shopping

Jeg har tidligere skrevet om shoppingen min og nå har jeg laget film der du kan se alle produktene. Det er ofte annerledes å se produkter i virkeligheten enn bare i nettbutikker. Jeg har fått flere henvendelser på om jeg kan lage flere filmer og om jeg kan snakke engelsk. Nå er filmen offentlig og jeg har prøvd å snakke engelsk; http://www.youtube.com/watch?v=k0eIZkLQn_o

 Spør gjerne hvis du lurer på noe, enten her, på youtube eller på mail: post@papirhobby.no.

Takk for at du ser!

signatur

Tags : ,
Kategorier: Shopping

RSS feed for kommentarer på denne posten

  1. Jorunn

    13.08.09 10:55

    Først av alt: Gratulerer så mye som SATU-girl! Husker ikke om jeg har husket på å sende en gratulasjon *rødme* Gleder meg til å følge med!

    Kult med film da, må se den da jeg kommer hjem. Jeg jobber sammen med bare menn, så de hadde sikkert sett fryktelig rart på meg hvis jeg hadde skrudd opp lyden på en film om scrappeprodukter i det åpne landskapet her på kontoret, hihi.

En Kommentar