Archive for January, 2010

Dina Wakley har laget ukens skisse og jeg ble så inspirert av både skissen og bidraget til Dina. I tillegg hadde Dina satt opp 5 ting innen scrapping som hun var avhengig av og som en ekstra utfordring til meg selv valgte jeg å bruke Dinas “elementer” som maling, symaskin og håndskrevet tekst.

Her er skissen:

skissedilla44

Og her er mitt bidrag:

Lakris jenta

Tittel: Lakrisjenta. Bildene er av lille M som får smake lakris for første gang og det var godt!

Jeg har vendt skissen pga. vinkelen på bildene. Jeg har brukt ark fra Bazzill og Hambly, maling (rød, rosa og svart) rosa glimmermist, svart tyll, stjerne-punch, bokstaver fra doodlebug og American Crafts, har sydd litt rundt og skrevet med hvit pen.

Tusen takk for inspirasjon Dina og tusen takk for flott utfordring Skissedilla-gjengen! Og takk for at du tar turen innom bloggen min.

signatur

Tags : , ,

Nå er det CHA-messe (Craft & Hobby Association) i USA (Anaheim, Los Angeles) og leverandørene viser frem alle sine nye produkter. Her er de fleste Amerikanske leverandørene av scrappeprodukter representert og vanligvis har de nye produkter/serier som de lanserer på denne messa. Her er noen smakebiter av nye produkter som kommer utover våren.

Fra We R MemoryKeepers; en skikkelig retroserie som heter 72 & Sunny. Liten tvil om at dette er inspirert av 70-tallet.

72_and_Sunny we r memory

Fra Reminisce; Happy Easter. Så søt kanin og sarte farger. 

reminisce - happy easter

Fra Glitz Design; Distressed Couture. Dette så fancy ut. Herlig fargekombinasjon med svart og rødt.

glitz distress couture

Fra American Crafts; Dear Lizzy. Sarte og vårlige farger/detaljer.

American crafts januar 2010

Fra Sassafras; Cherry delicious. Nostalgisk og herlig barnslig.

sassafras cherry

Mer fra Sassafra; Nerdy bird. Morsomt navn på serien og morsomme farger/detaljer. Og ikke minst; med stjerner!

sassafras nerdy bird

Dette er bare bitte litt av det som kommer utover våren. Mange av seriene bærer preg av nostalgi og “gamle minner”.  Blir spennende å se hva som kommer i de norske butikkene utover våren.

signatur

Tags :

Jeg har laget en ny skisse til utfordringsbloggen Practical Scrappers. Denne gangen har noen i Design Teamet til Practical Scrappers løst skissen og resultatet kan du se her. Jeg digger at skissen ikke blir fulgt slavisk og at man kan bli inspirert av noen elementer. Kanskje du også blir inspirert av skissen? Du kan bruke den til både kort og layouter.

AK20

signatur

Tags : , ,

Her er mitt bidrag til utfordringsbloggen Candy Shoppe Designs. En virkelig herlig og fargerik blogg. Utfordringen var å bruke det nyeste du hadde og på sist treff kjøpte jeg dette arket fra Maja Design. Jeg har også brukt ark fra Storyteller (svart ark med detaljer i velur/filt), bling fra prima, bokstaver og rubons fra American Crafts og tyll.

Tittel: Ditt herlige smil. Bildet er av lille M. Helt objektivt sett; smilet hennes er så herlig og pappaen hennes er så flink til å ta bilder. 

Ditt herlige smil

Tags : ,

Nå har jeg endelig fått DT-pakken fra Kiki Art (pakken brukte nesten 2 måneder fra Canada, vanligvis tar det maks en uke). Dette er en ny scrappe-produsent fra Canada og seriene hennes er fulle av flotte farger. Flere av  arkene har detaljer med både glitter og filt og hun har også chipboards med masse glitter. Nå er det snart CHA (stor produktmesse i USA) og hun lanserer ytligere flere serier. Hvis du har en leken stil innen scrapping/kortlaging; bør du sjekke ut denne produsenten.

kikiart januar

Jeg scrappet litt i helgen og en av layoutene er med Kiki Art-produkter. Regner med at jeg snart legger den ut i bloggen her.

Ønsker alle som titter innom en flott uke, full av spennende utfordringer!

signatur

Tags :

Jeg har laget et bidrag til Skissedillas skisse # 42. Fikk plutselig en idè etter å sett skissen.

Tittel: Moro med hest

Jeg har brukt ark fra 3ndy papir, baksiden av et Hamblyark (digger bronse-effekten i det arket), Daisy D’s og Chatterbox. Ellers har jeg brukt bling fra Prima, blomster fra Wild Orchid, Petaloo, blader fra Wild orchid, bladbånd fra May Arts, litt glitter, rød hjerteserviett, metallramme fra Tim Holtz, brad fra Making Memories, thickers og flair-button fra American Crafts, rubons-bokstaver fra Imagination Project, litt distress ink og hestesko er printet fra nettet.

Bildene er av Frida på ridetur på Dyrskuen, Seljord.

Hest

Takk for at du ser/Thanks for looking.

Tags :

Jeg har vært på scrappetreff på Borgeskogen (Stokke, Vestfold) og det var kjempe moro. Traff flere kjente og mange ukjente. Det er jo det som er så moro med denne hobbyen; en blir stadig kjent med nye mennesker. Møtte til og med ei jente fra Hof (der jeg er fra). Jeg fikk scrappet litt, ble ferdig med 3 sider. Papir i Hjertet var der med butikken sin og ellers ble det mye prating og se hva andre lager. Her er noen bilder fra treffet:

P1040205

P1040208

Helt til venstre (på bildet ovenfor) ser du Ann-Kristin; hun som arrangerer treffet. Tusen takk for koselig treff AK!

P1040209

Håper alle har en flott helg!

signatur

Tags : ,

Jeg har fått en koselig award fra Eva Helen!  Hun lager utrolig mange fine kort og vi er med i samme design team (Hobbyutstyr.no). Tusen takk Eva!

AWARD_~1
Her er reglene for awarden:
1: Kopier awarden til bloggen din.
2: Link til personen som gav deg den.
3: Fortell 7 interessante ting om deg selv.
4: Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.
5: Link til deres blogger.
6: Legg igjen en kommentar i deres blogger slik at de får vite om denne awarden.

7 “interessante” ting om meg:
– Jeg drikker ikke alkohol, kaffe, te og sjelden brus.
– Synes det er moro å utfordre meg selv og gjøre ting andre ikke trodde jeg kom til å gjøre.
– Jeg ble sammen med mannen min da jeg var 15 år (kanskje ikke så interessant…).
– Vi kjøpte hus da jeg var 18 år!
– Pusen vår har vært med i Friskis-kalender.
– Er interessert i grafisk design.
– Jeg hørte dårlig da jeg var mindre, men noen operasjoner gjorde susen.

De 7 jeg utfordrer er:


Jeg er endelig i gang med scrappingen igjen og i morgen (lørdag) er det scrappetreff! Jeg har pakket ferdig og gleder meg!

Jula er ryddet ut og vi er klar for et nytt år og lysere tider. I scrappeverden vil det fortsatt være litt jul for min del. Har noen bilder jeg vil scrappe og resultatene kommer etterhvert her i bloggen.

Før jul fikk jeg en “bestilling” av broren min. Han gir alltid julegave til kameraten sin og hadde lyst til å gi bilde/minne fra utdrikningslaget sitt  i sommer (og kameraten var selvfølgelig forlover).  Og ja, det skal synes at det er et bilde fra utdrikningslaget. Bakgrunnen er Bazzill Bling (den er mer svart enn shimmer i virkeligheten), ark fra Hambly, Basic Grey og Karen Foster. Selve bildet har jeg redigert i photoshop og lagt på en svart/difus ramme.

Tore&Tommy

Jeg har laget ny skisse til Practical Scrappers. Du kan bruke den til både kort og layout. Bli gjerne med og husk å legg igjen link hos Practical Scrappers.

AK19

Takk for at du tok turen innom og håper du får en fin søndag!

signatur

Tags :

Nytt år og mange nye muligheter. Gleder meg til utfordringer i 2010 og ikke minst; gleder meg til å se hvor denne hobbyen bærer meg i år. I fjor fikk jeg være med i flere design team, fikk møte mange hyggelige mennesker og ikke minst; var med på mange spennende utfordringer/konkurranser. Jeg er så heldig som har en så flott hobby og det ble selvfølgelig mange hjemmelagde julegaver i 2009.  Her er noen av de. Jeg har brukt chipboard-rammer fra Maya Road, kledd de med silkepapir, brukt gullbånd rundt og hatt på litt gullglitter. Bildene er  av lille M.

gullrammer2

gullrammer

Takk for at du ser/thanks for looking!

signatur

Tags :

Godt nytt år alle sammen! Håper dere hadde en flott nyttårsfeiring. Her gikk det rolig for seg, vi hadde besøk av svigerfamilien, spiste god mat og slappet av.  Det har blitt lite blogging, internett og sosialt samvær denne romjulen og det er èn grunn til det; jeg har ligget rett ut med over 40 i feber (104 farenheit). Kom meg etterhvert til legevakta og han trodde det var halsbetennelse. Måtte ta tiden til hjelp og det har tatt sin tid. Tar virkelig på kroppen å ha så høy feber (hadde 41,5 på det meste).  Det anbefales ikke.  Og før jul ble pusen vår veldig dårlig. Hun lå rett ut og hadde en diger klump ved magen. Vi tok henne med til dyrlegen (hun er ca. 6 år, adpotert gjennom dyrebeskyttelsen), i full narkose og full sjekk. De måtte sendte en test til England (!) for å finne ut hva det var. Det kunne være en ondartet kul eller godartet, eller ikke noe. Vi ventet og håpet selvfølgelig på positivt svar. Pus ble bedre, heldigvis og først i romjula (nesten 2 uker etter testen) fikk vi svar. Og det var ingen ting! Det var bare en hevelse og en klump med puss/betennelse. Nå er klumpen helt borte og pus slipper operasjon.

Nå er det snart på tide med litt scrapping igjen. Jeg skal allerede på årets første treff nå i januar. Tjoho, gleder meg. Og nå litt oppdateringer:

25. desember ble det lagt ut ny skisse hos Practical Scrappers.

AK18

Og 26. desember ble min side “nyfødt” valgt ut på ScrappeHusets scrapwalk i desember i stilen Shabby Chic. Linn valgte den ut og skrev følgende: “Jeg velger Efran sin sinnsykt, ja sinnsykt vakre LO. Gjennomført, skjønn og helt perfekt. Detaljert og innholdsrik side.”  Tusen takk Linn!

Nyfødt

Ønsker alle som titter innom et riktig godt nytt år!

signatur