Nå er det messe på Lillestrøm og hobbyen scrapping er representert med flere butikker og stander. Jeg dro på messa i dag, sammen med Ane Lene og Lillann. Det ble mye titting, prating og litt handling. Jeg handlet litt ark. Blandt annet de nye julearkene fra 3ndy papir. Synes de er så fine og Gudrun og Lene er så søte (og flinke!). Tusen takk for praten. Det ble også noen ark fra Websters og TPC Studio og litt glitter. Traff mange kjente og pratet med noen ukjente.

Vi gikk litt rundt på messeområdet og det er mye å se på. Blant annet vikinger, trylling, hoppeslott, godteri (noen solgte “naturgodteri” og jeg spurte hvorfor det heter det. På etiketten stod det nemlig flere e-stoffer! Nja, svenske gubbelure/selgeren hadde ikke noe godt svar på det. Vet ikke om det er vi norske eller svenskene som er lettlurte…), Il tempo gigante stod der i all sin prakt, og det var spekepølser, lys, stas, alt mulig og litt kunst. Det ble mange inntrykk. Legger ved noen bilder fra scrappe-delen:

p1030553

p1030596

p1030597

p1030598

p1030600

Ønsker alle en videre god helg (og takk for turen Ane Lene og Lillan).

signatur

Tags :
Kategorier: Generelt, Scrapbookmeeting, Shopping

RSS feed for kommentarer på denne posten

 1. sivic

  07.11.09 23:53

  Så heldige dere er som har vært på messa!!
  Tipper dere koste dere masse : )
  Og så mye snø dere allerede har fått, her hvor jeg bor er det helt bart ute.
  Ha ei fortsatt fin helg!!

 2. Kine

  08.11.09 14:30

  Koselig å se deg igjen! Jeg handla bare de søte Prima-dyrene og et julestempel (for det hadde jeg nemlig ikke fra før… eh…), men det var koselig å titte litt og skravle med folk :)

2 Kommentarer