg igjen link hos Creative Scrappers. Good luck.

Ønsker deg en flott uke og kanskje dukker det opp noen spennende og nye muligheter.

Tags :

Jeg skal holde kortkurs for Folkeuniversitetet i Drammen. Det første kurset starter torsdag. 3. februar kl. 1800 i lokalene til Folkeuniversitetet. Kurset går over 4 kvelder og du lærer grunnleggende om kortlaging og forskjellige teknikker.

Jeg holder også et videregående kortkurs med start torsdag 3. mars kl. 1800 – samme sted. Da blir det mer tema med bryllup, dåp, konfirmasjon. Så hvis du planlegger en festlig annledning og vil lage egne invitasjoner, bordkort og takkekort er dette kurset for deg.

For mer info og påmelding se her. Bare å spørre hvis du lurer på noe, mailen min er post@papirhobby.no

Legger ved bilder av noen kort jeg har laget tidligere:

Tags : ,

Nå er jeg endelig tilbake i scrappeverden! I’m back! Jeg har hatt en periode der jeg har prioritert annet enn hobbyen min, men nå er det endelig litt hobbytid igjen. Jeg skal også holde kurs flere steder utover våren, mer info om dette kommer.

Her er mitt siste publiserte DT-oppdrag (design team) for Andrine & Marens Landhandleri. De har et stort utvalg innen Washi-tape og det er så gøy å jobbe med. Dette er et kort med tema kjærlighet, i fargene svart og rødt og inspirert av stilen steampunk (jeg DIGGER den stilen). 

Ønsker alle som titter innom en flott helg!